Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benden hiç kan gelmedi canım. Yendikten sonra da gelmedi hiç. Parmak egzersizlerinde çoğu kişide kan gelmiyor. Vajinayı zorlayan birşey değil zaten. Ama eşin önem veriyorsa sen egzersiz yaparken o da ara sıra bakabilir.

Eşim bence kendin yap inada razıyım der artık olsun yeter Gülsemmi ağlasammı şmdi buna ben

Ben emlayla 10 cm capinda 13 santim boyunda kendim yaptigim aparati alabiliorum esimin p....sini almayada hazirimda ya sonra ya alisamazsam emlasiz yapamazsam

Eşim bence kendin yap inada razıyım der artık olsun yeter Gülsemmi ağlasammı şmdi buna ben
Eşin öyle düşünüyorsa sen hiç birşey düşünmeden hemen egzersizlere başla canım :) egzersizle yenemeyen kimseyi bilmiyorum. Sende yeneceksin. İnan çok kolay. Herkes kolay kolay diyor şuan inanmıyorsun biliyorum ama o küçük parmak girdikten sonra bile kafandaki korku gidecek. Ertelemeden parmak egzersizlerine hemen başla. Herşeyi sorabilirsin. Ben parmak egzersizlerinin 3. Gününde yendim. Kafana takılan herşeyi sorabilirsin istediğin zaman. :)

Ben emlayla 10 cm capinda 13 santim boyunda kendim yaptigim aparati alabiliorum esimin p....sini almayada hazirimda ya sonra ya alisamazsam emlasiz yapamazsam
2 ay önce bende emla ile yendim ve emlayı bırakamam diye çok korktum. Buradaki arkadaşlarında desteği ile emlayı yavaş yavaş kesmeye başladım. Daha az sürmeye başladım. Sonra tamamen bıraktım. Çok kısa bir süre de. Sana tavsiyem ön se...me çok önemli canım. O kısmı sakın atlamayın yendikten sonra. Ön se...me yaptığın zaman fark edeceksin emla sürmüş gibi uyuşuyor sanki vajina. Ama emla gibi hissizlik yok. Nasıl anlatsam güzel bir duygu yani. İnşallah en kısa sürede yaşarsın sende :)

Ay Allah razi olsun tam soruma cvp aldim insallah ya:)) peki basa doner gibi emlasiz aparat parmak vs denedinmi canim

Ay Allah razi olsun tam soruma cvp aldim insallah ya:)) peki basa doner gibi emlasiz aparat parmak vs denedinmi canim
Evet canım merak edip parmak denedim yakın bir zamanda :) ve fark ettim ki p..s parmak ve bütün aparatlardan daha kolaymış. Tam vajinaya göre yaratılmış :)

Deneme yaptık bugün esim penisini sokarken patlick gibi oluyorum ne yapmam lazım
content://media/external/file/55131
Diğer arkaşlarında dediği gibi egzersize başlayınca gerisi geliyor bende asla yapamam kendim oraya bisey sokamam diye düşünmüştüm, üç ay kadar dememedim de, ama o ilk adımı atınca cesaretin artacak bende ilk kulak çubuğuyla denedim doğru nefes ve kegelle birlikte zaten onu görmek bile çok büyük umut oldu. Sende egzersize bi an önce ve artık geceleri ağlama inşallah sende atlatacaksın

İnşallah Pempi'm... İnşallah

Alırken zorlanıyorum yine hep kendime olmuycak bişey yok yaptın yapamiycan bişey değil acı yok kendin yaşadın falan gibi telkinler veriyorum

Aynen öyle psikolojik olarak telkin ederek tekrar deneyeceğim. Ne kadar sürede geçer acaba bu olucak mi olmayacak mı stresi :)))
Valla bende bilmiyorum ama bian önce geçsin çünkü istemsiz azıcık kasiyo insan rahat bitakamiyo bende tam yendim regl oldum bi hafta ara vermem lazım bi hafta sonra zorlanirmiyim yine yapabilir miyim düşünceleri basladi

Valla yaparsınız kendinize güvenin benim ilk yenmemdeki neden çocuk isteğim anne olmak için ilk etap çocuk için bunu yapmam lazim yoksa havadan mucize olmuyor dedim bunu baya bir kafama yerleştirdim yani çocuk için yapmam lazim sonra biraz cesaretlendim ama tek başına yeterli olmadı eczaneden emla krem aldım vajinanın içine ucuna falan sürdum yedirdim baya tabi uyuşturan bi krem olduğu için az yanma hissi oldu sonra parmagimi vajinaya soktum git gel yaptım baktım ki his yok ama görüyorum içine giriyor çıkıyor sorun yok sonra kocama dedim deneyelim diye o prezervatif taktı onun uyuşmaması lazim çünkü ben kendimi hic sıkmadim uzandim bacaklarimi araladim ve derin nefesler aldim dedim ki kendime kocam beni seviyor bebek için yapacam basaricam olacak dedim bu is bugün olacak derken eşim ittirdi bi yanma hissi oldu dediki oldu ayna basımda duruyor aldım elime hafif dogruldum ki aynadan gördüm oldu eşim git gel yapmayı denedi his yok tabi oda oldu sonra dedi ilk deneme için başardık biz agliyoz falan gittim banyoya hic ağrı sızı yok yani nasıl ki bikincaltinda korku varsa yine bilinçaltına oldu olacak yapacam basaricam derseniz beyin onu alıyor sizden zaten .. Biliyorum zor zamanlar bende yaşadım ama yendim işte sizde yeneceksiniz inanın biraz cesaret oluyor yaparsınız ben inanıyorum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…