- 21 Kasım 2015
- 238
- 189
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.901
Tşk ederimmmmm çok şükür ilerleme var senin nasıl gectiKolay gelsin canımmmmben de yaptım
oleyyy tebrik ederimmmmmKızlarrrr bende yendim bitti işte bitti şükür...darısı tüm arkadaşların başına...yalnız bende kan falan gelmedi...önceki denememizde 2/3ünü almıştım bu sefer tam oldu hatta git gel yaptık ama çok az....acı değil ama git gel yaparken rahatsız edici bir his oldu ilk başta ama sonradan hoşuma bile gitti
Benimde dün ağrı yoktu ama bugün sızlama vardı. Dünkü egzersizden olsa gerek. Hatta krem sürünce birkaç dakika yanmada oldu ama onun dışında vajina bence hassasiyetten sızlıyor.Merhaba arkadaşlar, Bolca emla krem sürdüm girişe ve girişin hemen üzerinde bi et parçası dokunurken acıyordu ona da sürdüm bol bol. Egzersizimi kolaylıkla yaptım bitirdim. Neyse sonra eşli denemeye geçelim dedik. Biraz zaman geçti biz deneme bile yapamadık!! Çünkü Emla dan dolayı aşırı bi yanma başladı vajinamda ve parmağımı bile sokamadım acıdan. İlk defa emla bana yanma yaptı. Neden böyle oldu??
Normalde ilk sürdüğümde birkaç dk yanma olur sonra geçer. Öyle de oldu. Ama bi yarım saat sonra aşırııııı bi yanma başladı. Niye yaaa offfff
Egzersizimi emla ile yaptım sorunsuzdu canım. Sonra eşli deneme yapcaktık ama aniden yanma başladı vajinamda. Emla yı çok sürdüm galiba ondan. Yanma başlayınca yapmadık biseyTşk ederimmmmm çok şükür ilerleme var senin nasıl gecti
Tebrik ederim canimmmmKızlarrrr bende yendim bitti işte bitti şükür...darısı tüm arkadaşların başına...yalnız bende kan falan gelmedi...önceki denememizde 2/3ünü almıştım bu sefer tam oldu hatta git gel yaptık ama çok az....acı değil ama git gel yaparken rahatsız edici bir his oldu ilk başta ama sonradan hoşuma bile gitti
İlk birkaç dakika yanma oluyor ama sonra geçiyor. Benimki geçtikten yarım saat sonra tekrar başladıBenimde dün ağrı yoktu ama bugün sızlama vardı. Dünkü egzersizden olsa gerek. Hatta krem sürünce birkaç dakika yanmada oldu ama onun dışında vajina bence hassasiyetten sızlıyor.
Iki nohut büyüklüğünde içine ve girişe canmmEgzersizimi emla ile yaptım sorunsuzdu canım. Sonra eşli deneme yapcaktık ama aniden yanma başladı vajinamda. Emla yı çok sürdüm galiba ondan. Yanma başlayınca yapmadık bisey
Niye böyle oldu ki siz emla yı nerelere ve ne kadar sürüyorsunuz
Teşekkür ederim canım darısı tüm arkadaşların başına inş...2 yıl 2ay oldu valla çok yorulmuştum artık sinir krizi geçiriyordum iyice psikolojim alt üst olmuştu Rabbim çok şükür yardım etti kızlar korkmayın haklısınız bende eşimi daha bacağıma yanaştırmıyordum bacaklarım tir tir titriyordu ama bitti işte ...vazgeçmeyin azmedin ne olur asla peşini bırakmayın tek yolu buoleyyy tebrik ederimmmmm
Ben ikisini de kullanıyorum gleitgelen çok iyi:) emlasız kendimi güvende hissedemiyorumkizlar bence emla kremi kullanmayin alerji yapabilir yanma ondanda olabilir ve ordaki islak yüzeye zarar verebilir yani mukozaya türkcesini tam getiremedim kusura bakmayin.. gleitgel kullanin su bazinda o :)
Bence tahriş olmustrİlk birkaç dakika yanma oluyor ama sonra geçiyor. Benimki geçtikten yarım saat sonra tekrar başladı
Çok tebrik ederiz canım. Neler yaptın bize de motivasyon olsun? :)Teşekkür ederim canım darısı tüm arkadaşların başına inş...2 yıl 2ay oldu valla çok yorulmuştum artık sinir krizi geçiriyordum iyice psikolojim alt üst olmuştu Rabbim çok şükür yardım etti kızlar korkmayın haklısınız bende eşimi daha bacağıma yanaştırmıyordum bacaklarım tir tir titriyordu ama bitti işte ...vazgeçmeyin azmedin ne olur asla peşini bırakmayın tek yolu bu
Çok sürdüm ondan galiba dediğin gibiBence tahriş olmustr
Saol canım yalnız bende kan gelmedi ya...ne bileyim biraz değişik hissettim fazla beklentiye girmişim sanırımTebrik ederim canimmmm
Evet ondan kullandımGleitgelen mi kullandın?
Benimde dün hicccc sızlama yanma yoktu herşey iyiydi esli denemede bile. Ama bugün parmak egzersizinde bile acı hissettmÇok sürdüm ondan galiba dediğin gibihep böyle kendimi hazır hissettigimde aksilik olur....
Olabiliyor canm kişiden kişiye değişiyor. Benimde 3-4 ilişkide hala hafif lekelenme oluyoduSaol canım yalnız bende kan gelmedi ya...ne bileyim biraz değişik hissettim fazla beklentiye girmişim sanırım
Vajina hazır değilmiş demek ki böyle olduğunda bırakıp daha sonra denemek lazım galibaBenimde dün hicccc sızlama yanma yoktu herşey iyiydi esli denemede bile. Ama bugün parmak egzersizinde bile acı hissettm
2 boğum alıyorum ama 3. Olmuyor benim galiba sorunum yön bulamamaDerin derin nefes al ver bekleee..acelen yok ki yapcaksın bunu illa ki . Ikın, ıkınırken sok. Yavaş yavaş ittir bak görceksin olcak aynısını yaşamıştım ucu bile girmiyodu nefes aldım verdim ıkındım aşagı doğru ittim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?