- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.741
Merhaba canim peceteyi sara sara yapıyoruz havlu kağıt varya ben onu sara sara boy boy ayrladim ve strecle sikica sardim cok ise yariyor... parmak kolay giriyor ama onemli olan disardan gelen biseyin girmesiymis o yüzden aparat harika bisey aşmak icin burdaki herkese bu sayede tesekkr edeerim bu fikirleri verenler e destek olanlaraKızlar bende başlayalı iki gün oldu simdiden orta parmağımı sonuna kadar alabiliyorum iki parmağa geçmeyi düşünüyorum aparatı nasıl yapıyorsunuz acaba
İnşallah en kısa zamanda aşarsın belki sorun eşindedir. Bizde yendik kaç ay uğraştık bebek olmadı sonra doktora gittik eşimde sorun çıktıZaten olmuyo diye dusunuyorum o kadar ice b... lma oldu tam birlesme olmadan ama sonuc olmadı gidecem su vajinismusuda asiyimda insallah
Siz neden ilaç kullaniyosunuz ne ilaciBen şuan bebek için çalışıyorum ve ilaç kullanıyorum canım zararı olmaz ama değerin düşmeden sakın hamile kalma Allah korusun bebekte sorun çıkabilir. Hamile kalmadan önce zaten kadın Doğuma gidip hormon testlerini falan yaptır doktor herşey tamam iyi derse hamile kal
Esinizdeki sorun ne eşimle ikimiz doktora gittik o test verdi sperm sayısı hızı herşeyi güzel benimde progesteron falan iyi alttan baktiramadim korkudan ama testler iyiydiİnşallah en kısa zamanda aşarsın belki sorun eşindedir. Bizde yendik kaç ay uğraştık bebek olmadı sonra doktora gittik eşimde sorun çıktı
Tiroit için ilaç kullanıyorum yani zararı olurmu diye sormuşsun olmaz demek için canım kullanabilirsinSiz neden ilaç kullaniyosunuz ne ilaci
Benim eşimde varikosel çıktı ama şimdilik ilaç tedavisinde sperm sonuçları iyiydi bakalım Rabbim mucizesi büyüktür bizede o mutluluğu verecek inşallahEsinizdeki sorun ne eşimle ikimiz doktora gittik o test verdi sperm sayısı hızı herşeyi güzel benimde progesteron falan iyi alttan baktiramadim korkudan ama testler iyiydi
Sizinde yavasmi çalışıyor kac kullaniyosunuz ben levotiron 100 mg kullanıyorum doktor ne dedi olur olmaz gibisindebTiroit için ilaç kullanıyorum yani zararı olurmu diye sormuşsun olmaz demek için canım kullanabilirsin
Cokkk gecmis olsun ikinizede rabbim sifa versin bu hastalığı yenmissiniz ya herşeyi atlatirsinizBenim eşimde varikosel çıktı ama şimdilik ilaç tedavisinde sperm sonuçları iyiydi bakalım Rabbim mucizesi büyüktür bizede o mutluluğu verecek inşallah
Anladım canım teşekkürler :)Merhaba canim peceteyi sara sara yapıyoruz havlu kağıt varya ben onu sara sara boy boy ayrladim ve strecle sikica sardim cok ise yariyor... parmak kolay giriyor ama onemli olan disardan gelen biseyin girmesiymis o yüzden aparat harika bisey aşmak icin burdaki herkese bu sayede tesekkr edeerim bu fikirleri verenler e destek olanlara
Benimki fazla çalışıyor canım 100 mg kullanıyorum bende şuan. Aslında değerlerim iyiydi geçen ay yükselmiş stres çok etkili biliyorsun bu hastalıkta bende bebek olmuyor diye üzülmüştüm galiba onlarda etkiledi. Yoksa normal değerde doktor tamam sorun yok bebek olur dedi.Sizinde yavasmi çalışıyor kac kullaniyosunuz ben levotiron 100 mg kullanıyorum doktor ne dedi olur olmaz gibisindeb
Amin sağol Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah sizde yenersiniz. Hiç yarın diye ertelemeyin benim 5 yılım gitti ertelemekten çok pişmanım aman siz yapmayınCokkk gecmis olsun ikinizede rabbim sifa versin bu hastalığı yenmissiniz ya herşeyi atlatirsiniz
Valla çok uğraşıyorum deki gibi bu aralar özellikle iyice egzersizlere sardim artık oyun gbi geliyor ve yaptıkça keyifli oluyor ama zor oluyor aparatlar ve baskı çok oluyoAmin sağol Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah sizde yenersiniz. Hiç yarın diye ertelemeyin benim 5 yılım gitti ertelemekten çok pişmanım aman siz yapmayın
Rabbim insallah yenemeyenlere yendirip çocuk sahibi olmayı yenenlerede çok guzel hayırlı bir çocuk sahibi olmayı nasip etsin☺Amin sağol Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah sizde yenersiniz. Hiç yarın diye ertelemeyin benim 5 yılım gitti ertelemekten çok pişmanım aman siz yapmayın
Amin Allah razı olsun inşallah canım artık eşli denemeye geç o zaman. Ben o kadar kaçtım egzersiz yapmıyordum 1 gecede hepsi oldu hadi Allah kolaylık versin inşaşlahRabbim insallah yenemeyenlere yendirip çocuk sahibi olmayı yenenlerede çok guzel hayırlı bir çocuk sahibi olmayı nasip etsin☺
Nasıl oldu bir gecede ben herşeye tamamim da baskı olunca kontrol edemiyorum esimi itiyorum orda çok kötü hissediyorumAmin Allah razı olsun inşallah canım artık eşli denemeye geç o zaman. Ben o kadar kaçtım egzersiz yapmıyordum 1 gecede hepsi oldu hadi Allah kolaylık versin inşaşlah
Hyr canm zarar vermez dikkatli guzelce yaparsanAparatlar zarar vermiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?