Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben vajinayi yeneli 9kere iliski yasadim ama uyustucu kremsiz yapamiyordum, daha dogrusu yapamam saniyordum. Allaha sukur bugun denedim hic bi fark gormedim kullanmadan yapinca. Hersey beyinde bitiyor resmen
Dediklerin ilham oldu açımiycani ınaniyorsjn ama kendini hazır hissetmiyirsun beynin bir yandan acıyacak sinyali veriyor :) İnş dediklerini beynim içine açımiycak sinyali olarak alırsa bende bırakırım :)

piskolojik canım o bende aynı sorunu yaşıyorum zamanla atlatıcaz galiba

Dediklerin ilham oldu açımiycani ınaniyorsjn ama kendini hazır hissetmiyirsun beynin bir yandan acıyacak sinyali veriyor :) İnş dediklerini beynim içine açımiycak sinyali olarak alırsa bende bırakırım :)
Insallah canim, ben kendi kendime dedimki denicem baktim acicayacak gibi olacak uyusturucuyu surerim. Ama girdiginin farkina bile varamadim. Gercektende denemekte fayda var

kızlar yaklaşık 7 ay önce bende sizin gibiydim ama çok şükür atlattım o dönemleri sadece biraz dişimi sıktım ondan sonra çocuk sahibi olmak istedik ama olmadı eşimle doktora gittik ve eşimide azosperm denen bişey çıktı yani tüp bebek ama daha 5-6 ay tedavi görmesi lazım sonra tabiki tüp bebek tutarsa diyceğim keşke ilk başta yenseydim 1 sene bekledim ben şimdi belki hastalığı daha erken farketip bişeylere erken başlamış olucaktık uzun zamandır buraya girmiyordum yazmak istedim çünkü yaş geçiyo zaman akıp gidiyo o yüzden bence zorlayın kendinizi biraz çünkü bazen bazı şeyler için çok geç olabiliyo...

Allah gönlünüze göre versin.Aklıma takıldı burda yeniyoruz yenmesine de sonrasinda bakıyorum da hep bebek olmuyo sorunu yaşanıyor ya ben korkuyorum acaba bu jeller kremler Yüzünden mi doktorunuza sordunuz mu ki ?

Ya uzun tutyorum ama sanki dışı ıslanmıyo sizinde öylemi oluyo
Ben uzun tutamıyorum çünkü eşimde erken boşalma sorunu var canım zaten giriş kısmında da hemen yapamıyorum biraz zaman alıyor girmesi bebekte düşündüğüm için zarar vermesini istemedim presed jel aldım onunla daha çabuk giriş sağlıyorum

Gleitgelen ve emla aldim,mum ile aparat yapip calismalara baslicam,reglimin bitmesini bekliyorum.Ilk defa bu kadar kararliyim,zorlayarak da olsa.
Eczaci bi ilac onerdi,psikiyatrik bi ilacmis ama 5,6kullanimda yenen bi suru hastalari olmus,aile hekimi yazmadi bagimlilik yapiyo diye ama eczaci kullanan kimsede bagimlilik yapmadi bizzat akrabalarim dedi.eger bu aldigim ilaclar ise yaramazsa bi de eczanin onerdigi ilaci yazdirmak ocon baska doktora gitcem.Bir an once mujdeyi yazmak umidiyle sirdas kardesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…