- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.841
Arkadaşın biri yazmıştı az önce, eşine sırtın dönük kucağına oturacaksın diye.o şekild e denedimhangi pozisyonda yapabildin canim bende deniyim cok caresiz kaliyorum herkes nasil yapiyor zevk aliyor anlamiorum
tebrikler canim bende dün yendim:))) 3 senem bosu bosuna gitmis. birazdan yine denicez emin olabilmem icin. dün bende tüm girdi ve aci hissetmedim.ama kan gelmemesine cok üzüldüm. insallah kan gelir 2-3 defadan sonraMerhabalar ben galiba dün aksam yendim burayi okuya okuya :) yazmak istedim cesaret geldi. hala inanamiyorum ama tamda olmadi galiba. yarisini aldim herhalde yada yarisindan cogunu yavas yavas git gel yapmada acidi ama sanki duvar gibi biyer iyice cuk diye girmediacaba kasmi o acaba birdahaki denememde olurmu
Kesinlikle insan en başta inanamıyor. Benim ilk birkaç deneme de kanama olmuştu. Hatta ilk denemede tam aldım p.i sonraki denemelerde yarıdan öteye gidemedik. Dediğin gibi duvar vardı sanji. Bugün pozisyon değiştirdik ise yaradi
Bende sanırım yendim artık :) Dün itibari ile çok şükür bu dertten kurtulmuş bulunmaktayım. İnsan inanamıyor. Emla ile denedim. Ben üstteydim. 1.5 senelik dert bitti ... Şimdi acaba ikincisi olacak mı endişesi başladı.. Ama keyfimi bozmayacaım. Bu günleri de gördüm ya :) Bana bu konuda desteğini esirgemeyen arkadaslarıma çok çok teşekkür ederim . Hakkınız ödenmez...
cok canim yukari gitmiyor merak etme ama tek parmaktan sonra yapmak zor olur diye dusunuyorum cunku pen. biraz daha genis ve buyuk oldugu icin biraz kalin bi aparat yapip onunla çalış yani vajiyi biraz genişletmeye çalış ki rahat girsinBende bi buçuk yıllık evliyim tek parmak alabiliom artık daha da parmakla falan uprasmak istemiyorum bu pozisyonda denesem bı sakınca olur mu yapabilirmiyim parmak egzersizi ilerletmeden Allah rızası için yardım edin eşim bu bı ayda ya bitircez bu işi ya bitircez dio artık sabrı kalmadı herkes bebek yapıo bnde istıyorum dıo nolur yardım edin ve son olarak parmagı aşagıya doğru popoya doğru yapın dıolar ama o pozısyonda bn üstte olacagım için yukarı gıtcek pnis tam tersi olmuo mu kafama takıldı yapanlar nolur bi açıklasn bna ya
cok canim yukari gitmiyor merak etme ama tek parmaktan sonra yapmak zor olur diye dusunuyorum cunku pen. biraz daha genis ve buyuk oldugu icin biraz kalin bi aparat yapip onunla çalış yani vajiyi biraz genişletmeye çalış ki rahat girsin[/QUO
Yanı iki parmak yapana kadar çalışayım öle mi
Aslında 2-3 parmak değil önemli olan. Önemli olan korkunu yenebilmen. Burda 2 parmak alamadan yenen arkadaslar oldu. Ben biraz korkak olduğum için 2 parmaktan biraz kalın aparat yaptım kendime onunla yendim.
bende aparatla yendigim icin kendim denediğim yöntemler ile yardimci olmaya çalışıyorum. ben inceden kalina dogru giden aparatlar yapmistim. en ince aparatim goz kalemiydi sonra rimel sonra beyaz bakkal mumu, peceteyle streclenmis beyaz mum ve en buyugu penis boyutunda beyaz muma sarili strecli aparatimdi. toplamda 5 adet aparat yapmistim hepsini de guzelce streclemistim. kullanmadan once bebe yagi kullanabilirsin.Aparatı nasıl yaptınız acaba
bende aparatla yendigim icin kendim denediğim yöntemler ile yardimci olmaya çalışıyorum. ben inceden kalina dogru giden aparatlar yapmistim. en ince aparatim goz kalemiydi sonra rimel sonra beyaz bakkal mumu, peceteyle streclenmis beyaz mum ve en buyugu penis boyutunda beyaz muma sarili strecli aparatimdi. toplamda 5 adet aparat yapmistim hepsini de guzelce streclemistim. kullanmadan once bebe yagi kullanabilirsin.
Canm bana da atarmisin
Bende tek parmakta kaldım 2. Parmak daha yapamadım . Ben eldiven ile yapıyorum burdan bir arkadaş söylemişti öyle biraz rahat olduCok sert olmuomu onlar valla içim kalkıo ya kalem mesela ınce sert tahta kulaga burna nasıl sokulmaz orada ole gelıo bna kusura bakmayın sacma gelebılır sıze valla ama düşüncesi bıle ürkütüo beni Allahım sen yardım et gercekten stresten ölcem artık
Bende tek parmakta kaldım 2. Parmak daha yapamadım . Ben eldiven ile yapıyorum burdan bir arkadaş söylemişti öyle biraz rahat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?