Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay çok sevindim canım kurtulmuşun darısı bize böyle haberleri alınca inşallah birgün bende yazarım diyorum .

Canım ben 1.5yıl hiç bişey yapamadım ne zaman denesek çok yaklaştırmadım ve ne zaman denesek ağlama krizine girdim..sonra burayı takip etmwye başlayınca ilk kulak çubuğunu denedim bir gün inat ettim..onu aldığımı görünce aparat yaptım pamuk ve streçle...ancak çok az ucunu sokabiliyordum bir türlü itemiyordum cesaretim yoktu sonra onu da bıraktım 4 5 ay daha geçti baktım olacak gibi değil vakit geçip gidiyor bir gün en yakın arkadaşım ve benden 7 yaş küçük kuzenimin hamilelik haberini aldım kendime çok kızdım akşama kadar bu işi yapabilirim bak herkes yapıyor sonu ne olursa olsun yapacam vs diye telkin ettim...akşam eşimle denedik nefes ve ıkınma çok önemli ben eşimi yönlendirdim ılınınca ucu girdi şok oldum o panikle hemen çıkardım çok az yanma hissettim sonra 1 aydır da aralıklarla deniyoruz 4 5günde bir yavaş yavaş alıştım git çık yaptık ucunu sonraki günlerde...geçenlerde eşim sabret bebeğimi olacak vs derken 2/3ünü almıştım ancak ilerde dar bir yer vardı biraz canım acıdı eşim itince bende onu ittim...sonra araya adet vs girdi bugun yine deneyelim dedik ilk başta alırken yanma oldu ben alamıyorum dedim ağlamaklı oldum nerdeyse bırakıyordum eşim bırakmadı olmaz şimdi gidip krize gireceksin yeter çektiğimiz bitsin artık kaçma bundan vs vs konuşunca yeniden denedik bir 10dk sonra tamamı girmişti hafif git gel denedik değişik bir his oluyor git gelde ama kesinlikle acı değil...sonra da bitti ve mutlu sonnben çok uzun sürede yendim ama kafaya koyan 1 günde bile halleder çünkü gerçekten sadece beynimizde...

İnşallah bizde yaparız canım . Parmak egzersizi yapmadın mı hiç ? Bende çok korkuyordum titriyordum ilk zamanlar bacağımı öyle bir kapatıyordum ki kendim bile açamıyordum artık onları yapmıyorum eşim sende aşama var diyor inşallah bende başarırım

İnş canım ben parmağı hiç deneyenedim açıkçası yapamayacağımı biliyordum çünkü aparat denedim parmak kalınlığından az kalınca...omunda ucunu aldım çok az...orada anladım aparatı bile itemiyordum bende cesaret toktu dedim ben ancak bunu eşimle aşarım çünkü bende cesaret hiç yoktu cidden ama valla doğru dürüst ne acı ne bişey sadece biraz rahatsız oluyorsun

Ben bacaklarımı açmaya başladım ama eşimi nasıl itiyorum ama refleks istemsizce eşim bacaklarını kasma diyor kasmıyorumki diyorum ama adam yaklaşmıyor bile sonra zangır zangır titriyordu biraz açınca...ilk p...başını zangır zangır titreyerek aldım...qma şimdi o da geçti

Kızlar çok acil bişey soracağım lütfen cevap verin parmağımın 2. Boğumunda çok farklı bişey hissettim ilk defa sanki 2. Boğumun bitmesine yakın çok küçük bir delik daha vardı farklı bir delik bir parmağım çok zor girmeye çalıştı delik küçücük bişey kenarları sert deliğin orası neydi anlamadım biraz acıdı parmağımı çekince acısı gitti ama delik küçücük yanlış yere mi soktum ki anlamadım lütfen yardım edin doğru yer ise ilerlemeye çalışacağım inşallah anlatabilmişimdir

Darısı bizlerin başına insaAllah. Benim de 2 yıl 2 ay olma yolunda evliliğim artık bitsin istiyorum ama sonunu getiremiyorum.

:) Canım gittiği yere kadar götür o yolunu buluyor ben de parmakla deneyince sanki her defasında vajina içi farklı geliyor size de öyle oluyor mu?

Kızlar bu arada biolyn sipariş etmiştim hiçbir etki yapmadı. Emla mı denesem acaba? Bu arada ben penisin yarısını alabiliyorum diye hiç 2 3 parmak ya da aparat denemiyorum. Acaba denesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…