- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.601
Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedimO Oceanxx
Aynısı bana da oluyordu. Sanki dar bi yüzükten iki parmağımı geçirmeye çalışıyordum. Tek parmaktan sonra kalınlık iki katına çıktığı için zorlanıyorsun. Merak etme milim milim ilerleme olacak. Sakın pes etme. Nazikçe hafif hafif ittir. Acıyınca dur bekle. Derin derin diyafram nefesi al ver. Sonra bi milim daha ittir. Olacak. Anormal bişey yok. Devam et.
Tamam biraz denemeye devam ediym kaç gündür iki parmak yapmak için uğraşıyormYaparsın bende ilk seferde kalin bisey denedim olmamıştı o yuzden yavaş yavaş kalinlastiracam gidiyorum
İlk başta iki parmağın hepsini sokmaya çalışma 2 parmak 1 boğum yap istersenTamam biraz denemeye devam ediym kaç gündür iki parmak yapmak için uğraşıyorm
Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedim
Sadece bir boğum giriyor sadece o dar yüzük gibi hissettiğim kısmı geçemiyorm siz geçenildinizmi yada böyle hissediyormusumz iki boğuma ilerdem dar kısmı geçmiş olucamİlk başta iki parmağın hepsini sokmaya çalışma 2 parmak 1 boğum yap istersen
Kaç kere yaptınız onuSadece bir boğum giriyor sadece o dar yüzük gibi hissettiğim kısmı geçemiyorm siz geçenildinizmi yada böyle hissediyormusumz iki boğuma ilerdem dar kısmı geçmiş olucam
son üç akşamdır uğraşıyorum yarım saat felan üstüste deniyorm belki on kere sadece 1-2 cm içerdeki o dar kısma ulaşıyorum ve daha içe gidemiyormKaç kere yaptınız onu
Hmm biraz ittirsen acıyo mu. Diğer elinden destek alarak ittirrson üç akşamdır uğraşıyorum yarım saat felan üstüste deniyorm belki on kere sadece 1-2 cm içerdeki o dar kısma ulaşıyorum ve daha içe gidemiyorm
Bana da orası daha ince geliyo :)Kızlar penisin bas kismi govdesinden daha kalin ve siskin oluyor degilmi.ben en cok bas kismini alamamaktan korkuyorum.
Artik esimle penis denemsi yapmak istiyorum ama o bas kismi sanki daha buyuk ve girmiycek gibi geliyor
Tescoda gleigelen musculan sanırım adı bu alabilirsinArkadaslar aranızda yurt dışında yaşayan varmı?gecenlerde okudum kayganlasdırıcılar sperm yapısını etkiliyormuş bu yüzden hamile kalmayı engelliyormuş ama su bazlı jeller öyle değilmiş.vajinamusdan yeni kurtuldum bin şükür ama kayganlastırıcı olmadan ilişki hiç denemedim.bu arada korunmuyorumda bebek düşünüyoruz bana yavsi ediceginiz bir kayganlasdırıcı varmı bu arada ben ingiltere'de yasıyorum şimdiden tesekürler...
Acıyor ya çok sinirleniyorum kendime ama zorladığmda acı yanma hissi oluyorHmm biraz ittirsen acıyo mu. Diğer elinden destek alarak ittirr
Banada orasi daha zorlayacakmis gibi geliyorBana da orası daha ince geliyo :)
Tesekur ederim canım umarım bulabilirim bugun boots 'dan kendi ürününü aldım alırken bayanada sordum cocuk deniyorum kullanabilirmiyim diye kadın evet dedi ama içeriğinde su bazlı yazmıyor o yuzden içim rahat etmedi acıkcası.Tescoda gleigelen musculan sanırım adı bu alabilirsin
Ay ne biliyim yaaa kafam ona katildi demekki yersiz bir takintiymiş@Efsunluk
Kız Allah seni :) ucunda bişe yokki, bildiğin et parçası, zaten yumuşak yapıda oldğu için sıkışarak giriyor. Yarısından sonra zorlandım ben, kalınlık bi tık daha arttığı için.
evet canım 5 haftalıkCnm sen hamile misin
ayy canim benim masallah.bi kulube gireyim kizlar napiyo diycektimki hamile oldugunu yazmissin.cok sevindim canimmm..evet canım 5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?