Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne güzel ya inşallah bende bu ay hayirliysa kalmak istiyorum .test yaptım ama negatif .adet geçmeden önce yapılsa doğru çıkma olasılığı nedir

Çok şükür ki işte canım inancımız dayanma gücü veriyor.
Eşim çok çok kötü ona destek olmak için çabalıyorum kendini kötü hissediyor oda
Kader işte biz elimizden geleni yapacağız
İnşallah en kisa zamanda bunu da atlatirsiniz cnm

Yok canım bugün öğrenmedik geçen hafta...
Canım doktor tüp bebek olur ameliyat lazım deyince şok olduk
Çok üzgünüm ne olur dua edin bize

Merhabalar, benim tanidigim iki ailede de ayni durum var. Ilk ailede doktor ameliyat vs yollarini denedikten sonra sizin cocugunuz olmaz demis, sonra kendiliginden dogal yolla olanbir cocuklari var su an 5 yasinda bir erkek Allah bagislasin. Diger ailede de ameliyat oldu tedavi asamasindalar. Umudunuzu hic kaybetmeyin, Allah yardımcınız olacaltir insallah. Biliyorsunuz nedeni bulunamayan kısırlık diye bir durum da var. Sizin durumunuzda sorun belli tedavisi de belli.

Sağol canım inşallah girer. Eşim 31 yaşına girecek işte ama bunun yaşla ilgisi yokmuş ki

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ve mutlaka iyi bir doktorunuz da vardir ama Ankara da Kaan Aydos bu konuda iyi bir hekim. Internetten sitesine bakabilirsiniz, orada hastalarina dair oykuleri de paylasiyor isim vermeden. Sureci tam anlamis olursunuz belki.

İlgin için teşekkür ederim canım evet birkaç doktor araştırdık ve ilk karşımıza çıkan kaan hoca oldu..
İnşallah başlayacağız tedavimize ama iyi yorumlar kadar bu işin genetik olma ve düzelmeme yani ameliyatta sperm bulunmama ihtimali varmış ameliyat zorluymuş falan eşim çok korkuyo yazık.. sanki tersine döndük rolleri değiştik şimdi ben onu teselli ediyorum
Ama aklımda hep şu var imanımla düşününce kader diyorum Rabbim in bir bildiği vardır diyorum

Canım benim rabbim sifanı tez zamanda versin inşallah

Kaan hocaya gidiyor tanidiklarim, muayene ucreti yuksek ama giden iki tanidigimda da muayene sonrasi tahlilleri yapip mail atarak ilerliyorlar cok sık muayeneye cagirmiyor anladigim. Bir aile sehir disindan zaten bir kez geldiler bir daha da gelmediler. Diger ailede erkek bir kez ameliyat oldu bulunamadi sperm ama sonrasinda erkege tedavi verildi sonra tekrar bakilacak. O yuzden bu alan cok ilerlemis durumda anladigim, endiselenmeyin. Benim ve esimin sonuclarina ilk baktiginda doktorumuz asilama gerekebilir dogal yolla zor demisti biz de cok uzulmustuk. Tekrarlanan testlerle doktor ondan vazgecti, dogal yolla ya da basit ilac tedavisiyle deniyoruz simdilik. Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin.

Bu arada ameliyati olan tanidigim o aksam taburcu oldu ertesi gun evde dinlendi sonraki gun isine dondu. Esin rahat olsun o kadar zor olmayacaktir

Bu arada ameliyati olan tanidigim o aksam taburcu oldu ertesi gun evde dinlendi sonraki gun isine dondu. Esin rahat olsun o kadar zor olmayacaktir
İnşallah kolay olur ve bunuda atlatırız canım
Senin benim ve isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

İnşallah kolay olur ve bunuda atlatırız canım
Senin benim ve isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Canm öncelikle gecmis olsun ben olaya herksten farkli bakiyorum evet evlat cok güzel birsey ama Allahın takdiri tedavilerdede umutsuzluga kapılmayın olmazsada bir aile olmak icin cocuk sart mıdır ki benm cok tandgm var cocugu olmamis ama esiyle mutlu olan yani verende Allah alanda Allah , umutsuzluga kapilip karalar baglamanin anlami yok hele esinin girdigi psikolojiyi cok iyi anlyrm suan kendini kisir düsünyr simdide bizim vajinusmusta yasadgmz benm yüzümden esim cekmesin bosanalim.durumuna suan esin bile gelebilir benm yüzümden bebegi mi olmycak gibi , simdi destek sirasi sende onun herdaim yaninda olucagini hissettrmelisin bebek icin onu sevmediginide , ölümden baska düsünüp hayati kararticak birsey yok bence ben esimi kaybedicegime bebek olmasindan vazgecebilirim mesela esim yüzünden cocugum olmasada hic sknti degil o benm hayat arkadasm ve yoldasm o yüzden kafanizi zihnizizi kalbinizi rahat tutun ki olursa en mutlu siz olun olmazsada hayatinizi bitirmeyin buna baglamayin yolunuz acik olsun

Canım ne kadar rahatlatıyor burada yazdıkların
Şu an çok sıkıntıdayım ve inan böyle şeyler duymaya ne çok ihtiyacım vsr

:)benım kv de carsafı falan gormek ıedı olmadı mı yoksa dogru soyle falan dıye.. carsaf deyınce yok daha neler dedım. esıme de ımalarda bulundu o tepkını gösterınce bıda bısı dıyemedı oyle sadece suphelerım var falan dıyodu ıste..
hala yenemedım egzersızlerede baslıyamadım baska bı saglık sorunuyla mesgul kafam parmak bana görede degıl. esıme mumdan falan bahsettım olmaz oyle yapamazsn yanlış bısey yaparsn falan dedı kızdı. buraya yazdıktan sonra parmaktan korkuma bırazda ertelıyorum gıbı bı bısmıllah deyıp baslıyamıyorm esıme dedımkı sen parmagınla bı denermısın oda yapamam ben sana yapacak olsam normalını yaparım korkuyorm senden dedı sen kendı parmagınla yap dedı
bı erkekler arkadas arasında falan ayıp konusuyor galıba.. garıp garıp hıkayeler duyuyo. acıle bı adamla kadın 40-50 yaslarında gelmıs sedyede.. cıplak..ust ustelermıs de.. kadın kasılmışmış da.. kıtlenmışmışler
banada kasıyon sıkıyon kendını cok dıyo.. benım aklımada hep bu anlattıgı hıkaye gelıyo ondan mı etkılenıyo acebaaa?
dıyorum ıcımden
yanı esımde denemeye cok yanasmıyo kendım yapcam ne yapcaksam
neyse.. tesekkurler mumda aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…