- 2 Mayıs 2017
- 1.384
- 3.110
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #222.761
Dediklerin ilham oldu açımiycani ınaniyorsjn ama kendini hazır hissetmiyirsun beynin bir yandan acıyacak sinyali veriyor :) İnş dediklerini beynim içine açımiycak sinyali olarak alırsa bende bırakırım :)Kizlar ben vajinayi yeneli 9kere iliski yasadim ama uyustucu kremsiz yapamiyordum, daha dogrusu yapamam saniyordum. Allaha sukur bugun denedim hic bi fark gormedim kullanmadan yapinca. Hersey beyinde bitiyor resmen
piskolojik canım o bende aynı sorunu yaşıyorum zamanla atlatıcaz galibaKizlar bisey sorcam sizlere. Ilk kk ya bu topik icin uye olmustum. Balayindayken sizden yardım almak icin. Neyse o isler oldu bitti tabi yapiyoruz simdi hamileyim ama ben iliski baslarken yani p... v...naya ilk degdigi an yanma hissediyorum. Hep boyleydi hala boyle. Neden o yanma oluyo? Yavas yavas alistirinca yanma geciyo 0 aci kaliyo. Sonra hop p... ciktiginda geri tkrar giriste zorlaniyorum. Kisacasi giris olduktan sonrasi kolayda ilk giriste o zorlanmamin sebebi ne ?
Ya bir de hanimlar, bisey sorucam bu penise yakin boyutlarda aparat kullaninca kizlik zari bozulmuyor mu?
Canım özelden yazıyorum sana mesaj kutuna bak :)
sanada yazıyorum canım :) sende mesaj kutuna bakıver :)bana da yardımcı olur musun ? aynı sorunu bende yaşıyorum
başarırsın canım çünkü vajinan ön sevişmeden dolayı ıslaklık oluyo sonra jele gerek kalmıyo ama vajinanını dış kısmına bıraz sürBu akşam jelsiz denemeye başlıcam inş başarırım
Canım ben zaten hep dışına sürüyodum hiç içine sürmedim. Ama tamamen jelsiz istiyorumbaşarırsın canım çünkü vajinan ön sevişmeden dolayı ıslaklık oluyo sonra jele gerek kalmıyo ama vajinanını dış kısmına bıraz sür
ozaman kolay olur senin jelsiz denemen ama ön sevişmeyi uzun tutuki vajinan salgıyı salgılasın ozaman daha çok zevk alırsın acı olmaz . başarılar.Canım ben zaten hep dışına sürüyodum hiç içine sürmedim. Ama tamamen jelsiz istiyorum
Ya uzun tutyorum ama sanki dışı ıslanmıyo sizinde öylemi oluyoozaman kolay olur senin jelsiz denemen ama ön sevişmeyi uzun tutuki vajinan salgıyı salgılasın ozaman daha çok zevk alırsın acı olmaz . başarılar.
Insallah canim, ben kendi kendime dedimki denicem baktim acicayacak gibi olacak uyusturucuyu surerim. Ama girdiginin farkina bile varamadim. Gercektende denemekte fayda varDediklerin ilham oldu açımiycani ınaniyorsjn ama kendini hazır hissetmiyirsun beynin bir yandan acıyacak sinyali veriyor :) İnş dediklerini beynim içine açımiycak sinyali olarak alırsa bende bırakırım :)
Allah gönlünüze göre versin.Aklıma takıldı burda yeniyoruz yenmesine de sonrasinda bakıyorum da hep bebek olmuyo sorunu yaşanıyor ya ben korkuyorum acaba bu jeller kremler Yüzünden mi doktorunuza sordunuz mu ki ?kızlar yaklaşık 7 ay önce bende sizin gibiydim ama çok şükür atlattım o dönemleri sadece biraz dişimi sıktım ondan sonra çocuk sahibi olmak istedik ama olmadı eşimle doktora gittik ve eşimide azosperm denen bişey çıktı yani tüp bebek ama daha 5-6 ay tedavi görmesi lazım sonra tabiki tüp bebek tutarsa diyceğim keşke ilk başta yenseydim 1 sene bekledim ben şimdi belki hastalığı daha erken farketip bişeylere erken başlamış olucaktık uzun zamandır buraya girmiyordum yazmak istedim çünkü yaş geçiyo zaman akıp gidiyo o yüzden bence zorlayın kendinizi biraz çünkü bazen bazı şeyler için çok geç olabiliyo...
Canım ben uyuşturucu için emla ve kayganlaştırıcı için glegelen kullandım baya memnun kaldım tavsiye ederim.Hangi. Kremleri önerirsiniz kızlar uyuşturması için
Canım ben anestolle yendim. Herkesin yapısına göre değişiyor bence. Kimisi sprey de yarar gördü kimisi kremde. Sende bi dene olmazsa diğerini denersinHangi. Kremleri önerirsiniz kızlar uyuşturması için
Ben uzun tutamıyorum çünkü eşimde erken boşalma sorunu var canım zaten giriş kısmında da hemen yapamıyorum biraz zaman alıyor girmesi bebekte düşündüğüm için zarar vermesini istemedim presed jel aldım onunla daha çabuk giriş sağlıyorumYa uzun tutyorum ama sanki dışı ıslanmıyo sizinde öylemi oluyo
Emlanın fiyatı çok pahalıydı internet ten baktımCanım ben uyuşturucu için emla ve kayganlaştırıcı için glegelen kullandım baya memnun kaldım tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?