Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rimelle nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz

Ya kızlar ben ve eşim kayganlaştırı kullandığımızda penis cok kayıyor oraya bir türlü başını bile sokamıyprızki resmen panik atak hastasınoldum gece hastalandım uykumda stresten ölüyorum zannettim egsersiz yapamıyprım benim kadar kötüsü yok sanırım

Tam olarak sertlestiginden emin olun.kayganlastiriciyla cok rahat olur o zaman.

Rimelle nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz

Steril eldiven geçirdim üzerine de kayganlaştırıcı sürdüm. Ilk basamak için onu kullandım. Hem rahmimin ne kadar derin olduğunu görmüş oldum. Parmaktan daha da ileri gidiyordu ve buda bana orada bir duvar olmadığını gösterdi. Demekki isteyince sonsuz bir boşluk oluyor dedim. Ayrıca parmak dışında yabancı bir cisme alışmak içinde önemli bir adım oldu. Evet dilator de alınabilir ama ben böyle tercih ettim. Isteyen dilator sette alabilir.

YAaa ben oraya elimi sürsem bile içim değişik oluyor sizdede oluyormuydu zamanla geçtimi yoksa

Merhaba kızlar bende 1 buçuk yıl vajinismus sandım sabırla yenmeyi bekledim ama kızlık zarında problem varmış kesinlikle doktora gitmeyi ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…