- 7 Ocak 2015
- 157
- 119
- 33
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.361
Canım yaa valla umudum oldun egzersiz olmadan başarmışsın tebrik ederim, peki bacaklarını cok açamadan eşin nasıl yakınlaşabiliyor, ben altta olunca eşim bacaklarını sonuna kadar aç yaklaşamıyorum diyor ben de tırsıyorum tabi o anda hemen kasılıyorum
Arkadslar daha once anlatmistim ama yine anlatayim. Popomun altina yastk koydm yatak kosesine geldim bacaklarimi havaya diktim esim omuzlarina alip bacaklarimi tuttu bende penisi elimle yerlestirdim esim ittirince girdi ama bende cok sprey ve anestol vardi hissetmedim dun gece spreysiz sikmadm sadece 1 tirnak kadar anestol surdum vaji girisime esim girdi ama git gel yapamadm cok kastim bide esimle on sevismesizdik yani ben hemen olur sandim ama git gel bi anda olmuyormus onu anladim yavas yavas arttira arttira ilerlemem lazim. Yani mesela dedigim gbi ilk once tam bosalmasina yakn sonra birazdaha erken sonra bir daha derken git gelleri oyle uzaticam yoksa bi anda hemen git gel olmuyor cok zorlandim ama girs artk cok kolay geliyo icime rahatlikla aliyorum neyse buda benim sinavim. Hersey kismet
Mrb bende yeniyim banada yardim edin 4 yıllık bekliom öle sprey ne kullandınız uyuşması icin vemcain eczanelerde bulamıyorumArkadslar daha once anlatmistim ama yine anlatayim. Popomun altina yastk koydm yatak kosesine geldim bacaklarimi havaya diktim esim omuzlarina alip bacaklarimi tuttu bende penisi elimle yerlestirdim esim ittirince girdi ama bende cok sprey ve anestol vardi hissetmedim dun gece spreysiz sikmadm sadece 1 tirnak kadar anestol surdum vaji girisime esim girdi ama git gel yapamadm cok kastim bide esimle on sevismesizdik yani ben hemen olur sandim ama git gel bi anda olmuyormus onu anladim yavas yavas arttira arttira ilerlemem lazim. Yani mesela dedigim gbi ilk once tam bosalmasina yakn sonra birazdaha erken sonra bir daha derken git gelleri oyle uzaticam yoksa bi anda hemen git gel olmuyor cok zorlandim ama girs artk cok kolay geliyo icime rahatlikla aliyorum neyse buda benim sinavim. Hersey kismet
Günaydın kızlar..
Size daha önce demiştim liste yapıcam die
Simdi burda kimler var vajiyi yenen ve yenemeyen arkadaşlar olarak bi liste yapalım. Herkese yardımcı olmaya çalışalım hadi bakalım umut dolu bigün daha başlasın
Mrb bende yeniyim banada yardim edin 4 yıllık bekliom öle sprey me kullandınız uyuşması icin
Yenemeyenlere benide yazınGünaydın kızlar..
Simdi burda kimler var vajiyi yenen ve yenemeyen arkadaşlar olarak bi liste yapalım. Herkese yardımcı olmaya çalışalım hadi bakalım umut dolu bigün daha başlasın
Egzersiz yapıyorum canm benGünaydın kızlar..
Arkadslar daha once anlatmistim ama yine anlatayim. Popomun altina yastk koydm yatak kosesine geldim bacaklarimi havaya diktim esim omuzlarina alip bacaklarimi tuttu bende penisi elimle yerlestirdim esim ittirince girdi ama bende cok sprey ve anestol vardi hissetmedim dun gece spreysiz sikmadm sadece 1 tirnak kadar anestol surdum vaji girisime esim girdi ama git gel yapamadm cok kastim bide esimle on sevismesizdik yani ben hemen olur sandim ama git gel bi anda olmuyormus onu anladim yavas yavas arttira arttira ilerlemem lazim. Yani mesela dedigim gbi ilk once tam bosalmasina yakn sonra birazdaha erken sonra bir daha derken git gelleri oyle uzaticam yoksa bi anda hemen git gel olmuyor cok zorlandim ama girs artk cok kolay geliyo icime rahatlikla aliyorum neyse buda benim sinavim. Hersey kismet
Sana demiştim di mi yeneceksin diye çok sevindim cnmbeni yaz başa canımm :) bunu yazacağım aklıma gelmezdi ben hiç yenemicem sanıyodum çok şükür Rabbime herkes yener tez zamanda inşallah
Merhaba cnm yenmene cok sevindim darısı diğer arkadaslarin başına inşallah... Ben yeneli 2 ay oluyo ilk baslarda dedigin gibi gel gitlerde cok sorun yaşadim kendimi cok kasıyordum ve icinde kıpırdayinca bile canim yaniyordu kafami carsafa gömüp gözlerimden yaş gelerek git gel yaptırdığimi biliyorum ama gercekten acıdığından degil kendimi kastıgım icin oldugunu da biliyordum geriliyordum ve bunu eşime de yansitiyordum o da strese girip boşalamiyordu şuan hala zaman zaman oyle sorunlar yaşıyorum ben gerilince direk o da strese giriyo şimdi biraz daha rahatim ilk basta ki panik hallerim azaldi ama iliskiye hala rahat giremiyorum ilk basta alırken yavas yavas aliyorum cok kasılıyorum girdiği zaman da hemen git gel yaptiramiyorum biraz rahatlamaya çalışıyorum ondan sonra basliyoz git gellere bi sure gidip geldikten sonra alışıyorum o esnada stres oluyorum ama eşime belli etmemeye çalışıyorum etkilenmesin diye tam alışamadım yani iliskiye kendimi veremedigim icin zevk alamiyorum henüz ama tabi ki cok şükür bin şükür buna cok zor günler atlattık şükürler olsun Rabbim başarmayi nasip etti yendik ya alışırız elbet zamanla bizde zevk alarak yapiyo hale geliriz insallah... Rabbim herkesin gönlüne gore versin hayırlısıyla bu sıkıntıdan kurtulup evliliklerine huzurlu mutlu bi sekilde devam etmeyi nasip etsin inşallahSelam arkdslar yazamadm 2gundur internetim yoktu. Evim kira oldugu icin baglatmamistim telinde neti bitince kaldim ortada. Ben 2. Denememi de yaptim giris cok rahat sikinti yok ama git gel kesinlikle yapamiyorum cok kasiyorum ve baski ile karisik aci hissediyorum. Kastigim icin devam edemedim esimle yine tartistk aslinda birazda hata benim. Hemen icime sokturdum. On sevismeyi uzun tutup tam bosalmasina yakin icime girseydi 1 2 git gelde bosalirdi ama on sevismesiz icime alinca adamda dogal olarak git gel yapmaya calisti ben kasincada olmadi neyse bir dahakinde tam bosalmaya yakin ucu ucuna alicam :) benim gibi git gele alisamayan varsa boyle yapsin hem git gel yapms gibi oluosun hem icine bosalms oluyo hemde adamla kavga etmiyorsun ustelik fazla git gel yapmadigin icin canin yanmiyor. Adam bosaldiktan sonra ztn umrunda olmaz ne kdr yapms oldugu :) baska care bulamadm git gel yapamiyorum en mantiklisi bu bence sizcee
Beni de yenemeyenlereYenemeyenlere benide yazın
Patate kaynanan seni bir kuleye falan kapatdı sandım görünmeyince. Neyse iyiymişsin, sevindim. Ön sevişmesiz birleşme olmaz. Bir kere girdi diye otomatiğe bağlanmıyor ki bu. Yeterli istek olmadan acır da Kadınlar penis içeri girdi diye durup dururken tahrik olmaz. ÖNSEVİŞME İLE vajina kanla dolar, kukumuz şişer (erkeklerin dikleşiyor, bizimki kurbağa gibi kabarıyor), rahim kasılıp küçülür, meydanı boş bırakır ki penis rahim ağzına çarpıp acı vermesin. Gitgeller kolay olsun. Artı kayganlık olur. Vajina uzamaya, penisi içine almaya hazır hale gelir. Bunlar olmadan, jarj aletini prize takar gibi olmuyor maalesef. Yiyişin koklaşın sevdiğinizle, bundan güzel bir şey varmı?.Arkadslar daha once anlatmistim ama yine anlatayim. Popomun altina yastk koydm yatak kosesine geldim bacaklarimi havaya diktim esim omuzlarina alip bacaklarimi tuttu bende penisi elimle yerlestirdim esim ittirince girdi ama bende cok sprey ve anestol vardi hissetmedim dun gece spreysiz sikmadm sadece 1 tirnak kadar anestol surdum vaji girisime esim girdi ama git gel yapamadm cok kastim bide esimle on sevismesizdik yani ben hemen olur sandim ama git gel bi anda olmuyormus onu anladim yavas yavas arttira arttira ilerlemem lazim. Yani mesela dedigim gbi ilk once tam bosalmasina yakn sonra birazdaha erken sonra bir daha derken git gelleri oyle uzaticam yoksa bi anda hemen git gel olmuyor cok zorlandim ama girs artk cok kolay geliyo icime rahatlikla aliyorum neyse buda benim sinavim. Hersey kismet
Canımm liste yapmayi iyi akil ettin önceden de liste yapmislardi yüzlerce kisinin adi vardi yenemycem sanip yenen herkes vardi o listede beni de yazmissn canimmm ama ben yarisini aldm kaydi ama tümünü alamadm deneyemedk dahaYenenler
M melegim_0909
patate
patisga
S serapppp
Yenecekler
G gmszy
Zeytininpeyniri
Evininhatunu
S Sweetdreams08
A asliaslii
Hadi bakalım hayırlısı hatirlayamadiklarim var hepsini hatirladikca yazicam
Beni bu kadar anlayan insan !kocaman öpüyorum canım. Bendeki materyal iştah açıcı değil. Yenesim yok hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?