- 11 Nisan 2016
- 40
- 56
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.881
Para biriktirip klinige gitmeye karar verdim 9 yıl dile kolay .. Ertelendikce ertelendi. 3 gunde çözüm deniliyo bende istiyorum artık..cocugum olmasa suan çıldırmış olabilirdim..
İnşallah karambole bizde hamile kalırız denerken falan
Tebrik ederim :) darısı tüm isteyenlerin biz çaresizlerin başına :)Kizlar ben yeneli hemen hemen bir buçuk ay oldu ve ben bir buçuk aylık hamileyimlütfen Umudunuzu kaybetmeyin hersey Allahtan care de Allahtan sabır ve azim lutfen
Eşinizi gerçekten tebrik ederim bu 9 yıl içinde hayatınız nasıldı , ya biz en ufak tartışma yaşıyoruz olay dev oluyor . Bilenlerde diyor ki tartışmalarınız bu yüzden sıkıntı stres öyle mi vallahi çok Merak ediyorumPara biriktirip klinige gitmeye karar verdim 9 yıl dile kolay .. Ertelendikce ertelendi. 3 gunde çözüm deniliyo bende istiyorum artık..cocugum olmasa suan çıldırmış olabilirdim..
Sen bana özelden yazsana bak ben yarın insAllah ilk deneme yapacamÇok teşekkürler ahh ahh herkes öyle diyo valla ben artık aciz hissediyorum kendimiama inş başarıcam
İnşallah başarılı olursunuzSen bana özelden yazsana bak ben yarın insAllah ilk deneme yapacam
Benimde 1yil 10ay canim Allah yardimcimiz olsun cok yol katettim ama bi turlu tekrar baslayamadim egzerszlere her goren bebek soruyor o degilde esimin bebek gordugunde ici gidiyor ve benim elimden hicbirsey gelmiyor uff canm skldi gece gce ama moral bozmak yok yenicemBen emla kullanmadim bize Dr anestol tavsiye etmişti o vardı bi daha da almadim sprey de biraz yakiyo bende evleneli 1yil 10ay oldu
Hic zaman kaybetme hangi asamadasin bilmiyorum canim ama baslamadiysan basla egzerszlere burayida surekli takip et cok motive ediyor sagolsunlar arkadaslar ama lutfen baslamadysan basla egzersze basladysan sakin birakma ben birakmamis olsaydim yenmistim bunu ama yenicem insallah bebisim olcak seninde olcak InsallahYa ben napayım üç buçuk yıl oldu evleneli.
Spreyin faydasini goruyormusun canim almayi dusunuyruz ama emlami yoksa spreymi daha etkiliBizde dun 2.ciyi denedik hatta misafir geldi kapıdayiz dedi ben müsait değiliz demek zorunda kaldım bayram bayram:) kimse bilmiyor ki 2yilin önce yasanmasi gerekenleri biz şimdi yaşıyoruz ben tabi yine sprey ve anestol la denedim ilkine gore zor oldu çok fazla baskı hissettim ve yine butun gun yanma gibi bisi oldu zevk almak istiyorum ama şimdilik zor gibi ilk günden beri kan gibi kırmızı değil ama çok az kahverengi birseyler geliyor surekli ilk gece kanamisti dun yine çok az kanadi zaten bana kadın dogumcular kızlık zarının yapısı farklı zor olur demişti yine de düşününce çok zor değil dayanılır ben spreyle yapmaya devam edicem bide zevk almaya baslarsam süper olacak:)
Allah bidaha hicbir sknti yasatmasin ne kadar surede yendin banada yardimci olurmsn ayrica Allah bebeginle esinle bi omur mutlu etsin bana dua edermsn Allah nazarlardan korusun sizi Masallah sizeKizlar ben yeneli hemen hemen bir buçuk ay oldu ve ben bir buçuk aylık hamileyimlütfen Umudunuzu kaybetmeyin hersey Allahtan care de Allahtan sabır ve azim lutfen
Canim inan bana benm kadar korkak cinsellik hakkinda biseyler bildigini zannedip aslinda hicbisey bilmeyen ben baslayp penise yakin kalinliga kadar geldiysem sen yaparsn en korkan insanda yapar biliyorum utanc verici bir bayan olarak ama ben bu egzerszlere ilk basladigimda vajina girisinin yerini bile bilmiyordum cunku hep birsey olursa korkusu yasiyordum baski kulaktan dolma seyler bilincaltimizi zehirledi hep ama bu sayfa sayesinde basaranlarin yazdiklarini okuyunca ikna olmaya basladim ve sildim gozyaslarimi once bir ayna ile basladim ise vucudumu tanimak icin dokundum baktim daha kapaliydi en ufak bisey gorunmuyordu benim gordugum daha dogrusu gormek istedigim etten bir duvardi sonra bigun karar versdm egzersze baslamaya tek bi kulak cubugunu strecle sardim anestol surdum bi dokundurayim dedim aci degil tuhaf bi duyguydu vucudumun hic tanimadigi bi duyguydu aci yoktu en ufak bi sizi yoktu gidigini gordum ön yargim uctu gtti orda etten orme bi duvar yok vajinanin yapisi zaten dogustan iliskiye girmeye dogum yapmaya musaut dedim simdi kulak cubuguyla basladigim o zamandan bu yana egzerszime ara vermeseydim bitmisti canim bu kabus esimle denemelerde olmeyi istiyordum korkumu yenmektense titreme nobetleri aglamalar ama cok sukur suan sadece biraz kasilma problemim var ve penise gecicem kalan egzerszlerimi tamamlarsam sende basla once vucudunu tani ve esinin haberi varsa zar falan hic onemli degil benim esimin haberi vardi hi birsey soylemedi ve ara ara kanamalarim oldu birkez olsun neden demedi cok sukur yeterki karisi olabileyim Allah yardimcin olsnHerkes aparat egzersiz falan diyor ben onları yapamıyorum zarıma Bi şey olacak diye Nasıl yapıyorsunuz zar aşamasına kadar bile gelemedim ben zar yüzünden egzersiz falanda yapamıyorum tek çözüm egzersiz deniyor ama bu sebepten yapamıyorum
Vajinismusu tam yenememis ve bebek isteyen arkadaşlarım peki eşinizle yani yakınlaşma yaşıyoruz siz napiyorsunuz en son eşim bosalirken hep içime boşalıyor başını dayiyor en son 2 aydir ole yapıyoruz bu ikinci ay yani başından hepsi içime giriyor yani hem egzersiz de yapıyorum. Sizler bunu yapmiyormusunuz Allah büyük böle de kalabiliriz içine spermlerin girmesiyle.Tabi vajinismusu çözmemiz daha rahat olucak en azından bebek için tam ilişkiyi yaptıktan sonra da bebek olmuyorsa onun çözümüne bakarsın busefer. Yoksa insan diyor nekadar sperm ilerledi noldu ne gitti. Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın inş.
Eczaneye bir sorun ben bioil di galiba yanlış hatirlamiyosam onu kullandim. İşe yariyor.Arkadaşlar uyuşturmak için hangi kremi alsam ve reçetesiz veriyorlar mı ?
Emla anestol biolyn krem vemcaine de sprey. Hangisini istersen alırsın. Sprey en çok uyuşturan ama yakıyo biraz diğerleri de hissizleştiriyo birazArkadaşlar uyuşturmak için hangi kremi alsam ve reçetesiz veriyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?