- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.101
Aynen baktın o da oldu üstüne bir kere daha sar pecete strecle ve yap böyle böyle buyut aparatını :)
Egzersizi sirt ustu yatip ayaklarimi iki yana acarak daha rahat yapabiliyorum.esli denemede de boyle denesem mi??baska pozisyon yapamam herlade
Nasıl yani eşiniz nasıl yapiyor ki siz coneldiginizde tam pozisyonu anlamadım kusura bakmayın cünki doğum yada dışkı yapilirkende oturma comelmek iyi oluyormuş ama nasıl olucakbende cömelerek yapabılıyorum cok rahat oluyor tuvalet yapma pozısyonunda cok daha rahat oluyor tamamıyla açılıyor
Nasıl yani eşiniz nasıl yapiyor ki siz coneldiginizde tam pozisyonu anlamadım kusura bakmayın cünki doğum yada dışkı yapilirkende oturma comelmek iyi oluyormuş ama nasıl olucak
Canm asamalari anlatmazlar doktorun herkese göre tedavisi farkli derler ama dilatör ve nefes egzersizleri kullanyrlar ama bende 5 bin tl vermeden egzersiz yaparak 3 günde yendim aparat olarakta rimel ve makyaj fircalarimjn arkasini kullandm yani kndine inaniyorsan ve fiziksel hicbir sorunun yoksa sende basarabilirsnNasıl 4 günde bitti aşamaları anlatabilir misiniz
nasıl yendiniz 3-4 günde anlatır mısınız yardımcı olur musunuz bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünHerkese selamlar
Arkadaşlar bu sayfa ile kk yı tanıdım eski Bi vajili olarakta moral vermek için geldim 2013 ağustosta evlendim 3 kasımda 3-4 günlük çalışma ile yendim kk sayesinde.. Geçen hafta cuma normal doğum yaptım.. Şimdi 7 günlük bebeğim benimle isteyen herkes yener.. Burayı bırakmayın uğraşın deneyin çalışın azmedin bakın yenip normal doğum bile oluyor yani en. Güzel anları tadına vararak eşinizle yaşayın..
Herkese Allah yardım etsin
Teşekkür ederim Öncelikle gelmiş birisi olarak çok kolay sakın korkmayın üstüne gidin ben evlendikten sonra 2:30 ay çektim ve çok şükür 2.03 günde yendim öncelikle kulak çubuğunu denedim parmak bana biraz itici geldi Çubuğun girdiğini görünce cesaretlendim ve yeni keşfettim sonrasında aparat hazırladım kulak çubuklarına kağıt havlu sarıp streçledim nefes egzersizi yaparak egzersiz yaptım giderek kanunlaştırdim sonrasında işte deneme yaptım bir kaç deneme başarısız de burada da hangi pozisyonda yeneceğini karar veriyorsun ama asla pes etmek yok zaten vajinaya bir şey girdiğini görünce cesaret gidiyor en son kalınlık penisli eşit olunca olacağına inancım artıyor ben altta yendim altına yastık koydum kendim kontrol ettim girişi geçtikten sonra dikkat dağıtmak için dokunma ve öpüşMac önemli sonrasında işim yavaşça geldi ben de bacaklarını beline doladım tabi bol kayganlaştırır sürtük zaten giriş geçtikten sonra hiçbir hissetmiyorsunnasıl yendiniz 3-4 günde anlatır mısınız yardımcı olur musunuz bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Evet cnm benim esimde uzerime dedigin gibi fazla abaniyor panik oluyorum olmuyor ama cift parmagi yapiyorum rimellede yapabiliyorumİki tane kulak çöpüne streç flim sarıp baş kısmını soktum ve hiç bişiy olmadı hafif bir yanma var sadece pe... denedik ama olmadı yanma hissinden sonra kendimi çekiyorum nefes almak aklıma bile gelmiyor eşimde sanırım fazla abaniyor üstüme ne yapmamı oneriyorsunuz kızlar yardimci olun bugün yenmek istiyorum hepimiz birbirimize duà edelim
Nefes egzersizi yaparak parmağını çıkar Can'ım ıkın o Zaman kasmazsın kayganlaltırıcı sür aparat dene inceden kalınaKızlar Allah rızası için yardımcı olun.hep okurdum sizi.yeni üye oldum. 3yillik evliyim.artik normal ilişkimiz de bozulmaya başladı eşimle. Kavgalardan darginliklardan bu derdimize yogunlasamiyoruz.belki deerteleme sebebi buluyoruz. Şu anki durumum sadece orta parmagimi alabiliyorum bazen ama geri cikartirken kasilmamdan sanirim aci hissediyorum. Zeytinyağı da denedik ama sadece ucu giriyor ve zorladikca oramda yanma oluyor. Niye bu kadar narinim sanki hiç acıya dayanamıyorum o an kalbim duracak gibi oluyorAllah rızası için bir yol gösterin
Aynen cnm bende senin gibiyim usttte bir turlu olmuyor nasil yapacagimi sasirdim iyiceÜstte olamıyorum arkadaşım daha çok gerginlik oluyor ve itijleyemiyorum nedense daha zor geldi bana zor dediğim baskı daha çok oluyor ıtiyorum ama nafile
Allah bagislasin canım çok sevindim darisi başımıza. Çevreden de baskilar arttı zaten .ben aparatın adını duyunca bile irkiliyorumAllah baOTE="Orkidee0238, post: 45218927, member: 622630"]Nefes egzersizi yaparak parmağını çıkar Can'ım ıkın o Zaman kasmazsın kayganlaltırıcı sür aparat dene inceden kalına
Gerçekten geçen yıllara yazık ayna karşısında kendine söz ver motive et kararlı ol bende Çektim üç ay şimdi normal doğum yaptım
Gerçekten başınınalıyorsan gerisi çok kolay nefes al verirken ittir bide o an hazza odaklanarak ten temasını kesmeden ittir yapacağına inan istersen Bi kaç günde yenersin hangi aşamadasın
kendine hedef koy çok üzülüyorum yenemeyenleri gördükçe
Ben altta yendim ama üstte de yenen çok insan var altta yastık koy poponu hafif kaldır zaten vajina açılıyorParmakla kendim hissederek o et parçalarını az az itebiliyorum ama eşimle denerken orda tikanip kaliyor .bide uygun pozisyonu da bulamadik sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?