Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence hazirsin canim sende kendine güven başaracağına inan bende 12 cm denemistim en son tam ölçemediysem belki 11.5 du bilmiyorum başaracağına inanarak dene lütfen insallah olur Allah kolayliklar versin

Bence hazirsin canim sende kendine güven başaracağına inan bende 12 cm denemistim en son tam ölçemediysem belki 11.5 du bilmiyorum başaracağına inanarak dene lütfen insallah olur Allah kolayliklar versin
Amin cnm çok sağol
Ben yenemedim henüz ama bu azminle sen mutlaka yeneceksin canım. Kendine inan bitmiştir zaten artık bu iş 12 cm i bile alabiliyosan. Daha ne olsun. Rahatlıkla başarırsın sen. Güzel haberlerini bekliyorum
Inşallah canım .herkes bir an önce kurtulsun.

Arkadaslar ben vaniyi yendim ,normal bir iliski yasiyorum artik ama soyle bir sorunum var.iliskide zevk alamiyorum tam anlamiyla bu nasil birsey anlamadim yardimci olabilecek biri varmi

canlar şimdi internet te araştırırken yumurta akının kayganlaştırıcı olarak kullanılabiliceği hatta spermı cok guçlerndirdiğini yazıyor daha önce duyan varmı

Kizlar ben de gecen persembe en son deneme yapmistim ve tahris oldugunu anladim ara verdim o yüzden. Simdi yeniden baslamam lazim ama once direkt bir es denemesi yapasim var cok gaza geldim olcak gibi hissediyorum ne dersiniz

Kizlar ben de gecen persembe en son deneme yapmistim ve tahris oldugunu anladim ara verdim o yüzden. Simdi yeniden baslamam lazim ama once direkt bir es denemesi yapasim var cok gaza geldim olcak gibi hissediyorum ne dersiniz
Yaparsin insallah canim neden yapamayasin ama olası bi hayal kırıklığına karşı yine de öncesinde bi egzersiz yap istersen egzersiz sonrasi hemen dene o sekilde daha rahat olur Allah kolayliklar versin... Herkese hayırlı kandiller...

Hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah biran önce kurtulursunuz ben 3 gün önce yendim bu illeti inanın hiç bişey yokmuş benim için imkansızdı ama hiç bişey hissetmedim hiç acı yok kesinlikle..boşyere yıllarımı vermişim ama olsun bunada şükür.yardım isteyen olursa burdan veya özelden yazın yardımcı olayım.

Ben ilk ilişkiyi epidural anestezi ile yaptımAma şimdi ikinciyi yapamıyorum, parmak egzersizi, 10 cm kadar aparatlada yapabiliyorum, ama eşle ikinci ilişkiye cesaret edemiyorum.ikinci ilişkide ağrı v.b oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…