- 22 Şubat 2017
- 80
- 32
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.041
Çok teşekkürederim cnm saol inşallah bi yenerimde benimde bi yere kadar oluo bi yerden sonra gitmio o kadar ıkınıyorum falan ama olmuo yada ben ıkındığımı falan zannediyorum o an ki psikolojiyleparizi zeytinyagi rahim ortamini bozar, cok da tavsiye edilmiyor doktorlar tarafindan.
(Bi dezavantaji da latex yapisini bozuyor, yani prezervatifin yapisini bozuyor. Bu da hamile kalma riski demek. Yag bazli kayganlastiricilar da latexi bozar bu arada. )
Ben su bazli kayganlastirici kullandim bi sure sonra yapis yapis oldu ve asil islevinin tersine kaymasini engelledi.
Ben bepanthol kullandim, tahrisleri onarma yetenegi de oldugu icin de yararli. Memnun kaldim. Doktorum verdigi icin kullanmaya baslamistim. Vajinismusu yendiginiz gunden itibaren esinizle ilk 20 iliskiye kadar kullanmaya devam edebilirsiniz. Sonra daha guvenli hisseder normal bir su bazli kayganlastiriciya gecebilirsiniz. Ya da hic kayganlastiriciya ihtiyaciniz kalmaz :)
Yok canım ben de onu deneyeceğim hiç bir zararı yokmuş doktoruma da sordumYa ben geçenlerde vemcaine sprey aldım ucunu içe doğru sokup içe sıktım herhangi bi zararı olurmu kii
Yendim yazmışsınız ben parmak egzersizlerinde sıkıntı yaşamadım eşli denemede pns başında bile sıkıntı çekiyoruz olmuyor diyebilirim ne yapmamı önerirsiniz acabaBen de yendim kizlar. Yardimci olabilecegim bir konu varsa sorabilirsiniz, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Nasıl yendin canımBen de yendim kizlar. Yardimci olabilecegim bir konu varsa sorabilirsiniz, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Ben aparatlarla bol bol egzersiz yaptim, bir ay boyunca. Bir cinsel terapist esliginde 3 seans yaptik. Onun disinda hep evde bazen is yerinde bile aparatlarla egzersiz yaptim. Bazi gunler zamanim olmuyodu bir iki gun ara veriyodum. Ama amacim penis kalinligina ve boyuna yakin olan en buyuk aparati sorunsuz bir sekilde ve istedigim zaman tak cikar ve ileri geri yapabilmek idi. Bu egzersizleri hic bir zaman gorev olarak gormedim aksine zevk aldim. Cunku kadin ureme icgudusuyle vajina penetrasyonunu sever aslinda. Ben de isin bu eglenceli kismini aldim hep, hic orgazm olmasam da. Son iki hafta boyunca en buyuk boy olan dilator ile egzersiz yaptim. Son gunlerde her banyoya girdigimde vucut temizligimi yaptiktan sonra en buyuk dilator ile ayakta egzersiz yaptim, dus suyunu acik birakip hatta. Sicak su vucudu gevsettigi icin kaslar da kendini birakiyor. Bir de ayakta dilatoru soktugum icin cok kolay giriyordu. Iyice tak cikar, ileri geri yapinca hemen kaslar gevsiyordu. Bikac kez isyerinde tuvalette bile denedim :) bu kalinlikta bir dilatoru iyice normallestirdim.Yendim yazmışsınız ben parmak egzersizlerinde sıkıntı yaşamadım eşli denemede pns başında bile sıkıntı çekiyoruz olmuyor diyebilirim ne yapmamı önerirsiniz acaba
Hemen yukarida yazdimNasıl yendin canım
Cok sevindim biz bu akşam yine deneyeceğiz bakalım inşallah olur bi kere oldu yine olur:) hala o kafadan çıkamadım sanırım rüya gibi geliyor bana da
Ya ben o spreyi sıktığım zaman evet dıştan uyuşuo ama içten bi etki etmio yada benmi içe sıkmayı beceremiyorum acabaTeşekkürler canım ben vemcaine spreyle yendim doktor hiçbi zararı yok dedi tavsiye ederim :)
Ya ben o spreyi sıktığım zaman evet dıştan uyuşuo ama içten bi etki etmio yada benmi içe sıkmayı beceremiyorum acaba
Bepanthol hangi çeşidi acaba onu da yazar mısın?Ben aparatlarla bol bol egzersiz yaptim, bir ay boyunca. Bir cinsel terapist esliginde 3 seans yaptik. Onun disinda hep evde bazen is yerinde bile aparatlarla egzersiz yaptim. Bazi gunler zamanim olmuyodu bir iki gun ara veriyodum. Ama amacim penis kalinligina ve boyuna yakin olan en buyuk aparati sorunsuz bir sekilde ve istedigim zaman tak cikar ve ileri geri yapabilmek idi. Bu egzersizleri hic bir zaman gorev olarak gormedim aksine zevk aldim. Cunku kadin ureme icgudusuyle vajina penetrasyonunu sever aslinda. Ben de isin bu eglenceli kismini aldim hep, hic orgazm olmasam da. Son iki hafta boyunca en buyuk boy olan dilator ile egzersiz yaptim. Son gunlerde her banyoya girdigimde vucut temizligimi yaptiktan sonra en buyuk dilator ile ayakta egzersiz yaptim, dus suyunu acik birakip hatta. Sicak su vucudu gevsettigi icin kaslar da kendini birakiyor. Bir de ayakta dilatoru soktugum icin cok kolay giriyordu. Iyice tak cikar, ileri geri yapinca hemen kaslar gevsiyordu. Bikac kez isyerinde tuvalette bile denedim :) bu kalinlikta bir dilatoru iyice normallestirdim.
Kayganlastirici olarak da birkac sey denedim. Tavsiyem vajinada tahrisler olma ihtimaline karsi bepanthol krem. Su bazli kayganlastirici bir sure sonra yapis yapis ollmaya basliyordu ve dilator hic girmiyordu. Zeytinyagi ayni sekilde ustunde kuruyordu ve dilatorun puruzsuz yuzeyini bozuyordu. Zaten zararli zeytinyagi, vajina ph’ini bozuyor. En iyisi bepanthol krem geldi bana.
Sonra esimle ilk denememizde bol bol bepanthol surduk penise ve vajina girisine. Ilk giris cok yavas kontrollu yapti ve sonra accaip kaygan oldugu icin cok kolay git gel yapti. Hatta sonra fazla kaygan oldugu icin bisey hissetmedigini soyleyip penis uzerindeki kremi sildi tamamen. Bircok pozisyon denedik oldu. Bazi pozisyonlarda baski hissettim tabiki ama problem degildi. Orgazm olmadim ama cok zevk aldim.
Kisacasi diyecegim, kendinize iskence etmeden severek bu yolu katetmeniz gerektigi. Parmak penis kalinligini/uzunlugunu temsil etmiyor. O yuzden size aparatlarla calismanizi siddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba. Parmak egzersizi ve en sonunda yaklaşık 2 parmak kalınlığında dilatörün bi kısmını aldım. Ama kanama hiç olmadı. Bi hanfendi en büyük boy dilatör ile bile egzersiz yaptığını ancak kanamayı cinsel ilişkide yaşadığını söylemişti. Sizde ne gibi durumlar oldu? (Kanamaya önem vermiyorum, ama bazen şey olur ya hem kanamasından korkar kasarsın hem de egzersiz yaptığını eşin bildiği halde kanamamasından da korkarsın)
Bepanthol hangi çeşidi acaba onu da yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?