Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Size katiliyorum. Her gun bu illet yuzunden kendimi yetersiz hissediyorum. Eve girdigimde bu aksam da mi olmayacak,yapamicam esim yaklasirsa napicam diye dusunuyorum. Hastayim derim karnim agriyo derim bugün yapmasak mi derim. Binbir turlu yalana itiyor beni istemeden. Bunu gercekten ben mi dusunuyorum,ben kadin degil miyim? Diye kendimi sorgulamaktan baska psikolojik rahatsızlıkları beynime cagiriyorum. Esimi kaybetmek istemiyorum,tek bildiğim bu.. suanlik..

seteneyguase siz kendiniz burda yardım almayamı geldiniz yoksa bizleri korkutmaya mı ? yazdıklarınız siz yaşamış olabilirsiniz ama bizleri korkutur derecesinde yazmanızın hiç bir mantığı yok.

Merhaba ben evleneli 2 sene oldu..yenemedim bide kabus goruyorum surekli..kafayi yiycem.annem surekli sorguluyo.doktora gidin diyooo.ne zormus ....

opapatya7
Evet canım, tek parmakta hiç kanama olmadı. Hiç tedirgin olma, çünkü emin ol ekstra bi acı vs hissetmiyorsun. Çünkü ben parmağımı çıkarınca gördüm kanı. Hiç tedirgin olma.

Arkadaşlar !!
Özelden yazıp da, sonradan trip atarak komik duruma düşürmeyin kendinizi..!

"Sayfada her aşamamızı yazıyoruz, yardımlaşıyoruz, siz de gruba yazın ki daha çok kişi yardımcı olsun" diye cevap veriyorum şahsa, bencillikle suçluyor!
Zaten sayfada ayrıntılı şekilde bilgi alışverişi yapıyoruz. Gelip de bana özelden "nasıl yendin" diye genel bir soru sormayın!!
Biraz gerideki msjlara bakın, sonra kendi durumunuzu yazın, herkes farklı bişey biliyor, herkes yardımcı olsun.

Kınıyormuş bide beni !
İstediğini yap artisttttt !!!!!!
Geçrn gün de biri yazmış, "ben hemşireyim, numaranı yaz, müsait olduğumda dönüş yaparım size, yardımcı olmak isterim" diye.
Biri de sürekli "özelden yaz ayrıntılı şekilde" diyor.
Zaten ayrıntılı yazıyoruz sayfaya, daha ne özelden istiyorsun!!
Sizin gibi abazalara pabuç bırakacak kadınlarmıyız biz !!
Diğer arkadaşlarım kusura bakmayın bu yazımdan dolayı!
Çok sinirliyim !
Bıktım artıkkk !!!!!!!!!!!

D

Devlet hastanesine ve universiteye 2 kere gittim ikiside egzersiz dedi....egzersize basladim kulak cubugu vesair.7 cm filan da yavas ca giriyo ama esli denemede panik korku....
Anladım aparatla denemeyi artır. Ben parmak egzersizindeyim. 2 Parmaktayım. Bi sonraki ödevde penis ödevi olacak. Bakalım az kaldı inşallah :)

Umutsuzluktan umut aramak arkadaşım. Bi kaç ay önce bende böyleydim. Belki bi umut farklı birşey söylerde işime yarar diye. Ama tek çözüm parmak ve aparat egzersizi :)

cnm ben de seninle aynı durumları yaşıyorum.... biraz daha deneyeyip egzersizleri yapıp son olarak süleyman eserdağa gidecegim 5000 istiyooo süleyman bey aparatı var patentli çubukları bu olay bile beni korkutuyo aslında penisten korkmuyorum yanma oluyo bende sanki arkadaşların yazdığı gibi duvar var ama egzersiz yapmadım hiç kendi kendine olacak sanıyordum herşeyi deneyip daha sonra olmazsa hera kliniğe gitmeyi düşünüyorum...

Umutsuzluktan umut aramak arkadaşım. Bi kaç ay önce bende böyleydim. Belki bi umut farklı birşey söylerde işime yarar diye. Ama tek çözüm parmak ve aparat egzersizi :)

Kaç kez güzellikle yazıyorum, bakın herkes gibi sayfaya yazın ki başka başka yöntemler de deneyin, bir kişinin yaptığı size belki uymayabilir sonuçta. Msj kutumu görmelisiniz. Bide ısrarla özelden ayrıntılı yaz diyorlar. Zaten buraya yazıyoruz. Daha ne ayrıntısı yazayım!?

Ayrıntı istemeleri tuhaf tabi :) normal olanı herkes anlatıyo burada

Canım
canım bahsettiğin msjkar banada geliyor yazıyorum dahada ayrıntılı yaz diyo hayır vidio mu yolluyalım anlamadım ayrıntısı ne yazdık işde töbe töbeeee ben erkek olduklarını düşünüyorum cvp vermiyorum.

Canm cogu kisi buraya yazamiyor cünkü buraya giren herkes yazdiklarimizi okuyabiliyor ama özelden yazinca o kisiyle sadece senin aranda oluyor yazdiklarin banada ayrintili yazmami istyrlar ve ben ayrintisina kadr anlatyrm bence sorun etmeyin cogu insan umut ariyor biraz daha sabirli olmak gerek cünkü denemedikleri yol var mi bilmedigi birsey var mi bizden ögrenmeye calisiyor zaten cevp verdikten sonra cogu tesekkür edip uygulamaya calisiyor ana sayfada muhabbetler cok fazla karisiyor araya cok soru giriyor yenen birini gördükleri zaman ayrinti istyrlar

Evet cnm banada yaziyorlar bende senin gibi erkek olmalarinda şupheleniyorum ozelden yaz diyolar cvp yazmiyorum bende

İyi de canım, bana çıkıp da "nasıl yendin" diye ucu açık çok genel bi soru sorarlarsa tabiki sayfaya yönlendiririm. Herkese de tek tek bütün hikayeni yazamazsınki. Zaten aşama aşama bütün detaylarıyla burda yazıyor herkes. Onlar da yazabilir sayfaya. Onlar da yardımlaşarak dahil olabilir. Kiiii boş muhabbet olmuyor burda. Herkes birbiriyle yardımlaşma içerisinde.
Kimse de kimliği açık şekilde üye olmuyor zaten, hala ısrarla özelden yaz demeleri de çok abes!
Sayfaya yazılması hem kendileri açısından hem diğer arkadaşlar açısından daha yararlı bence.

Valla bende bazen süphelniyorum sapık cokta erkek olsalar bence ayrıntılar daha farklı olur gibime geliyor ayrica ana sayfada herseyi acik acik yaziyoruz bizde erkek olabiliriz kimse kimseye güvenmemeli ama umutsuzluk caresiz kalmak insana herseyi yaptirip her yolu denetiyor benm yeneli o kadar uzun zaman olmasina ragmen sirf burda birkac kisiye daha yardm ediyim diye hergün defalarca giriyrm , sizde kötü birsey hissettgnz mesajlari cevaplamayin iciniz rahat olsun

Takma kafanı canm bosver ya herkes birsey yazıyor sen sinirlenme zaten yardmcı olabildigimize oluyoruz napalım elimizden bu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…