Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım darısı hepinizin başına inş. tez zamanda..canım çok kolay ya eşlere iş düşüyor burda biraz yorucu ama oluyor ve ben çok rahat ettim , keşke en başından bu şekilde deneseymişim.senin bacakların eşinin bacaklarının arasında kalıyor sonra girdikçe kendini yukarı iterek yapıyor.zaten girdikten sonra bacaklarını biraz açabilirsin.

canım bende git gel olayını yapamam diye korkuyordum ama içine girdikten sonra yavaş yavaş yapsın ama hepsini değil önce başını cm cm gidip gelsin sonra biraz daha ilerleterek yapsın biz bu şekilde yaptık ve acıma baskı birsey yok hatta yapmıyorsun dedim ama gayet başarılı olduk sizde öyle deneyin

Mrb bende yeniyim banada yardim edin 4 yıllık bekliom öle sprey ne kullandınız uyuşması icin vemcain eczanelerde bulamıyorum

Son düzenleme:
Patate canım sevindim ikinciyi yapmana aslında ben çok enteresan hem bir anda farkında olmadan yendim hem git gel oldu.girdiği an baktin acı hissettin hemen dursun ama çıkarma içeride kalsin sen kafanı rahatlat bir kac saniye güzel nefes al devam et.zevk alacağım ben de kendine eşin seni rahatlatmasi lazım artık okşayarak mi olur nasıl kafan dağılırsa..ve ben üst de çok rahatım hep git gel kendn hazır hissettikce yapmaya çalış..eşin dursun öyle öyle alışırsin

beni yaz başa canımm :) bunu yazacağım aklıma gelmezdi ben hiç yenemicem sanıyodum çok şükür Rabbime herkes yener tez zamanda inşallah

Mrb bende yeniyim banada yardim edin 4 yıllık bekliom öle sprey me kullandınız uyuşması icin
Yenemeyenlere benide yazın

Cnm bende ayni pozisyonda yaptim altima yastik koyarak...bende emla surmustum girisini zaten hic hissetmedim...ilginctir ki baya bi git gel yaptigi halde onu da hissetmedim emla tabsiye ederim canim...bi de kendimi kasmamak icin bi kas gevsetici yutmustum ama pek etkisi oldugunu sanmam...daha oncede yutmustum ama kasmistim bu sefer olmadi...emlanin cok faydasini gordum benim icin de imkansizdi gitgel yapmak...ve bizde cok krem vardi cok islakti yani hemen girmis anlamadim bile

Merhaba cnm yenmene cok sevindim darısı diğer arkadaslarin başına inşallah... Ben yeneli 2 ay oluyo ilk baslarda dedigin gibi gel gitlerde cok sorun yaşadim kendimi cok kasıyordum ve icinde kıpırdayinca bile canim yaniyordu kafami carsafa gömüp gözlerimden yaş gelerek git gel yaptırdığimi biliyorum ama gercekten acıdığından degil kendimi kastıgım icin oldugunu da biliyordum geriliyordum ve bunu eşime de yansitiyordum o da strese girip boşalamiyordu şuan hala zaman zaman oyle sorunlar yaşıyorum ben gerilince direk o da strese giriyo şimdi biraz daha rahatim ilk basta ki panik hallerim azaldi ama iliskiye hala rahat giremiyorum ilk basta alırken yavas yavas aliyorum cok kasılıyorum girdiği zaman da hemen git gel yaptiramiyorum biraz rahatlamaya çalışıyorum ondan sonra basliyoz git gellere bi sure gidip geldikten sonra alışıyorum o esnada stres oluyorum ama eşime belli etmemeye çalışıyorum etkilenmesin diye tam alışamadım yani iliskiye kendimi veremedigim icin zevk alamiyorum henüz ama tabi ki cok şükür bin şükür buna cok zor günler atlattık şükürler olsun Rabbim başarmayi nasip etti yendik ya alışırız elbet zamanla bizde zevk alarak yapiyo hale geliriz insallah... Rabbim herkesin gönlüne gore versin hayırlısıyla bu sıkıntıdan kurtulup evliliklerine huzurlu mutlu bi sekilde devam etmeyi nasip etsin inşallah

patate bisey sorabilirmiyim...anestol ve spreyi cok surdugunuz gun olmusmuydu gitgel...sonuncusunda az surdugun icin baski hissettin galiba...cok surduhunde rahatmiydin onu merak ettim bende ikinci deneme icin heyecanliyim da

Patate kaynanan seni bir kuleye falan kapatdı sandım görünmeyince. Neyse iyiymişsin, sevindim. Ön sevişmesiz birleşme olmaz. Bir kere girdi diye otomatiğe bağlanmıyor ki bu. Yeterli istek olmadan acır da Kadınlar penis içeri girdi diye durup dururken tahrik olmaz. ÖNSEVİŞME İLE vajina kanla dolar, kukumuz şişer (erkeklerin dikleşiyor, bizimki kurbağa gibi kabarıyor), rahim kasılıp küçülür, meydanı boş bırakır ki penis rahim ağzına çarpıp acı vermesin. Gitgeller kolay olsun. Artı kayganlık olur. Vajina uzamaya, penisi içine almaya hazır hale gelir. Bunlar olmadan, jarj aletini prize takar gibi olmuyor maalesef. Yiyişin koklaşın sevdiğinizle, bundan güzel bir şey varmı?.

M monalazo seni yazmıyorum listeye cnm çünkü sen herseyi biliyorsun kafada bittiğini nasil olacağını herseyi sanırım yenmek yenememek senin için cok sorun değil. Bu kadar seyi bilip ölçüp tartıp yenmemek sende bitiyor. Hayırlısı diyelim. Hep dualarımdasın cnm

Beni bu kadar anlayan insan !kocaman öpüyorum canım. Bendeki materyal iştah açıcı değil. Yenesim yok hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…