Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlar nasılsınız hala başaramadım hala yapamıyorum nasıl olucak bılmıyorum evlenelı 9 ay oldu 3 ay once kızlık zarım yırtıldı denemelerde hala aynı hala aynı ne olucak bu sonum bılmıyorum

sprey aldım vebcaıne diye kızlık zarı yırtılması onunla başardım şimdi bıraz spreyle sıkıyorum 5 6 fıs ama yeterlı gelmediği için olmuyor ne yapmalıyım

Kızlar merhaba
Bizim hala olmadı
Ben de yumurtlama dönemini kaçırmayım belki bi ihtimal diye yine şırınga yöntemini deniyorum keşke tutsa ve hamile kalsam
Kullandığım şırınga da şu

Kızlar merhaba
Bizim hala olmadı
Ben de yumurtlama dönemini kaçırmayım belki bi ihtimal diye yine şırınga yöntemini deniyorum keşke tutsa ve hamile kalsam
Kullandığım şırınga da şu
Ben eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum o yüzden böyle yapmak istemiyorum

Her geçen gün dahada kötü oluyorum çok azımlıyım ama olmuyor acıya dayanamıyorum o giriş esnasında acı cok kötü geliyor bana direk itiyorum eşimi ne yapıcağımı bende bilmiyorum

Şimdi deneme yaptım parmakla tek parmağımı sonuna kadar alıyorum sıkıntı yok acı yok bende çok şaşırdım bir An cesaret geldi dokuz ay sonra parmak egzersizi yaptım sonunda biraz olsun keyfim yerine geldi

İşte bukadar...şimdi sıra aparata gecip gün gün aparatı buyutmek emin ol hiç canın acımıcak sıfır acı

bu erteleme hastalığı bi nevi :)
bugün yarın derken bizim 10 ay olmuştu süleyman eserdağa gittim 4 günde bitti hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…