- 3 Ocak 2018
- 224
- 134
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.941
Ikiside aynidir bi ihtimal. Biraz fazla sür biolyni cnm. Bendede basda emla fayda etmiyordu miktarini arttirinca bi güzel uyusdu aparatlari dene bide istersen motive olursun icine girdigini görürsen:)Kızlar bu arada biolyn sipariş etmiştim hiçbir etki yapmadı. Emla mı denesem acaba? Bu arada ben penisin yarısını alabiliyorum diye hiç 2 3 parmak ya da aparat denemiyorum. Acaba denesem mi?
Kendini zorlama cnm biraz ara verin. Bende bi aralar öyleydim egsersiz bile yapasim gelmiyordu. Bi müddet sonra özliyorsunuz birbiriniziMerhaba kızlar 5 ay oldu evleneli vajinismusu yendimmi tam olarak emin değilim toplamda 3 yada 4 kez tam anlamıyla birlikte olduk eşimle ondada canım acıya acıya...benim şuan sıkıntım cinsel isteğimin olmaması..ben istesem eşimin olmuyor o istese benim canım istemiyor..napicagimi şaşırdım çok isteksizim lütfen yardım edin cinsel istegimi nasıl arttırabilirim
Canım ayda bir birlikte oluyoruz nerdeyse bu normal miKendini zorlama cnm biraz ara verin. Bende bi aralar öyleydim egsersiz bile yapasim gelmiyordu. Bi müddet sonra özliyorsunuz birbirinizi
Ikiside aynidir bi ihtimal. Biraz fazla sür biolyni cnm. Bendede basda emla fayda etmiyordu miktarini arttirinca bi güzel uyusdu aparatlari dene bide istersen motive olursun icine girdigini görürsen:)
Özelden yaziyorum:)Canım ayda bir birlikte oluyoruz nerdeyse bu normal mi
Ben kullanmadım canmMerhaba kızlar ben de aynı sorunu yaşıyorum, aparat kullanıyor musunuz acaba egzersizlerde
Ben kullanmadım canm
Dene bi nasıl rahat edersen o şekilde ilerleAnladım canım teşekkür ederim :) ben kendi parmağımı uygulayamıyorum o yüzden aparatla denemeye çalışacağım sanırım
Neyaptin canim? 2. denemeni yaptinmi? Biz 2. yi de dün yaptik ve yine oldu. tabi zevk almiyorum suan ama önemli olan icime alabiliorum ve sevincten ölcem yani:)Bende sanırım yendim artık :) Dün itibari ile çok şükür bu dertten kurtulmuş bulunmaktayım. İnsan inanamıyor. Emla ile denedim. Ben üstteydim. 1.5 senelik dert bitti ... Şimdi acaba ikincisi olacak mı endişesi başladı.. Ama keyfimi bozmayacaım. Bu günleri de gördüm ya :) Bana bu konuda desteğini esirgemeyen arkadaslarıma çok çok teşekkür ederim . Hakkınız ödenmez...
Dene bi nasıl rahat edersen o şekilde ilerle
Neyaptin canim? 2. denemeni yaptinmi? Biz 2. yi de dün yaptik ve yine oldu. tabi zevk almiyorum suan ama önemli olan icime alabiliorum ve sevincten ölcem yani:)
Canim sakin ara vermeyin. Biz hergün yapcaz artik ben alisana kadar. Ara vermemeye calis oldumu. Hala inanamiyorum ya. En ufak parmagimi alamiyodum icime.Yok henüz ikinciyi deneyemedim. Arayı uzatmamak lazım ama haftasonu deneyeceğim
Ben aparattan cok korktum ve hic denemedim. ben ilk basta kücük parmagimla denedim. Sonra bas parmak. Sonra ortak parmak ve ikinci parmaga gectim. Ve 3 gün önce vajinismusu yendimbenim gibi aparattan korkan var mı? bir adım atmak istiyorum aparat için ama göz kalemini bile sokamıyorum. nasıl başlayabilirim?
ben de aynıyım iki parmaktayım. eşli deneme henüz başaramadık , biraz daha denemeye ihtiyacım var :)Ben aparattan cok korktum ve hic denemedim. ben ilk basta kücük parmagimla denedim. Sonra bas parmak. Sonra ortak parmak ve ikinci parmaga gectim. Ve 3 gün önce vajinismusu yendim
gibi. Esiminkini alabildim
icime:)
parmak başladıysan parmakta ilerle canım önce tek tek tüm parmakları yapmaya çalışAparatları kullanamıyorum ben kalemden aparat yaptım onu hiç yapamıyorum biraz parmak yapabiliyorum siz aparatları Nasıl yapıyorsunuz ve egzersiz yaparken sizin pozisyonlarınız Nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?