Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki okeyden neden diğer markaya geçtiniz? Tahrişe falan mı sebep oldu, diğeri daha mı doğal bir ürün? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Ya artık korkudan mı neden dolayı anlamıyorum ama ben umudumu kestiğimden denenmiyorum bile artık. 3. Ayımıza girdik buradakileri okudum ve bi kaç gün parmak egzersizi yaptım denedim parmagı içime aldığımda o kadar mutlu oldum ki sonra bi de birlıktelık yaşayalım dedım ama iş birliktelıge gelince bacaklarım titrıyor yaklaştırmıyorum bile ben yenebilecekmıyım inanın hiç bılmıyorum umutsuz vaka olarak bakıyorum kendime kimse bılmıyor bu durumu bi ananeme aradım söyledim o da sürekli beni arayıp boşanırsınız eğer olmasan böyle olmaz psikolojım alt üst oldu artık ikimizde denenmiyoruz bile

Canim öncelikle bunu kimseye anlatma cünkü oda bi yük biliyorum oldumu olmadimi diye sorup duruyolar iyice strese giriyo insan.sakin umutsuzluga kapilma bunu yasayan bi tek sen deilsin sen egzersizlerine devam et bak tek parmagi yapabiliyomussun devam et 1 2 derken emin olcak yenen arkadaslara bende dahil özel msaj atabilirsin yardimci olmaya calisiriz :)

Peki okeyden neden diğer markaya geçtiniz? Tahrişe falan mı sebep oldu, diğeri daha mı doğal bir ürün? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hayır canım tahriş olmadı ben memnunum. Tabi başkalarına nasıl etki etti bilmiyorum. 1 şişe 2 ay gitti bize. Bol bol kullanmamıza rağmen. Gleitgelen kullanıyoruz dedi herkes bende bir umut onu aldım. Doktorlar falan da vajinismus hastalarına onu yazıyormuş. Gerçi onu kullanmadan yendim hastalığı oda ayrı bi konu :)) Yani pek kullanamadığım için birşey diyemeyeceğim. Bana diğerleri gibi geldi pek bi farkı yok gibi. Hemde fiyatına göre çok az jel var. Eğer düşünürsen ultrason jeli de alabilirsin. Hem uygun hem zararsız. Burada onu kullanan arkadaşlar da var burada.

Teşekkür ederdim gerçekten artık hem kafamdaki hem bedenimdekiii bu yüküüü atmak işitiyorum

3 günde yendiniz mi gerçekten? Bu bile bana cesaret verdi. Parmak egzersizine başlamak istiyorum ama dediğiniz gibi sürekli erteliyorum.
Evet canım şükürler olsun 3 günde yendim. Seninde yeneceğine inanıyorum. İnan kendine. O kadar doğal normal ve acısız bir şeymiş ki. O korkulara gülüp geçiyorum şimdi. Özelden uzunca anlattım detayları. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin :)

Umutsuz vaka olarak bakma sakın canım. Parmak egzersizlerini sakın bırakma. Tek parmak alabiliyorsun madem bütün parmakları dene daha sonra iki parmağa geç. En son da eş parmağına geç
Eşinin de iki parmağı olduktan sonra p..s denemesine geçin. Bu ilerlemeleri gördükten sonra güvenin yerine gelecek. İnan çok kolay. Sende herkes gibi yapacaksın kendine inan

Ya inşallah çünkü bende artık evli olduğumu hissetmek istiyorum egzersizleri de bıraktım dedığim gibi ama yeniden başlıcam inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur

Bunu anneler kızlarına bir görev olarak zorunlu birşey olarak anlatırlar .. Bu durumu senelerce yasayan insanlar var onlar bosanmiyor da 3 ayda kocan seni niye bosasin bu sadece senin değil ikinizin ortak sorunu artık bunu bir kabullenin ve sen zaten buradan okuyarak kendi kendine birseyleri deneyebilmissen zaten %40 başardın demektir... Zamanla sabırla inancla oluyor bak parmak dene bunları yaparken içine birseylerin girdiğini ve abartilan korkutan bir ağrı acı yırtılma olmadığını gör ve zaten vajina delik orayı tekrardan birşey delip geçmiyor delik var orda zaten ve sen parmağını sokabildin ve bu kanama olayı da oyle yirtiliyor patlıyor catliyor değil hafif bir sızıntı seklinde oluyor ve iki damla kadar ve eşin penisinin komplesini ilk aşamada sen alisana kadar vajinaya girdirmeye çalışmıyor boğum boğum oluyor hani parmagimizda da vardır ya boğumlar o şekilde deneyeceksiniz sen evde kimse yokken parmak çalış bırakma bunu basarirsin kimseye kendini ispat etmek zorunda değilsin anlıyorum birine anlatma ihtiyacı duyuyor insan ama her an arayıp oldu mu yap niye yapamiyon diye çok baskı kuruyorlar bu bir ödev mecbursun niye evlendin falan filan konuyu uzatıyor oysa düzenli egzersiz ve kafanda bu iş yaparım oradan çocuk çıkıyor kendine inan güven basaricaksin ben inanıyorum bir gün buraya yendim yaziicaksin inanıyorum yaparsınız

Unutmadan geceye bir not .... Arkadaşlar nolur yapamiyorum olmuyor bunu yapmam herşey olacak zaten gibi cümleler kurup kendimizi sartlandirmayalim tam tersi her an olmuyor deniyorsunuz yine olmuyor sihirli kelimeniz şu olsun ... Olacak Yapabilirim Korkmuyorum basaricam demek olsun nolur bıkmayın ertelemeyin korkunuzla başacikin o değil siz onu yenin

Ya inşallah çünkü bende artık evli olduğumu hissetmek istiyorum egzersizleri de bıraktım dedığim gibi ama yeniden başlıcam inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur
Allah yardımcınız olsun canım. Ama inan yeneceksin. Sen yapamadığın için değil yapmadığın için yenemedin bence. Çünkü üstünde durmamışsın. Üstünde durduktan sonra yenemeyen yok. İnan bırakma inat et. Hergün az da olsa ilerle. Hergün alıştırma yap

Kizlarrr bende yapamam edemem diyodum hiç bişey dokunduramiyodum ama kafaya koydum kendimce aparatlar yaptım inceden Penis boyutuna kadar 2 gün oldu suan Penis boyutunu aldım vee çook mutluyum hiç bi acı hissetmedim gerçekten gözde büyütülecek bi durum değilmiş inşallah eşimin penisinide çok rahat bi şekilde alırım ve bu iş bitmiş olur :)

Herkese merhaba yakın zamanda bende bu siteye çok bakıyordum imreniyordum arkadaşlara yendikleri için hep kendimi suçlu hissediyordum ama sonra dedim ki herkes bunu başarabilirse umut vardır bende yapabilirim dedim 1 yıl boyunca hicbisey yapmadım kendiliğinden olur bigun dedim ama geçen zaman oldu sadece hastalığım aynı yerinde durdu sonra bu siteyle karsilastim uye olmadan gizli gizli okuyordum yorumları hiç bıkmadan okudum ne yazıyorsa uyguladim boy boy aparatlar yaptım kendim. cem kecenin kitabını okudum .burda yazilanlarida sabirla uyguladim veeee bende başardım 1.5 aydır çok şükür rahatım iğne bile yaptıramayan ben başardım ..bu yazımı okuyan arkadaşlara umut olsun rabbim hepinizi bu dertten kurtarsın herkese her zaman dua ediyorum

bana da yazar mısın o yazdıklarını özelden

Canım egzersizleri bırakma vajinismus bir erteleme hastalığı hergün yap egzersizlerini kendin başaramazsan maddi durumun varsa bir uzmandan yardım al önce bi kadın Doğum doktoruna git kızlık zarının yapısını öğren İnan bu hastalığın halledilmeyecek hiçbsy yok bende evliliğim ilk ayında yaşadım daha fazla uzatmak istemedim ve bi uzmandan yardım aldım Allah razı olsun onlardan şuan cok mutluyum bende 3 aylık evliyim sende zamana bırakma bian önce çözümüne bak kendinide eşinide yıpratma boş yere

Alırken zorlanıyorum yine hep kendime olmuycak bişey yok yaptın yapamiycan bişey değil acı yok kendin yaşadın falan gibi telkinler veriyorum
Arayı uzun tutma hemen hemen hergün yapmaya çalış ilk başlarda böyle olması çok normal yapa yapa geçiyor ilk başlarda derin derin nefes al ver ve senin üste olduğun pozisyonda daha rahat edersin ilk başlarda bunu denebilirsin cnm

Umutsuz olanlar arkaşlar kaybetmeyin umudunuzu, burda başardım diyenlerin hepsi yaşadı bu zor anları ama üstesinden gelmek için umut ve çaba çok önemli. Ben 3 aya kadar gercekten çaba sarfetmedim ama aparat egzersizlerine başlayınca 5 günde bitti. Parmak aparat egzersizleri çok zor gibi görünsede başlayınca gerisi geliyor ertelemeden başlayın sizlerde.

1 yıl 3 ay vajinusla uğraştım psikolojik olarak çok zor birşey asla yapamam derdim ağlama krizleri geçirdim her gece bir kaç doktora gittim olmadı tam ilgilenmediler en son ki doktorum mükemmeldi sayesinde yendim şimdi hamileyim 2 aylık .herkes yenicek umutsuz olsanızda yeneceksiniz umutsuz olmamak elde olmuyor çünkü anlıyorum ama bunu olmuyorsa doktorla yenin elinde sonunda mutlaka yeneceksiniz ve kolay olduğunu ben gibi diğerleri gibi herkes anlayacak .inşallah bunu yenemeyenler tez zamanda yenerler

Merhaba kızlar ben de 8 ay 3 gün uğraştım hiç yapamam zannediyordum ama demek ki kötü düşünmemek gerekiyormuş
Nasıl yendim biraz ondan bahsedeyim psikiyatri yardımı aldım tamam ama ben size asil kısımdan bahsedeyim önce parmak egzersizleriyle başladım 3 parmağa kadar aldım su nokta çok önemli nefesinizi derince alıyorsunuz VE VERME ESNASİNDA İCİNİZE ALİYORSUNUZ bunu sakin unutmayın derin nefes alıyorsunuz verme esnasında alıyorsunuz ne kadar rahat olduğunu goreceksiniz.. neyse devam edeyim 3 parmak alıyorum demiştim sonra ilişkiyi bı deneyelim dedik yarısına kadar alabildim yine olmadı bir kaç defa denedik yine olmadı sonra aparat aldım internetten linkini atarım kızlar kesin aparat alın ve 2-3 günde bitirin bu işi aparatlar bu tedavi için yapılmış yöntemler ben çok pişman oldum keşke ilk aparatla başlasaydim diye çünkü daha az yıpranmış olurdum.. aparatı aldıktan sonra hangi pozisyon da deniyorsaniz o şekilde yapın egzesinizi ustteyseniz alttan alın içinize yada işte tam tersi anladınız siz beni Rabbim yardımcınız olsun hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…