Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne mutlu sana Allahim bizede bu sevinci yasatmayi nasip etsin,en kisa zamanda düzene girer insallah daha rahat olursun

Hayırlı geceler hanımlar.bugünden itibaren artık bende gelin oldum.hala başarabildiğime inanamıyorum.ortalama 3 yıl boyunca bu siteye takılıyodum.son bir yıldır girmiyodum diye şifremi falan unutmuştum.bu saatte heycanla tekrar üye oldum.çok mutluyum şaşkınım heycanlıyım karmakarışık duygular içindeyim.

O zamanlar biri gelin olduğu zaman sayfa ışıl ışıl olurdu halay çekenler alkış çalanlar muhteşemdi.aylık gelin listeleri çok özenirdim acaba benimkide olucak mı diye çok şükür rabbim banada nasip etti.acaba halen o listeleri haxırlayan arkadaşlar var mı

Aaa öyle mi oluyordu gerçekten. Ne güzelmiş ya.

bana uygulanan tedaviyle bu anlattıklarınızın hiç alakası yok

size katılıyorum aynı düşüncedeyiz o kişi hera klinikten de olabilir, ben heraya gidip muayene oldum, 5 bin istedi vaji lk aşama dedi ama maddi açıdan bizi zorlar kendimiz deneyelim dedik. Buraya sayfaya gelince kendime güvenim arttı daha egzersiz yapmadım yapabilecek miyim bilmiyorum erteliyorum, parmak ya da aparat ürkütücü geliyo inşallah yarın başlayacagım HERA kliniğe gitmeyi çok istiyorum keşke fiyatları uygun olsa.......

Merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evli ve bu dertten muzdaripim benim sorunum egzersizleri yapıyorum ama eş denemesine gelince hala korkuyor gibiyim en son arkadaşımda viblatör varmış durumumdan bahsedince verdi bana çok rahat oldu ama p...s gözümde küçültemiyorum sanki çok büyük geliyor bna kafayı yemek üzereyim napacağımı bilmiyorum banada yardımcı olursanız çok sevinirim

vibratör penisle aynı kalınlıktamı?

size katılıyorummm......

İnşallah canım ya çok sağol. Öyle moralini yüksek tutmak gerekiyo. Ama insanda özgüven sorunu yarattığı kesin. Ben öyle hissediyorum mesela eksik gibi. Hiç bi zaman yenemiycem demiyorum ama nasıl olacak diye düşünmeden de edemiyorum. Burası da olmasa çatlardım herhalde

E
Egzersiz yapıyo musunuz yoksa sadece eş denemesi mi
gzersiz olarak kegel yaptım bi on gün kadar çok düzenli değil ama aklıma geldikçe yaptım. Sonra bi gece kulak çubuğunu aldım. Hiç hissetmedim bile sanki bişey yoktu o kadar rahat aşdım. Bi de serçe parmağını aldım bi iki defa hafifte gitgwl yaptım o kadar. Başka gün yapamadım.

Kesinlikle öyle canımm. Ama biz eksik değil, aksine fazlayız benceee :)
İnce ruhluyuz biz :)
Canımız tatlı :)

İki parmakda dene istersen daha rahat hissedeceksin.

Ben dilotör yardımıyla yendim çok ama çok faydasını gördüm.daha önceden kullanmak istemiyodum bana çok itici geliyodu ama doktorum artık son çare dilatörle çalışmalıyız dedi.çünkü parmak egzersizinde bi başarı sağlayamadım.yani aslında en azından deliği tanımış oldum.parmak egzersizini çok rahat yapıyıdum ama eşli denemeye gelince ilerletemiyodum.tabi bu düşüncem sizi yanıltmasın parmak egzersiziyle yenen arkadaşlarımız çok oldu burda.sanırım dilatör biraz daha kalın olduğu için daha çok fayda sağladı.ama emin olun penis 3 numaralı dilatörden daha kolay giriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…