Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kızlar 5 ay oldu evleneli vajinismusu yendimmi tam olarak emin değilim toplamda 3 yada 4 kez tam anlamıyla birlikte olduk eşimle ondada canım acıya acıya...benim şuan sıkıntım cinsel isteğimin olmaması..ben istesem eşimin olmuyor o istese benim canım istemiyor..napicagimi şaşırdım çok isteksizim lütfen yardım edin cinsel istegimi nasıl arttırabilirim

Kızlar bu arada biolyn sipariş etmiştim hiçbir etki yapmadı. Emla mı denesem acaba? Bu arada ben penisin yarısını alabiliyorum diye hiç 2 3 parmak ya da aparat denemiyorum. Acaba denesem mi?
Ikiside aynidir bi ihtimal. Biraz fazla sür biolyni cnm. Bendede basda emla fayda etmiyordu miktarini arttirinca bi güzel uyusdu aparatlari dene bide istersen motive olursun icine girdigini görürsen:)

Kendini zorlama cnm biraz ara verin. Bende bi aralar öyleydim egsersiz bile yapasim gelmiyordu. Bi müddet sonra özliyorsunuz birbirinizi

Ben kendi parmağımı deneyemiyorum icteki o yapıya dokundukca hic iyi hissetmiyorum ama esli parmak egzersizinde gayet rahatim. Hatta 3 parmak bile rahat git gel yapiyorum. Pns girişi egzersizinde de o gun iyiydim ama benimde sorunum su ki bi barasinca hadi hemen devami gelsin diyemiyorum hep sonraki asamalardan korkuyorum. Dün yine egzersiz yapalim dedik o kadar istemedim ki bi parmağı bile zorla aldim içim tuhaf oldu. Pskiloji zevk alma cok cok onemli. Egzersizlerden once mutlaka zihin olarak rahat olmak lazim ve gorev diye degil esimizden zevk aldigimiz icin ve zevk verecegimizi dusunup oyle yapmak lazim. Çünkü her sey beyinle halloluyo. Yoksa herkesin vajinasi normal aksi bir sey olmazsa ama biz beyinlerimizi çöp düşünce ve bilgilerle doldurmusuz. Yoksa vajina onun icin yaratılmıs. Allah hic erkek zevk alsin kadin aci ceksin diye bir organ yaratir mi. Gözümüz bakarken burnumuz koklarken nasil acı cekmiyorsa vajinada pnsi içine aldığında aci cekmez. Beynimizi cok iyi egitmemiz lazim. Ahh ahh bilip yapamamak beyne soz gecirememek çok zor..

Neyaptin canim? 2. denemeni yaptinmi? Biz 2. yi de dün yaptik ve yine oldu. tabi zevk almiyorum suan ama önemli olan icime alabiliorum ve sevincten ölcem yani:)

benim gibi aparattan korkan var mı? bir adım atmak istiyorum aparat için ama göz kalemini bile sokamıyorum. nasıl başlayabilirim?
Ben aparattan cok korktum ve hic denemedim. ben ilk basta kücük parmagimla denedim. Sonra bas parmak. Sonra ortak parmak ve ikinci parmaga gectim. Ve 3 gün önce vajinismusu yendim
gibi. Esiminkini alabildim
icime:)

Ben aparattan cok korktum ve hic denemedim. ben ilk basta kücük parmagimla denedim. Sonra bas parmak. Sonra ortak parmak ve ikinci parmaga gectim. Ve 3 gün önce vajinismusu yendim
gibi. Esiminkini alabildim
icime:)
ben de aynıyım iki parmaktayım. eşli deneme henüz başaramadık , biraz daha denemeye ihtiyacım var :)
aparatlara geçip hızlandırsam mı süreci dedim ama korkuyorum aparattan daha doğrusu kabul edemiyorum vücuduma o plastikleri
çok tebrik ederim seni umarım artık her sey sorunsuz olur sizin için:)

Aparatları kullanamıyorum ben kalemden aparat yaptım onu hiç yapamıyorum biraz parmak yapabiliyorum siz aparatları Nasıl yapıyorsunuz ve egzersiz yaparken sizin pozisyonlarınız Nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…