Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok sevindim senin adınaa darısı bizim başımıza. Nasıl yendin peki nasıl oldu? Hangi pozisyonda?

Gözün aydın canım maşallah sana nasıl yaptın anlatır mısın bize de yol gösterirsin belki

Bende doktpra gittim kegel yapiyorum surekli esime arkam donukken tamamini alabiliyorum zorlanarakta olsa ama kontrolu ona birakamiyorum ve yuzum donukken pozisyon alamiyorum

Bende doktpra gittim kegel yapiyorum surekli esime arkam donukken tamamini alabiliyorum zorlanarakta olsa ama kontrolu ona birakamiyorum ve yuzum donukken pozisyon alamiyorum

Aaa sen yenmişsin o zaman bir süre daha arkan dönük devam et alışınca farklı pozisyonlarda da alırsın. Ben hiç tamamını alamadım yarısında kalıyor çok da denemedim zaten başarısız olunca içimde heves kalmadı. Mecbur dr yardımı alacağım. Sen kegel yap devamlı o zaman atlatırsın bu durumu kontrol bir süre sende olsun zamanla alışacaksın. Üstte denedin mi hiç üstte de kontrol sende öyle de yapabilirsin belki

Tesekkur edeeim evet baya ilerledim Rabbime sukrediyorum hatta sukur namazimida kildim bnm icin buyuk bi basariydi bu kdrini yapabilmek ustteyken hep deniyorum ztn cnm ama yuzum donukken yarisini zorla aliyorum sdece bir kez esim denedi ondada basini alabildim ve durdurdum esimi insallah zmnla duzene girer Rabbim hepimize yardimci olsun insallah

Sen kegeli aksatma canım zamanla düzelir tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda kurtulalım bu sorundan inşallah.

Bravo sana vajinusmusun sifasini ozetlemissin :)

Arkadaslar bi sorum olucak ben bugun vajiyi yendim ama halen eksersiz yapmalımıyım aparat ile? Yenen arkadaslar siz nasıl devam ettiniz.

1.5 senelik evliyim bu hastalığı yenemedim çocuğum olsun istiyorum yenen arkadaşlar yardimci olun bana bu as anestezi ile asilma yaptırmayı dusunuyorum çok korkuyorum böyle bir sorunla karşılaşacağima hayatta inanmazdim ama insanların başına malesef ne geleceği belli olmuyor

Bugün çok moralim bozuldu. Zaten vaji ile uğraşıyorum birde polistik over ve süt hormonu yüksekliği çıktı

peki kolay giriş oluyormu oyle
Cnm ilk yaptigimda bende zorlandim once iki parmagin ilk bogumuyla yapabildim ikinci bogumu yapamamistim biraktim sonra tekrar denedim yaptim simdide p...is boyutunda aparat yaptim adet donemim gecsin onuda yapip esli denemeye gecmeyi dusunuyorum cnm tabi cnm bunlari yaparken nefes ve kegel egzersizlerini yapmayi unutma cnm.

Cnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…