Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canim bende dün yendim:))) 3 senem bosu bosuna gitmis. birazdan yine denicez emin olabilmem icin. dün bende tüm girdi ve aci hissetmedim.ama kan gelmemesine cok üzüldüm. insallah kan gelir 2-3 defadan sonra

Arkadaslar posisyon cok önemli. siz mutlaka üstte olucaksiniz!!! kasma falan olmuyor. sirtinizin dönme sebebi ise,hem pen... vajinaya dogru cabuk yolu buluyor ve kalple ve gözlerle harekete gecmiosunuz. birbirinize bakarsaniz yine zor olur isin icine cünkü ask,duygu,sevgi geliyor. bakmadan sirtinizi dönüp oturun kucagina. inanin ben 3 sene agladim zirladim,kabusdu benim icin. ilk denemem dündü ve oldu. bakalim birazdan yine olursa astim demekdir

Bende sanırım yendim artık :) Dün itibari ile çok şükür bu dertten kurtulmuş bulunmaktayım. İnsan inanamıyor. Emla ile denedim. Ben üstteydim. 1.5 senelik dert bitti ... Şimdi acaba ikincisi olacak mı endişesi başladı.. Ama keyfimi bozmayacaım. Bu günleri de gördüm ya :) Bana bu konuda desteğini esirgemeyen arkadaslarıma çok çok teşekkür ederim . Hakkınız ödenmez...

Meraba bn bı bucuk yıllık evliyim bi parmak alabılıom tek ileriye gıdemıom acaba eşli denesek hangı pızisonda rahat aldıysanız bende denesem olur mu çünkü bu illetten bi an önce kurtulmak istıyorum

Bende bi buçuk yıllık evliyim tek parmak alabiliom artık daha da parmakla falan uprasmak istemiyorum bu pozisyonda denesem bı sakınca olur mu yapabilirmiyim parmak egzersizi ilerletmeden Allah rızası için yardım edin eşim bu bı ayda ya bitircez bu işi ya bitircez dio artık sabrı kalmadı herkes bebek yapıo bnde istıyorum dıo nolur yardım edin ve son olarak parmagı aşagıya doğru popoya doğru yapın dıolar ama o pozısyonda bn üstte olacagım için yukarı gıtcek pnis tam tersi olmuo mu kafama takıldı yapanlar nolur bi açıklasn bna ya

cok canim yukari gitmiyor merak etme ama tek parmaktan sonra yapmak zor olur diye dusunuyorum cunku pen. biraz daha genis ve buyuk oldugu icin biraz kalin bi aparat yapip onunla çalış yani vajiyi biraz genişletmeye çalış ki rahat girsin

Aparatı nasıl yaptınız acaba
bende aparatla yendigim icin kendim denediğim yöntemler ile yardimci olmaya çalışıyorum. ben inceden kalina dogru giden aparatlar yapmistim. en ince aparatim goz kalemiydi sonra rimel sonra beyaz bakkal mumu, peceteyle streclenmis beyaz mum ve en buyugu penis boyutunda beyaz muma sarili strecli aparatimdi. toplamda 5 adet aparat yapmistim hepsini de guzelce streclemistim. kullanmadan once bebe yagi kullanabilirsin.

Cok sert olmuomu onlar valla içim kalkıo ya kalem mesela ınce sert tahta kulaga burna nasıl sokulmaz orada ole gelıo bna kusura bakmayın sacma gelebılır sıze valla ama düşüncesi bıle ürkütüo beni Allahım sen yardım et gercekten stresten ölcem artık

Bende tek parmakta kaldım 2. Parmak daha yapamadım . Ben eldiven ile yapıyorum burdan bir arkadaş söylemişti öyle biraz rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…