- 24 Ekim 2017
- 148
- 38
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.761
Simdi ne durumdasiniz emlayi birakabildinizmiValla yaparsınız kendinize güvenin benim ilk yenmemdeki neden çocuk isteğim anne olmak için ilk etap çocuk için bunu yapmam lazim yoksa havadan mucize olmuyor dedim bunu baya bir kafama yerleştirdim yani çocuk için yapmam lazim sonra biraz cesaretlendim ama tek başına yeterli olmadı eczaneden emla krem aldım vajinanın içine ucuna falan sürdum yedirdim baya tabi uyuşturan bi krem olduğu için az yanma hissi oldu sonra parmagimi vajinaya soktum git gel yaptım baktım ki his yok ama görüyorum içine giriyor çıkıyor sorun yok sonra kocama dedim deneyelim diye o prezervatif taktı onun uyuşmaması lazim çünkü ben kendimi hic sıkmadim uzandim bacaklarimi araladim ve derin nefesler aldim dedim ki kendime kocam beni seviyor bebek için yapacam basaricam olacak dedim bu is bugün olacak derken eşim ittirdi bi yanma hissi oldu dediki oldu ayna basımda duruyor aldım elime hafif dogruldum ki aynadan gördüm oldu eşim git gel yapmayı denedi his yok tabi oda oldu sonra dedi ilk deneme için başardık biz agliyoz falan gittim banyoya hic ağrı sızı yok yani nasıl ki bikincaltinda korku varsa yine bilinçaltına oldu olacak yapacam basaricam derseniz beyin onu alıyor sizden zaten .. Biliyorum zor zamanlar bende yaşadım ama yendim işte sizde yeneceksiniz inanın biraz cesaret oluyor yaparsınız ben inanıyorum olacak
Yani tekrarında olmazsa diye bi korku oldu ama bende kendime telkinler verdim demek ki oluyormuş yine olacak diye. Düşünme stres yapma bence artık daha kolay bundan sonrası :)Yenen arkadaşlar ilk başarıdan sonra ikinci denemeniz nasıl oldu? Tekrar başaramamak gibi birşey yaşadınız mı? Ben yendim ama daha 2. denemeyi yapmadık.
Yenen arkadaşlar ilk başarıdan sonra ikinci denemeniz nasıl oldu? Tekrar başaramamak gibi birşey yaşadınız mı? Ben yendim ama daha 2. denemeyi yapmadık.
Arkadaşlar ben ilişki esnasında bu yanma hissinden kurtulamıyorum, emla mı bana iyi gelmiyor yoksa yara mı var o mu böyle yanıyor çözemiyorum
Arkadaşlar benim de bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İki aylık evliyim eşimle henüz ilişkiye giremedik. Denemelerimiz oldu ama hepsinde p.. azıcık girdikten sonra eşimi ittirip yarım bıraktım. Bu da vajinismus olabilir mi? Yoksa vajinismus sadece ilişki esnasında kaskatı kesilme ve eşini yaklaştırmama durumu mu? Önceki yazıları okudum ama kafam çok karışık krem vs kullanmadan olmaz mı sizce kimyasal bişey değsin istemiyorum öyle hassas bi bölgeye. Çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
Vajinismusun dereceleri var sen biraz alabildiğin için hafif derece olansin bende oyleydimArkadaşlar benim de bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İki aylık evliyim eşimle henüz ilişkiye giremedik. Denemelerimiz oldu ama hepsinde p.. azıcık girdikten sonra eşimi ittirip yarım bıraktım. Bu da vajinismus olabilir mi? Yoksa vajinismus sadece ilişki esnasında kaskatı kesilme ve eşini yaklaştırmama durumu mu? Önceki yazıları okudum ama kafam çok karışık krem vs kullanmadan olmaz mı sizce kimyasal bişey değsin istemiyorum öyle hassas bi bölgeye. Çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
Canım aynen anlattıklarını yaşıyordum. Oda vajinismus sonuçta yabancı bir cismi içeri kabul etmiyor vajina, öyle düşün.
egzersiz neden yapmıyorsun bence egzersizlere baslamalısın canım ben yendim cok şükür iki ay oldu :)evet canım ucu sadece
sonra o duvara takılıp kalıyorum ve ilerleme yok.
egzersiz yapamıyorum.
:'(
sende durum ne peki?
Evet büyük ihtimal vajinismus ama hafif canım. Ve daha çok yeni evlisin. Şanslısın burayı buldun :) Bende evlendikten 20 gün sonra yendim. Buradaki arkadaşlar ve parmak egzersizleri sayesinde. Ben eşimi yaklaştırmıyordum bile. İleri dereceydim yani. Ama parmak egzersizleri ile 3 günde yendim. Sende çok kısa bir sürede yenebilirsin. Bence parmak egzersizlerine hemen başla vakit kaybetme. Çünkü bu erteleme hastalığı malesefArkadaşlar benim de bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İki aylık evliyim eşimle henüz ilişkiye giremedik. Denemelerimiz oldu ama hepsinde p.. azıcık girdikten sonra eşimi ittirip yarım bıraktım. Bu da vajinismus olabilir mi? Yoksa vajinismus sadece ilişki esnasında kaskatı kesilme ve eşini yaklaştırmama durumu mu? Önceki yazıları okudum ama kafam çok karışık krem vs kullanmadan olmaz mı sizce kimyasal bişey değsin istemiyorum öyle hassas bi bölgeye. Çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
İnşallah yeneceksin tabiki canım. İnanmak başarmanın yarısıdır. Yolu yarılamışsın sen :)Geçmişte burdan yardım alan arkadasların yorumlarını okudum hepsi yenmiş ... Ben de yeneceğim Allah'ın izniyle:)
Evet büyük ihtimal vajinismus ama hafif canım. Ve daha çok yeni evlisin. Şanslısın burayı buldun :) Bende evlendikten 20 gün sonra yendim. Buradaki arkadaşlar ve parmak egzersizleri sayesinde. Ben eşimi yaklaştırmıyordum bile. İleri dereceydim yani. Ama parmak egzersizleri ile 3 günde yendim. Sende çok kısa bir sürede yenebilirsin. Bence parmak egzersizlerine hemen başla vakit kaybetme. Çünkü bu erteleme hastalığı malesef
3 günde yendiniz mi gerçekten? Bu bile bana cesaret verdi. Parmak egzersizine başlamak istiyorum ama dediğiniz gibi sürekli erteliyorum.
Bende 3 günde yendim kuzum. Egzersizi hep erteliyordum. Sonra adetim bittikten sonra dedim başlayayım bakalım ne olacak. Başladım 3 gün egzersiz yaptım 4. günde yendim :)) Inanın ve cesaret edin egzersizı yabana atmayın nolursunuz. Herkes yenebilir sadece cesaret ve azim..
Peki egzersiz o bölgeye hiç bişey sürmeden de yapılabilir mi
Evet canım ben sadece kayganlaştırıcı kullanıyordum.
Kullandığınız kayganlaştırıcının markası nedir? Eczanede satılıyor mu? Çok soru soruyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?