- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #222.801
Aynen canım şu an anlıyoruz aslında basit olduğunu da is is ten geçti 2 yıl gitti sen ne kadarlik evl işin ne zaman yendinzaten o kremler bi işe yaramıyo bakma piskoljik bişey . o kremle oldu benimde diye düşünüyordum ertesi gün emlayı bıraktım sadece beynimizi o kremin uyuşturduğuna inanıyoruz okadar farkında değiliz biz kendimiz yaptığımızın :)
biz burda birbirimize destekçiyiz bende burdaki güzel kalplı insanlar sayesinde yendim bende çok ağladım ama bak noldu sonuç başarılı hep şunu dedim kendime allahım bizide böyle sınıyo buda bizim sınavımız dedimTeşekkür ederim canım cevap yazio sun bana yıllarca kimseyle konuşamadım bu konuyla ilgili için cok dolu . Dün gece eşim yardımcı oldu öyle üye oldum hep sessizce okudum aglamadigim tek gece yoktu
Çok şükür geride kaldı yaptım ama tekrar yapamam die korkuyorum bi oluyo bi olmuyo son deneme gayet başarılıydıbiz burda birbirimize destekçiyiz bende burdaki güzel kalplı insanlar sayesinde yendim bende çok ağladım ama bak noldu sonuç başarılı hep şunu dedim kendime allahım bizide böyle sınıyo buda bizim sınavımız dedim
ben çok erken farkttım bir aylık evliyken balayında yaşadım sorunu evimdede olmadı 21 gün oldu yeneli bu illeti şimdi 2aylıkben doktora gittim bu süreçte iki kere devamlı araştırdım en sonunda bu siteyi buldum ve kurtuldum şükürler olsunAynen canım şu an anlıyoruz aslında basit olduğunu da is is ten geçti 2 yıl gitti sen ne kadarlik evl işin ne zaman yendin
zorlanma oluyo çünkü çok zor başardığımız için ama sadece girene kadar girdikten sonra daha bişe olmuyo merak etmeÇok şükür geride kaldı yaptım ama tekrar yapamam die korkuyorum bi oluyo bi olmuyo son deneme gayet başarılıydı
Çok sevindim erken farketmene ben 1 yılın sonunda araştırdım ve burayı buldum çok şaşırmıştım ne kadar çok kişi var die l belki aha önceden üye olsaydım ve farletseydim çoktan bitmişti bu işkenceben çok erken farkttım bir aylık evliyken balayında yaşadım sorunu evimdede olmadı 21 gün oldu yeneli bu illeti şimdi 2aylıkben doktora gittim bu süreçte iki kere devamlı araştırdım en sonunda bu siteyi buldum ve kurtuldum şükürler olsunalmadığım ilaç krem kalmamıştı
kesinlikle nasip bence olsun geçte olsa kurtulmuşsun balayın şimdi başlıyo senin :)Çok sevindim erken farketmene ben 1 yılın sonunda araştırdım ve burayı buldum çok şaşırmıştım ne kadar çok kişi var die l belki aha önceden üye olsaydım ve farletseydim çoktan bitmişti bu işkence
Aynen canım saol ya. Burası muhteşem bi yer kimse doktora para vermesin burdan yardımcı olalım bende varım artık her soruyu sorabilirlerkesinlikle nasip bence olsun geçte olsa kurtulmuşsun balayın şimdi başlıyo senin :)
kesinlikle öyle bilen yapan herkez bilsini paylaşsın doktorun yaptığı yapıyoruz zaten terapi gibi bizimkiside zaten bu hastalığı yaşamış biri olarak süreçin nasıl geçtiğini bizden iyi bilen olamazAynen canım saol ya. Burası muhteşem bi yer kimse doktora para vermesin burdan yardımcı olalım bende varım artık her soruyu sorabilirler
Tabi ki istersen doktora git, için rahatlar, belki bilmediğimiz bir şey soyler, gitmekte fayda var canım. Sen isin en buyuk kısmını atlattın artik. Bol bol egzersiz yapmaya devam et, ilişki öncesinde de yap mutlaka. Ben yendikten sonra bir ay kadar sürekli egzersiz yapmistım. Hâlâ da ilk girişte biraz zorlaniyorum kasiyorum kendimi. Zamanla düzelecek inşallah canim. Zevk almaya çalış kafana takma. Birkaç ay sonra her şey düzelir merak etme.Canım yine denedik. Bu defa hem altta hem üstte giriş sağladık :) ama işte sonuna kadar gitmiyor. Zeytinyağı kullanıyorum, belimin altına yastık da koydum. Neden ilerlemiyor. Bir de mesela, afedersin ben alttayken p.si tutarak girişi sağlıyoruz, baş kısmı giriyor. Sonra elimi çekiyorum ki eşim ilerletsin. Biraz ilerletmeye calısınca bi bakıyorum çıkıyorbizim moraller yine bozuluyor. Biliyorum bu aşamaya gelmek bile hayal edemediğim bir şeydi, çok ilerleme kaydettik. Ama artık bitsin de bebek olacak mı ona bakalım istiyorum. Nisanda aparat aldım, egzersizlerim harika gidiyor ama asıl sonuca ulaşamadım şey düşünmeye başladım, jinekologa gideyim o spekulum muydu o aparatla muayene olayım, bakalım vajinada mı sorun var diyorum. Ne cok yazdım. Okuyanların yorumlarını beklerim kızlar.
Bende dün gece denedim ve oldu git gelse yaptik ama hiç acı olmadı hatta hızlı yaptı acımadi canimKizlar merhaba.. ben ilk iliskime girebldim fakat girdikten sonra git gel yapinca çok aciyor.. doktora sordum rahim agzina denk geliodur dedi.. varmi bunun bi caresi yenenler nasl yapiyorsunuz.
Peki hangi pozisyonda yaptiniz canim. Nasl oldu. Ben bir bucuk ay önce kurtaj oldum onunla alakasi yktr dimiBende dün gece denedim ve oldu git gelse yaptik ama hiç acı olmadı hatta hızlı yaptı acımadi canim
doktara git sen bi bence bide rahimde intihap olan kadınlarında çok acıyomuş ilişkisiPeki hangi pozisyonda yaptiniz canim. Nasl oldu. Ben bir bucuk ay önce kurtaj oldum onunla alakasi yktr dimi
Önce alta denedim olmadi sonra üstte geçtim aparat gibi düşündüm ve girdi canım hiç birşey hissetmedim .Sonra altta geçtim yine girdi sanırım üstteyken esnedi ve giriş kolay oldu duvar yine geldi ama saniyeler içind e kayboldu. Bi doktora tedavi ol derim benim hiç acimadi cunkuPeki hangi pozisyonda yaptiniz canim. Nasl oldu. Ben bir bucuk ay önce kurtaj oldum onunla alakasi yktr dimi
Off blmiorum ki ya biktim bunlarla ugraşmaktandoktara git sen bi bence bide rahimde intihap olan kadınlarında çok acıyomuş ilişkisi
Ben altta denedim yastik koydum belimin altina giris kolay oluyor ama git gel yapinca çok aciyor. Bugun de ustte deniycem. Birde ben anestol pomad kullaniorm onunla alakasi varmidir acaba.Önce alta denedim olmadi sonra üstte geçtim aparat gibi düşündüm ve girdi canım hiç birşey hissetmedim .Sonra altta geçtim yine girdi sanırım üstteyken esnedi ve giriş kolay oldu duvar yine geldi ama saniyeler içind e kayboldu. Bi doktora tedavi ol derim benim hiç acimadi cunku
çok sürüyosan o kremi yakar acıtır kremsiz yap kayganlaştırıcınla üstte dene içine al sonra allta dene olur üsteyken acılıyo çünküBen altta denedim yastik koydum belimin altina giris kolay oluyor ama git gel yapinca çok aciyor. Bugun de ustte deniycem. Birde ben anestol pomad kullaniorm onunla alakasi varmidir acaba.
Aaaa ben 20 ₺ ye almıştım tek tüp sizin sorduklarınız 5 tüp müydüEczacinin bana nasil aciyarak baktigini gordum,gulmeye basladim
Anestol 10tl bugun aldim,bu daha etkili dedi eczaci.alin isterseniz olmasa emla alin,ben de sordum 100kusurmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?