- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.061
Tesekkur ederim canim peki ne kadar kullanmam lazim icinede sıkıyormuyuz?Ben gordum canım emla fln hikaye kesinlikle vemcaine :)
bende kullanmistim canim cok faydasi oldu hem icine hem dışına sıkınca uyusturuyor hemen aci hissi kayboluyorMerhaba hanimlar vemcaina spreyin faydasini gören var mi?almak istiyorum da emin degilim
Ne kadar sıkmaliyim?bende kullanmistim canim cok faydasi oldu hem icine hem dışına sıkınca uyusturuyor hemen aci hissi kayboluyor
Rimelle nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz
iki kere icine iki kere disina sık yeterli olur zaten uzun cubugu var cubugu icine sok oyle sık 5 dk icinde uyusturuyor yalniz dışına sıktiginda biraz yakiyor ama yanma kisa surede geciyor.Ne kadar sıkmaliyim?
Tesekkur ederim canim peki ne kadar kullanmam lazim icinede sıkıyormuyuz?
Benim doktorum sadece girise sıktırıyodu önemli olan giris zaten.cok fazla icine sıkmayin zararli olabilir
YAaa ben oraya elimi sürsem bile içim değişik oluyor sizdede oluyormuydu zamanla geçtimi yoksaSteril eldiven geçirdim üzerine de kayganlaştırıcı sürdüm. Ilk basamak için onu kullandım. Hem rahmimin ne kadar derin olduğunu görmüş oldum. Parmaktan daha da ileri gidiyordu ve buda bana orada bir duvar olmadığını gösterdi. Demekki isteyince sonsuz bir boşluk oluyor dedim. Ayrıca parmak dışında yabancı bir cisme alışmak içinde önemli bir adım oldu. Evet dilator de alınabilir ama ben böyle tercih ettim. Isteyen dilator sette alabilir.
Peki oaraya neyle bakıyorlar ben yine kasılırım bilgi alabilirmiyimDoktora gitmeden kulaktan dolma bilgilerle kendinizi yipratmayin lutfen... ben 4 yildan sonra bikac ay once yendim.. megerse kizlik zariyla alakalymis... bir gorunn ondan sonra egzersizlerle olur ins
Bende bacakalrimi hic acamazdim daha kizlik zori oldugu icin sadece elleriyle biraz ayirip bakabilir sadece.. banada oyle yaptilar. Vajinusmusun dereceleri var. Ben en ust derecedeydim. Elletmiyordum bile. Hic bisey yapmadi doktor sadece biraz aralayip kizlik zarina bakti. Ona bile hic bisey olmamasina ragmen dayanamadim. Sonra anlasildiki kizlik zari cok kalinmis. Hic tahmin etmemistim. Onu aldilar uyutarak. Hic anlamadim 10 gunede gecti sonrasi orda psikolojik de duvar kalktigi icin terapilerle 3 gunde yendim gecti gitti cok sukurPeki oaraya neyle bakıyorlar ben yine kasılırım bilgi alabilirmiyim
Bende bacakalrimi hic acamazdim daha kizlik zori oldugu icin sadece elleriyle biraz ayirip bakabilir sadece.. banada oyle yaptilar. Vajinusmusun dereceleri var. Ben en ust derecedeydim. Elletmiyordum bile. Hic bisey yapmadi doktor sadece biraz aralayip kizlik zarina bakti. Ona bile hic bisey olmamasina ragmen dayanamadim. Sonra anlasildiki kizlik zari cok kalinmis. Hic tahmin etmemistim. Onu aldilar uyutarak. Hic anlamadim 10 gunede gecti sonrasi orda psikolojik de duvar kalktigi icin terapilerle 3 gunde yendim gecti gitti cok sukur
Canım benim de kızlık zarım normalınden bıraz kalınmış sen nerde aldırdın?
Ney hangi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?