Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İki gün oldu ama hala hafif bi kanama var cokkk az. Ağrım yok. Acaba tekrar emla ile deneme yapsam sorun olur mu kızlar?

Benimde öyle olmuştu kuzum. Geçiyor birkaç gün içinde. Hatta birkaç ilişki de tekrar gelebilir sıkıntı yapma. Ama bence emlayi bırakmalısın. Artık vajinan mikroplara karşı korumasız ve olabildiğince doğal kalmalı. Ki sen kaldı ki ta içine sürüyorsun. Bence emlasiz deneyin. Yinede çok sıkıntı olacaksa kullan tabi ama en azından miktarı çok düşük olsun

Sadece girişe sürerek deneyeyim sonraki süreçte birakirim . şuan sadece içim rahat etsin diye sürmek istiyorum. Ve bir iki güne adet olacam o yüzden ara girecek.

Tamam canimm bir iki denemeden sonra Dr.a muaneye gitmeyi düşünüyorum. Zorlanır miyim acaba

Canım ben gittim Jinekologa sadece dudakları ayırıp içine ışıkla bakıyor yani herhangi bişey sokmuyor o sırada bacaklarında tepki var mı kasıyor musun onu görmek için sanırım başka hiçbişey yapmadı bana sonra da parmak egzersizinden bahsetti. Yani korkacak zorlanamaz birşey değil bende egzersizlere devam ediyorum o yüzden

Ben alttan normal muaneyi kasttetim canm. Daha önce hic muane olmadim da

Nasıl rahat okuyorsan öyle yap zaten canım ayna kullan. Emla kullanmaktan da korkma. Bırakamam diye düşünenler oluyor ama yendikten sonra çok kolay bırakılıyor. Ben yendikten sonra bıraktım hemen. Emla sürdükten sonra 10 dakika bekle öyle yap. Mercimek tanesi kadar az ama ben fındık kadar sürüyordum :) o zaman çok güzel uyuşuyor. Resmen hiç birşey hissetmiyorsun. Emla egzersizlerini hızlandırır baya. Hissetmeyince çok kolay ilerliyorsun :) zaten egzersiz sırasında uyuşukluk yavaş yavaş gidiyor his almaya da başlıyorsun vajinan da alışmış esnemiş oluyor his geçince de devam et biraz. İki parmağı bol bol çalış hemen bırakma 20 dakika çalış kesin canım :)

Sen nasıl yendin peki
Öncelikle parmak egzersizi yapmadım ben mum ile aparat yaptım inceden kalina giden beyaz bir mumdu strece sardım zeytin yağı sürdüm biraz fistigimla oynayıp sonra az az başladım ince yerini yaptıkça kalın yerine doğru biraz biraz keserek en kalina geldim bol bol egzersiz ile 6. Gün es denemesi ve olumlu sonuç

Bunuda gör canım ayrıntılı yazmıştım o zaman

Dediğin gibi yaptım canım fındık kadar sürdüm daha iyi uyuştu. İlk başta minicik bi parça emla sürüp tek parmak seri girip çıkardım. Sonra iki parmak düne göre çok daha zor oldu. Pes etmedim. Emlayı biraz daha sürdüm tekrar tek parmak sokup çıkardıktan sonra iki parmağımı üst üste koyup soktum içerde açtım. Nefes ve kegel yaptım. Ama yanlara doğru esnetemedim acıdığını hissettim ve rahatsızlık hissi verdiği için bıraktım tekrar. Son olarak işaret parmağım kalınlığındaki allık fırçamı sokmayı denedim. Parmaktan daha çok zorlandım yabancı cisime. Bayağı bi uğraştım 4-5 cm sokabildim gerisi baskı hissettirdi bitirdim egzersizi.

Bunuda gör canım ayrıntılı yazmıştım o zaman

Tebrik ederim. Ben parmak egzersiziyle başladım dünden beri 2 parmak 1 boğum alabiliyorum. Biraz daha itmeye çalıştım ama acıyordu. Allık fırçasını inçe beyaz eldivene geçirip onu denedim ama aşırı zorlandım. Yabancı ve sert bi cisim olduğu için hiç hazmetmedim((( sen direkt mumla mı başladın

Merhaba bende -Rainankara123- arkadaşımızın yaptığı gibi ilerledim ama direk mumla degilde kulak çubuğunu streçleyip denedim sonra onunda 4 ünü streçleyip yaptım, sonra inceden kalina muma geçtim bana parmak zor gelmişti, mumunda tabiki sert olmasi kötü yanı o yüzden tahriş olursa diye son iki gün çok az egzersiz yapmiştım eşli denemeye geçme cesareti oluştu zaten bu sürede neyse demekki kişisine göre değişiyor sen nasil rahatsan onu yap sonuçta psikolojik bi durum ama'ç beynimizin oraya bisey girebileceğini kabullensin. Allah yardımcın olsun

Olsun canım ilerleme var yine de pes etmeden böyle devam et. Burnundan derin nefes al karnını şişirerek nefesini verirken it parmağını inan öyle çok rahat oluyor vajinada kasılma olmuyor o zaman. Zamanla alışacaksın şimdi zor geldiğine bakma 1-2 güne iki parmağı çok rahat almaya başlarsın

Kızlar çok motive ettiniz allah razı olsun inşallah daha rahat almaya başlarım iki parmağı. Eş denemesine geçmiyorum rahatlayana kadar.

Evet mumla ilk baslamistim parmak daha itici gelmişti bana birde mumun üzerindeki o streç bile çok güzel kaymasını sağlıyordu bikez streczsiz denemiştim o kadar rahat kaymamıştı aslında parmak daha zor gibi geliyordu ama sen parmakta rahatsan oyle devam et ama canının daha az acıması için o bölgeni biraz oksa açılsın kayganlassin kendiligindende birde once bir parmak bir bogum iki bogum sonra ikinci parmak bir bogum iki bogum diye ilerle senin bir bogumda takıldığın canının acidigi yer o kas zaten orayı açıcaz sorun bu birinci parmağı iyice sonuna kadar alki inceyken orayı bir aş canım ben bu yüzden mumla yaptım parmakta çok itilmez ama mumda o bir boğumluk yeri ittinmi sonsuz bir boşluk gibi daha özgüven veriyor ama parmakta o hissedilmez sanki daha verimli olur sana :/

Evet canım haklısın ama ilk başta direkt parmakla başladığım için farklı bir cisim çok korkunç geliyor. İki parmağa alıştırma yaparken aparatlara da başlasam iyi olur ama cesaret işte bakalım nasıl ilerliycem paylaşıp göreceğiz desteğiniz sayesinde:)

Bu burda dursun okudukça motive olayım

Sorun zaten orayı sahiplenmemiz baska bir cismi veya insani oraya yaklastiramamamiz ben yenmeden eşimin penisi değdiği anda bacağımı kapatiyordum ama buna alış önce kafanda orası boşluk orada bir yer var ve inan bana sanki sonsuz bir boşluk var ne soksan girecek gibi kafanı önce böyle rahatlat inşallah çok kısa sürüyor yeterki egzersiz yap çok güzel bişey valla ne kadar çabuk yaparsan okadar iyi hadi bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…