Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana 2dr kızlık zarın dar dedi bi de zarın ortasında et varmis 2 Dr aynı özel hastaneydi kızlık zarını alalım dediler guvenemedim 3 dr daha gittim onlarda dayan disini sık olur dedi ne kadar bilgililer bilemiyorum da en son gittiğim dr canın yanar o yüzden de olmaz dedi tavsiye edeceğiniz Dr lar varsa ben konyadayim ankaraya da gidebilirim

İstanbul da olur tabi 3gun gibi bir surede falan hallolacaksa İstanbul da olur

Durumun varsa hera canım ben orada yendim. Çok ödedim ama gitti bileziklerm ama umrumda değil. Amaaa daha uygun yerler dw var tabi sanırım ama güven içine sinsin. Fallus ile bepantholle çalışıyorsun ama mesela benim duvar yüksek kenarlı oldugu icin operasyon da yaptı. Şart değil dedi ama yaparsam rahat olur dedi ilişki. Oldum. Buradaki arkadaşlarında desteği ile yendim. Önemli olan yenmen kendiniz yapamıyorsanız yardım alın derim. Bilezik tatil hepsini feda ettim. Değdi...Rabbim yardımcın olsun

Canım bende 1 yıl 8 aylık evliyim senin gibi. Bugün olur yarın olur derken çok zaman kaybettim. 10 gün önce minel kliniğe gittim ve iki gün de çözüldü sorun. Hem de öyle uçuk bir para da vermedik. Bence boşuna evde zaman kaybetme.

canlar ben vajiyi yendım ve bebek istiyorum şimdi kayganlaştırıcıyı kesinlikle bırakamıyorum oda engel oluyor acaba sprey kullansam acıyı hafifletiyor ya bir süre alışana kadar yeni yendim çünkü spreymı daha engel yoksa kayganlaştırıcımı çünkü ikisinden birini kullanmam gerek doktorada gidemiyorum doktorundan bu konuda bılgı alan varsa benımlede paylaşabilirmi

Canım bende çok yoruluyorum çalışıyorum eve gidiyorum yemek bulasik temizlik ama azmettim o kadar para vermek istemiyorum hic yapamam dediğim egzersizlere başladım şu an eşli parmak egzersozini yapabiliyorum

Canım aynı durum bizde de var preseed aldık biz hemspermlerin hızlı hareket etmesini sağlıyor hemde müthiş kayganlaştırıyor. Isterseniz deneyin sizde kayganlaştırıcı etkisi uzun sürüyor.spermleri öldürmüyor yani

CANIM BİR ARKADAŞDAHA SÖYLEDİ AMA SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI DEĞİLMİŞ ÖYLEMİ YA BAŞKA ZARARI OLURSA DİYE KORKUYORUM GERÇEKTEN

Ykizlar regl biteli bir hafta oldu biter bitmez parmak egzersizlerine başladım henuz daha eşimin işaret parmağını yapabiliyorum yani zorlama falan da yok ama iki gündür yine regl olcakmisim gibi aea ara kanamam oluyo başına hiç böyle bişey gelen var mı ilk defa oldu benim böyle

Zarın duruyo muydu canım. Belki zarı zedelemişsinizdir. Bi de ara kanamada olabilir bi doktora görün bence

Kızlar az önce 12 cm de aldım çok şükür rahat alıyorum ve git gel de yapıyorum. Esli deneme için yeterli bir boyut mu sizce. Kendimi hazır hissediyorum bu aksam deneme istiyorum dua edin ne olur. Yenen arkadaşlardan fikir istiyorum kızlar sizce olur mu artık eşli deneme de.yenen arkadaşlar p...s aparattan daha kolay alınıyor demişti gerçekten öyle mi

Canım 12 cm yeterli bence. Ben garantici olup 13 te denemistim. Ama 11le bile yenen var. Ben güzel bir düş alıp 2 rekat namaz kılıp egzersiz yaptım sonra eşli denedim ve başardım canım. Bolca dua et. Rabbim yardım edecektir

CANIM BİR ARKADAŞDAHA SÖYLEDİ AMA SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI DEĞİLMİŞ ÖYLEMİ YA BAŞKA ZARARI OLURSA DİYE KORKUYORUM GERÇEKTEN
Doktorlar kayganlaştırıcı bişey etmez diyolar ama içinize sinmiyosa zeytin yağı kullanın diyolar.bi kaç kere denemeye çalış bırakıyosun uyuşturucuyu.yeterince ıslaklık olunca girme işlemini yapın o zaman ne spreye ne kayganlaştırıcıya ihtiyaç kalır

Ben yenemedim henüz ama bu azminle sen mutlaka yeneceksin canım. Kendine inan bitmiştir zaten artık bu iş 12 cm i bile alabiliyosan. Daha ne olsun. Rahatlıkla başarırsın sen. Güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…