- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.781
Yok canım estağfurullah sorabilirsin :)) Biz Okeyin kayganlaştırıcısını almıştık canım. Su bazliydi. Gratis, Watsons veya Migros gibi bilimum yerlerden alabilirsin. Burayı keşfettikten sonra gleitgelen aldım eczaneden.
Canim öncelikle bunu kimseye anlatma cünkü oda bi yük biliyorum oldumu olmadimi diye sorup duruyolar iyice strese giriyo insan.sakin umutsuzluga kapilma bunu yasayan bi tek sen deilsin sen egzersizlerine devam et bak tek parmagi yapabiliyomussun devam et 1 2 derken emin olcak yenen arkadaslara bende dahil özel msaj atabilirsin yardimci olmaya calisiriz :)Ya artık korkudan mı neden dolayı anlamıyorum ama ben umudumu kestiğimden denenmiyorum bile artık. 3. Ayımıza girdik buradakileri okudum ve bi kaç gün parmak egzersizi yaptım denedim parmagı içime aldığımda o kadar mutlu oldum ki sonra bi de birlıktelık yaşayalım dedım ama iş birliktelıge gelince bacaklarım titrıyor yaklaştırmıyorum bile ben yenebilecekmıyım inanın hiç bılmıyorum umutsuz vaka olarak bakıyorum kendime kimse bılmıyor bu durumu bi ananeme aradım söyledim o da sürekli beni arayıp boşanırsınız eğer olmasan böyle olmaz psikolojım alt üst oldu artık ikimizde denenmiyoruz bile
Peki okeyden neden diğer markaya geçtiniz? Tahrişe falan mı sebep oldu, diğeri daha mı doğal bir ürün? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Teşekkür ederdim gerçekten artık hem kafamdaki hem bedenimdekiii bu yüküüü atmak işitiyorumCanim öncelikle bunu kimseye anlatma cünkü oda bi yük biliyorum oldumu olmadimi diye sorup duruyolar iyice strese giriyo insan.sakin umutsuzluga kapilma bunu yasayan bi tek sen deilsin sen egzersizlerine devam et bak tek parmagi yapabiliyomussun devam et 1 2 derken emin olcak yenen arkadaslara bende dahil özel msaj atabilirsin yardimci olmaya calisiriz :)
selam arkaasm öncelikle allah yardım ettsin diyorum vejinusmus hastalarına bende 2 yıllık evliyim ilaclarla amaliyatlarla anestesilerle gececek bi hastalık değilmi sistem dısı ve nekadar dişini sıksan bos ben sıktım dişim kırıldı ve gecen hafta bu vejinusmustan kurtuldum inanaın daha kendimi vejinusmus sanıyorum ilginc demi okadar izler bıraktıki kahrolsun vejinusmus:))
ben basardım ama dogru doktorla basardım cok dr gittim helak oldum tuvalete oturamaz hale geldim
bi dr buldum ve zar zor gitmeye karar verdim allah razı olsun başaramam yapamam dedim bide baktım aparatlar vajinada :)) inanamadım ilişkiyede giriyorum yavas yavas daha iyi olucak biliyorum en azından oraya bişey girdiğini anladım dr dan allah razı olsun hipnoterapi ile cozdü tavsiye ederim hatta başka doktorlara gidip kendini helak etme ben öyle olmstum sana tavsiye ede bilirim bana özelden yaz canım yardım etmek istiyorum seni cok iyi anlıyorum
Evet canım şükürler olsun 3 günde yendim. Seninde yeneceğine inanıyorum. İnan kendine. O kadar doğal normal ve acısız bir şeymiş ki. O korkulara gülüp geçiyorum şimdi. Özelden uzunca anlattım detayları. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin :)3 günde yendiniz mi gerçekten? Bu bile bana cesaret verdi. Parmak egzersizine başlamak istiyorum ama dediğiniz gibi sürekli erteliyorum.
Umutsuz vaka olarak bakma sakın canım. Parmak egzersizlerini sakın bırakma. Tek parmak alabiliyorsun madem bütün parmakları dene daha sonra iki parmağa geç. En son da eş parmağına geçYa artık korkudan mı neden dolayı anlamıyorum ama ben umudumu kestiğimden denenmiyorum bile artık. 3. Ayımıza girdik buradakileri okudum ve bi kaç gün parmak egzersizi yaptım denedim parmagı içime aldığımda o kadar mutlu oldum ki sonra bi de birlıktelık yaşayalım dedım ama iş birliktelıge gelince bacaklarım titrıyor yaklaştırmıyorum bile ben yenebilecekmıyım inanın hiç bılmıyorum umutsuz vaka olarak bakıyorum kendime kimse bılmıyor bu durumu bi ananeme aradım söyledim o da sürekli beni arayıp boşanırsınız eğer olmasan böyle olmaz psikolojım alt üst oldu artık ikimizde denenmiyoruz bile
Ya inşallah çünkü bende artık evli olduğumu hissetmek istiyorum egzersizleri de bıraktım dedığim gibi ama yeniden başlıcam inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolurUmutsuz vaka olarak bakma sakın canım. Parmak egzersizlerini sakın bırakma. Tek parmak alabiliyorsun madem bütün parmakları dene daha sonra iki parmağa geç. En son da eş parmağına geç
Eşinin de iki parmağı olduktan sonra p..s denemesine geçin. Bu ilerlemeleri gördükten sonra güvenin yerine gelecek. İnan çok kolay. Sende herkes gibi yapacaksın kendine inan
Allah yardımcınız olsun canım. Ama inan yeneceksin. Sen yapamadığın için değil yapmadığın için yenemedin bence. Çünkü üstünde durmamışsın. Üstünde durduktan sonra yenemeyen yok. İnan bırakma inat et. Hergün az da olsa ilerle. Hergün alıştırma yapYa inşallah çünkü bende artık evli olduğumu hissetmek istiyorum egzersizleri de bıraktım dedığim gibi ama yeniden başlıcam inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur
bana da yazar mısın o yazdıklarını özeldenEvet canım şükürler olsun 3 günde yendim. Seninde yeneceğine inanıyorum. İnan kendine. O kadar doğal normal ve acısız bir şeymiş ki. O korkulara gülüp geçiyorum şimdi. Özelden uzunca anlattım detayları. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin :)
Canım egzersizleri bırakma vajinismus bir erteleme hastalığı hergün yap egzersizlerini kendin başaramazsan maddi durumun varsa bir uzmandan yardım al önce bi kadın Doğum doktoruna git kızlık zarının yapısını öğren İnan bu hastalığın halledilmeyecek hiçbsy yok bende evliliğim ilk ayında yaşadım daha fazla uzatmak istemedim ve bi uzmandan yardım aldım Allah razı olsun onlardan şuan cok mutluyum bende 3 aylık evliyim sende zamana bırakma bian önce çözümüne bak kendinide eşinide yıpratma boş yereYa inşallah çünkü bende artık evli olduğumu hissetmek istiyorum egzersizleri de bıraktım dedığim gibi ama yeniden başlıcam inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur
Arayı uzun tutma hemen hemen hergün yapmaya çalış ilk başlarda böyle olması çok normal yapa yapa geçiyor ilk başlarda derin derin nefes al ver ve senin üste olduğun pozisyonda daha rahat edersin ilk başlarda bunu denebilirsin cnmAlırken zorlanıyorum yine hep kendime olmuycak bişey yok yaptın yapamiycan bişey değil acı yok kendin yaşadın falan gibi telkinler veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?