- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.761
Heyyy heyyy kızlarrr yupppiiiiii yaptıkkkk olduuu tam girmesede p..sn çogunu aldım ayyy gerçktende hiçbişeymiş ya yazık oldu geçn zamna çok ama çok minnettarım burdaki arkdslra özllklede pçtyle apart düşüncsni önerenlre 1hfta pçtyi büyütrek yptım ve dünkü eşli denme bşarılı oldu ohhh bitti artık bundan snra ilerletmye çaba harccmAparatı kalınlaştır eşinin pns kalınlığına getir ve dene.Eşinin pns ne ki bebek çıkıyor ordan :) senin gözünde büyüyordur kasıyorsundur,ıkın bol bol
Birsey yokmus demiHeyyy heyyy kızlarrr yupppiiiiii yaptıkkkk olduuu tam girmesede p..sn çogunu aldım ayyy gerçktende hiçbişeymiş ya yazık oldu geçn zamna çok ama çok minnettarım burdaki arkdslra özllklede pçtyle apart düşüncsni önerenlre 1hfta pçtyi büyütrek yptım ve dünkü eşli denme bşarılı oldu ohhh bitti artık bundan snra ilerletmye çaba harccm
Hayır canm çok basitmiş ayy çok mutluyum ya şükürler olsun bugüneBirsey yokmus demi
Nasil yendin anlat pozisyon olarak ne denedinizHayır canm çok basitmiş ayy çok mutluyum ya şükürler olsun bugüne
Tebrikler bir gün herkes yenecek bunuKizlarrrr çok mutluyummm ustteyken hepsini aldim hemde hiç kasmadan baskı olmadan hafif acıdı ama oda zorlandigimdan ama altta hic bisey yapamadım esim yuzunden
Egzersiz için başladım baktım aparat parmak hepsini aldım sonra eşim p... deneyelim dedi tamam dedim oldu bitti İnan anlamadım bende. Anestol ve kayganlaştırıcı ile yendim ben sonra anestolu bıraktım. O baskı hissi hala oluyor başını alınca eşin milim hareketlerle git gel yapsın sende kendini bayılmış gibi bırak İnan orası nasıl genişlicek hiç anlamıcaksın bile.Nasıl oldu bir gecede ben herşeye tamamim da baskı olunca kontrol edemiyorum esimi itiyorum orda çok kötü hissediyorum
Sağlıkla kucağına al inşallah canım çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede dua et lütfenKızlar bu hastalığı 22 mayısta yendim sonra bir çok arkadaşa yardım e ettim ve onlarında başarmalarında birazda olsa katkım oldu şimdi ise hamile kaldım allahım isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı
Yenmişsin kız bende yazını sonradan gördüm bende ilk üstte aldım sonra altta geçtim İnan şuan üstte alamıyorum acıyor sanki altta daha rahatım hepsi zamanla oluyor sen zorunu başardın bundan sonrası daha kolay olacakKizlarrrr çok mutluyummm ustteyken hepsini aldim hemde hiç kasmadan baskı olmadan hafif acıdı ama oda zorlandigimdan ama altta hic bisey yapamadım esim yuzunden
Altta nasil olacak hala anlayamadım olmuyor olacak biliyorum ama ayarlayamiyoruz esim nasil durmalı ozelden yazarmisinizYenmişsin kız bende yazını sonradan gördüm bende ilk üstte aldım sonra altta geçtim İnan şuan üstte alamıyorum acıyor sanki altta daha rahatım hepsi zamanla oluyor sen zorunu başardın bundan sonrası daha kolay olacak
Etmem mi bitanem ederim dua size tavsiyem şu olucak diye bebek ilişkiye girmeyin bnm ki süpriz oldu korunurken zaten hastalığı yendikten sonra kolay kolay kendimizi teslim edemiyoruz kalmalarımız oluyo rahat bırak zevk al olur şartlandırma oldumu acaba olacakmı diye kendiniSağlıkla kucağına al inşallah canım çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede dua et lütfen
Canım benim tebrik ederim çok teşekkür ederiz yorumlarınızla bizi yalnız bırakmadığınız içinKızlar bu hastalığı 22 mayısta yendim sonra bir çok arkadaşa yardım e ettim ve onlarında başarmalarında birazda olsa katkım oldu şimdi ise hamile kaldım allahım isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı
Özelden yazıyorum canımAltta nasil olacak hala anlayamadım olmuyor olacak biliyorum ama ayarlayamiyoruz esim nasil durmalı ozelden yazarmisiniz
Teşekkürler canım bnm o süreçten geçen biri olarak herzaman yanınızdayımCanım benim tebrik ederim çok teşekkür ederiz yorumlarınızla bizi yalnız bırakmadığınız için
Tebrikler canım çok güzelHeyyy heyyy kızlarrr yupppiiiiii yaptıkkkk olduuu tam girmesede p..sn çogunu aldım ayyy gerçktende hiçbişeymiş ya yazık oldu geçn zamna çok ama çok minnettarım burdaki arkdslra özllklede pçtyle apart düşüncsni önerenlre 1hfta pçtyi büyütrek yptım ve dünkü eşli denme bşarılı oldu ohhh bitti artık bundan snra ilerletmye çaba harccm
Aaaa tebrikler gözün aydın ama sen istemiyordun diye Hatırlıyorum kaza mi oldu ?Sağlıkla kucağına al inşallah canım çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede dua et lütfen
Canım bende aynı durumdaydum iki parmak olmadı aparat yap evde bi şeyin etrafına havlu peçete sar onun üzerine streç sar ve ameliyat eldiveni geçir onu jelleyip onunla çalış ben rimel kutusunun etrafına sarmıştım boylarını büyüt istedigin kadarMerhabalar bugün egzersizlerde 3.günüm iki parmak denemesi yaptığım da tansiyonum düştü çok zorlandım nefes egzersizleri de yapıyorum kötü olunca ama iki parmakta çok zorlandım ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?