- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.861
Yeterli ıslaklık yoktur birazda kendini sıkmışsındır ondan acımıştır canım eşim içine girince kendini bayılmış gibi rahat bırak eşin git gel yapsın hiç acımıcakKızlar dün gece eşimle deneme yaptık. İçime almaya çalışırken yanma hissi oluyor devam edemiyorum. Atlatan yenen arkadaşlar sizde tamamen acısız mı oldu ? Hazır olmadığım için mi öyle canım yanıyor
Zar kısmını geçerken dahi acımıyor mu normalde? Heyecanlanmamıştım çok da rahattım ama dediğin gibi yeterli ıslaklık yoktu sanırım canım teşekkürler cevabın içinYeterli ıslaklık yoktur birazda kendini sıkmışsındır ondan acımıştır canım eşim içine girince kendini bayılmış gibi rahat bırak eşin git gel yapsın hiç acımıcak
Canım adetten sonra gelen lekelenme yumurtlama kanamasıdır bende her ay yaşıyorum değerlendirmen gereken günler. Günün geçmiş eğer her zaman zamanında geliyorsa test yap bekleme daha fazla inşallah hamişsindirMrb kızlar.... hamile olan arkadaslara birsey sormak istiyorum .... benim adetim 3 gün gecikti belimde kasiklarimda göğüslerim de aşırı derecede ağrı var hani adet olcam ama olamıyorum acaba hamile arkadaşlarda belirtiler boylemiydi şimdi test yapıp üzülmek istemiyorum ilk size sorayım dedim bide benim adetimden 1 hafta sonra böyle ara ara lekenme şeklinde kanamam olmuştu şimdide adet olmadım ya çok heyecanlıyım inşaaallah bebek vardır bide test yapmak için kaç gün daha bekliyim sizce
Yoook hiç zarı falan düşünme hissetmiyorsun. Kayganlaştırıcı kullanıyormusun? Bolca kayganlaşyırıcı sür birde istersen ilk denemelerde anestol kullanabilirsinZar kısmını geçerken dahi acımıyor mu normalde? Heyecanlanmamıştım çok da rahattım ama dediğin gibi yeterli ıslaklık yoktu sanırım canım teşekkürler cevabın için
Kayganlaştırıcı sürdük eşime.. bi de emla sürmüştüm kendime ama olmadı canım ya.. acıdı yapamadıkYoook hiç zarı falan düşünme hissetmiyorsun. Kayganlaştırıcı kullanıyormusun? Bolca kayganlaşyırıcı sür birde istersen ilk denemelerde anestol kullanabilirsin
Canım kendi vajina içinede parmakla kayganlaştırıcı sür o zaman hiç hissetmezsinKayganlaştırıcı sürdük eşime.. bi de emla sürmüştüm kendime ama olmadı canım ya.. acıdı yapamadık
Tamam canım bir de öyle deneyelim bakalım inşallah olurCanım kendi vajina içinede parmakla kayganlaştırıcı sür o zaman hiç hissetmezsin
İnşallah biran önce kurtulursun canım Allah yardımcın olsunTamam canım bir de öyle deneyelim bakalım inşallah olur
Inşallah canım 3 gün geçti ama şimdi biraz kahverengi leke geldi moralim bozuldu bilemedim ki şimdiCanım adetten sonra gelen lekelenme yumurtlama kanamasıdır bende her ay yaşıyorum değerlendirmen gereken günler. Günün geçmiş eğer her zaman zamanında geliyorsa test yap bekleme daha fazla inşallah hamişsindir
Şimdiki gelen kahverengi az ise yerleşme kanamasıdır belkide yarına devamı gelmezse git kan ver bence çıkarInşallah canım 3 gün geçti ama şimdi biraz kahverengi leke geldi moralim bozuldu bilemedim ki şimdi
Tebrik ederimİki parmağı alabildim ama ben küçücük bi aparatın sadece ucunu alabiliyordum. Sonuna kadar beklemeden de deneyebilirsiniz. Aparattan çoook daha kolay. Parmaktan bile kolaymış
Teşekkürler canım seni de tebrik ederim :) kurtulduk çok şükür. İnşallah herkes çok kolay atlatır :)Tebrik ederimkısa zamanda farkına varıp yenmiş olmanda çok iyi
Inşallah herkes atlatır gerekten psikolojiyi yiprtan bisey üzerinden tonlarca yuk kalkmış gbi oluyo simdiTeşekkürler canım seni de tebrik ederim :) kurtulduk çok şükür. İnşallah herkes çok kolay atlatır :)
22 binden itibaren oku ben cok sey ogrendim ordan itibaren ... atlatmanin yoluda egzersizlerden geciyor... hangi asamadasiniz ne durumdasiniz su anVajinismusu atlatmanin en kisa yolu nedir? 22602 sayfalık formu ara ara okuyorum ama hepsini okumak mümkün degil. Lütfen en kısa yolu yöntemi nedir Allah rızası icin paylasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?