Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

9 cm rahat alıyorum şu an. Ama fazlası girişte tıkanıyor, ilerlemiyor. En kalın kaç cm olmalı aparat, 14 cm mi?
Cnm 9 ve 10 cm sonrası biraz zorluyor. Cm lere takılma azar azar kalinlastir. 1 cm kalinlastırmak zorunda değilsin. Yarım cm olsun daha çabuk ilerlersin zorlamazsan.zorlayinca tahriş oluyor bir de onun iyileşmesini bekliyorsun.

TAM ALIŞIYORDUM KI ON GUNDUR BIR ADET GÖRMEKTEYIM AZ AZ BUGUN BITTI OFF OFF ŞİMDİ BEN NAPICAM BU AKŞAMDA DENEYELIM DIYORUM ŞU SPREYDEN SIKICAM ARTIK BIRAZ UYUŞUNCA DAHA RAHAT OLUYOR İNŞALLAH BİR ZARARI OLMAZ

Arkadaşlar ben 5 yıl sonra vajinusmusu yendim.yeneli 3 ay oldu.çok şükür herşey normale döndü.bebantol krem ve emla kremden kurtuldum.normal şekilde 3 aydır bebeğimiz olmadı.bir aydır ilaç tedavisine başladık.dolayısıyla diğer forumlara daha fazla giriyorum.sizlerede daha fazla faydalı olmak istiyorum.takip edebilmem için isteyen arkadaşlar özelden msj atabilir.

Bugün ultrasonla baktırabildim ve smear testi yaptırdım. Hiç anlamadım ben yapmasını bekliyorum doktor bitti dedi inanamadım demekki bu iş benim için tamamen bitti çok şükür. 1 ay önce atlattım dedim , doktorda vaji olduğuna inanmıyorum çok rahattın ne vajisi dedi. Yani gözünüzde hiç büyütmeyin smearle ilgili hep kötü şeyler duyuyordum ama hiç alakası yok.

Ben 1yil 8aylik evliyim eşimin bir parmağını alabiliyorum ama olmuyor anestol da kullanıp çok demedim sanki birseyler olmaması için uğraşıyor işten izin alır almaz bu ay içinde heraya gitmeyi dusunuyoruz hiç gitmek istemiyordum boşa masraf ve kendimiz yeneriz diye bekliyordum ama bilmiyorum sizce Hera doğru yer mi

Canım bende senin gibi düşünüyordum. Ya hera yada beni bayiltirlar o şekilde yaparım diyodum ama dedim bi kez kendim deneyeyim azim ettim 8 veya 9 günde yendim ben canım. İstersen yapabilirsin heraya o kadar para dökmeye gerek yok..

Ben 1yil 8aylik evliyim eşimin bir parmağını alabiliyorum ama olmuyor anestol da kullanıp çok demedim sanki birseyler olmaması için uğraşıyor işten izin alır almaz bu ay içinde heraya gitmeyi dusunuyoruz hiç gitmek istemiyordum boşa masraf ve kendimiz yeneriz diye bekliyordum ama bilmiyorum sizce Hera doğru yer mi

Çalışıyorum çok yoruluyorum vakit ayiramiyorum olumsuz sonuclandikca soguyorum zaten cinsellik benim hayatıma yeni giren birsey gibi esimde tecrübesiz o açıdan profesyonel yardım almaya karar verdim kızlık zarimda biraz farkliymis kafam karışık
azmim

Dilektuttum da çalışıyordu yoruluyordu işten geldikden sonra kız herşeyi bıraktı sadece egzersize yönlendi. Bence cabala olur sen bilirsin tabiki senin kararin ama oncensen cabala derim

Cok yandi canim yani herhalde egzersiz yaparken tahris oldu bilmiyorum ama daha önceki gibi degil yani kendimi kastigim icin degildi. Bilmiyorum var mi baska boyle olan? Son zamanlarsa 12 cm i alirken de cok zorlaniyordum
Ben egzersiz yapan biri değilim ama esimle denerken hep tahriş oluyor genelde tahriş acisindan devam edemiyorum yanlis birseyler yapıyoruz diye dusunmeye başladım

Cok
Dilektuttum da çalışıyordu yoruluyordu işten geldikden sonra kız herşeyi bıraktı sadece egzersize yönlendi. Bence cabala olur sen bilirsin tabiki senin kararin ama oncensen cabala derim
Cok fazla beklediğimizi dusunmeye başladım bunaldim artık bu sorun artık çözülmeli diye dusunuyotum bana kalsa ga bugün olacak ha yarın olacak diye uzuyor bide olmadıkça umutsuzluk üzüntü sıkıntı sıkıldm hayirlisi nasılsa öyle olsun ins.

Bende eve yorgun geliyordum hiç denemiyorduk. Zaten egzersizden inanılmaz korkuyordum hiç yeltenmedim bile. Zarımda kalınmış falan korktum kendi başıma uğraşmadım doktor desteği ile çok kısa zamanda hallettim. Herayı tercih etmedim ben başka bir doktora gittim. İyice araştır içine sinen doktorda tedavi ol çünkü özel bir süreç geçireceksiniz ve ısınman çok önemli. Doktor desteğiyle yenmek çok daha başka dün muayne için gittiğim doktor inanamadı vaji atlattığımı sen olamazsın nasıl bu kadar rahatsın destekmi aldın dedi evet dedim. Doktor şart değil ama imkanı olan herkesin gitmesini tavsiye ederim, en kısa zamanda atlatırsın inşallah.

Ben egzersiz yapan biri değilim ama esimle denerken hep tahriş oluyor genelde tahriş acisindan devam edemiyorum yanlis birseyler yapıyoruz diye dusunmeye başladım
Bende günde 12 saat çalışıyordum eve çok yorgun geliyodum.öyle öyle 5 yıl geçti.sonunda 1 hafta izin aldık eşimde bende.memleketimizden akrabalardan uzaklaştık uzaklaştık.ve egzersizleri yaparak 1 haftada yendikçok şükür.bence imkanınız varsa yapın

Kızlık zarın kalın yada yüksek kenarlı ise hiç zaman kaybetme beş takika bile sürmüyo bi çizik atıyolar rahatlıyosun

Kızlık zarın kalın yada yüksek kenarlı ise hiç zaman kaybetme beş takika bile sürmüyo bi çizik atıyolar rahatlıyosun

Kalına çizik atmıyorlar , benimki kalındı hiç bişey yapmadılar ilişkiye engel değil kalın olması dediler. Belki biraz daha zor tabi. Çok aşırı kalınsa alıyorlar zarı. O da %10 dur

Hangi Dr veya hangi ilde ve ne kadara maloldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…