Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...

kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...

Zaten çarşamba günü katıldığı yazıyor profilde
Ben böyle komik ve kalitesiz reklam görmedim
Burdaki bayanları sazan mı sandı galiba.
İnsanların zayıf noktalarından vurmaya çalışıyorlar!

Arkadaşlar bu işin sırrı, egzersiz!
Normal bi sporda bile kaslarımız egzersiz yapa yapa güçlenmiyor mu? Vajinismus da böyle. Egzersiz yapa yapa alışıyor vajina kaslarımız.
Asla pes etmek yok !

dar olmasına rağmen bebeğin kafası çıkıyor ordan

Evet çok haklısınız ama tecrübe ettiğim için de söylüyorum çoğu zamn üstteyken ucunu bile alamıyorum. Sığmıyo ilerlemiyo bi türlü

Anlık kasılmalardan dolayı canım. Derin derin diyafram nefesi al, ver, al, ver. Daha çok rahatladığını hissedeceksin.
İlerletirken aynı anda kuvvetlice ıkın. Kayganlaştırıcı da bol kullan. Zamanla azaltırsın.

Doğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız için

Başarısızlık değil, hayır sakın öyle düşünmeyin :)
Lütfen motivasyonunuzu yükseltin. Ciddiye almayın bu vajinismusu. İnanın hiç de düşündüğümüz gibi güçlü bişey değil. Yaptıkça alışıyoruz gerçekten. Ben mesela diyodumki doktruma, ya mümkün değil iki parmağın yarısından snrası girmiyooo. Ama pes etmedim. Takıldığım an durdum. Çıkarmadım. Derin derin nefes alıp tekrar azcıcık ittirdim. Böyle böyle ilerledim. Peniste de aynısını yaparak ilerledim. Yeterki güçlü durun. Vaji korksun sizden :)

Öyle olsa Nasıl egzersiz yapacaktın dostum

Çok tşk ederim desteğiniz için umarım en kısa zamnda ben de başardım yazısını paylaşırım burda

İnşallah canım biraz daha güçlü durarak yeneceksin en kısa zamanda. Emin olllll
Ama lütfen üzgün ifadeler kullanmaaaaa
Böyle yaparak beynine "karamsar ol" sinyali gidiyor
Lütfen gül ve vajiyle dalga geçerek konuş
Evde görebileceğin yerlere notlar as
"Sevgili kaslarım siz benimsiniz ve benim kontrolüm haricinde kasılamazsınızzzz
"Bana bak vaji, düş artık yakamdan kızım istenmiyorsun bi defol yaaa sevimsiz şeyyy hahahah

Bunlara benzer notlar yazzzz. Ama ciddi bi şekilde değil, böyle eğlenceli şekilde yaz
Hem senin kafan rahatlar, yüzünü asmazsın artık. Hem de beynin kabullenir zamanla.

Lütfen gülümseeeeeee

Tamam deniycem mutlaka

Tamam deniycem mutlaka

Heh işte bööyylleeeee
Süperrrrrr

Ben bi randevumda doktorumun yanında ağlamştm artk sinirden
Doktorum bana "ya Allah aşkına yüzünü asmaaaa, dalga geç şu vajinismusla, o neymişki seni böyle üzecek" vs vs diye konuştu. Ay ben ağlarken öyle konuşunca daha bi sinir oldum
Ama bu dediklerimi yaptım, buraya üye oldum, burdaki arkadaşların desteğiyle motivasyonum çok yükseldi
Daha güçlendim
Pes etmeden devam ettimmm
Veeee yendimmm
Sen zaten zoru aşmışsın, yakındır senin de yazını görürüz burdaa

P Prrrenses canım sen ne durumdasin.daha rahat yapabiliyormusun artik,kayganlastirici kullanmadan yada ikinmadan yapabiliyormusun

Daha rahatım canım. Ama tamamen normalleşmeden kayganlaştrcı kullanmayı bırakmıcam. Yarısından snra ıkınarak devam ediyorum tatlım. Yaptıkça kolaylaşıyor ama çok şükür.
Regl oldum bide 4-5 gün erken oldum bu ay. Bitmesini bekliyorum işte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…