Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doktora gitmeden kulaktan dolma bilgilerle kendinizi yipratmayin lutfen... ben 4 yildan sonra bikac ay once yendim.. megerse kizlik zariyla alakalymis... bir gorunn ondan sonra egzersizlerle olur ins

Peki oaraya neyle bakıyorlar ben yine kasılırım bilgi alabilirmiyim
Bende bacakalrimi hic acamazdim daha kizlik zori oldugu icin sadece elleriyle biraz ayirip bakabilir sadece.. banada oyle yaptilar. Vajinusmusun dereceleri var. Ben en ust derecedeydim. Elletmiyordum bile. Hic bisey yapmadi doktor sadece biraz aralayip kizlik zarina bakti. Ona bile hic bisey olmamasina ragmen dayanamadim. Sonra anlasildiki kizlik zari cok kalinmis. Hic tahmin etmemistim. Onu aldilar uyutarak. Hic anlamadim 10 gunede gecti sonrasi orda psikolojik de duvar kalktigi icin terapilerle 3 gunde yendim gecti gitti cok sukur

Merhabalar, bir sorum olacak yardım ederseniz çok sevinirim. Benim sorunum pns 5 6 cm girebiliyor fakat sonrasında ben bacaklarımda baskı hissediyorum kasıp gevsetmekte zorlanıyorum ne yapmaliyim?

Hangı

Merhabalar, bir sorum olacak yardım ederseniz çok sevinirim. Benim sorunum pns 5 6 cm girebiliyor fakat sonrasında ben bacaklarımda baskı hissediyorum kasıp gevsetmekte zorlanıyorum ne yapmaliyim?
Bana terapistimin yapmami soylediklerini yazayim.canim..
Ilk once bacaklarimi ac kapa yapiyorum 5.dk falan.. burundan nefes al biraz tut ve agizdan ufle.. kaslar aciliyor ozmana.
Sonra bepantol ve uyusturucu krem vermisyi bana cok az uyusturu birazda krem surup bir 10 dk rahatlatmak icin kendin ovuyorsun orayi.. hem bacak acma kapamada devam edebilir rahatlamasi gerekir..
Sonra bana 3 boy cubuk vermisti.. onlari yapiyordum bende ilk zamanlar baski hissettim ama o an yanimda terapist vardi. Bunun normal oldugunu soyleyip o anda nefes alip verirsen orasinin acilacagini soyledi. Gercektende nefes verirken daha cok aciliyor.. tabi hergun sabah ve aksam dersler yaparak orasida alisiyor. Hep denemek lazim. Yavas yabas deneyin hergun. Ilk kendini rahatlat sonra o kremi esinde surebilir sana. Amac orayi rahatlaymak. En buyuk cinsel organimiz beynimiz cunku. Yaptikca ins alisicaksin

Canım, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben de şu yazdıklarınla aynı durumdaydım. Hatta tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Sonra Bursa'da Dr. Deniz Güleryüz Çakmak hocamla tanıştık. Aslında kendisine gidiş sebebim tüp bebekti. Fakat benim durumumu öğrenince Vajinismus Tedavisine başlattı. 4. seansa geldiğimizde artık bende hiç bir sorun kalmamıştı. Hatta şuanda 1 yaşında Ege adında çocuğum var. İnşallah siz de en kısa sürede kurtulursunuz. Ama şuna inanın Vajinismus'un %100 tedavisi var.

Çok teşekkür ederim ama aklıma takılan birşey var. ben vajina girişinde zorlanmıyorum, pnsin hepsini alamıyorum Bu durumda da uyuşturucu krem kullanmalı miyim?
Icindede kaslar var onlarda kasilip kapatabiliyor icini.. aslinda bana bikac gunden sonra kullanma demisti. Sadece cubugun ucuna kucucuk suruyordum. Biraz rahatladiktan sonra esimle yapiyorduk. Yani esle yaparken surmemistim. Sende biraz iceri girdikten sonra bekle. Nefes al ver. Kaslarini sık birak. Tabi bu asamalarda esinde sertlesme sorunuda olabilir bekledigi icin. Onada ilac vermisti bize

Çok teşekkür ederim. Bi sorum daha var size. Peki bu vajinadaki baski, yirtilacakmis gibi his zamanla geçiyor mu? Kasmadigimda o his olmayacak dimi?

Çok teşekkür ederim. Bi sorum daha var size. Peki bu vajinadaki baski, yirtilacakmis gibi his zamanla geçiyor mu? Kasmadigimda o his olmayacak dimi?
Evet geciyor canim.. hic kalmiyor. Yani nekdr denersen okdr rahatliyor orasida.. 1 gun arayla hep denemistik. Her yeni iliski daha ilerlemesini sagliyor

Kızlarrr şimdi eşime VEMCAİNE PUMP SPREY %10 aldırcam ama hiçç parmak egserizi kegel hiç
Bişey yapmadım sadece bu spreyle yenermiyim lütfen taktik verin benim derdim orayı açamamak ve kasmak ama sprey uyuştursa bile yine kasarmıyım diye korkuyorum ya azck cesaret verin çabuk kocam yolda

Kasmamak için gereken şey doğru nefes ben ilk önce yüzümü dahi kasmadan ağzımı açıyorum yüz gerilmicek ama iyi açılacak ağız bütün nefes alışverişler ağızdan olacak 1-2 dakika buna çalışın ilişkiye başlarken elleriniz başınızın arkasında oldun ama bi yere güç verip almayın yine kasarsınız gözlerinizde açık olsun kapatınca yine kasılıyor. Derin nefes alın ve yavaşça verirken penis de yavaş çalınca girsin sonra durun penis sakon çıkmasın nefes kontörlü yapıp yine nefes verirken penis içeri gelsin önemli olan nefes ve kasmamak bunlar olunca acı bile olmuyor

TeşekkürlerrCokkk haycanlıyım dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…