Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eczacinin bana nasil aciyarak baktigini gordum,gulmeye basladim

Anestol 10tl bugun aldim,bu daha etkili dedi eczaci.alin isterseniz olmasa emla alin,ben de sordum 100kusurmus.
Canım elmanın kutusunda 5tane var ama ben 1 tane aldım küçük bir tüp 4 kere onla yapdim hala içinde var, Anestol denemedim canım bilmiyorum :)

Maraba arkadaşlar. 2 yıldır evliyim buraya aylarca kayıt olmayı beceremedim ve sessiz sessiz okuyup geceler boyu yapa yanlız ağladım. Ve 1 yil sonra anladım vajili olduğumu. Ilk kulak copu ile başladım ama mümkün değil yapamıyorum sonra bir gün cesaret geldi ve parmak denedim oldu uzun bi arayla ikinci üçüncü ama bi türlü eşli denemeyi yapamıyor dum duvar oradan gitmiodu. Ve bir gün oldu ben üstte yapamadım ilk alta alta yapabildim hepsi olmuştu nefes alışverişi ve ikinma ile hepsi girmişti hatta git gel bile oldu. Ama ikinci deneyisi te yine olmamış ti l. Sonra aparat yaptım kendime fircatan onu da ilk baya uğraştıktan sonra yaptım. Sadece iki kere aparat denedim ve çok kolay oldu. Bu gece artık bu illeti yendigime karar verdim hem altta hem üstte yaptım ve hiç acı olmadı ne egzersiz de nede esli denemede. Size tavsiyem o an geldiğinde yani duvara geldiğinizde ikinin inaniinanin çok rahat girio allah hepimizden razı olsun burdakiler sayesinde yendim ilk sayfalara da teşekkür ederim ve yardımcı olmaya hazırım artık

Kızlar selam aparata yeni başlayan arkadaşlar bozulacak mı korkusu yaşıyor eğer eşiniz çok katı değilse bu konuda lütfen önemseyip bi de buna kafanızı takmayın benim yaşadığım durum şuydu,aparatın 4. Boyunu tam olarak aldığımda azcık kanamam oldu aha oldu artık daha rahat olacak dedim çünkü biz o olayı hep zar diye kafamızda büyütüyoruz ya ondan. :) aparatlardan sonra eşimle ilk denememde kanamam yine oldu tabi ki bu kişiden kişiye değişir yine de bilginiz olsun

Aynen oyle.. bende doktor sayesinde yendim. Doktorda denemede esimde yanimizdayken hafif kanama geldi. Sonra esimle ilk degil hatta ikinci ikiskimizde biraz daha kanamam geldi. Yillardir o kan,zar korkusuyla yapamadim. Halbuki hic hissetmedim bile.

Aynen oyle.. bende doktor sayesinde yendim. Doktorda denemede esimde yanimizdayken hafif kanama geldi. Sonra esimle ilk degil hatta ikinci ikiskimizde biraz daha kanamam geldi. Yillardir o kan,zar korkusuyla yapamadim. Halbuki hic hissetmedim bile.

Orada duvar şeklinde zar yokki , rahimin girişinde genç kızları enfeksiyonlardan korumak için bir çepher var o çepherin etrafındaki zara da biz kızlık zarı demişiz. o zar zorlandığı için kanar, eğer parmak çalışırsan o zarı esneticeğin için kanama olma oranı çok düşüktür. Benim 3. ilişkimde bir sızıntı şeklinde kanamam oldu.

Tebrik ederim canım benim Allah kimseye yaşatmasın bunu :) bu hastalığı yencem diyip kafada bitirince oluyor , tek yolu bu gibi :)

gözün aydın canım çok sevindik darısı bu ilettle savaşan arkadaşlarımızın başına

başarılar canım bnm aldığın kremler çok etkili nuriye54, bizde o kremlerle yendik bu hastalığı başarılar şimdiden sanada

gözün aydın canım çok sevindik darısı bu ilettle savaşan arkadaşlarımızın başına
Amin canım hayaldi benim için ama biraz daha aparat calısıcam kedimi daha rahat hissedeyim. Ayrıca ben emla da almıştım onunla yapamadım hiç bi farkı yok aynı şey emlasiz daha kolay hatta çünkü uyusmuyosun

zaten o kremler bi işe yaramıyo bakma piskoljik bişey . o kremle oldu benimde diye düşünüyordum ertesi gün emlayı bıraktım sadece beynimizi o kremin uyuşturduğuna inanıyoruz okadar farkında değiliz biz kendimiz yaptığımızın :)

AMİN İNŞ OLUR AMA olucak diye yapma o işi çünkü yaratan sen hiç beklemediğin anda verir yavrunu sana
Teşekkür ederim canım cevap yazio sun bana yıllarca kimseyle konuşamadım bu konuyla ilgili için cok dolu . Dün gece eşim yardımcı oldu öyle üye oldum hep sessizce okudum aglamadigim tek gece yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…