Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrrr bende yendimbitti işte bitti şükür...darısı tüm arkadaşların başına...yalnız bende kan falan gelmedi...önceki denememizde 2/3ünü almıştım bu sefer tam oldu hatta git gel yaptık ama çok az....acı değil ama git gel yaparken rahatsız edici bir his oldu ilk başta ama sonradan hoşuma bile gitti

oleyyy tebrik ederimmmmm

Benimde dün ağrı yoktu ama bugün sızlama vardı. Dünkü egzersizden olsa gerek. Hatta krem sürünce birkaç dakika yanmada oldu ama onun dışında vajina bence hassasiyetten sızlıyor.

kizlar bence emla kremi kullanmayin alerji yapabilir yanma ondanda olabilir ve ordaki islak yüzeye zarar verebilir yani mukozaya türkcesini tam getiremedim kusura bakmayin.. gleitgel kullanin su bazinda o :)

Tebrik ederim canimmmm

oleyyy tebrik ederimmmmm
Teşekkür ederim canım darısı tüm arkadaşların başına inş...2 yıl 2ay oldu valla çok yorulmuştum artık sinir krizi geçiriyordum iyice psikolojim alt üst olmuştu Rabbim çok şükür yardım etti kızlar korkmayın haklısınız bende eşimi daha bacağıma yanaştırmıyordum bacaklarım tir tir titriyordu ama bitti işte ...vazgeçmeyin azmedin ne olur asla peşini bırakmayın tek yolu bu

Çok tebrik ederiz canım. Neler yaptın bize de motivasyon olsun? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…