- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.081
Peki oaraya neyle bakıyorlar ben yine kasılırım bilgi alabilirmiyimDoktora gitmeden kulaktan dolma bilgilerle kendinizi yipratmayin lutfen... ben 4 yildan sonra bikac ay once yendim.. megerse kizlik zariyla alakalymis... bir gorunn ondan sonra egzersizlerle olur ins
Bende bacakalrimi hic acamazdim daha kizlik zori oldugu icin sadece elleriyle biraz ayirip bakabilir sadece.. banada oyle yaptilar. Vajinusmusun dereceleri var. Ben en ust derecedeydim. Elletmiyordum bile. Hic bisey yapmadi doktor sadece biraz aralayip kizlik zarina bakti. Ona bile hic bisey olmamasina ragmen dayanamadim. Sonra anlasildiki kizlik zari cok kalinmis. Hic tahmin etmemistim. Onu aldilar uyutarak. Hic anlamadim 10 gunede gecti sonrasi orda psikolojik de duvar kalktigi icin terapilerle 3 gunde yendim gecti gitti cok sukurPeki oaraya neyle bakıyorlar ben yine kasılırım bilgi alabilirmiyim
Bende bacakalrimi hic acamazdim daha kizlik zori oldugu icin sadece elleriyle biraz ayirip bakabilir sadece.. banada oyle yaptilar. Vajinusmusun dereceleri var. Ben en ust derecedeydim. Elletmiyordum bile. Hic bisey yapmadi doktor sadece biraz aralayip kizlik zarina bakti. Ona bile hic bisey olmamasina ragmen dayanamadim. Sonra anlasildiki kizlik zari cok kalinmis. Hic tahmin etmemistim. Onu aldilar uyutarak. Hic anlamadim 10 gunede gecti sonrasi orda psikolojik de duvar kalktigi icin terapilerle 3 gunde yendim gecti gitti cok sukur
Canım benim de kızlık zarım normalınden bıraz kalınmış sen nerde aldırdın?
Ney hangi canm
Bana terapistimin yapmami soylediklerini yazayim.canim..Merhabalar, bir sorum olacak yardım ederseniz çok sevinirim. Benim sorunum pns 5 6 cm girebiliyor fakat sonrasında ben bacaklarımda baskı hissediyorum kasıp gevsetmekte zorlanıyorum ne yapmaliyim?
Parmakta yapamıyorum ki ben benim asıl sorunum bacaklarımı açamamam öyle bir agrı oluyorki sanki bıçak sokuyorlar o yüzden yakınlaşmıyoruz başka pozisyon da olmuyo sonuç olmuyor sprey aldım anestol aldım onları deneyeceğim insallah
Icindede kaslar var onlarda kasilip kapatabiliyor icini.. aslinda bana bikac gunden sonra kullanma demisti. Sadece cubugun ucuna kucucuk suruyordum. Biraz rahatladiktan sonra esimle yapiyorduk. Yani esle yaparken surmemistim. Sende biraz iceri girdikten sonra bekle. Nefes al ver. Kaslarini sık birak. Tabi bu asamalarda esinde sertlesme sorunuda olabilir bekledigi icin. Onada ilac vermisti bizeÇok teşekkür ederim ama aklıma takılan birşey var. ben vajina girişinde zorlanmıyorum, pnsin hepsini alamıyorum Bu durumda da uyuşturucu krem kullanmalı miyim?
Çok teşekkür ederim. Bi sorum daha var size. Peki bu vajinadaki baski, yirtilacakmis gibi his zamanla geçiyor mu? Kasmadigimda o his olmayacak dimi?Icindede kaslar var onlarda kasilip kapatabiliyor icini.. aslinda bana bikac gunden sonra kullanma demisti. Sadece cubugun ucuna kucucuk suruyordum. Biraz rahatladiktan sonra esimle yapiyorduk. Yani esle yaparken surmemistim. Sende biraz iceri girdikten sonra bekle. Nefes al ver. Kaslarini sık birak. Tabi bu asamalarda esinde sertlesme sorunuda olabilir bekledigi icin. Onada ilac vermisti bize
Evet geciyor canim.. hic kalmiyor. Yani nekdr denersen okdr rahatliyor orasida.. 1 gun arayla hep denemistik. Her yeni iliski daha ilerlemesini sagliyorÇok teşekkür ederim. Bi sorum daha var size. Peki bu vajinadaki baski, yirtilacakmis gibi his zamanla geçiyor mu? Kasmadigimda o his olmayacak dimi?
Inşallah ben de tamamen yenmis olurum. Cok tesekkur ederim cevapladigin icin.Evet geciyor canim.. hic kalmiyor. Yani nekdr denersen okdr rahatliyor orasida.. 1 gun arayla hep denemistik. Her yeni iliski daha ilerlemesini sagliyor
Ne demk inss biran once atlatirsiniz sakin ol ve bol nefes iyi olucak insInşallah ben de tamamen yenmis olurum. Cok tesekkur ederim cevapladigin icin.
TeşekkürlerrCokkk haycanlıyım dua edin lütfenKasmamak için gereken şey doğru nefes ben ilk önce yüzümü dahi kasmadan ağzımı açıyorum yüz gerilmicek ama iyi açılacak ağız bütün nefes alışverişler ağızdan olacak 1-2 dakika buna çalışın ilişkiye başlarken elleriniz başınızın arkasında oldun ama bi yere güç verip almayın yine kasarsınız gözlerinizde açık olsun kapatınca yine kasılıyor. Derin nefes alın ve yavaşça verirken penis de yavaş çalınca girsin sonra durun penis sakon çıkmasın nefes kontörlü yapıp yine nefes verirken penis içeri gelsin önemli olan nefes ve kasmamak bunlar olunca acı bile olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?