Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yeterli ıslaklık yoktur birazda kendini sıkmışsındır ondan acımıştır canım eşim içine girince kendini bayılmış gibi rahat bırak eşin git gel yapsın hiç acımıcak

Yeterli ıslaklık yoktur birazda kendini sıkmışsındır ondan acımıştır canım eşim içine girince kendini bayılmış gibi rahat bırak eşin git gel yapsın hiç acımıcak
Zar kısmını geçerken dahi acımıyor mu normalde? Heyecanlanmamıştım çok da rahattım ama dediğin gibi yeterli ıslaklık yoktu sanırım canım teşekkürler cevabın için

Canım adetten sonra gelen lekelenme yumurtlama kanamasıdır bende her ay yaşıyorum değerlendirmen gereken günler. Günün geçmiş eğer her zaman zamanında geliyorsa test yap bekleme daha fazla inşallah hamişsindir

Zar kısmını geçerken dahi acımıyor mu normalde? Heyecanlanmamıştım çok da rahattım ama dediğin gibi yeterli ıslaklık yoktu sanırım canım teşekkürler cevabın için
Yoook hiç zarı falan düşünme hissetmiyorsun. Kayganlaştırıcı kullanıyormusun? Bolca kayganlaşyırıcı sür birde istersen ilk denemelerde anestol kullanabilirsin

Inşallah canım 3 gün geçti ama şimdi biraz kahverengi leke geldi moralim bozuldu bilemedim ki şimdi

Kızlar kızlik zari bozulmadan egzersiz olur mu? Ben de egzersizlere baslamak istyrm ama esim dogal olsun zarar verme sen diyor... kizlik zarı egzersizle mi.bozildu yoksa esinizle beraberken mi? Lutfen bu meseleyi yenenler fikir versin. 6ay oldu....

Kızlaaaaaaarrrr olduuuuuu :) sonunda oldu çok mutluyum. Ben emlayı çok az sürüyormuşum bu kez yarım tüp sürdüm çok güzel uyuştu. Kayganlaştırıcıyı da sürdüm besmele çektim. Bu kez olacak dedim ve kesinlikle üstte sırtınız dönük durun. Kanama biraz fazla oldu ama hiç acı hissetmedim. Yarın yazacaktım ama dayanamadım yazdım hemen :) yardım eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Evleneli bir buçuk ay oluyor ama boşuna korkmuşum 12 günlük çalışmayla yendim. Benim gibi korkak canı tatlı biri yapıyorsa herkes yapar. Tek mesele korkmayıp kendinizi salmakmış.

Vajinismusu atlatmanin en kisa yolu nedir? 22602 sayfalık formu ara ara okuyorum ama hepsini okumak mümkün degil. Lütfen en kısa yolu yöntemi nedir Allah rızası icin paylasın

Vajinismusu atlatmanin en kisa yolu nedir? 22602 sayfalık formu ara ara okuyorum ama hepsini okumak mümkün degil. Lütfen en kısa yolu yöntemi nedir Allah rızası icin paylasın
22 binden itibaren oku ben cok sey ogrendim ordan itibaren ... atlatmanin yoluda egzersizlerden geciyor... hangi asamadasiniz ne durumdasiniz su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…