- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.361
Galiba heyecan yaptım. Stres oluyorum düşününce. 12 cm de dün alırken nedense bir zorlandım git gel çok fazla yapamadım, iş penise gelince panikliyorum
Sen gitgellere alistin mi canim en rahat nasil yapiyorsun misyonerde pnsi aliyorum ben ama git gel yapcagi zaman cok kasiliyorum arkami dönüp aliyorum oyle biraz daha rahat geliyo ama o basinca alışamadim henüz dün ki iliski de biraz uzun sürdü git geller dayanamadim kızdım esime o an hadi yeter artik diye o da stres yapti afedersin bosalamadi ereksiyon kaybi oldu sonra ben kendime kizdim niye oyle tepki verdin biraz daha dayansan olmazmiydi diye cok kizdim kendime moralim cok bozuk suan bugün yine denicem ama acaba gene ayni sorunu yasarmiyiz diye cok korkuyorum en cokta esim icin endişeleniyorum dün ki olay aklina gelip yine stres yaparsa diye insallah ikimiz açısından da mutlu bir birliktelik gerçekleşirPanikledin diye olmamıştır canım dün geceyi aklından sil 1 2 gün daha egzersiz yap sonra dene ve aklından olmayacak gibi bir ihtimal olmasın. Olacak , emin ol aparatlar daha zor.
Sizi tebrik ediyorum aparatlarla yapabiliyosaniz p. Rahat rahat alirsiniz. Aparatlar cok zor. Ben kolaya kacip esimle denemistim
Sen gitgellere alistin mi canim en rahat nasil yapiyorsun misyonerde pnsi aliyorum ben ama git gel yapcagi zaman cok kasiliyorum arkami dönüp aliyorum oyle biraz daha rahat geliyo ama o basinca alışamadim henüz dün ki iliski de biraz uzun sürdü git geller dayanamadim kızdım esime o an hadi yeter artik diye o da stres yapti afedersin bosalamadi ereksiyon kaybi oldu sonra ben kendime kizdim niye oyle tepki verdin biraz daha dayansan olmazmiydi diye cok kizdim kendime moralim cok bozuk suan bugün yine denicem ama acaba gene ayni sorunu yasarmiyiz diye cok korkuyorum en cokta esim icin endişeleniyorum dün ki olay aklina gelip yine stres yaparsa diye insallah ikimiz açısından da mutlu bir birliktelik gerçekleşir
Misyoner de rahat gel git yapabilmesi icin bacaklarimi acmam gerekiyo acamiyorum acabilsem oyle daha rahat yapilabilir ama diger pozisyonlarda da uzun süreli kalamiyorum iste cok yoruluyorum evet aci degil ama bi basinc olusuyo popoya ve hızlı yapinca o hisse uzun süreli dayanamıyorum adapte olamiyorum. Bugün 4. iliski oldu bu sefer egzersiz yapmadim uyusturucu krem de sürmedim bana kalsa sürerdim ama eşim istemedi ön sevisme sonrasi denedik o sekilde aldim pns i cok şükür ama git geller sıkıntılı işte rahatlamasini bekleyecek kadar yaptiramiyorum uzun sürüyo insallah o hissede alışırım ve icimde b... kadar bekleyebilirim umarimBen ilk denediğim günden beri git gellerde sorun yaşamıyorum canım.Yavaş da olmuyor normal ilişki gibi oluyor sorun yaşamıyorum bana da en rahat misyoner geliyor. Arkamı döndüğüm zamanda idrar geliyor gibi oluyor sadece:) yani hissi geliyor doktora sordum ilk zamanlar normal dedi. Bizimkide uzun sürüyor bende keşke kısa süre diyorum ama ses çıkarmıyorum yine de keşke bişey demeseydin. Acı mı olduki? Git gellere çok alışamadıysan tuhaf bi his olmuştur acı değildir. Dünü aklınızdan silin hiç konusunu bile açma eşine bence olur arada böyle şeyler takılmayın.
Evet canim esimle denedim inan ki daha kolay. Siz de bu sekilde yapabilirsiniz bence daha az zorlanirsinizSadece esinle deneyerek mi yendin? Tebrik ederim. Belki de cok ileri duzeyde değildi sendeki ne güzel. Nasil oldu?
nasıl basardınız ne kadara yaptı ben cok korkan bi insanım ve iki bucuk yıl oldu evleneli onların yaptırdıgı egzersizletri yapabilecegime pek inanmıyorum nasıl oldu anlatır mısınızArkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim ve bu sorunu 1,5 yıl sonra sadece iki günde çözdüm. Daha önce iki farklı doktora gittim fakat bir çözüm bulamadım.. En son bu hafta ankara da ümmügülsüm soytürk e ulaştım ve iki seansta sorunumu çözdü. Hepinize tavsiye ederim Gülsüm hanımın güler yüzü ve samimiyeti süper. Bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim.
Arkadaslar dün ki iliski de biz baya gerildik esimle ya pns i aldim gitgel de oldu cok şükür ama zorlandim tabi hizlandikca daha panik yaptim birazda uzun sürdü bagirdim eşime yeter tamam bosal artik diye cok bağırdım o da strese girdi bosalamadi ereksiyon kaybi yaşadı cok kiziyorum kendime niye oyle yaptim diye esim de cok kötü oldu umarim dün ki olay kalıcı bi iz birakmaz onda hayırlısıyla bi düzene girer ve hepimizin mutlu bi cinsel hayati olur inşallah
Canim bizde cok şükür girme problemi yok ama git gellerde zorlaniyorum ben hızlı bi sekilde uzun süreli yapamiyorumCanım aynı durum bizde de var bende eşime itemiyorsun diye kızıyorum o da panikliyo ve ereksiyon kaybına neden oluyo, eşlerimize güvenemiyoruz onlar da ürkek olunca olayı akışına bırakamıyoruz duygusallık aradan gidiyo, konuşmada olunca bütün büyü bozuluyo aslında akışına bıraksak ama benim eşim itemiyo yön bulamıyo bulana kadar benim yönlendirmem gerek...
Canım üzülme. Yani normal çiftler gibi olmayacak belki ama olsun eşin de sorun etmiyosa bence sen sadece birleşmeye odaklan. Bazılarında 13 cm le bile bozulmuyo. Ama sen acı hissettiğine göre yönü bulamadın. Çünkü yön doğru olsa zar sadece çok az zedelenirdi gitmezdi. Bende yaklaşık bi üç hafta önce aynı durumu yaşadım. Ama zarım duruyo sadece hafif zedeledim yönü bulamadım diye. Bi gün ara ver istersen cnm. Enfeksiyon falan kapma ihtimalin de olur belki. O yüzden yarın yapacam illa diyosan da akşam yap bence. Allah kolaylık versinKızlar az önce egzersiz yaptım en son 10 cm alıyordum regl oldum yaklaşık 9 gün oldu egzersiz yapmayalı.en son aldigim aparatla başladım tekrar tam alamadan her zamankinden farklı bir sizlama oldu aparatı çıkardım bi baktım kan.sonra bi kaç damla kan geldi peçeteyle sildim eşimi cagirdim hemen zar gitti dedim üzüldü ben de çok üzüldüm. Sonra aparatı biraz kalinlastirdim rahat aldım ama yine kan geldi. Ben de korktum devam etmedim. Kızlar eşimin yanına geldim hickira hickira ağladım. O da çok üzüldü ama olsun senin elinde değil falan dedi.çok canım yandı. Eşimle denemeye geçtiğimizde gider diyodum ama erken gitti malesef. 10 cm le bozuldu. Ilginc olan ben regl olmadan önce defalarca o aparatı almıştım hiç bişey olmamıştı. Şimdi tam alamadan 1 2 cm ilerlettim hemen bozuldu zar.kızlar çok üzüldüm ama hırs yaptım. Yarın okul yok evdeyim aksama kadar egzersiz yapacam sürekli kalinlastirarak yeterli kalinliga gelince de deneme yapacam ve basaracam inşallah. Çok zaman kaybettim yeter artık daha fazla üzülmek istemiyorum. Kızlar ne olur egzersizlerinizi çok düzenli yapın. Ben doğru düzgün yapamadım çalıştığım için zaman olmadı. 4 nisan da başladım normalde her gün yarım saatimi ayirsaydim şimdi belki de kurtulmustum. Artık daha özenli yapacam egzersizleri. Kızlık gitti yarın hemen egzersiz yapsam sakıncası olur mu acaba.kanarmi yine kızlar ne olur bi akıl verin.çok farklı bi psikolojideyim şu an.
Cnm ben de 10 cm apararatin üstüne 20 cm bi kumaş sandım kalinlasti da belli yani ama olcuyorum hala 10 cm.benim olcumlerde bi anormallik var ama anlamadım :)Ya ben bu aparatı kalınlaştırıyorum kalınlaştırıyorum hep ölçtüğümde 9 cm çıldırcam niye hep aynı
Canım ben senin yerinde olsam hiç parmakla denemem en iyisi göz kalemini filan strecle bak ben yeneli 1 aydan fazla oldu ben hala parmak denemesi yapamam hem parmaksız daha rahat yaparsınKızlar ben dün küçük ve işaret parmaklarimi yapmayı başardım ama parmagima çok baskı hissediyorum icerde normal mi sizlerde de oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?