Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence olmamıştır canım yine tek parmakla başlayıp sıra sıra ilerleyin. Göreceksin hepsi çok rahat olacak yine :)

İyi seneler kızlar. Yazdığıma cevap veren olmamış. Egzersizden bi yarım saat sonra denedik ama başını bile alamadım benim yanlışım nedir acaba bilen var mı? Yine oenis dokunduğu anda aşırı acı baskı hissettim. başı bi girse gerisini yapcammmmm kendime inanıyorum ama başını bile alamadımmmm yaaaaaa!!!!!!!!!

Bende de öyle oluyor canm bazen vajina hassas oluyor. Bazende psikolojik oluyor. Bende p.i yarıya kadar alıyorum ondan sonrası sanki duvar örmüşler. Halbuki ilk denemede çok daha fazlasını almistm

Arkadaslar emla ile ilk denemeyi yapanlar prezeratif kullandinizmi? ben kullanmadan denedim esiminki uyustu. Devam giremedi.
Neyse cevap gerekmiyor EMLASIZ dün denedim ve Basardim3 senem bosuna gitmis. Mutluyum hemde cok. Darisi sizin basiniza. burdan bana yardimci olan herkese tesekkür ederim. Özellikle benimle özelden konusup zaman ayiranlara. Posisyon cok önemliymis vajinismusda. Ben birsey anlamadim bile

Bende de öyle oluyor canm bazen vajina hassas oluyor. Bazende psikolojik oluyor. Bende p.i yarıya kadar alıyorum ondan sonrası sanki duvar örmüşler. Halbuki ilk denemede çok daha fazlasını almistm

Canım yarıya kadar alman bile çok büyük bi başarı sen yenmişsin demektir. Geri kalanını aşağı iterek yaparsın mutlaka. Ben başını bile alamadım çok moralim bozuldu giriş deliği küçücük delik bile görünmüyo aslında acaba dar mı giremedi mi diyorum? Kafayı yicem

Tebrik ederim çok sevindim senin adına. Emla ile egzersizlerde çok iyiyim ama ilişki denemesinde başarı sağlayamasak da emla ile sorunumuz yok bizim. nasıl yendin acaba canım?

Tebrik ederim çok sevindim senin adına. Emla ile egzersizlerde çok iyiyim ama ilişki denemesinde başarı sağlayamasak da emla ile sorunumuz yok bizim. nasıl yendin acaba canım?
Tesekkür ederim. Öyle bi agladim
ki bütün gece sevincten uyuyamadim. Dünyanin en tip insaniyim ben. Cimbizla kas aldirmak bile eziyet. Herseyde tirsan bir insanim ben. Ah uhh ah uhh herseyde böyleyimdir. Parmak egsersizimi yaptim. 2 parmak sorun olmadan git gel yapiodum. Emlayi gecen ilk denedim ve bayildim muhtesemmis dedim.Tabi normal insan gibi leblebi kadar sürmedim ben. Ben yarim paketi sürdüm.Nolur nolmaz sürüyüm
dedim:) tabi sonra da esiminki uyusmustu. Dün de oturuoduk. yeni yila gircez. Bunj kafama koydum yenmem lazim dedim. Deniyelimmi diye sordum
esime. Nasil yani dedi? Egsersiz yapmadin,emla sürmedin dedi. Olsun dedim. Denicem dedim. yarisi da olsa icine girmesi lazim dedim. Bol jel sürdük. Koltuga oturdu. bende sirtim
dönük oturdum. Bu pozisyon cok kolaymis. Ikinirak cis yapcak gibi nefes vererek denedim. Yarisi girdiginde kaslarim
cok skiydi. Cok hissettim hatda esimde hissetti.Nakadar cok kasiyorsun dedi benim pe... bile acidi dedi. Devam yaptik o kasi bi gectikden sonra zaten gerisi kolay.Sen sanirim o kasda takili kaliyorsun oda devam ilerletmio
seni.

Yokkk canm dar diye düşünme

Yokkk canm dar diye düşünme

yaa işte biz o yarısına bile gelemedik. ben kendimi çok iyi hissediyordum yapıcam diyodum. egzersiz yaptım. hemen deneme şansımız olmadı malesef yarım saat sonra eşli denemeye geçebildik. tam pozisyon aldık yerleştiriyordu eşim, ben acıyo demeye başladım. yani başı bi girse, o bahsettiğimiz duvarı zaten öğrendiğim taktiklerle, nefes ve kegel ile ve aşağı iterek zaten yaparım diye düşünüyorum. ama malesef başı bile girmedi. deliğin başında, eşim içeri doğru zorlarken acı çektim ben eşim 2-3 cm girdi diyor ama o dediği yer bence vajina dudağıyla vajina deliği arasındaki kısım.

işte böyle kızlar. acaba egzersiz yaparken 2 parmağı çıkarırken hemen penisi denesek olur mu?

3 parmakta deneyin bence

parmaktan viyade pen. buyuklugunden bi aparat yapip denesen ve eşli deneme yaparken de sirtin esine dönük oturmaya çalışırken bol bebe yagi sür iyice ıkın ve birazi girince poponu saga sola sallarsan cok rahat girecektir bende de oyle oluyordu bi yerde tikaniyordu gitmiyordu sonra popoyu saga sola sallayinca cok rahat girdi.

Merhabalar ben galiba dün aksam yendim burayi okuya okuya :) yazmak istedim cesaret geldi. hala inanamiyorum ama tamda olmadi galiba. yarisini aldim herhalde yada yarisindan cogunu yavas yavas git gel yapmada acidi ama sanki duvar gibi biyer iyice cuk diye girmedi acaba kasmi o acaba birdahaki denememde olurmu

Canım bende aynı şekilde ilerledim p.in yarışı falan girince sanki bi duvar oluyor ve ağrı yapıyor. Ama bugün onuda atlattım gibi. Sadece yavaş yavaş nefes vererek alacaksın. Ilk kısımlara göre ağrısı biraz daha çok gibi ama aslında bise yok. Ve kanama falanda olmuyor.

Cok tsk ederim cevabin icin :) tamam yine deniyim insaallah olur benim kanamam hic olmadi galiba zarim esnek ve gittigindende emin degilim xD ama icime alabildim ben hala ona sasiriyorum..

Cok tsk ederim cevabin icin :) tamam yine deniyim insaallah olur benim kanamam hic olmadi galiba zarim esnek ve gittigindende emin degilim xD ama icime alabildim ben hala ona sasiriyorum..
Kesinlikle insan en başta inanamıyor. Benim ilk birkaç deneme de kanama olmuştu. Hatta ilk denemede tam aldım p.i sonraki denemelerde yarıdan öteye gidemedik. Dediğin gibi duvar vardı sanji. Bugün pozisyon değiştirdik ise yaradi

hangi pozisyonda yapabildin canim bende deniyim cok caresiz kaliyorum herkes nasil yapiyor zevk aliyor anlamiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…