- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.401
Hayırlısı olsun canim ama iliskiye yeni baslayinca ilk aylarda adet düzensizliği olabilirmiş diye duymustum belki o yüzdendirBenimde regl olmam lazımdı cumartesi günü hala olamadım ya hiç gecikmezdi. Acaba ilişki oldu diye mi böyle gecikti bu durumu yaşayan var mı? Hamile desem çok çok düşük ihtimal çünkü eşim içime boşalmadı doktoru aradım düşük de olsa risk var dedi prezervatif kullanmıyoruz çünkü. Test yap bana haber ver dedi. Yoksa da bi muayne ederim seni dedi.Kafam çok karıştı ya
Hayırlısı olsun canim ama iliskiye yeni baslayinca ilk aylarda adet düzensizliği olabilirmiş diye duymustum belki o yüzdendir
Canim benim de egzersizden sonra bu ay 6 gün gecikti. Ilk defa gecikme oldu normal de çok duzenlidir. Ben de acaba hamile miyim demiştim ama değilmisim. Sen yine de test yap hamile olma ihtimalin olabilir çünkü birliktelik olmuş. Biz henüz hiç birlikte olamadık. Benim durumumla senin ki biraz farklı. Test yap için rahatlasinBenimde regl olmam lazımdı cumartesi günü hala olamadım ya hiç gecikmezdi. Acaba ilişki oldu diye mi böyle gecikti bu durumu yaşayan var mı? Hamile desem çok çok düşük ihtimal çünkü eşim içime boşalmadı doktoru aradım düşük de olsa risk var dedi prezervatif kullanmıyoruz çünkü. Test yap bana haber ver dedi. Yoksa da bi muayne ederim seni dedi.Kafam çok karıştı ya
Bende zar gidince 4-5 gün sürmüştü kanama senin durumun ne bilmiyorum ama sizlama varsa ve kan geliyosa iki üç gün ara ver o zaman iyileşsin birazKızlar küçük aparatı çok rahat alıyorum ama kalın olanı alırken girişte bir sizlama oluyor. Acaba tahriş mi oldu. Tahriş olsa kucukte de sizlamazmi. Sizce bir iki gün ara vermeli miyim. Kaç günde iyileşir. Küçük aparatı alırken kan yok buyugünü alınca kan geliyor hemen.zar gidince böyle sürekli kan mi oluyor her seferinde.
Canim normalde kan ve sizlama yok sadece aparatı alırken kan geliyor. Küçük aparatta sıkıntı yok ama en son yaptığım aparat zorluyor. Bekleyip zaman kaybetmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kendimi temizliğe verdim dusunmeyeyim diye. Bikere daha deneyecem bakalım yine kan ve acı olacak mı.Bende zar gidince 4-5 gün sürmüştü kanama senin durumun ne bilmiyorum ama sizlama varsa ve kan geliyosa iki üç gün ara ver o zaman iyileşsin biraz
Eger dayanilmayacak kadar degilse sizlama yapabiliyosan devam et ama zorlaniyosan birak fazla yüklenme kendine birak bi kac gün geç olsun güç olmasin cnmCanim normalde kan ve sizlama yok sadece aparatı alırken kan geliyor. Küçük aparatta sıkıntı yok ama en son yaptığım aparat zorluyor. Bekleyip zaman kaybetmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kendimi temizliğe verdim dusunmeyeyim diye. Bikere daha deneyecem bakalım yine kan ve acı olacak mı.
Canım bana sorarsan bekle iyileşsin kanıyosa tahriş olmuş demektir sende zorlama daha fazla kendini. Bi iki güne iyileşir sende devam edersin.Canım dayanilmayacak gibi değil aslında ama su ana kadar ilk defa böyle bişiyle karşılaşınca panik oldum biraz.egzersizlerim çok iyi gidiyordu aparatlar büyüdükçe zorlamaya başladı. Uyuşturucu krem falan da kullanmıyorum hiç. Bakalım akşam deneyecem yine en azından yaptığım en son aparatı rahat alana kadar deneyecem.
Geçen sene bu zamanlar Aynı hislerle aynı umutsuZluk vardı bende de.. Be in Hiç anne olmayacağım olamayacağım derken bak şimdi nereye hiç kötü düşünme arkadaşım Allahtan gönülden iste hep dua et ben 5 yıl sonunda yendim ve hamile kaldım umutsuzluğa öok kapıldım ama inancımı hiç yitirmedim sende yitirmeden hep dua et oluyo arkadaşım o kadar umutsuz olduğum anda öğrendim ki hamile olduğumu Rabbime binlerce şükür..lütfen sadece isteyin pes etmeyin ve hep dua edin yeter ki Rabbim ol desin oluyo...Anne olmak bana cok uzak geliyor. Yildizlar gibi. Cok guzel pariltili ama uzak. Hic kavusamiycam sadece bakicam. Oyle hissediyorum
selam herkese ben de hala yenemedim ne yazıkki , parmak 11 cm aparat , vajinal muayene hatta simşr testi bile yaptırdım lütfen bana yardım edin 5 sene çok zaman kaybettim çok üzgünüm Allah rızası için ...
Geçen sene bu zamanlar Aynı hislerle aynı umutsuZluk vardı bende de.. Be in Hiç anne olmayacağım olamayacağım derken bak şimdi nereye hiç kötü düşünme arkadaşım Allahtan gönülden iste hep dua et ben 5 yıl sonunda yendim ve hamile kaldım umutsuzluğa öok kapıldım ama inancımı hiç yitirmedim sende yitirmeden hep dua et oluyo arkadaşım o kadar umutsuz olduğum anda öğrendim ki hamile olduğumu Rabbime binlerce şükür..lütfen sadece isteyin pes etmeyin ve hep dua edin yeter ki Rabbim ol desin oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?