- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.901
Emlak kullanmadim ikisi arasında o yüzden tercih yapamicam sprey i 19 TL ye aldim ilkinde çok faydasını gordum ilkinde bide moralmen çok iyiydim moral de çok önemli çok mutlu olduğunuz anları tercih edin denemeler için ise gittiğim için çok yorgunum deneyemiyiryz bu ara dum gece erken den uyumusum benim esimde çocuklara bayılır tanıdık olsun olmasın hemen sever doğulu bide ailede hep çok çocuk olmuş ilk gelindim dışarıdan gelen ilk evlendigimizde kayinvalidem surekli biz çok çocuk severiz deyip duruyordu hiç kulak asmadim şimdi hiç kimse bizi diyemiyor ama bende tam anlamı ile doğru düzgün yaşayabilirsem bunu 2aya kadar dusuncem Rabbim nasip ederseSpreyin faydasini goruyormusun canim almayi dusunuyruz ama emlami yoksa spreymi daha etkili
Canim
Canim inan bana benm kadar korkak cinsellik hakkinda biseyler bildigini zannedip aslinda hicbisey bilmeyen ben baslayp penise yakin kalinliga kadar geldiysem sen yaparsn en korkan insanda yapar biliyorum utanc verici bir bayan olarak ama ben bu egzerszlere ilk basladigimda vajina girisinin yerini bile bilmiyordum cunku hep birsey olursa korkusu yasiyordum baski kulaktan dolma seyler bilincaltimizi zehirledi hep ama bu sayfa sayesinde basaranlarin yazdiklarini okuyunca ikna olmaya basladim ve sildim gozyaslarimi once bir ayna ile basladim ise vucudumu tanimak icin dokundum baktim daha kapaliydi en ufak bisey gorunmuyordu benim gordugum daha dogrusu gormek istedigim etten bir duvardi sonra bigun karar versdm egzersze baslamaya tek bi kulak cubugunu strecle sardim anestol surdum bi dokundurayim dedim aci degil tuhaf bi duyguydu vucudumun hic tanimadigi bi duyguydu aci yoktu en ufak bi sizi yoktu gidigini gordum ön yargim uctu gtti orda etten orme bi duvar yok vajinanin yapisi zaten dogustan iliskiye girmeye dogum yapmaya musaut dedim simdi kulak cubuguyla basladigim o zamandan bu yana egzerszime ara vermeseydim bitmisti canim bu kabus esimle denemelerde olmeyi istiyordum korkumu yenmektense titreme nobetleri aglamalar ama cok sukur suan sadece biraz kasilma problemim var ve penise gecicem kalan egzerszlerimi tamamlarsam sende basla once vucudunu tani ve esinin haberi varsa zar falan hic onemli degil benim esimin haberi vardi hi birsey soylemedi ve ara ara kanamalarim oldu birkez olsun neden demedi cok sukur yeterki karisi olabileyim Allah yardimcin olsn
Allahtan eşlerimiz anlayişlı çikmişÇok teşekkürler içime su serptiniz ağlamalarım sonlansın bu işi başarayım başka Bi şey istemiyorum o kadar anlayışlı birine sahibim ki bu iyilik altında ezilmekten çok yoruldum inşallah hepimiz başarıp sağlıklı Bi cinsel hayata sahip oluruz
Doktora gittinizmiÇok teşekkürler içime su serptiniz ağlamalarım sonlansın bu işi başarayım başka Bi şey istemiyorum o kadar anlayışlı birine sahibim ki bu iyilik altında ezilmekten çok yoruldum inşallah hepimiz başarıp sağlıklı Bi cinsel hayata sahip oluruz
İnşallah en kısa zaman da herkes yener ödev gibi çalışmak lazım onu anladım ben bebek isteği ağır bastığı için öle yapıyorum çünkü bebekte düşündüğün gibi hemen olmuyabiliyor Rabbim arattirmasin gönlümüze göre versin.Biz onua ugrasmak istemedik henüz, yenmeye odaklanmistik. Insallah da caresiz kalip oyle denemeyiz diye umuyorum cunku psikolojim bozulur iyice benimbu ay penis baya ilerledi zari gecmek üzereydi biraktik. Regl im bitince devam edip yenip oyle hamile kalmak istiyorum Allahim nasip ederse. Herkese insallah
Doktora gittinizmi
Kullanımı Nasıl acaba ? Vajinaya sürüp bekliyor muyuzSpreyin faydasini goruyormusun canim almayi dusunuyruz ama emlami yoksa spreymi daha etkili
Canim ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 3 sene çektim maddi durumun elveriyosa mutlaka git kendi kendine olucak diye 3 sene bekledim. Boşa gitti yıllar. En sonunda gitmeye karar verdim borçlada olsa 4 günde bitti bi bu kabusAslında gidelim desem hemen kabul edecek Bi eşe sahibim ama kendim denemek istedim doktor gülecek halime çünkü çok az deneme yapabiliyoruz ben daha olay başlamadan yine olmayacak diye başlıyorum ağlamaya moralimi dahada aşağılara çekmemek için deneme bile yapmıyorum
Canim ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 3 sene çektim maddi durumun elveriyosa mutlaka git kendi kendine olucak diye 3 sene bekledim. Boşa gitti yıllar. En sonunda gitmeye karar verdim borçlada olsa 4 günde bitti bi bu kabus
Biz ilkinde 20 kere falan vajinanın içine spreyi sıktık sonra biraz da anestol surdukKullanımı Nasıl acaba ? Vajinaya sürüp bekliyor muyuz
Kizlar ben yeneli hemen hemen bir buçuk ay oldu ve ben bir buçuk aylık hamileyimlütfen Umudunuzu kaybetmeyin hersey Allahtan care de Allahtan sabır ve azim lutfen
Biz onua ugrasmak istemedik henüz, yenmeye odaklanmistik. Insallah da caresiz kalip oyle denemeyiz diye umuyorum cunku psikolojim bozulur iyice benimbu ay penis baya ilerledi zari gecmek üzereydi biraktik. Regl im bitince devam edip yenip oyle hamile kalmak istiyorum Allahim nasip ederse. Herkese insallah
Canim bende yeni yendim sayilir yardimci olmak isterim...ama bunu anlamiyorum penis baya ilerleyip sonra nasil ilerlemiyo kayganlastirici surunce pit diye giriyo zaten aparat gbi degil....bende aparat sokarken tum asamalari hissediyodum iste simdi zardan gecti simdi biraz icimde falan filan...peniste de boyle olacak diye hazirladim kendimi ama hic oyle olmadi direk girdi nasil gecti anlamadim bile
Canim bende yeni yendim sayilir yardimci olmak isterim...ama bunu anlamiyorum penis baya ilerleyip sonra nasil ilerlemiyo kayganlastirici surunce pit diye giriyo zaten aparat gbi degil....bende aparat sokarken tum asamalari hissediyodum iste simdi zardan gecti simdi biraz icimde falan filan...peniste de boyle olacak diye hazirladim kendimi ama hic oyle olmadi direk girdi nasil gecti anlamadim bile
Kizlar bu gun esimle parmak denemesi yaptik onceden olmustu ama simdi serce parmaginin ucunu soktugunda bile cok rahatsiz oldum korktum neden boyle olu anlamadim
Arkadaşlar buraya yazanlar okuyup sadece sessiz kalanlar lütfen egzersiz deneyin yapamam demeyin gerçekten zaman kaybetmeyin ertelemek buraya kadar gelmek 1 yılımı aldı siz daha çabuk gelin bu duruma lütfen hepimiz için dua edelim herkes bu rahatsızlıktan kurtulsun Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?