Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Simdi ne durumdasiniz emlayi birakabildinizmi

Yenen arkadaşlar ilk başarıdan sonra ikinci denemeniz nasıl oldu? Tekrar başaramamak gibi birşey yaşadınız mı? Ben yendim ama daha 2. denemeyi yapmadık.
Yani tekrarında olmazsa diye bi korku oldu ama bende kendime telkinler verdim demek ki oluyormuş yine olacak diye. Düşünme stres yapma bence artık daha kolay bundan sonrası :)

Yenen arkadaşlar ilk başarıdan sonra ikinci denemeniz nasıl oldu? Tekrar başaramamak gibi birşey yaşadınız mı? Ben yendim ama daha 2. denemeyi yapmadık.

Bi kere yaptınız ya devamı gelir
Benim de ilki yaptıktan sonra 2.de korkum oldu tekrar yapabilecek miyim başa dönermiyim diye kendi kendini sakinleştir olacak yaptım de sonrası kolay
3 4ilişkide o korku da kalmıyor
Çünkü yaptığını görüyorsun beyin kabulleniyor

Arkadaşlar ben ilişki esnasında bu yanma hissinden kurtulamıyorum, emla mı bana iyi gelmiyor yoksa yara mı var o mu böyle yanıyor çözemiyorum

Arkadaşlar benim de bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İki aylık evliyim eşimle henüz ilişkiye giremedik. Denemelerimiz oldu ama hepsinde p.. azıcık girdikten sonra eşimi ittirip yarım bıraktım. Bu da vajinismus olabilir mi? Yoksa vajinismus sadece ilişki esnasında kaskatı kesilme ve eşini yaklaştırmama durumu mu? Önceki yazıları okudum ama kafam çok karışık krem vs kullanmadan olmaz mı sizce kimyasal bişey değsin istemiyorum öyle hassas bi bölgeye. Çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.

Canım aynen anlattıklarını yaşıyordum. Oda vajinismus sonuçta yabancı bir cismi içeri kabul etmiyor vajina, öyle düşün.

Vajinismusun dereceleri var sen biraz alabildiğin için hafif derece olansin bende oyleydim

Canım aynen anlattıklarını yaşıyordum. Oda vajinismus sonuçta yabancı bir cismi içeri kabul etmiyor vajina, öyle düşün.

Peki yendiniz mi ve nasıl başardınız? Parmak egzersizlerini okudum ama her şey şuan o kadar karmaşık geliyor ki ilk hamlem ne olmalı ne yapmalıyım hiç bir şey bilmiyorum.

Evet büyük ihtimal vajinismus ama hafif canım. Ve daha çok yeni evlisin. Şanslısın burayı buldun :) Bende evlendikten 20 gün sonra yendim. Buradaki arkadaşlar ve parmak egzersizleri sayesinde. Ben eşimi yaklaştırmıyordum bile. İleri dereceydim yani. Ama parmak egzersizleri ile 3 günde yendim. Sende çok kısa bir sürede yenebilirsin. Bence parmak egzersizlerine hemen başla vakit kaybetme. Çünkü bu erteleme hastalığı malesef

3 günde yendiniz mi gerçekten? Bu bile bana cesaret verdi. Parmak egzersizine başlamak istiyorum ama dediğiniz gibi sürekli erteliyorum.

Yok kullanmiyorum sperm öldürüyor diye duydum ve her ilişkide vajinaya zararlıdır diye düşündüm bir iki kullandım sonra kayganlastirici JEL ile denedim oluyor şuan çok şükür ...

3 günde yendiniz mi gerçekten? Bu bile bana cesaret verdi. Parmak egzersizine başlamak istiyorum ama dediğiniz gibi sürekli erteliyorum.

Bende 3 günde yendim kuzum. Egzersizi hep erteliyordum. Sonra adetim bittikten sonra dedim başlayayım bakalım ne olacak. Başladım 3 gün egzersiz yaptım 4. günde yendim :)) Inanın ve cesaret edin egzersizı yabana atmayın nolursunuz. Herkes yenebilir sadece cesaret ve azim..

Peki egzersiz o bölgeye hiç bişey sürmeden de yapılabilir mi

Kullandığınız kayganlaştırıcının markası nedir? Eczanede satılıyor mu? Çok soru soruyorum kusura bakmayın

Yok canım estağfurullah sorabilirsin :)) Biz Okeyin kayganlaştırıcısını almıştık canım. Su bazliydi. Gratis, Watsons veya Migros gibi bilimum yerlerden alabilirsin. Burayı keşfettikten sonra gleitgelen aldım eczaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…