- 10 Haziran 2016
- 85
- 91
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.321
kendi yaptığım aparatı ölçmüştüm uzunluk olarak 11 cm di nerdeyse hepsini alabiliyodum ama kalınlaştıkça hepsi girmedi zorladı beni. belkide diğer yapanların ki daha farklı bi uzunluktur.Kizlar kac cm icine aliyosunuz aparati uzunluk olarak.yazdim kimse gormemiss( patate banada o pozisyonun resmini atarmisin.birde popo yönü nasil oluyo.yattigim zaman yastigi poponun altinami belin altinami koyuyoruz
aşağıya meyilli yani popoya doğru olacak zaten o kendi buluyor bi süre sonra yolunu bi de pozisyonun fotosu sayfa 21188 de var ordan bakabilirsin canımBirde o anda penis aşagiya dogrumu itilecek
Sanırım bebe yağına devam edicem bir de zeytinyagı denerim. Okey ve durex kullandım hemen kuruyorlar bence vajinismuslu kadınlar için çok uygun değil.Banada bi jel onerin kizlar bende aliyim bari ?
şu an şok içerisindeyim. sırf sen yazdığın için metreyle ölçeyim dedim. 11 cm sanıyordum burdakiler hep öyle yazdığı için bende öyle sanıyordum. ama bende ki aparat 20cm tutma yerini saymazsan içime alabildiğim kısım 17 cm oha yani ne büyükmüş şimdi farkettim. umarım bundan sonrakilerde sıkıntı yaşamamKizlar kac cm icine aliyosunuz aparati uzunluk olarak.yazdim kimse gormemiss( patate banada o pozisyonun resmini atarmisin.birde popo yönü nasil oluyo.yattigim zaman yastigi poponun altinami belin altinami koyuyoruz
yok kaç gündür evet yazlığa gideceklerdi sanki.buarada ben mi kaçırdım yoksa patate kaç gündür buralarda yok mu ?
yarıyor evet ama doktor verdi bunu bana eczaneden almadımcanım sen denedin mi bu kayganlaştırıcıyı işe yarıyor mu? eczaneden mi aldın
kendi yaptığım aparatı ölçmüştüm uzunluk olarak 11 cm di nerdeyse hepsini alabiliyodum ama kalınlaştıkça hepsi girmedi zorladı beni. belkide diğer yapanların ki daha farklı bi uzunluktur.
Evet, bende merak etdim patateyi.buarada ben mi kaçırdım yoksa patate kaç gündür buralarda yok mu ?
yok canım bana göre öyle bir iki cm ile olacak iş değil 12 cm lik kalınlığındaki aparatın en az 7-8 santimini almışımdır. zaten ince olanında hiç sorun yoktu ittiğim gibi hepsi giriyodu baksana arkadaş 17 cm almış bilmeden( uzunluk o kadar alabilsem zaten penis girer ben saniyorum çevresi geniş aparatin uzunlunu icine bi iki santim sokuyosunuz
Penis aşağı doğru itilecek. Belinin altına yastık koy ki rahat yapabilesin. Yatağın ucuna gel iki yana sandalye koy. Belinin altına yastık, ayaklarınıda sandalyeye daya. O şekilde.Birde o anda penis aşagiya dogrumu itilecek
ben artık kabullendim sanırım olmuycak evliliğimizn 1. senesi geliyo olmuycak belkide kaderimde var bu hayat bir çocuk sahip olmayı bile istemiyo benim olmayınca olmuyor artık bıraktım eşimde bıraktı bazen olucak diyo ama içinden gelerek demiyo biliyorum üzülüyo oda onuda biliyorum başkalarının çocuklarını nasıl sevdiğini nasıl baktığını görüyorum dua ediyorum hep benim için değil kocam babalık duygusunu tatsın diye ama olmuo işte nefret ediyorum kendimdenn..
Egzersizin hangi aşamasındasın?. Birde olmayacak diye sakın düşünme, olacak!ben artık kabullendim sanırım olmuycak evliliğimizn 1. senesi geliyo olmuycak belkide kaderimde var bu hayat bir çocuk sahip olmayı bile istemiyo benim olmayınca olmuyor artık bıraktım eşimde bıraktı bazen olucak diyo ama içinden gelerek demiyo biliyorum üzülüyo oda onuda biliyorum başkalarının çocuklarını nasıl sevdiğini nasıl baktığını görüyorum dua ediyorum hep benim için değil kocam babalık duygusunu tatsın diye ama olmuo işte nefret ediyorum kendimdenn..
Canım ben de o sekilde baslamistim bu siteden ögrendm egzersizleri doktora gitmedm ama ve parmagmi soktum umudum dogdu hemen aparat hazrladim kendime bebe yagi ya da zeytnyagibi hazrla aparati ona batir zaten bi anda pat diye girmiycek aparat onu bekleme yavas yavas duvar da hissediceksin ama önemli olan ilerleyebilmek nefes kontrolü ince aparatla başla gerilme gec tv karsisina rahat rahat film ac bisey ser altina yagin aparatn yaninda olsun gerekirse saatlerce ugras ama on dk girmeyince pes etme bazen büyük aparatla calismana ragmen bile sonaki gün girmiyo bazen egzersiz cok rahat oluyo bazen olmuyo ama bu önemli degil cünkü aylarca egzersiz yapmasan da tekrar denedgnde gerilemiyosun yine ayni aparati aliyosun bunda geriye dönme sansimz yok ve nefes al sonra muma üfler gibi nefesini yavasca verirken ilerlet aparati hafif asagi popo yönünde ilerlet dimdik sokma o yanlis yönü popoya eğimli olcak canim olmazsa yilma yine dene yine dene bak ben uzun zamandr egzersiz yapmiyodum enson 11 12cm gbi bsy almstm ve uzun zaman sonra denedgmde bi saat flan ugrastm girmedi ama tv karssnda yavas yavas deneye deneye oldu ve yılma sakn bunda bi ilerlednmi bi daha geri dönüsü olmuyo
canim ben suan esli denemelere gecmedim sadece parmagini almam lazim ayna karsisinda yapmam gerekyo demsti doktor bakmadan yapamiyorum cok buyutyrm gozumde heraldeCanım ben de şuanda on aylik evliyim... Ve artik umudumu kaybetmisken basardm sayilir... Ramazanda bana da ve herkese agirlk cöküyo aslnda deneyememen normal ama bn ramazanin hergunu buna siginiyodm ve bigün eşim teraviye gttignde evde yanlzken hemen mum calistm mesela cok iyi oldu o da gelnce bol yagla denemstk yani agirlk cöküyo ama salonda gec tv karssina o sekilde yap egzersizini o zaman sana engel olmuyo ben mesela iki saat flan egzersz yaptm tv karssnda girmedi mum ugrastm bayaa ama yavastan aldm kendmi strese sokmadan agir agir film izleye izleye... O seklde cok rahat oluyo ve beynin seni kandiramiyo aman bosver ne ugrascan tv izle yda uzan flan demiyo cnkü zaten uzanp tv karssnda yapyosn egzerszden hemen sonra da esine bol yag sürp deneyebilrsn
Yapa yapa alışacaksın, merak etme.canim ben suan esli denemelere gecmedim sadece parmagini almam lazim ayna karsisinda yapmam gerekyo demsti doktor bakmadan yapamiyorum cok buyutyrm gozumde heralde
Ya 7/24 kalkık olan adamı dün uyandıramadım moralim sıfır yaBizde onu ne kadar cok yasadk ne zaman ben tamamen hazirsam esimde sorun oldu bunlar cok normal canim terslikler cikiyo ama sonunda basariyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?