- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.821
Canım en az 8 10 cm ilerletmeye calis c8nku penis uzunlugu 10 cm ve yukarısı olduğu için alistir biraz daha sol iceriKızlar tavsiyelerinizle peçeteden aparat yaptım 4cm kadar sokabiliyorum içime siz ne kadar ilerletiyorsunuz ? Bu yeterli mi
Tamam canım teşekkürler :)Canım en az 8 10 cm ilerletmeye calis c8nku penis uzunlugu 10 cm ve yukarısı olduğu için alistir biraz daha sol iceri
Kızlar ben hala regl olmadım 4 5 gün gecikti.bende sabah bir umut test yaptım negatif cıktı.vajiyi yendigim ay bu kadar gecikme olması normalmi sizce.pazartesi doktora gideceğim artık stres yaptim[/QUOTE]Kızlar vajiyi yendikten sonra regli geciken varmi acaba.benim 1 gün gecikti bebek çok istiyorum ama daha yeneli 20 gün oldu,imkansız diye umutlanmakla istemiyorum.hic bir regl belirtimde yok daha,normalde 3 4 önceden göğüs ağrılarım ve kasik ağrım olurdu.
İlişkiye girmekle adet geçiköesinin alakası olmaz canım ama hava değişimi etkiler. Yada belki hamilesindir geç döllenme olmuşsa testte hemen çıkmıyo biraz daha bekle yada kan testi yaptır canım[/QUOTE]Kızlar ben hala regl olmadım 4 5 gün gecikti.bende sabah bir umut test yaptım negatif cıktı.vajiyi yendigim ay bu kadar gecikme olması normalmi sizce.pazartesi doktora gideceğim artık stres yaptim
Ben bunu tam 3yıl yasadım koskoca 3yıl ve ilk etapta inanlmz derecedydm korku aglma ttreme tiksinme dha nlerrr nelerr ilaç içki psklg jnkolg aklna ne gelrse gittm ve bi sonuç alamadım bundan 4ay önce bi kararllık geldi arastrdm burayı jesfettm yine ümitszdim ve dedimki olsun bn nasıl heran duamlrma rabbme inanıyorsam bunnda ılacgna inanmlyım ewet ilk etapta olmadı üzldüm kırkdm snra yine dedim olck htta dua edrkn aglmktan nasıl yalwarıyordum rabbme anlatamam snra gğnden güne bunu ilerlettgmi gördüm ewet inanç çok önmliydi ve rabbm bna yardm edyrdu dhada cesaretlniyor ümitlniyordum artık bnde norml ewli olablirdim artk ewli biri vya hamile gördgğmde kendmi kötü hissetmeyeblirdim güzel ve çok sewilen bi kadınım dedim kendime bu bi süreç geçeck dedim tabki yıprandim kilo verdm saçlrm dküldü ilişkim birazda olsa yprandı pskljm bzldu ama bu yeni bi sayfaydı onlar geçmişte kaldı dedim snra burdaki arkdslrn yaptklrnı okudum pçte fikri aklma çok yattı zaten parmgı yapabiliyordum snra bi emla krem aldım ve bbeyagı başladım egzrsze ilk az oldu olablir dedim snra biraz dha günler geçti aynı noktadydım snra emlyı biraktım bbeygyla dewam ettm ilerliyordum aradan biraz dha geçnce onuda bıraktım en büyük boyu yapıyordum artk ve 2gün önce eşime artk hazrm dedim tabi adam çok inanmdı yani ifadesi öylydi gerçi bnde dıştan öyle diyorumda içte hyecan var snra bi baktım aaaaa oluyor kızzz dedim kendme yaptın beee oldu işte bi afalladım degsk oldum sewinimmi üzülimmi tuhaf duygular tam yaptık şimdde adetm napim beklicm artık onu bikmk bile inanılmz bi yükün kalkmsı oldu üstümden bnim başarım böyle gerçkleştiAparat olayı sert olduğu için tahriş durumu olur diye hiç denemeye kalkışmadım bile bilmiyorum cesaret edip azmetsem yapabilirmiyim acaba vazgeçmekten korkuyorum kendime o güveni veremiyorum
Nefes egzersizleri kegel egzersizleri yapiyomusun canim bunları düzenli yapmalisin ve keyif almaya calis yani elini vajinada gezdir küçük dokunuslarla incele klitorisi dokun vajinani sk bırak açıldığını göreceksin ve açıldıkça parmagini sokabilirsin nefes aliyosun karnini sisirerek yavasca befes verirken ikiniyosunMerhaba arkadaslar malesef bende bu hastaligin icindeyim 4 yillik evliyim ve bu hastalik beni gunden gune yipratiyor doktora gittim egzersiz onerdi fakat 2 cm den ilerisi gitmiyorbacaklarimin kasilmasina engel olamiyorum 4 gundur yapiyorum ve bi ilerleme kaydedemiyorum nolursunuz yardimci olun bana tahris oldu artik cikamiyorum isin icinden
Canım bende başta aparatı alamıyordum eşim yaptırdı dün 10 cm lik aparatı aldım eni de 3.5 mm kadardıCanım en olarak değil boy olarak 4 cm ilerletebildim içimde siz ne kadarlık kısmını sokuyorsunuz onu merak ettim
Egzersiz yapıcam oraya bişey girecek korkusuyla oturma canım aç otur doğum dolaş evde çamaşırı giymeden ayakta bak otur bak ayna karşısına geç alış o fikreMerhaba arkadaslar malesef bende bu hastaligin icindeyim 4 yillik evliyim ve bu hastalik beni gunden gune yipratiyor doktora gittim egzersiz onerdi fakat 2 cm den ilerisi gitmiyorbacaklarimin kasilmasina engel olamiyorum 4 gundur yapiyorum ve bi ilerleme kaydedemiyorum nolursunuz yardimci olun bana tahris oldu artik cikamiyorum isin icinden
bitti dimi canım tebrik ederim yapacagını biliyordum bundan sonrası da eminim olacak ve ilerleyeceksin :)Kizlarrrr çok mutluyummm ustteyken hepsini aldim hemde hiç kasmadan baskı olmadan hafif acıdı ama oda zorlandigimdan ama altta hic bisey yapamadım esim yuzunden
bitti dimi canım tebrik ederim yapacagını biliyordum bundan sonrası da eminim olacak ve ilerleyeceksin :)Kizlarrrr çok mutluyummm ustteyken hepsini aldim hemde hiç kasmadan baskı olmadan hafif acıdı ama oda zorlandigimdan ama altta hic bisey yapamadım esim yuzunden
tebrik ederim canım benim :) senin adına cok sevindim :)Heyyy heyyy kızlarrr yupppiiiiii yaptıkkkk olduuu tam girmesede p..sn çogunu aldım ayyy gerçktende hiçbişeymiş ya yazık oldu geçn zamna çok ama çok minnettarım burdaki arkdslra özllklede pçtyle apart düşüncsni önerenlre 1hfta pçtyi büyütrek yptım ve dünkü eşli denme bşarılı oldu ohhh bitti artık bundan snra ilerletmye çaba harccm
Nasıl yendiniz yendinizacı oldu muGünaydın kızlar üç günün sonunda vajinusmusu yenmişler kervanına benide ekleyebilirsiniz sanırım :))
canım benim daha yeni baslamıssın ne asamadasın ve egzersiz yaparken ilaç olarak kayganlastırıcı olarak ne kullanıyorsunuz ?Merhaba arkadaslar malesef bende bu hastaligin icindeyim 4 yillik evliyim ve bu hastalik beni gunden gune yipratiyor doktora gittim egzersiz onerdi fakat 2 cm den ilerisi gitmiyorbacaklarimin kasilmasina engel olamiyorum 4 gundur yapiyorum ve bi ilerleme kaydedemiyorum nolursunuz yardimci olun bana tahris oldu artik cikamiyorum isin icinden
O esnada olmadı ama sonrasın da hafif ağrı ve sızı oldu o da zaten akşama doğru geçti canımNasıl yendiniz yendinizacı oldu mu
Tebrikler ara vermeden yaparsan başa dönmezsin inşOldu oldu olduben başardım rabbimin izniyle... imkansız olan ben basardimmm çok ama çok mutluyum çok basitmis herşey küçük bir kasintidan ibaret gibi insallah artik hep olur başa donmem
Teşekkür ederim insallah ya o kötü günleri unutmak istyrm☺Tebrikler ara vermeden yaparsan başa dönmezsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?