Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım pes etmemek önemli 1,5 senemi boşuna yedim Allahıma şükürler olsun kurtuldum :)

Cok sevindm canim harika bi haber bu acaba ben de git gel yapabilcek miyim... Ona daha cok var sanirim....

canım teşekkür ederim ben yaptıysam yaparsın ben bir kaç aydır içime alabiliyodum ama iki gecedir yavaş yavaş yaptık ama önce başını yaptı sonra biraz daha ilertti o şekilde git geli yaptık hiç korkma sadece hep rahat olmaya çalış rahat olunca baskı bile olmuyor

Peki girerken hiç zorlama oluyor mu yoksa kayıp gidiyor mu bende zorlama oluyor sanki öyle bi yer yok girerse yırtılacak gibi oluyor korkup geri çekiliyorum aslında 9cm lik aparat yapabiliyorum ama niye P. .. gelince zorluyor kayıp gitse sorun kalmicak

Cnm bacakların kapalı nasıl oluyor bende hiç açamıyorum eşimde kızıyor atmazsan olmaz diyor
İşte bu yüzden olmuyor," açmazsan olmaz," " az dişini sık," vs. bu sözlerle mi bizi baştan çıkaracaklar. Erkek dediğin öyle kuvama getirecek ki açmadan duramayacaksın. Bak yine sinirlendim!

kayıp gidiyor canım yönü rahat bulduğu için ilk girdiğinde yarısı girmiş oluyor, ilk zamanlarda duvar var orda gitmiyor diyordum ama yok duvar falan kasmaktan kaynaklanıyor.

beyninize sürekli telkin verin.orası geniş bir yer acı orada değil.beynimde falan diye.psikoterapi alıyor musunuz?zamanla rahat oluyor ama bir kere ordaki kaslar kasılmayı öğrenmiş oluyor.o hafızayı silmek de zaman alıyor.düzelecek inşallah herşey...

Ben bi kere doktora gittim sadece sonra evde kendim devam ettim parmakta yönü çok kolay buluyorum aparatları bulamıyorum zorlamayla buluyorum oda beni yoruyor aslında belki yönü kolay bulsam işim de kolaylasacak

Evet bende sinir oluyorum iki dk sık
sık dişini diyip duruyor sıkamıyorum işte kolaysa sen sık
İşte bu yüzden olmuyor," açmazsan olmaz," " az dişini sık," vs. bu sözlerle mi bizi baştan çıkaracaklar. Erkek dediğin öyle kuvama getirecek ki açmadan duramayacaksın. Bak yine sinirlendim!

Canım bu dedigin olayi ben aylarca yasadim aparatlarda sorun yok aliyorum ama aylarca ilerleyemedm esli denemede hep duvar var sanku yapamiyorum buraya aylarca bunu yazdm hala duvar hissediyorum aparatlar giriyo 11cm ama deneme olmuyo diye pozisyonlara baktim derken en sonunda üc sey sayesnde senin yasadgn durumu atlattim biri cok dua bi Allah dostundan biri bol yag esine denemede mutlaka ama mutlaka bol yag sür kaysn elinden bile birak aksin örtüye ve de o 9cm lik aparatla önce calis ve onu cikarir cikarmaz hemen esinle dene

Ben bi kere doktora gittim sadece sonra evde kendim devam ettim parmakta yönü çok kolay buluyorum aparatları bulamıyorum zorlamayla buluyorum oda beni yoruyor aslında belki yönü kolay bulsam işim de kolaylasacak
Canım ben de o sekilde baslamistim bu siteden ögrendm egzersizleri doktora gitmedm ama ve parmagmi soktum umudum dogdu hemen aparat hazrladim kendime bebe yagi ya da zeytnyagibi hazrla aparati ona batir zaten bi anda pat diye girmiycek aparat onu bekleme yavas yavas duvar da hissediceksin ama önemli olan ilerleyebilmek nefes kontrolü ince aparatla başla gerilme gec tv karsisina rahat rahat film ac bisey ser altina yagin aparatn yaninda olsun gerekirse saatlerce ugras ama on dk girmeyince pes etme bazen büyük aparatla calismana ragmen bile sonaki gün girmiyo bazen egzersiz cok rahat oluyo bazen olmuyo ama bu önemli degil cünkü aylarca egzersiz yapmasan da tekrar denedgnde gerilemiyosun yine ayni aparati aliyosun bunda geriye dönme sansimz yok ve nefes al sonra muma üfler gibi nefesini yavasca verirken ilerlet aparati hafif asagi popo yönünde ilerlet dimdik sokma o yanlis yönü popoya eğimli olcak canim olmazsa yilma yine dene yine dene bak ben uzun zamandr egzersiz yapmiyodum enson 11 12cm gbi bsy almstm ve uzun zaman sonra denedgmde bi saat flan ugrastm girmedi ama tv karssnda yavas yavas deneye deneye oldu ve yılma sakn bunda bi ilerlednmi bi daha geri dönüsü olmuyo

İnternette gleitgelen jelden bahsetmisler hep ama bilemedim bende nasildir.
Canım o jeli ben de duydum hatta alicaktim bi de uyusturucu sprey var onu da alicaktm ama daha önce anestol ve emla ile denemistn bende bi ise yaramamsti ama baskalarnda yarayabiliyo... Ben zeytinyagi ve bebe yaginin bi mucize oldugunu düsnyorm o kadar kayganlastiriyo ki anlamiyosn bile bende bunlar ise yaradi canim

Sevgili kaderdaşlarım.... CABSGLİDE MEDİCAL LUBRİCANT GEL. Doktorum bu jeli verdi. Önce aparata sürüp içeriye gönderiyorsun içerisi ıslanıyor. sonra da eşinin penisine sürüp içine girmesini bekliyorsun... Allahım neler yazıyorum kendime inanamıyooorum... Hep birlikte başarıcaz

canım sen denedin mi bu kayganlaştırıcıyı işe yarıyor mu? eczaneden mi aldın

canım sen bebe yağı ve zeytinyağını karıştırıyor musun yoksa ayrı ayrı mı kullanıyorsun.

Evet popoya eğimli olacak. Yön önemli, içgüdüsel olarak karnımız yönünde itdiriyoruz olmuyor. Dikkat edelim arkadaşlar. Güzel anlatmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…