- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.481
Canım acele etme kalınlaştırmak için. Demek ki biraz daha 8 cmle uğraşmak gerek. Canım ben 11 cmden fazlaydı vajinismusu yendiğimde.
Cnm 9 ve 10 cm sonrası biraz zorluyor. Cm lere takılma azar azar kalinlastir. 1 cm kalinlastırmak zorunda değilsin. Yarım cm olsun daha çabuk ilerlersin zorlamazsan.zorlayinca tahriş oluyor bir de onun iyileşmesini bekliyorsun.9 cm rahat alıyorum şu an. Ama fazlası girişte tıkanıyor, ilerlemiyor. En kalın kaç cm olmalı aparat, 14 cm mi?
12 13 cm en kalın oluyo canım işte onlarla yapınca eşli deneme deniyorsunKızlar ben de egzersiz yapmaya çalışıyorum. Ama bu en kalın aparat kaç cm oluyor? Ben 9 cm kalınlığı geçemiyorum bir türlü.
Canım bende senin gibi düşünüyordum. Ya hera yada beni bayiltirlar o şekilde yaparım diyodum ama dedim bi kez kendim deneyeyim azim ettim 8 veya 9 günde yendim ben canım. İstersen yapabilirsin heraya o kadar para dökmeye gerek yok..Ben 1yil 8aylik evliyim eşimin bir parmağını alabiliyorum ama olmuyor anestol da kullanıp çok demedim sanki birseyler olmaması için uğraşıyor işten izin alır almaz bu ay içinde heraya gitmeyi dusunuyoruz hiç gitmek istemiyordum boşa masraf ve kendimiz yeneriz diye bekliyordum ama bilmiyorum sizce Hera doğru yer mi
azmimCanım bende senin gibi düşünüyordum. Ya hera yada beni bayiltirlar o şekilde yaparım diyodum ama dedim bi kez kendim deneyeyim azim ettim 8 veya 9 günde yendim ben canım. İstersen yapabilirsin heraya o kadar para dökmeye gerek yok..
Çalışıyorum çok yoruluyorum vakit ayiramiyorum olumsuz sonuclandikca soguyorum zaten cinsellik benim hayatıma yeni giren birsey gibi esimde tecrübesiz o açıdan profesyonel yardım almaya karar verdim kızlık zarimda biraz farkliymis kafam karışık
azmim
Ben egzersiz yapan biri değilim ama esimle denerken hep tahriş oluyor genelde tahriş acisindan devam edemiyorum yanlis birseyler yapıyoruz diye dusunmeye başladımCok yandi canim yani herhalde egzersiz yaparken tahris oldu bilmiyorum ama daha önceki gibi degil yani kendimi kastigim icin degildi. Bilmiyorum var mi baska boyle olan? Son zamanlarsa 12 cm i alirken de cok zorlaniyordum
Cok fazla beklediğimizi dusunmeye başladım bunaldim artık bu sorun artık çözülmeli diye dusunuyotum bana kalsa ga bugün olacak ha yarın olacak diye uzuyor bide olmadıkça umutsuzluk üzüntü sıkıntı sıkıldm hayirlisi nasılsa öyle olsun ins.Dilektuttum da çalışıyordu yoruluyordu işten geldikden sonra kız herşeyi bıraktı sadece egzersize yönlendi. Bence cabala olur sen bilirsin tabiki senin kararin ama oncensen cabala derim
Çalışıyorum çok yoruluyorum vakit ayiramiyorum olumsuz sonuclandikca soguyorum zaten cinsellik benim hayatıma yeni giren birsey gibi esimde tecrübesiz o açıdan profesyonel yardım almaya karar verdim kızlık zarimda biraz farkliymis kafam karışık
azmim
Bende günde 12 saat çalışıyordum eve çok yorgun geliyodum.öyle öyle 5 yıl geçti.sonunda 1 hafta izin aldık eşimde bende.memleketimizden akrabalardan uzaklaştık uzaklaştık.ve egzersizleri yaparak 1 haftada yendikçok şükür.bence imkanınız varsa yapınBen egzersiz yapan biri değilim ama esimle denerken hep tahriş oluyor genelde tahriş acisindan devam edemiyorum yanlis birseyler yapıyoruz diye dusunmeye başladım
Kızlık zarın kalın yada yüksek kenarlı ise hiç zaman kaybetme beş takika bile sürmüyo bi çizik atıyolar rahatlıyosunCok
Cok fazla beklediğimizi dusunmeye başladım bunaldim artık bu sorun artık çözülmeli diye dusunuyotum bana kalsa ga bugün olacak ha yarın olacak diye uzuyor bide olmadıkça umutsuzluk üzüntü sıkıntı sıkıldm hayirlisi nasılsa öyle olsun ins.
Eğer olurda egzersizlere başlamaya karar verirsen özelden yaz bana yardımcı olayımBen egzersiz yapan biri değilim ama esimle denerken hep tahriş oluyor genelde tahriş acisindan devam edemiyorum yanlis birseyler yapıyoruz diye dusunmeye başladım
Kızlık zarın kalın yada yüksek kenarlı ise hiç zaman kaybetme beş takika bile sürmüyo bi çizik atıyolar rahatlıyosun
Hangi Dr veya hangi ilde ve ne kadara malolduBende eve yorgun geliyordum hiç denemiyorduk. Zaten egzersizden inanılmaz korkuyordum hiç yeltenmedim bile. Zarımda kalınmış falan korktum kendi başıma uğraşmadım doktor desteği ile çok kısa zamanda hallettim. Herayı tercih etmedim ben başka bir doktora gittim. İyice araştır içine sinen doktorda tedavi ol çünkü özel bir süreç geçireceksiniz ve ısınman çok önemli. Doktor desteğiyle yenmek çok daha başka dün muayne için gittiğim doktor inanamadı vaji atlattığımı sen olamazsın nasıl bu kadar rahatsın destekmi aldın dedi evet dedim. Doktor şart değil ama imkanı olan herkesin gitmesini tavsiye ederim, en kısa zamanda atlatırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?