Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar kac cm icine aliyosunuz aparati uzunluk olarak.yazdim kimse gormemiss( patate banada o pozisyonun resmini atarmisin.birde popo yönü nasil oluyo.yattigim zaman yastigi poponun altinami belin altinami koyuyoruz

Kizlar kac cm icine aliyosunuz aparati uzunluk olarak.yazdim kimse gormemiss( patate banada o pozisyonun resmini atarmisin.birde popo yönü nasil oluyo.yattigim zaman yastigi poponun altinami belin altinami koyuyoruz
kendi yaptığım aparatı ölçmüştüm uzunluk olarak 11 cm di nerdeyse hepsini alabiliyodum ama kalınlaştıkça hepsi girmedi zorladı beni. belkide diğer yapanların ki daha farklı bi uzunluktur.

şu an şok içerisindeyim. sırf sen yazdığın için metreyle ölçeyim dedim. 11 cm sanıyordum burdakiler hep öyle yazdığı için bende öyle sanıyordum. ama bende ki aparat 20cm tutma yerini saymazsan içime alabildiğim kısım 17 cm oha yani ne büyükmüş şimdi farkettim. umarım bundan sonrakilerde sıkıntı yaşamam

kendi yaptığım aparatı ölçmüştüm uzunluk olarak 11 cm di nerdeyse hepsini alabiliyodum ama kalınlaştıkça hepsi girmedi zorladı beni. belkide diğer yapanların ki daha farklı bi uzunluktur.
( uzunluk o kadar alabilsem zaten penis girer ben saniyorum çevresi geniş aparatin uzunlunu icine bi iki santim sokuyosunuz

ben artık kabullendim sanırım olmuycak evliliğimizn 1. senesi geliyo olmuycak belkide kaderimde var bu hayat bir çocuk sahip olmayı bile istemiyo benim olmayınca olmuyor artık bıraktım eşimde bıraktı bazen olucak diyo ama içinden gelerek demiyo biliyorum üzülüyo oda onuda biliyorum başkalarının çocuklarını nasıl sevdiğini nasıl baktığını görüyorum dua ediyorum hep benim için değil kocam babalık duygusunu tatsın diye ama olmuo işte nefret ediyorum kendimdenn..

( uzunluk o kadar alabilsem zaten penis girer ben saniyorum çevresi geniş aparatin uzunlunu icine bi iki santim sokuyosunuz
yok canım bana göre öyle bir iki cm ile olacak iş değil 12 cm lik kalınlığındaki aparatın en az 7-8 santimini almışımdır. zaten ince olanında hiç sorun yoktu ittiğim gibi hepsi giriyodu baksana arkadaş 17 cm almış bilmeden yani demem o ki kendini korkutma santimlerle

Birde o anda penis aşagiya dogrumu itilecek
Penis aşağı doğru itilecek. Belinin altına yastık koy ki rahat yapabilesin. Yatağın ucuna gel iki yana sandalye koy. Belinin altına yastık, ayaklarınıda sandalyeye daya. O şekilde.
Egzersizin hangi aşamasındasın?. Birde olmayacak diye sakın düşünme, olacak!

Allah razı olsun cnm bugün önce aparat sonra eşimle tekrar denicem dua edin bana olsun bu gece artık bayram tatiline gitmeden olsun istiyorum

canim ben suan esli denemelere gecmedim sadece parmagini almam lazim ayna karsisinda yapmam gerekyo demsti doktor bakmadan yapamiyorum cok buyutyrm gozumde heralde

Ya arkadaşlar olacak neden olmasın lütfen olumsuz yorumlar yapmayın hemen kabullenmeyin. Olmayacak diyen arkadaşlar olması için ne yapıyorsunuz bilmiyirum ama azcık kararlı olun bu sefer oalcak diye başlayın biraz kendinizle inatlasın sonra geçen günlerinize yanacaksınız. Ben yaptıysam herkes yapar diyen kaç kişi geldi geçti burda sizin neyiniz eksik. Burda birbirimizin eksikliklerini tamamlamak için konuşuyoruz birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz siz de sorun daha iyi bilen arkadaşlar cvp versin ama lütfen umutsuz olmayın. Ben aparat jel falan kullanmadigim için bu sorulara yanıt veremiyorum ama baska bi konuda yardımcı olmaya hazırım. Hadi biraz daha güçlü olun inatçı olun hırslı olun hadi hadi hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…