Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vala monolaza benim eşim davranır çünki ben gideyim boşanayım bundan,anası alttan girer üstten çıkar kendi gibi bi salak bulur benim kocama evlendirir.eşimde istediği gibi davranır..tekme atsanda boş,tokat atsanda boş...alışır giderdi anasının aldığına..çünki biz kadınlar kötünün iyisi zihniyetine alıştırılmışız,benim beğenmediğim kocamı tepesinde gezdirecek kadınlar var..aman evine bakıyor barkına bakıyor içkisi yok sigarası yok durumuda iyi daha ne olsun,erkeklerde bunun bilimcinde olduğu için zaten herşey böyle oluyor..duygu yok,anlayış yok,haz yok,heyecan yok yokda yokk..

aynen maalesef hemen kız bulup evlendirmeye meraklı çok kaynana var.

sanırım bir süre uzaklaşmak iyi olacak ve böylece ya yaptıklarına pişman olacak ya da sonsuza dek uzaklaşacağız
Acele karar verme daha cok yeni evlisin biraz zaman ver yanlis insanla ömür gecmez elbet ama. Ne kadar bizden kaynakli olmasada kabullenmeleri zor onlar icin zaruri ihtiyac bu. Evlenmeden onceki guzel gunlerini dusunup biraz sakinles pisman olabilecegin ani kararlar vermemelisin. Bu kadar cabaya karsilik gördüğün muameleye tepkinde yuzyuzdeyuz haklısın..ama lutfen azcik daha sabir

evet ama bak hep sabreden benim, kendi işim olmasına rağmen evdeki işleri de aksatmıyorum, ona güzel yemekler yapıyorum sabah kahvaltısını yedirmeden onu işe göndermiyorum, bu kadar çabama rağmen onun odunsu davranışlarından bıktım usandım. her sabah daha üzgün daha umutsuz kalkar oldum

Ah bu aileler..Vajunusmusla Sınavımız yeterince büyük.. Benimkiler de en ufak durumu olaganustu hal yapıp huzur bozan varlıklar..evde onların konusu gecince konuyu degistiriyorum ben artık böyle cok daha mutluyum

Ah bu aileler..Vajunusmusla Sınavımız yeterince büyük.. Benimkiler de en ufak durumu olaganustu hal yapıp huzur bozan varlıklar..evde onların konusu gecince konuyu degistiriyorum ben artık böyle cok daha mutluyum

aynen kızlar eşim ailesinden bahsedince bende umursamaz davranıyorum sanki hiç konuları geçmemiş gibi. zaten geçen haftaya kadar zart zurt gelip gidiyorlardı artık ysaakladım ve kurallarımı koydum açıkça söyledim hepsine gelmeyin devamlı diye. yeter artık insanı çıldırtıyorlar.

Zor bir süreç umarım cabuk atlatır Cincellik sorunu cozuluncede hemen anne olursun.. Bu durumu da komik bir anı olarak hatırlar gulersiniz

İnş serapcim iyi ki bulmusum burayı gerçekten morele ihtiyacım içime dert oldu kimseyle paylaşmamak buraya yazdım sizlerinde destek olması Allah razı olsun dediklerini yapmaya çalışıyorum evet zorlaniyorum ama bir umut yapmasam nolacak gün geçtikçe daha da karamsar oluyor insan

Zor bir süreç umarım cabuk atlatır Cincellik sorunu cozuluncede hemen anne olursun.. Bu durumu da komik bir anı olarak hatırlar gulersiniz
ayy Allah mı söyletti nedir :) Amin inşallah anne olayım bu deneyimi hepimiz yaşayalım. buradan güzel haberler verelim. Şuan bizi kimse anlayamaz bizden baaşka.

bu sorunla yaşayarak baya zaman geçirince artık iyimser olamıyorsun ki,ben çok fazla şey yaşadım onlar yüzünden,babası beni boşatacağını bile söylemiş eşe dosta (hadsiz ş...z ne olacak ) sonra bana hakaretler aman hangi birini söyleyim..şimdi herkes duruldu ama ben zıvanadn çıktım o günlerin acısını hala içimde . Aslında böyle bi insan değildim ama oldum vajinismus yüzünden takıntılı oldum.

ayy Allah mı söyletti nedir :) Amin inşallah anne olayım bu deneyimi hepimiz yaşayalım. buradan güzel haberler verelim. Şuan bizi kimse anlayamaz bizden baaşka.
Gerçekten öyle ama başına gelmeyen bilmiyor Allah sabır ile bu derdin ustesinden gelmeyi nasip etsin hepimize

Kizlik zarindaki bozulmadan dolayi agri varsa ara verin...ama o degilse ara vermeyin bence bisure daha egzersizle birlikte devam edin tebrik ederim
Canim ben egzerszsz yaparken 2 parmagimi zorlanrak kullaniydum ama esimle denedik adetimde yeni bitmisti kan akmisti ben o zaman farketmedm ama bu son egzerszlerimde anestol surerkn farkwttim o giris kismindaki yer cok cok esnemisti bozulup bozulmadni bilmiyrum ama bu sondenenmemizde kan falan bisey akmadi ustelik tam olarak iki defa birlikte olduk gel git olmadi ama sizi var o yuzden soruyrum ve dun egzersz denedim yapamadim bi surezorlandm

offfff cidden zor. herkes farklı sorunlar yaşıyor. keşke bu kadar hassas olmasaydım kendime çok kızıyordum ama kızlar egzersizi yapın hiç korkulacak bir şey yok. ben eşimin bana yaklaşımından kaçtım hep, eminim şefkatle dokunsa bişey olmayacaktı. ben romantiklik seviyorum biraz. odun olduğu için bu zamana dek hep böyle oldu

Eşimin ailesinden yana gerçekten şanslıyım. Onüç yilda ksyınvalidem hariç kimse durumumuz ile ilgili en ufak yorum, ima dahi yapmadı. Kayın validem kendi öz annemin soracağı şekilde, iyi niyetle, olup olmadığını bir kaç kez sordu. Herkes biliyor, hemde ilk haftadan, ben söyledim. Yapamıyorum, nasıl yapayım? bana bir akıl verirler umuduyla. Başta bir iki öneride bulundularsa da, eşimle özelimize karışmamayı daha uygun gördüler. İyi, medeni ve anlayışlı insanlar. Bu bakımdan çok şanslıyım.
Eşimde çok pasif kaldı. Küsmeleri, kaprisleri var, ama vajiyle alakalı kırıcı, incitici bir kelime dahi söylemedi. Denemelerde sabırla, aparat gibi beklediğini inkar edemem. Biraz cesur ve daha katılımcı olsaydı, biz bu sorunu aşardık. Ve tabi gereksiz alınganlığı da olmasa. Çoğunuz birde ailelerin olumsuz tavırlarıyla uğraşıyorsunuz. Bu gerçekten çok kötü! Yok "oğlumdan seni boşarım" demek ne basitlik! Böyle insanların olmasına çok üzüldüm. Bir gün kendi kızlarının, kız torunlarının başına da gelmiyeceği ne malum. O zaman görün onları!

um.
çok şükür benimde eşimin ailesi anlayışlı ama çok fazla gelip gidiyorlardı ve ben bu kadar samimiyetten hoşlanmıyorum. zaten işimden dolayı yoğun ve stresliyim evde oluncada yalnız kalıp eşimle zamanla geçirmek istiyorum. tatillerde özel günlerde gelin diye belirttim. çok aşırı samimiyet hiç iyi değil

Eşin buna gücenmiş olabilir mi. Davranışları bu yüzdendir belki. Erkekler aileleri konusunda hassas olurlar. Sonuçta bizde öyleyiz değil mi?

Eşin buna gücenmiş olabilir mi. Davranışları bu yüzdendir belki. Erkekler aileleri konusunda hassas olurlar. Sonuçta bizde öyleyiz değil mi?
bilmiyorum ama ne zaman annesi gelse ikimizde bir negatif enerji oluyor ve kavgaya tutuşuyorduk nedense. yani insanın üstünde bir ağırlık bırakıyor annesi. bunun eşimde farkındaydı ama benim buna bir el atmam gerekiyordu çünkü bazen gece 12 de geldiği oluyordu ve ben öyle müsait olmadığımda kapı çalmasından hiç hoşlanmam. müsait miyim değil miyim önce sorulacak. kimse kusura bakmasın. bu duruma alınmış olsada ben haklıyım. benim ailem nasıl zırt pırt gelip rahatsızlık vermiyorsa ve düşünceliyse o da ailesine bunu öğretecek anlatacak. bebek değiliz artık. o bana cinsellik yüzünden kırgın ve dargınmış. öyle diyor. beni sevdiğini biliyorum, çünkü gün içinde hakkını yemiyim benim her istediğimi yapar kırmaz, güler şakalaşır ama dediğim gibi konu cinselliğe gelince bana öfkeyle davranıyor artık. çünkü öncesinde onu hep ittim,istemsizce... off kızlar evlilik ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…