- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.501
İstanbuldayım ben burda gittim doktora. İstanbul sana uzak kalıyor sanırımHangi Dr veya hangi ilde ve ne kadara maloldu
İstanbul da olur tabi 3gun gibi bir surede falan hallolacaksa İstanbul da olur
Ben 1yil 8aylik evliyim eşimin bir parmağını alabiliyorum ama olmuyor anestol da kullanıp çok demedim sanki birseyler olmaması için uğraşıyor işten izin alır almaz bu ay içinde heraya gitmeyi dusunuyoruz hiç gitmek istemiyordum boşa masraf ve kendimiz yeneriz diye bekliyordum ama bilmiyorum sizce Hera doğru yer mi
Çalışıyorum çok yoruluyorum vakit ayiramiyorum olumsuz sonuclandikca soguyorum zaten cinsellik benim hayatıma yeni giren birsey gibi esimde tecrübesiz o açıdan profesyonel yardım almaya karar verdim kızlık zarimda biraz farkliymis kafam karışık
azmim
Canım aynı durum bizde de var preseed aldık biz hemspermlerin hızlı hareket etmesini sağlıyor hemde müthiş kayganlaştırıyor. Isterseniz deneyin sizde kayganlaştırıcı etkisi uzun sürüyor.spermleri öldürmüyor yanicanlar ben vajiyi yendım ve bebek istiyorum şimdi kayganlaştırıcıyı kesinlikle bırakamıyorum oda engel oluyor acaba sprey kullansam acıyı hafifletiyor ya bir süre alışana kadar yeni yendim çünkü spreymı daha engel yoksa kayganlaştırıcımı çünkü ikisinden birini kullanmam gerek doktorada gidemiyorumdoktorundan bu konuda bılgı alan varsa benımlede paylaşabilirmi
Canım aynı durum bizde de var preseed aldık biz hemspermlerin hızlı hareket etmesini sağlıyor hemde müthiş kayganlaştırıyor. Isterseniz deneyin sizde kayganlaştırıcı etkisi uzun sürüyor.spermleri öldürmüyor yani
Zarın duruyo muydu canım. Belki zarı zedelemişsinizdir. Bi de ara kanamada olabilir bi doktora görün benceYkizlar regl biteli bir hafta oldu biter bitmez parmak egzersizlerine başladım henuz daha eşimin işaret parmağını yapabiliyorum yani zorlama falan da yok ama iki gündür yine regl olcakmisim gibi aea ara kanamam oluyo başına hiç böyle bişey gelen var mı ilk defa oldu benim böyle
Zarın duruyo muydu canım. Belki zarı zedelemişsinizdir. Bi de ara kanamada olabilir bi doktora görün bence
Sen yine her ihtimale karşı bi doktora git canım ihmal etme.Egzersiz yaparken hic kanama olmadı zarin gittigine pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabi hic ara kanama falan da gelmeyince başıma şaşırdım
Canım 12 cm yeterli bence. Ben garantici olup 13 te denemistim. Ama 11le bile yenen var. Ben güzel bir düş alıp 2 rekat namaz kılıp egzersiz yaptım sonra eşli denedim ve başardım canım. Bolca dua et. Rabbim yardım edecektirKızlar az önce 12 cm de aldım çok şükür rahat alıyorum ve git gel de yapıyorum. Esli deneme için yeterli bir boyut mu sizce. Kendimi hazır hissediyorum bu aksam deneme istiyorum dua edin ne olur. Yenen arkadaşlardan fikir istiyorum kızlar sizce olur mu artık eşli deneme de.yenen arkadaşlar p...s aparattan daha kolay alınıyor demişti gerçekten öyle mi
Çok sağol cnm inşallah.Canım 12 cm yeterli bence. Ben garantici olup 13 te denemistim. Ama 11le bile yenen var. Ben güzel bir düş alıp 2 rekat namaz kılıp egzersiz yaptım sonra eşli denedim ve başardım canım. Bolca dua et. Rabbim yardım edecektir
Doktorlar kayganlaştırıcı bişey etmez diyolar ama içinize sinmiyosa zeytin yağı kullanın diyolar.bi kaç kere denemeye çalış bırakıyosun uyuşturucuyu.yeterince ıslaklık olunca girme işlemini yapın o zaman ne spreye ne kayganlaştırıcıya ihtiyaç kalırCANIM BİR ARKADAŞDAHA SÖYLEDİ AMA SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI DEĞİLMİŞ ÖYLEMİ YA BAŞKA ZARARI OLURSA DİYE KORKUYORUM GERÇEKTEN
Ben yenemedim henüz ama bu azminle sen mutlaka yeneceksin canım. Kendine inan bitmiştir zaten artık bu iş 12 cm i bile alabiliyosan. Daha ne olsun. Rahatlıkla başarırsın sen. Güzel haberlerini bekliyorumKızlar az önce 12 cm de aldım çok şükür rahat alıyorum ve git gel de yapıyorum. Esli deneme için yeterli bir boyut mu sizce. Kendimi hazır hissediyorum bu aksam deneme istiyorum dua edin ne olur. Yenen arkadaşlardan fikir istiyorum kızlar sizce olur mu artık eşli deneme de.yenen arkadaşlar p...s aparattan daha kolay alınıyor demişti gerçekten öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?