- 15 Şubat 2016
- 102
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.381
Kızlar az önce egzersiz yaptım en son 10 cm alıyordum regl oldum yaklaşık 9 gün oldu egzersiz yapmayalı.en son aldigim aparatla başladım tekrar tam alamadan her zamankinden farklı bir sizlama oldu aparatı çıkardım bi baktım kan.sonra bi kaç damla kan geldi peçeteyle sildim eşimi cagirdim hemen zar gitti dedim üzüldü ben de çok üzüldüm. Sonra aparatı biraz kalinlastirdim rahat aldım ama yine kan geldi. Ben de korktum devam etmedim. Kızlar eşimin yanına geldim hickira hickira ağladım. O da çok üzüldü ama olsun senin elinde değil falan dedi.çok canım yandı. Eşimle denemeye geçtiğimizde gider diyodum ama erken gitti malesef. 10 cm le bozuldu. Ilginc olan ben regl olmadan önce defalarca o aparatı almıştım hiç bişey olmamıştı. Şimdi tam alamadan 1 2 cm ilerlettim hemen bozuldu zar.kızlar çok üzüldüm ama hırs yaptım. Yarın okul yok evdeyim aksama kadar egzersiz yapacam sürekli kalinlastirarak yeterli kalinliga gelince de deneme yapacam ve basaracam inşallah. Çok zaman kaybettim yeter artık daha fazla üzülmek istemiyorum. Kızlar ne olur egzersizlerinizi çok düzenli yapın. Ben doğru düzgün yapamadım çalıştığım için zaman olmadı. 4 nisan da başladım normalde her gün yarım saatimi ayirsaydim şimdi belki de kurtulmustum. Artık daha özenli yapacam egzersizleri. Kızlık gitti yarın hemen egzersiz yapsam sakıncası olur mu acaba.kanarmi yine kızlar ne olur bi akıl verin.çok farklı bi psikolojideyim şu an.
Canim belki zar tamamen gitmemistir zarin zedelenme olmustur belki benim ocak ayında gitti zarim o zaman baya bi kanama olmuştu egzersiz esnasinda hic kanama olmadi 12 cm i ilk aldigimda da olmadi sadece son gün esli deneme yapmadan önce 12 cm aparat aldigimda oldu aparati çıkarınca az bi kanama oldugunu gördüm ama aci yoktu devam ettim ondan sonrakilerde de kanama olmadi bi dahaKızlar az önce egzersiz yaptım en son 10 cm alıyordum regl oldum yaklaşık 9 gün oldu egzersiz yapmayalı.en son aldigim aparatla başladım tekrar tam alamadan her zamankinden farklı bir sizlama oldu aparatı çıkardım bi baktım kan.sonra bi kaç damla kan geldi peçeteyle sildim eşimi cagirdim hemen zar gitti dedim üzüldü ben de çok üzüldüm. Sonra aparatı biraz kalinlastirdim rahat aldım ama yine kan geldi. Ben de korktum devam etmedim. Kızlar eşimin yanına geldim hickira hickira ağladım. O da çok üzüldü ama olsun senin elinde değil falan dedi.çok canım yandı. Eşimle denemeye geçtiğimizde gider diyodum ama erken gitti malesef. 10 cm le bozuldu. Ilginc olan ben regl olmadan önce defalarca o aparatı almıştım hiç bişey olmamıştı. Şimdi tam alamadan 1 2 cm ilerlettim hemen bozuldu zar.kızlar çok üzüldüm ama hırs yaptım. Yarın okul yok evdeyim aksama kadar egzersiz yapacam sürekli kalinlastirarak yeterli kalinliga gelince de deneme yapacam ve basaracam inşallah. Çok zaman kaybettim yeter artık daha fazla üzülmek istemiyorum. Kızlar ne olur egzersizlerinizi çok düzenli yapın. Ben doğru düzgün yapamadım çalıştığım için zaman olmadı. 4 nisan da başladım normalde her gün yarım saatimi ayirsaydim şimdi belki de kurtulmustum. Artık daha özenli yapacam egzersizleri. Kızlık gitti yarın hemen egzersiz yapsam sakıncası olur mu acaba.kanarmi yine kızlar ne olur bi akıl verin.çok farklı bi psikolojideyim şu an.
Aparatları yapıyorum ama eşli olmuyor sinirlerim çok bozuldu.. Ben doktora da gittim ama başaramadım daha ne yapmam lazım bilmiyorum , ger geçen gün daha çaresiz hissediyorum..
Yani canım aparatla yönü bulmak daha zor. Aparatla şöyle çalışman lazım yön doğru olursa kayıp gidiyo zaten değilse de zorlamadan hafif sağa sola oynat zaten yönü bulursun öyle de. Hadi Allah kolaylık versin.Arkadaslar bi sorum olcak 2 parmak alip aparatla zorlanan var mi ???? Parnakla yönü buluyom.aparatla bulamiyom gibiii
Çok mu sıkarak sarıyorum anlamadım ki sardım 8 i dokuz yaptım diye bi baktım buçuk oldu neyse dedim bi daha sardım gene 9,5 olsun diye daha yeni 9 oldu. Bezse sıkarak sarmış olabilirsin ama canmCnm ben de 10 cm apararatin üstüne 20 cm bi kumaş sandım kalinlasti da belli yani ama olcuyorum hala 10 cm.benim olcumlerde bi anormallik var ama anlamadım :)
Çok teşekkür ederim canım üzüldüm ama sonrasında hemen kendime geldim.azimli bir şekilde devam edecem inşallah.Sevgili meslektaşım merhaba, öncelikle lütfen panik yapma, belki regl.den kaynaklı gelmiş olabilr zorlanmış olabilir. Hem gittiyse de gitti zaten bu dert başımıza kızlık zarına verdiğimiz aşırı değerden dolayı gelmedi mi. Aman bozulmasın aman patlamasınn ama acımasın diye diye vaki olduk. Ben Rabbime şükür aştım. Buradayım hala çünkü iki arkadaşın yardımı oldu bende birilerine yardım edersem ne mutlu. Ben de öğretmenim çalışıyorum ama okuldan gelir gelmez ilk iş kremler ve aparatlar oldu. Aynen senin gibi geriledim bazen ama vazgeçmedim vazgeçme. Herşeyden önce eşinle nr kadar mutlu olacağını düşün halledince
Okul esnasında bu olayı düşünme işine ver kendini günü keyifli geçir sonra eve gel hadi bakalım bugun sizinle güzel çalışacağız diye aparatlara yaklaş. Yani işi eğlenceli hale getirmeye bak. Sen bir öğretmensin. Öğrenme süreci bu. Keyifli bir öğrenme süreci ne kadar efektif oluyor bilirsin bunları düşün. İhtiyacın olursa özelden mesaj atabilirsin. Sevgiler kolay gelsin :)
Olabilir cnm sıkarak sariyorum tabi ölçümde de hata yapmış olabilirim çünkü kalinlasti eskiye göre gozle de fark ediliyor aparatı alırken de kalın olduğunu farkettim. Hayirlisi olur inşallah çalışmalara devam edecem.Çok mu sıkarak sarıyorum anlamadım ki sardım 8 i dokuz yaptım diye bi baktım buçuk oldu neyse dedim bi daha sardım gene 9,5 olsun diye daha yeni 9 oldu. Bezse sıkarak sarmış olabilirsin ama canm
Canim benimki de tam gitmedi eminim egzersiz yapsam bugün eminim yine Kanar. Aparatı tam almadan kanadı bıraktım hemen ve bi kaç damla kanayip durdu hemen. Egzersize devam edecem giderse de yapacak bişey yok. Kurtulalim da bu sorundan gerisi önemli değil.Canim belki zar tamamen gitmemistir zarin zedelenme olmustur belki benim ocak ayında gitti zarim o zaman baya bi kanama olmuştu egzersiz esnasinda hic kanama olmadi 12 cm i ilk aldigimda da olmadi sadece son gün esli deneme yapmadan önce 12 cm aparat aldigimda oldu aparati çıkarınca az bi kanama oldugunu gördüm ama aci yoktu devam ettim ondan sonrakilerde de kanama olmadi bi daha
Azimlisin cnm zaten sen pes etmeyerek atlatacaksın bu durumuOlabilir cnm sıkarak sariyorum tabi ölçümde de hata yapmış olabilirim çünkü kalinlasti eskiye göre gozle de fark ediliyor aparatı alırken de kalın olduğunu farkettim. Hayirlisi olur inşallah çalışmalara devam edecem.
Arkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Amin canim sağol cok teşekkür ederim kendine güven ve egzersizlerini ihmal etme sende yapacaksın insallah dualarim sizinle Rabbim kolayliklar versintebrik ederim canım çok sevindim bayadır giremedim aklıma hep sen geldin acaba yapabildimi diye ve şuan kendim yapmış kadar sevindim darısı inşallah bana ve diğer arkaşadaşlara Allah bizede bu sevinci yaşatsın inş.
hayırlısı canim herkes esiylen ilsiki esnasinda gitsin ister ama napalim bizim de böyle gideceği varmis nasipte eşinde umarim bu durumu kafasina takip üzülmez devam et egzersizlerine ihmal etme egzersiz yaparken esinde yaninda olsun istersen bence daha iyi olurCanim benimki de tam gitmedi eminim egzersiz yapsam bugün eminim yine Kanar. Aparatı tam almadan kanadı bıraktım hemen ve bi kaç damla kanayip durdu hemen. Egzersize devam edecem giderse de yapacak bişey yok. Kurtulalim da bu sorundan gerisi önemli değil.
Acaba cok sıkı mı sariyorsun aparatlari canim ben ilk baslarda sardigim da 2 cm artiyo du kalinlik sonra bi baktim yarim yarim artmaya başladı sarışınla alakalıdır muhtemelenYa ben bu aparatı kalınlaştırıyorum kalınlaştırıyorum hep ölçtüğümde 9 cm çıldırcam niye hep aynı
Olabilir canım. Bide eni küçük olunca bi kat kağıt havlu 1 cm oluyodu. Şimdi en arttığı içinde olabilir. Of yeneyimde bi cmler ilerlemiyo ona canm sıkıldı.Acaba cok sıkı mı sariyorsun aparatlari canim ben ilk baslarda sardigim da 2 cm artiyo du kalinlik sonra bi baktim yarim yarim artmaya başladı sarışınla alakalıdır muhtemelen
Eşim başta üzüldü ama sonradan önemli değil senin elinde olan bişey değil falan dedi.bugün egzersiz yaptım yine daha ince olan bitaneyi çok rahat aldım ama kalini alırken sizliyor acaba girişte tahriş mi oldu.daha önce hiç öyle olmamıştı. Bi de yine çok az kan geldi.hayırlısı canim herkes esiylen ilsiki esnasinda gitsin ister ama napalim bizim de böyle gideceği varmis nasipte eşinde umarim bu durumu kafasina takip üzülmez devam et egzersizlerine ihmal etme egzersiz yaparken esinde yaninda olsun istersen bence daha iyi olur
Benimde regl olmam lazımdı cumartesi günü hala olamadım ya hiç gecikmezdi. Acaba ilişki oldu diye mi böyle gecikti bu durumu yaşayan var mı? Hamile desem çok çok düşük ihtimal çünkü eşim içime boşalmadı doktoru aradım düşük de olsa risk var dedi prezervatif kullanmıyoruz çünkü. Test yap bana haber ver dedi. Yoksa da bi muayne ederim seni dedi.Kafam çok karıştı ya
Canim bence test yap evde çünkü 5 gün geciktiyse hamilelik varsa çıkar mutlaka ablamda öyle olmuştu. Icine bosalmasa da korunmayinca ihtimal var öyle cok hamile kalan var ama belli de olmaz. Gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?