- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.521
Bence hazirsin canim sende kendine güven başaracağına inan bende 12 cm denemistim en son tam ölçemediysem belki 11.5 du bilmiyorum başaracağına inanarak dene lütfen insallah olur Allah kolayliklar versinKızlar az önce 12 cm de aldım çok şükür rahat alıyorum ve git gel de yapıyorum. Esli deneme için yeterli bir boyut mu sizce. Kendimi hazır hissediyorum bu aksam deneme istiyorum dua edin ne olur. Yenen arkadaşlardan fikir istiyorum kızlar sizce olur mu artık eşli deneme de.yenen arkadaşlar p...s aparattan daha kolay alınıyor demişti gerçekten öyle mi
Merhaba kızlar, sizi uzaktan takip edenlerdenim. Aparatlara 12 cm- 13 cm diyorsunuz ya bu çevresi mi oluyor?
Aparatları evde kendiniz mi yapıyorsunuz , internetten sipariş mi verdiniz?Evet çevresi oluyormus, ben de yeni başladım aparata, ölçmüyorum, ufak ufak kalınlaştırıyorum ama 3.yü yapamadım daha. Yarin tekrar denicem
Canim kumaş sararak kendin evde yapabilirsin. Muma peçete sararak aparat yapan arkadaslrda var.hangisi kolayina giderse öyle yap.Aparatları evde kendiniz mi yapıyorsunuz , internetten sipariş mi verdiniz?
Amin cnm çok sağolBence hazirsin canim sende kendine güven başaracağına inan bende 12 cm denemistim en son tam ölçemediysem belki 11.5 du bilmiyorum başaracağına inanarak dene lütfen insallah olur Allah kolayliklar versin
Inşallah canım .herkes bir an önce kurtulsun.Ben yenemedim henüz ama bu azminle sen mutlaka yeneceksin canım. Kendine inan bitmiştir zaten artık bu iş 12 cm i bile alabiliyosan. Daha ne olsun. Rahatlıkla başarırsın sen. Güzel haberlerini bekliyorum
Ne kadara mal oldu Hera 4500-6500 TL arasi dediCanım bende 1 yıl 8 aylık evliyim senin gibi. Bugün olur yarın olur derken çok zaman kaybettim. 10 gün önce minel kliniğe gittim ve iki gün de çözüldü sorun. Hem de öyle uçuk bir para da vermedik. Bence boşuna evde zaman kaybetme.
Aparatları evde kendiniz mi yapıyorsunuz , internetten sipariş mi verdiniz?
Kaç cm desin canımKizlar ben de gecen persembe en son deneme yapmistim ve tahris oldugunu anladim ara verdim o yüzden. Simdi yeniden baslamam lazim ama once direkt bir es denemesi yapasim var cok gaza geldim olcak gibi hissediyorum ne dersiniz
Kaç cm desin canım
12 cm le yenen çok arkadaş var canım bence sende halledersin. Allah yardımcın olsun. Bu hayırlı günde yenersin inş. Herkese hayırlı kandiller bu aradaEn son 12 cmdeydim gitgel de yapabiliyordum. Ama sonra biraz aci hissettim esli denemede normalin dışında ara verdim o yüzden
Yaparsin insallah canim neden yapamayasin ama olası bi hayal kırıklığına karşı yine de öncesinde bi egzersiz yap istersen egzersiz sonrasi hemen dene o sekilde daha rahat olur Allah kolayliklar versin... Herkese hayırlı kandiller...Kizlar ben de gecen persembe en son deneme yapmistim ve tahris oldugunu anladim ara verdim o yüzden. Simdi yeniden baslamam lazim ama once direkt bir es denemesi yapasim var cok gaza geldim olcak gibi hissediyorum ne dersiniz
Amin cnm inşallahherkese hayırlı kandiller bu mübarek günün hürmetine Allah hepimizin yardımcı olsun bu sıkıntımızdan tez zamanda kurtulmayı nasip etsin inşallah
Ben ilk ilişkiyi epidural anestezi ile yaptımAma şimdi ikinciyi yapamıyorum, parmak egzersizi, 10 cm kadar aparatlada yapabiliyorum, ama eşle ikinci ilişkiye cesaret edemiyorum.ikinci ilişkide ağrı v.b oluyor mu?Hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah biran önce kurtulursunuz ben 3 gün önce yendim bu illeti inanın hiç bişey yokmuş benim için imkansızdı ama hiç bişey hissetmedim hiç acı yok kesinlikle..boşyere yıllarımı vermişim ama olsun bunada şükür.yardım isteyen olursa burdan veya özelden yazın yardımcı olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?