Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Spreyin faydasini goruyormusun canim almayi dusunuyruz ama emlami yoksa spreymi daha etkili
Emlak kullanmadim ikisi arasında o yüzden tercih yapamicam sprey i 19 TL ye aldim ilkinde çok faydasını gordum ilkinde bide moralmen çok iyiydim moral de çok önemli çok mutlu olduğunuz anları tercih edin denemeler için ise gittiğim için çok yorgunum deneyemiyiryz bu ara dum gece erken den uyumusum benim esimde çocuklara bayılır tanıdık olsun olmasın hemen sever doğulu bide ailede hep çok çocuk olmuş ilk gelindim dışarıdan gelen ilk evlendigimizde kayinvalidem surekli biz çok çocuk severiz deyip duruyordu hiç kulak asmadim şimdi hiç kimse bizi diyemiyor ama bende tam anlamı ile doğru düzgün yaşayabilirsem bunu 2aya kadar dusuncem Rabbim nasip ederse

Çok teşekkürler içime su serptiniz ağlamalarım sonlansın bu işi başarayım başka Bi şey istemiyorum o kadar anlayışlı birine sahibim ki bu iyilik altında ezilmekten çok yoruldum inşallah hepimiz başarıp sağlıklı Bi cinsel hayata sahip oluruz

Allahtan eşlerimiz anlayişlı çikmiş

Doktora gittinizmi

İnşallah en kısa zaman da herkes yener ödev gibi çalışmak lazım onu anladım ben bebek isteği ağır bastığı için öle yapıyorum çünkü bebekte düşündüğün gibi hemen olmuyabiliyor Rabbim arattirmasin gönlümüze göre versin.

Doktora gittinizmi

Aslında gidelim desem hemen kabul edecek Bi eşe sahibim ama kendim denemek istedim doktor gülecek halime çünkü çok az deneme yapabiliyoruz ben daha olay başlamadan yine olmayacak diye başlıyorum ağlamaya moralimi dahada aşağılara çekmemek için deneme bile yapmıyorum

Canim ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 3 sene çektim maddi durumun elveriyosa mutlaka git kendi kendine olucak diye 3 sene bekledim. Boşa gitti yıllar. En sonunda gitmeye karar verdim borçlada olsa 4 günde bitti bi bu kabus

Canim ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 3 sene çektim maddi durumun elveriyosa mutlaka git kendi kendine olucak diye 3 sene bekledim. Boşa gitti yıllar. En sonunda gitmeye karar verdim borçlada olsa 4 günde bitti bi bu kabus

Çok haklısın nasıl hasta olduğumuzda gidip iyileşiyoruz doktora bu da öyle Bi şey doktor en mantıklısı

Canim bende yeni yendim sayilir yardimci olmak isterim...ama bunu anlamiyorum penis baya ilerleyip sonra nasil ilerlemiyo kayganlastirici surunce pit diye giriyo zaten aparat gbi degil....bende aparat sokarken tum asamalari hissediyodum iste simdi zardan gecti simdi biraz icimde falan filan...peniste de boyle olacak diye hazirladim kendimi ama hic oyle olmadi direk girdi nasil gecti anlamadim bile

Valla ben de aparatta her asamayi anlayarak yapiyorum en kalini bile. Ama esimleyken zara geldigimizde duruyor acikcasi. Ben 12 cm le yaptım egzersiz yani en kalin oydu esiminki Sanirim 14 civari. Regl im bitince kalinlastirip egzersize devam edecegim bakalim

Sen demek ki hazirmissinda gecmis zari, gecmedigine gore ben kasiliyorum hala. Yoksa tabi ki pit diye gecer egzersizde oldugu gibi..

Kizlar bu gun esimle parmak denemesi yaptik onceden olmustu ama simdi serce parmaginin ucunu soktugunda bile cok rahatsiz oldum korktum neden boyle olu anlamadim

Kizlar bu gun esimle parmak denemesi yaptik onceden olmustu ama simdi serce parmaginin ucunu soktugunda bile cok rahatsiz oldum korktum neden boyle olu anlamadim

O ana cok odaklanmamalisin. Zevk almaya çalış mutlaka esinleyken, o zaman hissetmezsin. Sen simdi giriyor aciyacak vs diye zihninden dusunceler gectigi icin odaklaniyorsun ve kasildigin icin aciyor. Hepimiz aynilarini yaşıyoruz, bir dahakine istekli ol, on sevisme olsun uzunca, o zaman deneyim esinin parmagiyla.

Kızlar ben bugün ilk 2. Boy aparatla başladım ve 3. Aparatida deneyeyim dedim yapabilcekmiyim diye ve başardım ve aci yanma bugün sıfırdi bugün farklı olarak sokarken az gitmiyor gibi olduğunda durdum kegel yaptım sık bırak yaparken bıraktığımda kendimi ilerlemeye devam etti ve son boyuna kadar ittim çok mutlu oldum gerçekten paylaşmak istedim inş az kaldı eşimle de olur inşallah yenenler desteğinize ihtiyacım var sonu boy aparat kaldı.

Arkadaşlar buraya yazanlar okuyup sadece sessiz kalanlar lütfen egzersiz deneyin yapamam demeyin gerçekten zaman kaybetmeyin ertelemek buraya kadar gelmek 1 yılımı aldı siz daha çabuk gelin bu duruma lütfen hepimiz için dua edelim herkes bu rahatsızlıktan kurtulsun Allahin izniyle

Amin canim cok sevindim bak masallah azmedince çok hizli oluyor her sey. Beyin bir kere kabullendi mi olur insallah. Sonuncuyu da halledersin sen aci falan yok hic ben 12 cm i aliyorum hicbir zaman ne aci ne kanama oldu. Kegel nefes egzersizi bunlar kilit nokta. Iyice alis sonra da esinle dene, Allahin izniylr hepimiz bu ay yenelim bitsin bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…