- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.921
Cnm bnm esiminki de calistigim aparatyan buyuk...sen usttemi oluyorsun soylemesi ayip...oraya gelince durmayin bi nefes al ver kontrolu de esine verValla ben de aparatta her asamayi anlayarak yapiyorum en kalini bile. Ama esimleyken zara geldigimizde duruyor acikcasi. Ben 12 cm le yaptım egzersiz yani en kalin oydu esiminki Sanirim 14 civari. Regl im bitince kalinlastirip egzersize devam edecegim bakalim
Sen demek ki hazirmissinda gecmis zari, gecmedigine gore ben kasiliyorum hala. Yoksa tabi ki pit diye gecer egzersizde oldugu gibi..
Insallah..rabbim yardimciniz olsun egzersize baslayanlar yenmiş saysin ertelemezseniz en kisa zamanda bitecekTebrik ederim canım Allah aşilamiyacak dert vermesin inş en yakın zamanda bizlerde basaririz herşey gönlünce olsun
Hiç egzersiz yapmadim bep p.s denedik birkac defa tam birlesmede oldu ama genelde yarım birlesmeden keske grubu daha önce farkedip uyusturucu krem ve spreyle deneseymisim...orta kısımda kasiliyorum ilk zamanlar denemerle hamile kaldim evladim 8 yaşında. Allah razi olsun.9 yıl mı.. Allah yardimciniz olsun, hic egzersiz denemis miydiniz? Cocugunuz denemeler sırAsında mi oldu? Sansliymissiniz Allah size bağışlasın.
eşim halen cozulucak baska hastalik vermesin Allah der. Ama hep daha cok denemekten yana ben cok istekli olmadigim zamanlarda tripli tavırları tartismaya sebep oluyo ama biz eglenmeyi seviyoruz küs kalmayi beceremiyoruz. Ilk evlendigim zamanlardan beri tek sloganimiz var sonrasinda pisman olucagimiz sozler sarfetmeyelim diye başlıyoruz tartismaya.hel işe yaradı :)Eşinizi gerçekten tebrik ederim bu 9 yıl içinde hayatınız nasıldı , ya biz en ufak tartışma yaşıyoruz olay dev oluyor . Bilenlerde diyor ki tartışmalarınız bu yüzden sıkıntı stres öyle mi vallahi çok Merak ediyorum
Hangi dr gittinizCanim ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 3 sene çektim maddi durumun elveriyosa mutlaka git kendi kendine olucak diye 3 sene bekledim. Boşa gitti yıllar. En sonunda gitmeye karar verdim borçlada olsa 4 günde bitti bi bu kabus
Canim tebrikleeee. Ben de yenmeyi cok istiyorum. İnsallah bu gum denicez. Emla yi doktor mu onerdi ve gercekten ise yaradi mi seni rahatlatti mi o uyusmaIlk defa mutluluktan agladim yatakta...ertesi gun oldu 2.kez yapacam ben yine korkuyom ben cok zor vakaydim anlayacaginiz..yine emla kullandim..yine oldu..3.kez cok daha az emla kullandim..bu arada bu 3 iliskide toplam 1 tup emla kullandim..snra 4.iliski emlasiz oldu sadece kayganlastiriciyla hicbisey yokmus arkadaslar bunu diyecegime inanamazdim..suan tek sikintim hala iliskidwn once bir kere aparati kendim sokuyorum snra iliskiye giriyorum sanki orasi aciliyo gbi geldi bana...ama dr.onemli degil alisinca birak ddi onu da birakicam...snra zamanla ins kayganlastiriciyida birakirim...benim hikayem boyle...biluyorum buraya yazan veya sessizce caresice burda yazilanlari okuyanlar hepimiz ayni seyleri yasadik yasiyoruz...tek yapmaniz gerekn lutfen ertelemeyin lutfen hemen egzersize baslayin..eger kendiniz yapabiliyosaniz ne mutlu...yapamiyosaniz lutfen doktora gidin parasi falan hic onemli degil bisekilde odenir...asla ertelemeyin ben balayinda bu heyecani stresi cekmemek icin ertelemisim 2 yil snra yine cektim yani...lutfen umutlu olun ben burayi burdaki sayfalari aylarca o kadar umutsuz okudumki esim yatiyodu ben gece 3lere kadar bunlari okuyodum bigun bende kurtulurmuyum diyodum oldu allaha sukur lutfen ertelemeyin
Evt cnm dr onerdi bikac sefer kullanabilirsin ddi...emlayi surunce biraz yaniyor 5dk snra geciyor 10 dakikada faln da uyusturmus oluyorCanim tebrikleeee. Ben de yenmeyi cok istiyorum. İnsallah bu gum denicez. Emla yi doktor mu onerdi ve gercekten ise yaradi mi seni rahatlatti mi o uyusma
Gerçekten tebrik ederim ben şuan 3yıla gidiyoruz hala sorun var bu siteden çok cesaret aldım öğrendim kremle denicez o Zaman bende emla alayım kullanımı Nasıl yaptınızIlk defa mutluluktan agladim yatakta...ertesi gun oldu 2.kez yapacam ben yine korkuyom ben cok zor vakaydim anlayacaginiz..yine emla kullandim..yine oldu..3.kez cok daha az emla kullandim..bu arada bu 3 iliskide toplam 1 tup emla kullandim..snra 4.iliski emlasiz oldu sadece kayganlastiriciyla hicbisey yokmus arkadaslar bunu diyecegime inanamazdim..suan tek sikintim hala iliskidwn once bir kere aparati kendim sokuyorum snra iliskiye giriyorum sanki orasi aciliyo gbi geldi bana...ama dr.onemli degil alisinca birak ddi onu da birakicam...snra zamanla ins kayganlastiriciyida birakirim...benim hikayem boyle...biluyorum buraya yazan veya sessizce caresice burda yazilanlari okuyanlar hepimiz ayni seyleri yasadik yasiyoruz...tek yapmaniz gerekn lutfen ertelemeyin lutfen hemen egzersize baslayin..eger kendiniz yapabiliyosaniz ne mutlu...yapamiyosaniz lutfen doktora gidin parasi falan hic onemli degil bisekilde odenir...asla ertelemeyin ben balayinda bu heyecani stresi cekmemek icin ertelemisim 2 yil snra yine cektim yani...lutfen umutlu olun ben burayi burdaki sayfalari aylarca o kadar umutsuz okudumki esim yatiyodu ben gece 3lere kadar bunlari okuyodum bigun bende kurtulurmuyum diyodum oldu allaha sukur lutfen ertelemeyin
Evt cnm dr onerdi bikac sefer kullanabilirsin ddi...emlayi surunce biraz yaniyor 5dk snra geciyor 10 dakikada faln da uyusturmus oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?