- 14 Temmuz 2016
- 208
- 247
- 53
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #213.201
nyakar egzersizleri ihmal etme lütfenOff gerçekten çok uzun bi zaman ya gerçekten geçen zamanımıza üzülüyorum. Ne olur biraz sıkı tutup bu işi biran önce çöz sana ve eşine yazık en önemlisi ömrüne yazık
İnşallah hepimiz tez zManda kurtulurz,çok mutsuzum çok
Offf iilkinden daha cok yaniyo canim ama qecermi buCanım bende yeni yendim bi oldu sonra olmadı korktum bende ama zamanla düzeliyor canın yanmıyorsa sık olması daha iyi şu anda.
Cok sagol canimmmm benim Allah bu skntiyi ceken herkese basarmanin verdigi guzelligi tattirsinÇooook tebrikler canım. Senin adına çok sevindim.
Tatlım senin kızlık gideli ne kadar gün oldu?Off
Offf iilkinden daha cok yaniyo canim ama qecermi bu
Birşey olmaz hepsini tek tek denersin yarın bence başarabilirsin yeterki azmet ben egzersizleri yaparak düzenli olarak 5-6 günde bittiDün gece kulak çöpüyle serçe parmağımı almıştım bu gece işaret parmağımla yapacaktım kayınvalidem geldi bi gece aksatırsak bişey olmaz demi?
İnşallah kardeşim hepsi sizlerin sayesinde çok güzel destek olunuyor bu sayfada :))Birşey olmaz hepsini tek tek denersin yarın bence başarabilirsin yeterki azmet ben egzersizleri yaparak düzenli olarak 5-6 günde bitti
Evet Allah sebep olanlardan razı olsun kardeşlerimizin hepsi bu sıkıntıdan kurtulsun inşallah :)İnşallah kardeşim hepsi sizlerin sayesinde çok güzel destek olunuyor bu sayfada :))
Canimm oncelikle sakin ol en son asamadamisin bak herzaman nasil egzersz yapiysan esinle de ilk olarak nasil rahat ediyosan o sekilde dene olursa zaten basi giriyo basi girdikten sonrasi hemen olmasada oluyo diyelim ilk denemenizde olmadimi sakin pes etme denemelere devam et tabi bu arada egzerszlerinede devam et p... kalinligina gelene kadar esli denemeye gectiginde olmucak diye negatif dusunceleri savustur zihninden olcak de ve kendi kendini rahatlat bu arada esli denemeden once egzersz yap sonra dene ben dun o sekilde yendim ve hemen ilk denememizdede olmadi ama cok sukur oldu bence sen zaten basarmissin bak esli denemek istiyosun en onemlisi bu canim kendine guven ne olursa olsun moral bozmak yokKızlar yardım edin ben 4 aparatı da biraz zzorlanarakta olsa aldım eşli denemeye geçmek istiyorum napicam yardım edin aparatla yenenler nolur bana yardım etsin
Yazdiklarini okuyunca kendim yazdim zannettim ayni canim vallahi bak bende ara verdim cok sukur dun oldu ama insallah devamida gelir sende ara verme bir gun bile aksatma lutfen basaricaksn insallahCanim bak bende ilk yaparken bakamiyodum hatta bisey diyimmi ben omrum boyunca hic vajinama bakmamistim ilk defa bu egzersizde baktim saka gibi dimi. Tabi ben daha yenmedm ama cok asama katettim cok az kaldi. Yapabilirsin hicbir zorlugu yok. İlk once ayna alip incelemen olucak. Hadi yap bunu zamanla alisicaksin. Kalk suan yap. Ben hep tembellik yaptm bu kadar ay ama kafama dank etti artik..
Canim bak ben cok utanc verici ama vajinamin nerede oldugunu dahi bilmiyordum yani idrar deligi neresi vajina neresi bilmedigim icin o kadar korkuyordum ki sonra Allah razi olsun burdaki arkadaslardan bircogu bana cok yardimci oldu bu konuda ayna ile ikinarak baktim inceledim bir kac gun kendi bedenimin bir parcasina neden bu kadar yabanciyim diye dusunmedim degil hep bisey olur korkusundan dolayi ama benim kizlik zarim gecenlerde esli denemede gitti yani bisey oldugu yok acip bakinca dokununca korkumuzdan, olmayan acilarin hic tatmadigimiz duygularin adini aci koyuyoruz kan revan diyoruz yok biraz bi kan akti ve adet sancisindan daha az cok cok az bi siziydi sadece hissettigim son zamanlarda tek dusundugum hic iliskiye girmedigim halde o aci hissinin beni ne kadar strese soktuguydu bep zihinimizin lekeleri bunlar izin verme kuzumm buna hic acimiyor hic biraz batma olabilir ama dayanilmayacak bisey degil sonucta yabancisi oldugumuz bi duygu ama zamanla alisiyo insan ilk olarak aynada bedenini tani ikinci adim kulak cubugu ben anestol kullandim bende uyusturuyodu strecle ve dene zaten o hemen oluyo durumuna gore alisma surene gore bunu iki kulak cubuguyla dene sonra aparat alip devam edebilirsin ben bakkal mumunu peceteyle sarip strecleyerek yol aldim bh konuda canim arkadslarimin tavsiyesi uzerine ve kalinlastrdim ve bitti ama ara verme lutfen oyun gibi dusun bunu ben ara vermemis olsaydim hamile olabilirdm o yuzden sende bir an once basla ve aksatmaDoğru sölüyorsunuz bende hiç merak etmezdim taaa ki evlenene kdr doktordan snr incelemeye başladım ama egzersiz yapmayıda bilmiorum denemek istiyorum ellerim titrio fln değişik paikoloji içindeyim
Dayanilmicak bi agri degil hatta hic degil ben kendimi hic hazir hisetmedigim zamanlarda bir kac defa denemistim ama o zamanlar benim kasilma terleme problemlerim vardi bide buna basaramayinca esimin israrlari eklenince o stresde dahil oluyodu zaten yaptigim egzerszlerde p... kalinliginda degildi o yuzden onlari saymiyorum son zamanlarda yapip biraktigim egzerszlerde 2 denememiz oldu birinde ne oldugunu anlamadim adetim yeni bitmisti iki parmagimi ugrasarak aliyodum o zaman esimle denedik esim bazi girdi dedi ama ben cesaretlendrmek icn soyledgini zannettim ve biraz szladigi icin korkudan biraktm biraz uzannca bisey akti kanmis ben det zannettim o kadar vahim yani durumBütün aparatları çok kolay alıyorum artık ve son aparatı da deneyeyim artik dedim alırken bugün uğraştım baya ama sonunda aldim 2 kere falan soktum biraz ağrı oldu sadece.Egzersize devam edicem tabi ama esliyede geçmek istiyorum tabi kafamda sorular nasıl olucak diye seninde ağrın oldumu yani başarısız olucam diye korkuyorum kaçıncı denemede oldu canım saol cevap verdiğin için
Kusummm ne bu bunalim hali cabukk cik bakiyim icindenevet haketmiyorum, hiçbirimiz haketmiyoruzgerçekten bende sinirlenmeye başlıyorum ona sıkıntılarımı ve çocukken yaşadığım o basmakalıp düşüncelerden etkilendiğimi anlattım fakat her defasında katı. beni sevdiğini biliorum ama bu konuda o da geri kafalı gibi davranıyor tıpkı büyüklerimiz gibi. ayıp ayıp diyorlar. sanki orası gizli kilitli saklı bir odaymış gibi. sonra neden yapamıyorsun çok basit diyorlar. bunaldım gerçekten. vajiyi yendiğimi hissediyorum işte benide delirten bu, yapabilmeme rağmen aylardır belkide dört aydır yenmişim ama bana yanaşmıyor. kalbim ağrıyor artık eşime dokunmak istiyorum, onun için okadar hızlıca atlattımki bu egzersizleri, korkup yapamayabilirdim. her defasında bak şu hamileymiş bak bu da hamile kalmış diye imalı konuşması beni ondan uzaklaştırıyor. banane başkalarından, inanın hamile arkadaşlarıma çok çok seviniyorum, ama o istiyorki ben hırs yapayım kıskanayım öyle kötü şeyler besleseydim bu egzersizleri hiç yapamazdım, ben kendimi sakin bıraktım, dış seslere aldırmadım ve sadece kendime odaklandım. ve şimdi bu gücümü artık eşli denemek için kullanacağım çünkü tıkandım artık kendimi eşime ifade edememekten
Canimm sen oncelikle esini bi kenara at oncelik sensin bak ben esimle tattstigim zamanlarda bile kendim icin bu savasi vermek istedim herseyden once zaten evliyizve bunu atlatmamiz lazim yani hayatta hersey olabilr hicbirimizin evlilik uzerine bi garantisi yok sebeb ister bu olsun ister yillar sonra baska bisey olsun evlilik bittimi bitiyor ama onemli olan sensn bundan sonraki hayatin icin bunu basarman sart yapapilirsinde ve sonradan degsr belki esin bellide olmaz benim esim iyiydi cok sukur ama yeri geldginde en ufak sorunlar devlesiyrdu dunddn bu gune esim desgstmi degsti deneme siralarinda beni surekli strese sokan adam dun basinin grdigini gorunce melake oldu ve bugun calismasina kostr kostr ugrasmasina ragmen mutfakta birlikte hazrladik yemegimizi bugun herzamankinden farkliydi cunku stresi gitti bu konuyla ilgili olcak kuzum esini sar saril birakmaevet, tecrübeli olsaydim belki de daha çok değer görürdüm gerçekten. bazen o kadar kızıyorum ki onun bu tavırlarını affetmeyeceğim. ben ona her haliyle destek olurken onun bu acımasızlığı yapmasına tahammül edemiyorum. annesi bana onun önünde ne zaman bebek diye sordu, o da sessizce artık leylekler getirir dedi, eşimin anneside bunu duymuş, bana gelip sordu neden böyle diyor diye. o kadar öfkeliyimki ama öfkeyle davranmamaya çalışıyorum. kendimi sakinleştirmeye çabalıyorum
Kizlik zarindaki bozulmadan dolayi agri varsa ara verin...ama o degilse ara vermeyin bence bisure daha egzersizle birlikte devam edin tebrik ederimKizlar bu arada ben ara veriyim mi devam edeyimmi egzersze biraz agrim var ve bugun ara vermemek icin egzersz yapiyim dedim zorlandm biraz sizce ne yapmaliyim ve tekrar esli denemede skinti yasarmiyim 2 defa tamamini aldim o yuzdenmi boyle oldu cunku egzerszlerde yarisi oluyodu aparatla ama p...tamami oldu bu sizi normal dimi cok agrim yok sadece egzerszde zorlandigim icin soruyorum
Canim cuma qunu yarisi qirdi kizlik qitti pazar aksam denedik acayip tahris olmus hic qirmedi dun qece denedik canimdan can qidiyo resmen olmuyoTatlım senin kızlık gideli ne kadar gün oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?