- 5 Temmuz 2017
- 375
- 156
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.021
En basta bende tek parmakla basladm sonra iki ve sonra uçlu denedim.daha sonrada eşimin parmakları ile denedm. Baktım alisiyorum sonra p.e geçtik. Her p. Denemesinden önce 10-15 dk parmak egzersizi yaptık. İlk birkaç denemede sadece bas kısmı girdi. Bu şekilde birkaç gün devam ettik. Sonra baktık yarısı oluyor bende kendimi sartlandirdim olacak diye ve oldu. Acı çok az kanama ise bi damla
Krem kullanıyor musunNe güzel çok mutlu oldum senin adına. birkaç ilişki sonrasında her şey düzeliyormuş. birkaç sefer daha azaltarak kremi kullanıp sonra bırakabilrsin. ben de iki parmağa geçebilsem biraz cesaretim ve güvenim artacak..
Krem kullanıyor musun
kremi tam olarak nasıl sürdün dışına ve girişine miKremle uyusturmadan da yaparsam bende mutlusu yok yanı olamazzallah kimseyi bu şekilde sınamasın.
iki parmağa ben de geçememiştim. bir parmağı seri sekilde sokup çıkarabiliyodum ama iki parmak yapamadim icim bi kötü oluyoduNe güzel çok mutlu oldum senin adına. birkaç ilişki sonrasında her şey düzeliyormuş. birkaç sefer daha azaltarak kremi kullanıp sonra bırakabilrsin. ben de iki parmağa geçebilsem biraz cesaretim ve güvenim artacak..
Evet girişe durdum ve sonra egzersiz yaptığım parmagin ucuna sürüp iç kısma surdumkremi tam olarak nasıl sürdün dışına ve girişine mi
Bende uç parmakta emlayi denedim ama sonra p.e gectim çünkü gerçekten bakiyosun uç parmak alınabiliyor ve uyuştuğu için hic bise hissetmiyon.sadece gleitgelen kayganlaştırıcı ile egzersiz deniyorum. aslında elimde emla krem ve vemcaine uyuşturucu sprey var ilişki denemelerinde kullanırım diye almıştım.
iki parmağa ben de geçememiştim. bir parmağı seri sekilde sokup çıkarabiliyodum ama iki parmak yapamadim icim bi kötü oluyodu
ben de minyon bi tipim. haliyle eşimin orta parmağı benim iki parmağına yakin kalinlikta olunca egzersize onun orta parmagiyla devam edelim dedik.onun parmagina alıştım ve o da seri şekilde gir çık yapabilince penis denemesine geçtik. ilk bi iki denemede sadece başı girebildi ama en azından girebileceğini gorup aşırı bi cesaretleniyosun.
oyle uc dort gunde yavaş yavas gire gire başardık ve yendik.. :)
*sadece gleitgelen kayganlaştırıcı kullandim. baska krem vs yok.
şimdi yeneli 1hafta oldu hrr gun daha da kasılmalarım azalıyo çok sukur. hafiften zevk bile alıyorum
Bende uç parmakta emlayi denedim ama sonra p.e gectim çünkü gerçekten bakiyosun uç parmak alınabiliyor ve uyuştuğu için hic bise hissetmiyon.
3 parmak çokkk büyük bi başarı çünkü penisten daha kalın olabiliyo 3 parmak. tebrik ederim bunu başardıgın için
Ben bunu krem olmadan yapamazdm3 parmak çokkk büyük bi başarı çünkü penisten daha kalın olabiliyo 3 parmak. tebrik ederim bunu başardıgın için
Anladım teşekkürler, demek ki olabiliyor bu geçer inşallah zamanla artık napalım5 hafta oldu bende yeneli ama ilk bir iki giriş çıkış anında zorlanma yaşıyorum hala geçmedi
Gelir tabikiii sadece çabala pes etmeYaaa mucize gibi kızlar 2 parmak bir boğum yaptımmm benim için imkansızı sadece 5 dk bekletebildim ürktüğüm için..devamı gelir mi ki?
Inşallah canım çok az bir acı sadece o anlık ama normal herhalde sonucta yeni yeni alışıyoruz :/Anladım teşekkürler, demek ki olabiliyor bu geçer inşallah zamanla artık napalım
Egzersiz yapabildigin kadar yap tatlım ne kadar egzersiz o kadar çabuk başarıGelir tabikiii sadece çabala pes etme
Evet kesinlikle.pamuklu ic camasiri kullan kesinlikle.sadece suyla yikamaya dikkat edin.ama ilk ay naparsan yap enfeksiyon kapiliyo canim.Peki ilk birliktelikten sonra ayrıca biseye dikkat etmek gerekiyo mu? Hijyen duş iç çamaşırı falan?
Peki enfeksiyonu azaltmak için ne yapabilirim su içmek dışındaEvet kesinlikle.pamuklu ic camasiri kullan kesinlikle.sadece suyla yikamaya dikkat edin.ama ilk ay naparsan yap enfeksiyon kapiliyo canim.
Nasıl yendin eksersiz yapmadan olmuyor mu?Kizlarrrr vajismusu yeneli 40 gun oldu ve hamileyim ya cok sevincliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?