Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rimelle nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz

Steril eldiven geçirdim üzerine de kayganlaştırıcı sürdüm. Ilk basamak için onu kullandım. Hem rahmimin ne kadar derin olduğunu görmüş oldum. Parmaktan daha da ileri gidiyordu ve buda bana orada bir duvar olmadığını gösterdi. Demekki isteyince sonsuz bir boşluk oluyor dedim. Ayrıca parmak dışında yabancı bir cisme alışmak içinde önemli bir adım oldu. Evet dilator de alınabilir ama ben böyle tercih ettim. Isteyen dilator sette alabilir.

YAaa ben oraya elimi sürsem bile içim değişik oluyor sizdede oluyormuydu zamanla geçtimi yoksa

Merhaba kızlar bende 1 buçuk yıl vajinismus sandım sabırla yenmeyi bekledim ama kızlık zarında problem varmış kesinlikle doktora gitmeyi ihmal etmeyin

Doktora gitmeden kulaktan dolma bilgilerle kendinizi yipratmayin lutfen... ben 4 yildan sonra bikac ay once yendim.. megerse kizlik zariyla alakalymis... bir gorunn ondan sonra egzersizlerle olur ins

Peki oaraya neyle bakıyorlar ben yine kasılırım bilgi alabilirmiyim
Bende bacakalrimi hic acamazdim daha kizlik zori oldugu icin sadece elleriyle biraz ayirip bakabilir sadece.. banada oyle yaptilar. Vajinusmusun dereceleri var. Ben en ust derecedeydim. Elletmiyordum bile. Hic bisey yapmadi doktor sadece biraz aralayip kizlik zarina bakti. Ona bile hic bisey olmamasina ragmen dayanamadim. Sonra anlasildiki kizlik zari cok kalinmis. Hic tahmin etmemistim. Onu aldilar uyutarak. Hic anlamadim 10 gunede gecti sonrasi orda psikolojik de duvar kalktigi icin terapilerle 3 gunde yendim gecti gitti cok sukur

Merhabalar, bir sorum olacak yardım ederseniz çok sevinirim. Benim sorunum pns 5 6 cm girebiliyor fakat sonrasında ben bacaklarımda baskı hissediyorum kasıp gevsetmekte zorlanıyorum ne yapmaliyim?

Hangı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…