Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedim

Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedim

Tatlım benim reglim yeni bitti..bugün başlıcaz işte. Kocamın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Kasılmalar bir süre devam edermiş. Yaptıkça normalleşecekmiş. Benim bi tanıdığım vaji değildi, bir senelik falan evliydi, hala çok rahat değilim diyordu. Hani ilk başta kendi kontrolüyle giriş oluyormuş, bikaç gitgelden snra rahat olabiliyormuş. Bizdeki kasılmalar normal yani.

İlk başta iki parmağın hepsini sokmaya çalışma 2 parmak 1 boğum yap istersen
Sadece bir boğum giriyor sadece o dar yüzük gibi hissettiğim kısmı geçemiyorm siz geçenildinizmi yada böyle hissediyormusumz iki boğuma ilerdem dar kısmı geçmiş olucam

Meraba baynlarrr ben yendım uc senelık evlıyım sıze mral olsn dıe yazayım dedım :) kızlar oyle parmakdı yok aparattı ugrasmıyruz bunu kafamızda buyutmuyruz sandıgınız kadar zr olsydı bu ınsanlar neden bu kadar ck yapardı dımı ben evlendım ıkı hafta byunca yapamadık benım kasılmalarım esımı ustımden atmam vs vs bunlar yuzunden ılmadı olmadı snra bırde baktımkı olmus hıc ne agrı ne acı hıcbişi yok bsuna korkmsum oyle parmakla aparatla ugrasırsanız daha cok buyutmus olursunuz bı tanıdıgımız var senelerdır yapamıyr cunku gxunde cok buyutuyr cok kafaya takmayın olayı esınıze bırakın sadece. Dusunsenıze oradan cocuk cıkıyr kocaman cocuk yanı . Gzunuzu karartın korkacak bişi yok hayatı esınızede kendınızede zından etmeyın ben bu sacma korku yuzunden evlılıgımın ıkı haftasını cok korkrak ve uzulerek gecrdm cok sacmaymıs umarım en kısa surede yenersınız bu hastalıgı

Kızlar penisin bas kismi govdesinden daha kalin ve siskin oluyor degilmi.ben en cok bas kismini alamamaktan korkuyorum.
Artik esimle penis denemsi yapmak istiyorum ama o bas kismi sanki daha buyuk ve girmiycek gibi geliyor

Arkadaslar aranızda yurt dışında yaşayan varmı?gecenlerde okudum kayganlasdırıcılar sperm yapısını etkiliyormuş bu yüzden hamile kalmayı engelliyormuş ama su bazlı jeller öyle değilmiş.vajinamusdan yeni kurtuldum bin şükür ama kayganlastırıcı olmadan ilişki hiç denemedim.bu arada korunmuyorumda bebek düşünüyoruz bana yavsi ediceginiz bir kayganlasdırıcı varmı bu arada ben ingiltere'de yasıyorum şimdiden tesekürler...

Tescoda gleigelen musculan sanırım adı bu alabilirsin

@Efsunluk
Kız Allah seni :) ucunda bişe yokki, bildiğin et parçası, zaten yumuşak yapıda oldğu için sıkışarak giriyor. Yarısından sonra zorlandım ben, kalınlık bi tık daha arttığı için.

Ay ne biliyim yaaa kafam ona katildi demekki yersiz bir takintiymiş
Insllah yenersem gulecegim yersiz takintilarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…