- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.921
Ertelemedim vallaa çünkü bir iki gün sonra hasta olcam. Hızımı almışken yapayım dedim.Vajina hazır değilmiş demek ki böyle olduğunda bırakıp daha sonra denemek lazım galiba
İnşallah canım sen hangi aşamadasınOfff bir an önce kurtulalım inşallah yaa
2 boğum alıyorum ama 3. Olmuyor benim galiba sorunum yön bulamama
Esli deneme tatlimmİnşallah canım sen hangi aşamadasın
Ay çok sevindim canım kurtulmuşun darısı bize böyle haberleri alınca inşallah birgün bende yazarım diyorum .Kızlarrrr bende yendim bitti işte bitti şükür...darısı tüm arkadaşların başına...yalnız bende kan falan gelmedi...önceki denememizde 2/3ünü almıştım bu sefer tam oldu hatta git gel yaptık ama çok az....acı değil ama git gel yaparken rahatsız edici bir his oldu ilk başta ama sonradan hoşuma bile gitti
Az kalmış senin canım inşallah seninde güzel haberlerini duyarız . Ben daha başındayım nerdeyseEsli deneme tatlimm
Inşallah ya benimde 3 yılı aşkın süredir çare bulamadığım bişeydi. Herşey bir ay içinde geliştiAz kalmış senin canım inşallah seninde güzel haberlerini duyarız . Ben daha başındayım nerdeyse
Egzersizler sayesinde oldu değil miInşallah ya benimde 3 yılı aşkın süredir çare bulamadığım bişeydi. Herşey bir ay içinde gelişti
İnşallah bizde yaparız canım . Parmak egzersizi yapmadın mı hiç ? Bende çok korkuyordum titriyordum ilk zamanlar bacağımı öyle bir kapatıyordum ki kendim bile açamıyordum artık onları yapmıyorum eşim sende aşama var diyor inşallah bende başarırımCanım ben 1.5yıl hiç bişey yapamadım ne zaman denesek çok yaklaştırmadım ve ne zaman denesek ağlama krizine girdim..sonra burayı takip etmwye başlayınca ilk kulak çubuğunu denedim bir gün inat ettim..onu aldığımı görünce aparat yaptım pamuk ve streçle...ancak çok az ucunu sokabiliyordum bir türlü itemiyordum cesaretim yoktu sonra onu da bıraktım 4 5 ay daha geçti baktım olacak gibi değil vakit geçip gidiyor bir gün en yakın arkadaşım ve benden 7 yaş küçük kuzenimin hamilelik haberini aldım kendime çok kızdım akşama kadar bu işi yapabilirim bak herkes yapıyor sonu ne olursa olsun yapacam vs diye telkin ettim...akşam eşimle denedik nefes ve ıkınma çok önemli ben eşimi yönlendirdim ılınınca ucu girdi şok oldum o panikle hemen çıkardım çok az yanma hissettim sonra 1 aydır da aralıklarla deniyoruz 4 5günde bir yavaş yavaş alıştım git çık yaptık ucunu sonraki günlerde...geçenlerde eşim sabret bebeğimi olacak vs derken 2/3ünü almıştım ancak ilerde dar bir yer vardı biraz canım acıdı eşim itince bende onu ittim...sonra araya adet vs girdi bugun yine deneyelim dedik ilk başta alırken yanma oldu ben alamıyorum dedim ağlamaklı oldum nerdeyse bırakıyordum eşim bırakmadı olmaz şimdi gidip krize gireceksin yeter çektiğimiz bitsin artık kaçma bundan vs vs konuşunca yeniden denedik bir 10dk sonra tamamı girmişti hafif git gel denedik değişik bir his oluyor git gelde ama kesinlikle acı değil...sonra da bitti ve mutlu sonnben çok uzun sürede yendim ama kafaya koyan 1 günde bile halleder çünkü gerçekten sadece beynimizde...
Evet 1,2,3 sırayla parmak egzersizi ile basladkEgzersizler sayesinde oldu değil mi
Teşekkür ederim canım darısı tüm arkadaşların başına inş...2 yıl 2ay oldu valla çok yorulmuştum artık sinir krizi geçiriyordum iyice psikolojim alt üst olmuştu Rabbim çok şükür yardım etti kızlar korkmayın haklısınız bende eşimi daha bacağıma yanaştırmıyordum bacaklarım tir tir titriyordu ama bitti işte ...vazgeçmeyin azmedin ne olur asla peşini bırakmayın tek yolu bu
:) Canım gittiği yere kadar götür o yolunu buluyorKızlar çok acil bişey soracağım lütfen cevap verin parmağımın 2. Boğumunda çok farklı bişey hissettim ilk defa sanki 2. Boğumun bitmesine yakın çok küçük bir delik daha vardı farklı bir delik bir parmağım çok zor girmeye çalıştı delik küçücük bişey kenarları sert deliğin orası neydi anlamadım biraz acıdı parmağımı çekince acısı gitti ama delik küçücük yanlış yere mi soktum ki anlamadım lütfen yardım edin doğru yer ise ilerlemeye çalışacağım inşallah anlatabilmişimdir
Evet farklı geliyor ama bu dediğim yer çok farklı birşeydi. Parmağımı çekince birdaha bulamadım orayı .:) Canım gittiği yere kadar götür o yolunu buluyorben de parmakla deneyince sanki her defasında vajina içi farklı geliyor size de öyle oluyor mu?
Evet farklı geliyor ama bu dediğim yer çok farklı birşeydi. Parmağımı çekince birdaha bulamadım orayı .
O zamannnnnn egzersiz zamaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?