- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.081
Eksersiz yapıyormusumuz aparat yada parmak eksersizleri?canlar nasılsınız hala başaramadım hala yapamıyorum nasıl olucak bılmıyorum evlenelı 9 ay oldu 3 ay once kızlık zarım yırtıldı denemelerde hala aynı hala aynı ne olucak bu sonum bılmıyorum
Ben eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum o yüzden böyle yapmak istemiyorumKızlar merhaba
Bizim hala olmadı
Ben de yumurtlama dönemini kaçırmayım belki bi ihtimal diye yine şırınga yöntemini deniyorum keşke tutsa ve hamile kalsam
Kullandığım şırınga da şu
Eşimin haberi var Canım görüyor zatenBen eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum o yüzden böyle yapmak istemiyorum
İnşllah yeneriz ya çok yorucu üzücü oluyoEşimin haberi var Canım görüyor zaten
Ama Zaman geçiyor ve çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor
Yok canım yapmıyorum.Eksersiz yapıyormusumuz aparat yada parmak eksersizleri?
Canım benim ozaman yapmalısın ben anladımki bu eksersiz yapmadan olmuyor bende evliliğimin ilk zamanlarında p ile denedim ama olmuyordu aynı dediğin gibi itiyordum şimdi aparat ile calısıyorum oraya bişeyin girdiğini beyin kabullenince iş bitiyorYok canım yapmıyorum.
Canım benim ozaman yapmalısın ben anladımki bu eksersiz yapmadan olmuyor bende evliliğimin ilk zamanlarında p ile denedim ama olmuyordu aynı dediğin gibi itiyordum şimdi aparat ile calısıyorum oraya bişeyin girdiğini beyin kabullenince iş bitiyor
Allık fırcası ile yaptım ben.önce allık fırcasına kondom gercirip yaptım.ertesi gın bir yaprak havlu kagıt sarıp strecledim hergün bu sekilde yaptım özelden tesim atıyorum sanaBu aparatı nasıl yapıcam
İşte bukadar...şimdi sıra aparata gecip gün gün aparatı buyutmek emin ol hiç canın acımıcak sıfır acıŞimdi deneme yaptım parmakla tek parmağımı sonuna kadar alıyorum sıkıntı yok acı yok bende çok şaşırdım bir An cesaret geldi dokuz ay sonra parmak egzersizi yaptım sonunda biraz olsun keyfim yerine geldi
İşte bukadar...şimdi sıra aparata gecip gün gün aparatı buyutmek emin ol hiç canın acımıcak sıfır acı
Aynen baktın o da oldu üstüne bir kere daha sar pecete strecle ve yap böyle böyle buyut aparatını :)Şimdi göz kaleminden peçete ve streçle bir aparat yaptım inşallah yarın akşam onunla deneme yapıcam hayırlısıyla olucak inşallah.
Evet bende de çok fazla oluyoGünaydın herkese o yanma neden oluyor acaba o olmasa belkide anlaşılmayacak sadece gerginlik belki
bu erteleme hastalığı bi nevi :)Bana da yardım eder misiniz? Ben vaji miyim değil miyim onu bile bilmiyorum. 3 aydır evliyim ve birleşme olmadı. Kasılıyorum eşimi istemsiz itiyorum... Ben 48 kiloyum eşim üstümde olduğunda nefes almakta zorlanıyorum ve itiyorum ve tabi ki acayip kasılıyorum. Nolur bana da biişiler önerin bu sorunu aşmak istiyorum eşim sana bırakıyorum ne zaman hazırsan o zaman olcak ben beklerim ne kadar istersen dedi ama erteledikce erteleniyor gibi geliy bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?