- 5 Temmuz 2017
- 375
- 156
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.041
Gelir tabikiii sadece çabala pes etme
Eşinde temizlgine dikkat etsin canim.ic camasirini mümkünse utüleyip giy hergün ic camasiri deistirmeye dikkat etPeki enfeksiyonu azaltmak için ne yapabilirim su içmek dışında
Iste o bombeli et dedigin yer kizlik zarin canim orayi gectikten sonrasi cok cok colay hatta orasida kolay kendini kasmadikcaÇok zorlandım oradan iki parmak girerken çok canım acıyacakmış gibi hissettim. Oysa ki sadece girerken bombeli bi et var girişte orası baskıdan acıyor geriye kalanında acı yok.tamamen psikolojik benim ki denedim ama korkudan 5 dk tutabildim bitirdim egzersizi.
Ben ikisini de kullanmadım canım ve gerçekten de orayı uyuşturmak zorunda hissetme kendini öyle bir acı sı yok kiArkadaşlar sadece emla ya da anestol la bu psikolojik durumu yenen varmi
Arkadaşlar sadece emla ya da anestol la bu psikolojik durumu yenen varmi
Sen nasıl yendin peki
Kizlarrrr vajismusu yeneli 40 gun oldu ve hamileyim ya cok sevincliyim
Ayyy canim yazarim herzaman.kimse pes etmesin esinle aran daha iyi oluyor herkese yardim ederim yazazin burayaYaaa canımmm çok sevindim adına.. Burada hergun bir arkadaşımızın mutluluğuna şahit oluyoruz çok güzel haberler bunlar. Inşallah sağ salim kucağına alırsın :)) Buraları bırakma arada yaz ki insanlar umutlarını tekrar yeşertsin:)))
Emla kullanarak yendim gibiArkadaşlar sadece emla ya da anestol la bu psikolojik durumu yenen varmi
Merhaba canım. Bende aynı şeyi yaşadım. Sanırım herkeste var. Hassas bir nokta orası. Oraya dokunmamaya çalış. Zaten parmağını yukarı itersen yön yanlış olur. Yönü popoya doğru. Yani parmağını aşağı it yukarı itme sakın. O kısma değmezsin o zaman. İki parmakta tek parmak kadar kolay oluyor. Acı olmuyor hiç. Yönünü iyi ayarla. Hastane eldiveninin bir parmağına iki parmağını geçirip deneyebilirsin. Emla kullan istersen. İşini çok kolaylaştırır. Güzel uyuşturuyor.kızlar tek parmak sokmaya çalışırken , parmagımı soktugum yerin üstünde mercimek kadar bi şey var oraya değiyor parmagım ve acıyor orası.. nedir o bilen var mı? ona dokunmamaya çalışınca daha rahat sokuyorum parmağımı ama değince canımı acıtıyor egzersizin ileriki aşamaları daha korkutucu oluyor benim için
Uyuşturucu kremler sadece yardımcı oluyor canım. Ama tek başına bir çözüm değil kesinlikle. Tek çözümü egzersiz diyebilirim. Egzersizlerinde kullanabilirsin krem. Daha çabuk ilerlemenin sağlar. Bu arada emla anestol den daha iyi uyuşturuyor. En yakın zamanda egzersize başla bence. Egzersiz bu işin anahtarı :)Arkadaşlar sadece emla ya da anestol la bu psikolojik durumu yenen varmi
Egzersiz yapmadan çok zor canım. Egzersizle kesin bir çözümü varken erteleme bence egzersize başla. İnan olacak. Yapanların oluyor çünkü. Burada görmüşsündür bolca örnekNasıl yendin eksersiz yapmadan olmuyor mu?
Merhaba canım. Bende aynı şeyi yaşadım. Sanırım herkeste var. Hassas bir nokta orası. Oraya dokunmamaya çalış. Zaten parmağını yukarı itersen yön yanlış olur. Yönü popoya doğru. Yani parmağını aşağı it yukarı itme sakın. O kısma değmezsin o zaman. İki parmakta tek parmak kadar kolay oluyor. Acı olmuyor hiç. Yönünü iyi ayarla. Hastane eldiveninin bir parmağına iki parmağını geçirip deneyebilirsin. Emla kullan istersen. İşini çok kolaylaştırır. Güzel uyuşturuyor.
Emla kullanarak yendim gibi
anlamadmÖyle mi egzersiz deniyor onu yapmadın mı?
Sadece emla mi kullandın burdakide egzersiz de diyor onu yaptın miAnlamadm
anlamadm
Tabiki egzersiz yaptm canm baktım egzersizler de ilerliyorum. Emla ile uç parmak ve ardından p. Denemesi yaptimSadece emla mi kullandın burdakide egzersiz de diyor onu yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?