Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Para biriktirip klinige gitmeye karar verdim 9 yıl dile kolay .. Ertelendikce ertelendi. 3 gunde çözüm deniliyo bende istiyorum artık..cocugum olmasa suan çıldırmış olabilirdim..

Para biriktirip klinige gitmeye karar verdim 9 yıl dile kolay .. Ertelendikce ertelendi. 3 gunde çözüm deniliyo bende istiyorum artık..cocugum olmasa suan çıldırmış olabilirdim..

9 yıl mı.. Allah yardimciniz olsun, hic egzersiz denemis miydiniz? Cocugunuz denemeler sırAsında mi oldu? Sansliymissiniz Allah size bağışlasın.

Eşinizi gerçekten tebrik ederim bu 9 yıl içinde hayatınız nasıldı , ya biz en ufak tartışma yaşıyoruz olay dev oluyor . Bilenlerde diyor ki tartışmalarınız bu yüzden sıkıntı stres öyle mi vallahi çok Merak ediyorum

Benj.
Ben emla kullanmadim bize Dr anestol tavsiye etmişti o vardı bi daha da almadim sprey de biraz yakiyo bende evleneli 1yil 10ay oldu
Benimde 1yil 10ay canim Allah yardimcimiz olsun cok yol katettim ama bi turlu tekrar baslayamadim egzerszlere her goren bebek soruyor o degilde esimin bebek gordugunde ici gidiyor ve benim elimden hicbirsey gelmiyor uff canm skldi gece gce ama moral bozmak yok yenicem

Ya ben napayım üç buçuk yıl oldu evleneli.
Hic zaman kaybetme hangi asamadasin bilmiyorum canim ama baslamadiysan basla egzerszlere burayida surekli takip et cok motive ediyor sagolsunlar arkadaslar ama lutfen baslamadysan basla egzersze basladysan sakin birakma ben birakmamis olsaydim yenmistim bunu ama yenicem insallah bebisim olcak seninde olcak Insallah

Spreyin faydasini goruyormusun canim almayi dusunuyruz ama emlami yoksa spreymi daha etkili

Kizlar ben yeneli hemen hemen bir buçuk ay oldu ve ben bir buçuk aylık hamileyim lütfen Umudunuzu kaybetmeyin hersey Allahtan care de Allahtan sabır ve azim lutfen
Allah bidaha hicbir sknti yasatmasin ne kadar surede yendin banada yardimci olurmsn ayrica Allah bebeginle esinle bi omur mutlu etsin bana dua edermsn Allah nazarlardan korusun sizi Masallah size

Canim
Canim inan bana benm kadar korkak cinsellik hakkinda biseyler bildigini zannedip aslinda hicbisey bilmeyen ben baslayp penise yakin kalinliga kadar geldiysem sen yaparsn en korkan insanda yapar biliyorum utanc verici bir bayan olarak ama ben bu egzerszlere ilk basladigimda vajina girisinin yerini bile bilmiyordum cunku hep birsey olursa korkusu yasiyordum baski kulaktan dolma seyler bilincaltimizi zehirledi hep ama bu sayfa sayesinde basaranlarin yazdiklarini okuyunca ikna olmaya basladim ve sildim gozyaslarimi once bir ayna ile basladim ise vucudumu tanimak icin dokundum baktim daha kapaliydi en ufak bisey gorunmuyordu benim gordugum daha dogrusu gormek istedigim etten bir duvardi sonra bigun karar versdm egzersze baslamaya tek bi kulak cubugunu strecle sardim anestol surdum bi dokundurayim dedim aci degil tuhaf bi duyguydu vucudumun hic tanimadigi bi duyguydu aci yoktu en ufak bi sizi yoktu gidigini gordum ön yargim uctu gtti orda etten orme bi duvar yok vajinanin yapisi zaten dogustan iliskiye girmeye dogum yapmaya musaut dedim simdi kulak cubuguyla basladigim o zamandan bu yana egzerszime ara vermeseydim bitmisti canim bu kabus esimle denemelerde olmeyi istiyordum korkumu yenmektense titreme nobetleri aglamalar ama cok sukur suan sadece biraz kasilma problemim var ve penise gecicem kalan egzerszlerimi tamamlarsam sende basla once vucudunu tani ve esinin haberi varsa zar falan hic onemli degil benim esimin haberi vardi hi birsey soylemedi ve ara ara kanamalarim oldu birkez olsun neden demedi cok sukur yeterki karisi olabileyim Allah yardimcin olsn

Vajinismusu tam yenememis ve bebek isteyen arkadaşlarım peki eşinizle yani yakınlaşma yaşıyoruz siz napiyorsunuz en son eşim bosalirken hep içime boşalıyor başını dayiyor en son 2 aydir ole yapıyoruz bu ikinci ay yani başından hepsi içime giriyor yani hem egzersiz de yapıyorum. Sizler bunu yapmiyormusunuz Allah büyük böle de kalabiliriz içine spermlerin girmesiyle.Tabi vajinismusu çözmemiz daha rahat olucak en azından bebek için tam ilişkiyi yaptıktan sonra da bebek olmuyorsa onun çözümüne bakarsın busefer. Yoksa insan diyor nekadar sperm ilerledi noldu ne gitti. Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın inş.

Son düzenleme:

Biz onua ugrasmak istemedik henüz, yenmeye odaklanmistik. Insallah da caresiz kalip oyle denemeyiz diye umuyorum cunku psikolojim bozulur iyice benim bu ay penis baya ilerledi zari gecmek üzereydi biraktik. Regl im bitince devam edip yenip oyle hamile kalmak istiyorum Allahim nasip ederse. Herkese insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…