Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iste o bombeli et dedigin yer kizlik zarin canim orayi gectikten sonrasi cok cok colay hatta orasida kolay kendini kasmadikca

Arkadaşlar sadece emla ya da anestol la bu psikolojik durumu yenen varmi

Canım bak dediğin gibi bu bir psikolojik sorun. Yanı krem bile sürsen psikolojin yine kasar. Kremle degil beyinle ve telkinle bitecek birsey bu. O yüzden bence hiç krem falan bulaşmayın. Olabildiğince doğal olsun herşey. Kullanacaksan bol bol kayganlaştırıcı kullan.

Kizlarrrr vajismusu yeneli 40 gun oldu ve hamileyim ya cok sevincliyim

Yaaa canımmm çok sevindim adına.. Burada hergun bir arkadaşımızın mutluluğuna şahit oluyoruz çok güzel haberler bunlar. Inşallah sağ salim kucağına alırsın :)) Buraları bırakma arada yaz ki insanlar umutlarını tekrar yeşertsin:)))

Ayyy canim yazarim herzaman.kimse pes etmesin esinle aran daha iyi oluyor herkese yardim ederim yazazin buraya

Merhaba canım. Bende aynı şeyi yaşadım. Sanırım herkeste var. Hassas bir nokta orası. Oraya dokunmamaya çalış. Zaten parmağını yukarı itersen yön yanlış olur. Yönü popoya doğru. Yani parmağını aşağı it yukarı itme sakın. O kısma değmezsin o zaman. İki parmakta tek parmak kadar kolay oluyor. Acı olmuyor hiç. Yönünü iyi ayarla. Hastane eldiveninin bir parmağına iki parmağını geçirip deneyebilirsin. Emla kullan istersen. İşini çok kolaylaştırır. Güzel uyuşturuyor.

Arkadaşlar sadece emla ya da anestol la bu psikolojik durumu yenen varmi
Uyuşturucu kremler sadece yardımcı oluyor canım. Ama tek başına bir çözüm değil kesinlikle. Tek çözümü egzersiz diyebilirim. Egzersizlerinde kullanabilirsin krem. Daha çabuk ilerlemenin sağlar. Bu arada emla anestol den daha iyi uyuşturuyor. En yakın zamanda egzersize başla bence. Egzersiz bu işin anahtarı :)

Dediğin gibi yapmaya çalıştım ama ister istemez mutlaka değiyor parmak işte:) dün de mercimek tanesi kadar emla sürüp öyle denedim iki parmağı. Aşağı yöne ittim. Bugün de aynısını denicem. Aynaya çok alışıyorum galiba aynasız yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…