- 19 Temmuz 2013
- 522
- 466
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.381
kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...@hayaldi88 pardon da yeni üye olup direkt gelip burda heranın reklamını yapıyosunuz!
Herkese farklı tedavi yapıyolarmış. Binlerce kişiye binlerce tedavi şekli mi var yani. Saçma saçma konuşmayın!
Siz de oranın reklamcısıysanız lütfen daha kaliteli reklam yapın. Gelip de burda saçmalamayın!
Parmak egzersizleri vs vs hiçbir işe yaramıyor deyip de burdaki bayanları germeyin!
Ben parmak egzersizleriyle YENDİM !
Lütfen burdaki insanların durumunu kullanarak daha fazla küçülmeyin!
Herkes biliyor orayı merak etmeyin!
Yenmiş olmasaydım yine de gitmezdim oraya.
Çok kalitesiz reklam yapıyosunuz!!
kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...
dar olmasına rağmen bebeğin kafası çıkıyor ordanEgzersizlere başladım hiç zorlanmadım zaten hiç egzersiz yapamam bakamam demedim. kulak çubuğunu aldım spnra serçe parmağı aldım ard arda. Kendime güvenim geldi. Sonra yaparım dedim denemek istedim. İlkinde kavga ettik eşimle deneyemedim ikincidede üstte ilerleyemedin bi türlü. Şimdi annem yanımda egzersiz falan yapamıyorum öyle bekliyorum işte. Galiba vajina dar girmez fikrini aşamıyorum bi türlü.
Biliyorum ama değişen bişey olmuyo. Gene bulunduğum durumdayımdar olmasına rağmen bebeğin kafası çıkıyor ordan
biraz kötü bir örnek vereceğim ama popo deliğide küçük ama oradan da büyük tuvaletini rahatlıkla yapabiliyorsunuz..Biliyorum ama değişen bişey olmuyo. Gene bulunduğum durumdayım
biraz kötü bir örnek vereceğim ama popo deliğide küçük ama oradan da büyük tuvaletini rahatlıkla yapabiliyorsunuz..
Evet çok haklısınız ama tecrübe ettiğim için de söylüyorum çoğu zamn üstteyken ucunu bile alamıyorum. Sığmıyo ilerlemiyo bi türlübiraz kötü bir örnek vereceğim ama popo deliğide küçük ama oradan da büyük tuvaletini rahatlıkla yapabiliyorsunuz..
Evet çok haklısınız ama tecrübe ettiğim için de söylüyorum çoğu zamn üstteyken ucunu bile alamıyorum. Sığmıyo ilerlemiyo bi türlü
Doğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız içinAnlık kasılmalardan dolayı canım. Derin derin diyafram nefesi al, ver, al, ver. Daha çok rahatladığını hissedeceksin.
İlerletirken aynı anda kuvvetlice ıkın. Kayganlaştırıcı da bol kullan. Zamanla azaltırsın.
Doğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız için
Öyle olsa Nasıl egzersiz yapacaktın dostumEgzersizlere başladım hiç zorlanmadım zaten hiç egzersiz yapamam bakamam demedim. kulak çubuğunu aldım spnra serçe parmağı aldım ard arda. Kendime güvenim geldi. Sonra yaparım dedim denemek istedim. İlkinde kavga ettik eşimle deneyemedim ikincidede üstte ilerleyemedin bi türlü. Şimdi annem yanımda egzersiz falan yapamıyorum öyle bekliyorum işte. Galiba vajina dar girmez fikrini aşamıyorum bi türlü.
Çok tşk ederim desteğiniz için umarım en kısa zamnda ben de başardım yazısını paylaşırım burda
Tamam deniycem mutlakaİnşallah canım biraz daha güçlü durarak yeneceksin en kısa zamanda. Emin olllll
Ama lütfen üzgün ifadeler kullanmaaaaa
Böyle yaparak beynine "karamsar ol" sinyali gidiyor
Lütfen gül ve vajiyle dalga geçerek konuş
Evde görebileceğin yerlere notlar as
"Sevgili kaslarım siz benimsiniz ve benim kontrolüm haricinde kasılamazsınızzzz
"Bana bak vaji, düş artık yakamdan kızım istenmiyorsun bi defol yaaa sevimsiz şeyyy hahahah
Bunlara benzer notlar yazzzz. Ama ciddi bi şekilde değil, böyle eğlenceli şekilde yaz
Hem senin kafan rahatlar, yüzünü asmazsın artık. Hem de beynin kabullenir zamanla.
Lütfen gülümseeeeeee
Tamam deniycem mutlaka
Canim ben parmak Egzersizlerini de apart i da yatak ucunda yaptığım için misyoner de yendimTebrikler canim ne mutlu sana.bu aralar bereketli maşallah inşallah bizde nasipleniriz.hangi pozisyonda yaptın canim
Bende egzersizlerimi hep yatarak yapiyorum canim,o yuzden esli denemeyide misyoner yapicam.ama üstte daha kolay oluyormuş galibaCanim ben parmak Egzersizlerini de apart i da yatak ucunda yaptığım için misyoner de yendim
Egzersiz yapıyo musunuz yoksa sadece eş denemesi miDoğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?