Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben Hala Egzersizede Başlamadı m Kızlar. Eşim e karşı mi. Yoksa cinselliğe mi bu soğukluk isteksizlik bilmiyorum. Icimden yapmak gelmiyo egzersiz falan neden bilmiyorum. Ümidim de yok böyle gidicez sanki hep.

Kızlar bu hastalığı 22 mayısta yendim sonra bir çok arkadaşa yardım e ettim ve onlarında başarmalarında birazda olsa katkım oldu şimdi ise hamile kaldım allahım isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı
Tebrikler canım bizde deniyoz bakalım geçen ay ameliyat oldum rahmimde et parçası varmış engel oluyo uş bakalım bu ay olcak mı çok düşünöemeye çalıştım adetime bi hafta var bakalım daha bi belirti yok çokda umutlundeğilim

Merhaba arkadaşlar 6aylik evliyim malesef bu berbat sey bende de var.. gecenin bu saatinde delirmemek.icin zor duruyorum. Hayat kadinlar icin gercekten zor... Evlendik hersey iyi güzel ama eksik iste. Bi yere gidiyorum ailelerle görüstügümde dur onu yapma dur onu kaldırma diyorlar hamile olabilirsin diyorlar. nerden bilsinler hala vajinismus oldugumu hala hersyin yerinde oldugunu... oyle utaniyorum zaten icine.kapanik biriyim diyemem konusamam kimseyle. Cok zor Allahim ne olur namusumuzla evlendik böyle imtihan olmak cok yipratiyor. SORUN şu ki eşim aceleci, omzuma.bile dokunsa canimi acitiyor biraz sefkatli olsa ama heyecanlı tez canlı.. ayda 4 5kere anca oluyor. Ben alışayım bana tuhaf gelen zorlandigim biseye 4 5 defa az degil mi? Ikimizde calisiyoruz yogunuz. Ama zaman geciyor 6ay oldu ve ben geldigim gibiyim.......
Evlenmeden de korkularım vardi ama istekliyim de esimden daha istekliyim hatta. Fakat olmuyor irkiliyorum devami gelmiyor. Sadece sürtünerek...sanim.bu beyime yetiyor ki sadece sürtünmeyle mesgul. Ben yeterince hazir olmadan oluyor ve benim.irkilip kaskati olmamla son buluyor. Doktora falan gitmedim. Gitmek de istemiyorum. Ne onla konusmak ne baktirmak bunları yapamam. Kendi ayaklari ustunde duran biriyim hep guclü.. ama bu mesele omuzlarimı çökertti. Cok yalnızim.... aglayarak uyumaktan usandim

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bir yıllık evliyim vajinusmus sıkıntısını aşamayanlardanım ilk baştaki gibi o kadar çok kasılmalarım olmuyo tek parmağımı ilerletebiliyorum sonuna kadar ama yinede beceremiyorum birlikte olmayı. En sonunda anestezi yöntemiyle birlikteliğe karar verdim sizlerede danışmak istedim doktorla görüştüm 200 den fazla hastasını bu şekilde yendirebilmiş adamın uygulama metodu şu şekil ücret 2000 tl. İğne yapıcak ve ben kendimde olmuycam o esnada ilişki olucak ve 5 10 dakikanın içinde beni hmn uyandıracak. Uyandıracak ki vücudumda ki o hafif sızıyı fizyolojik olarak hissedebileyim diye öyle söyledi sonrasında giderken bize bir enjekte birde uyuştırucu krem bırakıcak ikinci denemedede bunları uygulayıp yapıcaz olaki bunlarlada ikinci denemeyi başaramadık diyelim tekrar gelicek ve tekrardan iğne yapıp kendimde olmuycam ikinci gelişinde ücret almıyor. Ama şöyle birşey var kararsızım doktor diyo ki hiç aşamayan bi hastam olmadı ve bu iş başına gelmiş bu şekilde bu doktorla halleden hastalardan birisi sayesinde ulaştım tanıdım bu doktoru açıkcası güvendim yapabilirim bu şekilde diyorum sonuçta uyandığım zmn hafif bir sızı hissedeceğim için beyin otomatik olarak psikolojik olarak rahatlamış olucakmış ne diyosunuz sizlerinde fikirlerini almak istiyorum arkadaşlar uzun oldu k.bakmayın

Merhaba canim sen hiç bisey hissetmicen için ne nasıl oldu bilmiceksin ama sonradan yine olurmu acaba endişesi yada nasıl olduğunu bilemedigin için yonunu pozisyonunu cozemeyebilirsin. .. ben kizlik zari operasyonu geçirdim kizlik gitti diye sevindim artık herşey olur sandım ama yine kastım kendimi yani bu işler belli olmuyo ama kendine guveniyosan basaririm diyosab sen bilirsin. Uyusmak yerine vajinismus terapi doktorlarına gidebilirsin o parayla psikolojik olarak tamamen hazır olursun en azından... yada burdaki bizim yaptığımız şeyleri yapabilirsin

Evet haklısınız bende doktora onu söyledim yani verdiğim parada değilim dedim ama olurda ben bunu aşamazsam ikinci denemede dedim yani sonuçta kendimde olmuycam fln dedim onu idrak edemiyorum dedim doktorda öyle söyledi işte 200 den fazla hastam vardı hiç sonuçlanmayan birtane bile hastam olmadı dedi öyle diyince kalbim niyeyse umutla doldu belkide başka çarem kalmadığı işin bilmiyorum. Bi kaç kez psikoloğa gittim ama güven alamadığım için bıraktım aparat vs o tarz şeyler yapmadım sadece bir parmak alabildim içime bilmiyorum kararsız kaldım ...

Ayni dert bende de var ama hic hoş bi cözum gibi gelmedi bana. Korkular tecrübeyle yenilir oyle zihni kandirmal falan kalici olmaz bence. O ani yaşayip aa demekki olabiliyormus sorun yokmuş demek gerekiyor sanirim. Ya yine esinle.yakinlastigimda.bunu yaşarsan? Tecrubeli ve bu sorunu aşan arkadaslarin yorumu daha saglikli.olur umarim. Rabbim hepimize kolaylık versin

Buarada doktor hic başaramadim demezki.. bence bu konuda.doktordan ziyade bu usulle yenen arkadaslara sormak.lazim başarı oranı.nedir

Kızlar ben de 14 ay bu hastalığı yaşadım.çok ağladım çok üzüldüm tam umudu kesmişken bu sayfadaki yazılar sayesinde moral buldum kendime inandım ve egzersizlere başladım.ve başardım.eşim bana bu zamanda çok destek oldu. Ben eş parmağı çalıştım genelde. Kendim yapamıyordum çünkü.ama inanın bence kendi parmağınızdan daha kolay. Tabi eşiniz dediklerinize uyarsa. Ve 19 temmuz da bu hastalığı yendim. Hemen çocuk çalışmalarına başladık.ilk denemelerde kayganlaştırıcı kullandık.ikinci deneme ayımızda hiçbir şey kullanmadan birliktelik oldu ve ben bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Rabbime şükürler olsun. Diyeceğim o ki kendinize inanın güvenin yapayacağımız şey yok. Bu hastalığı çeken bilir. Ben inanıyorum herkes Birgün bu hastalığı yenecek ve GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER

Egzersizlere ara vermeden devam edin aparat yapın kendinize yada alın emin olun kendiniz ilerleme kaydettikce kendinize güveniniz gelir ve yenince artık emin ve korkmadan ilerlersuniz... tecrübeyle sabit kendimi kandirmadan görerek ilerledim ve büyük aşamalar kaydettim

Ne guzelll bayılıyorum böyle guzel haberleri okumaya. Bebeginiz hayirli olsun. Allah bizlere de tez zamandab bu dertten kurtulmayi ve evladimizi.kucagimiza almayi nasip etsin.

Hayırlı olsun çok sevindim adınıza rabbim bizede nasip etsin tamamen yenip hemen bebis sahibi olmayı harikasiniZ

Ne guzelll bayılıyorum böyle guzel haberleri okumaya. Bebeginiz hayirli olsun. Allah bizlere de tez zamandab bu dertten kurtulmayi ve evladimizi.kucagimiza almayi nasip etsin.

Çok teşekkür ederim canım.Dualarım hepimizle.Bu işte dua da çok önemli. Hem dua hem kendine inanmak.yenmek için eş parmağıyla çalışmalar yapın çok faydasını göreceksiniz. İlk başlarda bana da çok zor geldi midem bulanıyordu hatta. Zamanla alıştım. Parmağı alırken nefes alıp karnı şişirin verirken eşiniz parmağı ittirsin. Ben bu şekilde çalışmalarla bir buçuk ayda yendim.

Hayal gibi benim.titiz esim mi dokuncak.... zor...

Hayırlı olsun çok sevindim adınıza rabbim bizede nasip etsin tamamen yenip hemen bebis sahibi olmayı harikasiniZ

Size de çok teşekkür ederim. Sizin de çoğu gitmiş azı kalmış gerisi de hallolur inşallah. Zaten bu işi bir kere yaptın mı kendine güvenin geliyor ve devamı kendiliğinden oluyor.tavsiyem şu ki yendiğiniz zaman direk kayganlaştırıcıları bırakın. İnanın onlar olmadan da herşey yolunda gidiyor. Hem onlar spermleri öldürüyormuş. İlk denememizde kayganlaştırıcı kullandık tutmamıştı bu ay kullanmadık oldu. Bir de bilirsiniz adet takvimi ile ilgili uygulamalar var onları indirin. Tarihlerinizi girmeye başlayın. Zamanı geldiğinde geçmiş döngüleri de hesaba katıp ortalama yumurtlama günlerinizi söylüyor. O program Benim işime çok yaradı. Ona göre çalışmalar yapmıştık çünkü

O program bende varda bizde icraat yok son asama kaldı o da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…