Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya çok mutluyummmmmm simdi kadın doğum muayenesinden ciktim vajinusmus bitti artık yokkk kabus bittiiii yendim bende basardimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn

Cok sevindim biz bu akşam yine deneyeceğiz bakalım inşallah olur bi kere oldu yine olur:) hala o kafadan çıkamadım sanırım rüya gibi geliyor bana da

Ya cok şükür sprey kullanacak kadar acı olmuyor hatta bir damla kan geldi üstelik aparatlar girdiğinde acı olmadı beynim öyle olacak sanıyordu yine yapacağım zaman öyle olacak sanıyorum ama defalarca girdi ve acımadı tamamen kafa da işte yaaa ama İnan’ın acı olmuyor hatta ilk yaptığımızda hadi halay cekelim dedim ne oturmamda ne yürümemde hiç sıkıntı olma içinden çıktığında herşey eskisi gibiydi

merhaba iki parmka alabiliyorum ama yani nasıl desem dış kısımlarında tam parmakların girdiği yerde gerilme rahatsızllık sızı hissediyorum. parmakları sokup çıkartamıyorum. sanki kurumuşta oraya yapışmış gibi bir şey hissediyorum. bebeyağı kullanıyourm başka brişey mi denesem sizcce???
bide aparat demişsiniz mumdan yaptım ama zor oluyor. siz neler yaptınız nasıl yaptınız?

Bepanthol hangi çeşidi acaba onu da yazar mısın?

Arkadaşlar merhaba. Parmak egzersizi ve en sonunda yaklaşık 2 parmak kalınlığında dilatörün bi kısmını aldım. Ama kanama hiç olmadı. Bi hanfendi en büyük boy dilatör ile bile egzersiz yaptığını ancak kanamayı cinsel ilişkide yaşadığını söylemişti. Sizde ne gibi durumlar oldu? (Kanamaya önem vermiyorum, ama bazen şey olur ya hem kanamasından korkar kasarsın hem de egzersiz yaptığını eşin bildiği halde kanamamasından da korkarsın)

Canım benimde egzersizde kanamam olmadı. Battı balık yan gider diyerek hiç takmadım valla ne gerekiyorsa yaptım ama kanamam eşimle birleşmemizde oldu. Valla nasıl oluyor bilmiyorum ama ne yaparsam yapayım yinede eşimle oldu. Kanamayı çokta dert etmeyin. Önceliğiniz hastalığı yenmek olsun. Kafanızda bitirin. Evliliğimizin 2.ay dönümünde ben 1 haftalık egzersiz ile yendim. Gerçekten düzenli yaparsanız ve inanırsanız olur. Telkin edin kendinizi. Olumlama yapın emin olun başaracaksınız. Şimdi sen yendin sana söylemek kolay diyebilirsiniz ama emin olur gerçektende öyle. Tek çözüm egzersiz başka bir yol aramayın. Benim aparatım bitmiş rimelimdi. Bahane üretmeyin başlayın bir an önce. Bu günler gelmiyor bir daha. Isteyen olursa fırsatım oldukça özelden de sorularınızı cevaplarım.

Rimelle nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz

Ya kızlar ben ve eşim kayganlaştırı kullandığımızda penis cok kayıyor oraya bir türlü başını bile sokamıyprızki resmen panik atak hastasınoldum gece hastalandım uykumda stresten ölüyorum zannettim egsersiz yapamıyprım benim kadar kötüsü yok sanırım

Tam olarak sertlestiginden emin olun.kayganlastiriciyla cok rahat olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…