Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne güzel çok mutlu oldum senin adına. birkaç ilişki sonrasında her şey düzeliyormuş. birkaç sefer daha azaltarak kremi kullanıp sonra bırakabilrsin. ben de iki parmağa geçebilsem biraz cesaretim ve güvenim artacak..

iki parmağa ben de geçememiştim. bir parmağı seri sekilde sokup çıkarabiliyodum ama iki parmak yapamadim icim bi kötü oluyodu
ben de minyon bi tipim. haliyle eşimin orta parmağı benim iki parmağına yakin kalinlikta olunca egzersize onun orta parmagiyla devam edelim dedik. onun parmagina alıştım ve o da seri şekilde gir çık yapabilince penis denemesine geçtik. ilk bi iki denemede sadece başı girebildi ama en azından girebileceğini gorup aşırı bi cesaretleniyosun.
oyle uc dort gunde yavaş yavas gire gire başardık ve yendik.. :)
*sadece gleitgelen kayganlaştırıcı kullandim. baska krem vs yok.
şimdi yeneli 1hafta oldu hrr gun daha da kasılmalarım azalıyo çok sukur. hafiften zevk bile alıyorum

sadece gleitgelen kayganlaştırıcı ile egzersiz deniyorum. aslında elimde emla krem ve vemcaine uyuşturucu sprey var ilişki denemelerinde kullanırım diye almıştım.
Bende uç parmakta emlayi denedim ama sonra p.e gectim çünkü gerçekten bakiyosun uç parmak alınabiliyor ve uyuştuğu için hic bise hissetmiyon.

çok güzelll.. canım ben eşim parmağıyla dokununca itiyorum eş parmagını kabul edemiyorum çok itici ürkünç geliyo nedense. ama kendi tek parmagımla sorun yasamıyorum. iki parmağı bir başarabilsem belki aparat ile ilerleyeceğim ya da direkt senin gibi penis denemesi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…