- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.801
Desteklemişti benim eşim canım. Eşinin desteklemesi ve sana gaz vermesi çok önemli. Zaten mecburen dahil olacak o da. Egzersizlerde eş parmağı da var. Ve sen eş parmağı kısmına gelmişsin bile :) çok güzel ilerlemişsin. Kendi iki parmağına iyice alışıp git gel yaptıktan sonra eş parmağına geçin canım. Önce serçe parmak daha sonra işaret, orta ve iki parmak daha sonrada pns denemesi :)Kizlar bu alistirmalarfa esiniz nasil neler yapıyor destekliyor mu ? Yardim ediyor mu mrsela ?
Nefes egzersizi yaparak çalışıyor musun canım. Burnundan derin nefes al karnını şişirerek o nefesi verirken ilerlet parmağı. Pıt diye girecek göreceksin. Yön aşağı doğru popoya yani. Parmağını aşağı doğru it. Egzersiz yaparken tv seyredebilirsin ya da müzik dinle. Bilinçaltını dağıtır biraz :)Ay ne güzel büyük başarı bence sonlara doğru yaklaşmışın. İnşallah güzel haberlerini de duyarız . Nasıl yaptın canım egzersizleri ben daha tek parmak 2. Boğumdayım. Yapamıyorum 3. Boğumu
Televizyon karşısında yapıyorum canım. Söylediğin gibi yapmaya çalışıyorum nefes alıp verme işlemini de yapıyorum ıkınıyorum da ama olmuyorNefes egzersizi yaparak çalışıyor musun canım. Burnundan derin nefes al karnını şişirerek o nefesi verirken ilerlet parmağı. Pıt diye girecek göreceksin. Yön aşağı doğru popoya yani. Parmağını aşağı doğru it. Egzersiz yaparken tv seyredebilirsin ya da müzik dinle. Bilinçaltını dağıtır biraz :)
Canım bence sen istemsiz kasıyorsun. Üzülme sakın ilerleyeceksin eminim ben. Şimdilik iki boğum al git gel yap ona alış iyice nefes egzersizlerini de iki boğumda yap hep. Parmağını içerde hareket ettir beklet birazTelevizyon karşısında yapıyorum canım. Söylediğin gibi yapmaya çalışıyorum nefes alıp verme işlemini de yapıyorum ıkınıyorum da ama olmuyor
İnşallap ilerlerim canım çok istiyorum ama dün daha iyiydi acısız aldım yanmam çoktu ama bugün hep acı hissettim bir boğumu bile zor yaptım . Arada böyle şeylerin olması normal mi yoksa olmaması mı gerekiyor . Çok zorlanınca içerde öylece bekletiyorum acı hissettiğimden nefes egzersizleri bile beni zorluyorCanım bence sen istemsiz kasıyorsun. Üzülme sakın ilerleyeceksin eminim ben. Şimdilik iki boğum al git gel yap ona alış iyice nefes egzersizlerini de iki boğumda yap hep. Parmağını içerde hareket ettir beklet biraz
İnşallap ilerlerim canım çok istiyorum ama dün daha iyiydi acısız aldım yanmam çoktu ama bugün hep acı hissettim bir boğumu bile zor yaptım . Arada böyle şeylerin olması normal mi yoksa olmaması mı gerekiyor . Çok zorlanınca içerde öylece bekletiyorum acı hissettiğimden nefes egzersizleri bile beni zorluyor
Bende ara veriyorum tekrar deniyorum yarın yine deneyeceğim inşallah iyi sonuç alırım canım . Kendimi kasmamaya çalışıyorum ama yinede kasılma oluyor galibabendede farkli farkli oluyordu kasmamdan dolayi ve cok stres yaptigimdan oluyodu öyle durumlarda bi kac dk ara verip tekrar basliyordum.
Çok zorlanınca beklet içerde canım iyi yapıyorsun. Kayganlaştırıcıyı bol sürmeni tavsiye ederim. Acı kasmaktan ve kuruluktan olur. Emla kullanmıyor musun. Gerçekten süper uyuşturuyor. Egzersizlerini hızlandırır benceİnşallap ilerlerim canım çok istiyorum ama dün daha iyiydi acısız aldım yanmam çoktu ama bugün hep acı hissettim bir boğumu bile zor yaptım . Arada böyle şeylerin olması normal mi yoksa olmaması mı gerekiyor . Çok zorlanınca içerde öylece bekletiyorum acı hissettiğimden nefes egzersizleri bile beni zorluyor
Emla ve anestol kullanıyorum dün uyuşmadı hiç birgün önce çok güzel uyuşmuştu ama . Bebek yağı kullanıyorum .Çok zorlanınca beklet içerde canım iyi yapıyorsun. Kayganlaştırıcıyı bol sürmeni tavsiye ederim. Acı kasmaktan ve kuruluktan olur. Emla kullanmıyor musun. Gerçekten süper uyuşturuyor. Egzersizlerini hızlandırır bence
Haaftada uc gun 15 er dakikalik uc egzersiz var. İlk basta sadece inceledim. Sonraki haftalarda sirasyliyla tek parmak tek bogum, tek parmak iki bogum , iki parmak tek bogum , iki parmak iki bogum. Bol bol bebeyagi kullandimAy ne güzel büyük başarı bence sonlara doğru yaklaşmışın. İnşallah güzel haberlerini de duyarız . Nasıl yaptın canım egzersizleri ben daha tek parmak 2. Boğumdayım. Yapamıyorum 3. Boğumu
Canim esli deneme bi kere yaptik. İki parmak iki bogum. İlk basta kasilsamda sona dogru rahattim. Tamamini yaptik. Korkum şu iki haftadir sadece bir kere yaptik. Esim saglik sorunu falan oldu ara verdik geriye donus olmus mudur ? Doktora gidip soyleyemem bu haftada yapmadik diye. Geriye donus olsunda istemiyorum.Desteklemişti benim eşim canım. Eşinin desteklemesi ve sana gaz vermesi çok önemli. Zaten mecburen dahil olacak o da. Egzersizlerde eş parmağı da var. Ve sen eş parmağı kısmına gelmişsin bile :) çok güzel ilerlemişsin. Kendi iki parmağına iyice alışıp git gel yaptıktan sonra eş parmağına geçin canım. Önce serçe parmak daha sonra işaret, orta ve iki parmak daha sonrada pns denemesi :)
kesinlikle katiliyorum tv izlerken yada internette takilirken yapmak daha iyi oluyor cunku aklin başka yere kayiyor ve aciyi unutuyorsun aparatin icinde olduğu aklindan cikiyor bu sekilde uzun bi sure beklemek epey bi yarar sagliyor.Kizlar zorlanma nedeniniz oraya bisey girmesine odaklanip kasmanizdan kaynaklanıyor. Ben de vajinusmusu terapiyle yendim .doktorum ayna karsisina yapmaya gecmeden tv izlerken yapmayi önermişti tv ye odaklanıp daha kolay yapıyorsunuz ama oraya takilmamak onemli
Bende bebe yağı kullanıyorum . Hep 2 boğum mu yaptın 3. Boğumu yapmadın mı ben şuan tek parmak 2. Boğumu yapıyorum dün biraz zorlandım sadeceHaaftada uc gun 15 er dakikalik uc egzersiz var. İlk basta sadece inceledim. Sonraki haftalarda sirasyliyla tek parmak tek bogum, tek parmak iki bogum , iki parmak tek bogum , iki parmak iki bogum. Bol bol bebeyagi kullandim
Bogum dedigini ne oluyo acaba benim dokunmaya bile cesaretim yok ama bogum olayini merak edyorumBende bebe yağı kullanıyorum . Hep 2 boğum mu yaptın 3. Boğumu yapmadın mı ben şuan tek parmak 2. Boğumu yapıyorum dün biraz zorlandım sadece
Parmagindaki çizgiler varya onlar boğum oluyoBogum dedigini ne oluyo acaba benim dokunmaya bile cesaretim yok ama bogum olayini merak edyorum
Parmaktaki çizgiler canım bir parmakta 3 boğum öyle yavaş yavaş yapmaya çalışBogum dedigini ne oluyo acaba benim dokunmaya bile cesaretim yok ama bogum olayini merak edyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?