- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.261
Ne ile çalışıyosun. Çalıştığın şey penis boyuna yakın gelene kadar kalınlaştır ondam sonra rahat olur.ya penis dışında herşey alıyom ben denedim o bi türlü olmuyo
arkadaşlar kocam uykuda soksam diyo mantıklı mıdır
yüz üstü uyurum benn üstten yapar o da diye düşündükk:)Sen bacaklarını açmadan eşin nasıl uykuda nasıl yapacak olur mu bilmiyorum daha önce denenmis mi bakmak lazım bir de uyku hapı içen sarhoş olan hatta bayilsak olur mu diyen arkadaşlar vardı bilinç altı bi durum olduğu için hicbi etkisi olmadığını soylemislerdi. Yine de araştırmak lazım. Bana böyle bi durum olsa ben uyanırım hatta habersiz olursa aklımı kacirabilirim cok tavsiye etmem
ya mum parmak hatta salatalık denedim aldımNe ile çalışıyosun. Çalıştığın şey penis boyuna yakın gelene kadar kalınlaştır ondam sonra rahat olur.
parmak kalınlığında olanlardan canım boy boy var bende ben onlarla yapıyrmCanım pasta mumu mu yoksa parmak kalınlığında olan mumlardan mı denemeliyim?
Tamam yenmene az kalmış. Birde şöyle dene sandalyeleri al iki bacağının altına doktor muayene koltuğu gibi yap poponun altınada yastık koy bebe yağı sür ıkın.ya mum parmak hatta salatalık denedim aldım
Canim sen niye uyusturucu krem kullanmiyosun ? Ya istediqi kadar buyuk olsun onu bi cikar aklindan oraya hersey qirer Allah askina bole dusunmeya mum parmak hatta salatalık denedim aldım
vajınaya sürülenden kullandım ,ya tamam da inandıramıyom kendime işteeCanim sen niye uyusturucu krem kullanmiyosun ? Ya istediqi kadar buyuk olsun onu bi cikar aklindan oraya hersey qirer Allah askina bole dusunme
evet gitti kızlık, gün geçtikçe de kocamın sabrı azalıyo gibi geliyo banaWalla yni durumdayiz seninle senin kizlik duruyo mu ? Bukadar sey soktuysan kanamistir ?
neresine sürcem yağı tamTamam yenmene az kalmış. Birde şöyle dene sandalyeleri al iki bacağının altına doktor muayene koltuğu gibi yap poponun altınada yastık koy bebe yağı sür ıkın.
ya canım benim cansız penis olsa bu dildo falan alırım gibimie geliyo ama canlıkarşımda olunca bi kasılma geliyo:)Eee kizlik nasil qitti bu soktuuqn seylerden dolayimi ? E tamam ilk enqeli asmissin ne quzel bundan sonra ikinip esino icine alacan yavas yavas uyum saqlar vajinanda esine
İkinizde sürün deliğe ve eşineneresine sürcem yağı tam
Birde sevişmeyi uzun tut orası ıslansın.ya canım benim cansız penis olsa bu dildo falan alırım gibimie geliyo ama canlıkarşımda olunca bi kasılma geliyo:)
eşim sürdürmüyo kendini bilmiyom, ıslaklık fazlasınyla oluyo zatenbakalımİkinizde sürün deliğe ve eşine
Yaparsın ya sonuna gelmişsin. Ikınma olayı çok işe yarıyo dene bencweşim sürdürmüyo kendini bilmiyom, ıslaklık fazlasınyla oluyo zatenbakalım
ya kocamda motivasyon bozuyo artık millet iki tanesini alıyo falan diyoYaparsın ya sonuna gelmişsin. Ikınma olayı çok işe yarıyo dene bencw
Anlamaz erkekler boşver takma.ya kocamda motivasyon bozuyo artık millet iki tanesini alıyo falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?