- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.061
Merhaba hanimlar vemcaina spreyin faydasini gören var mi?almak istiyorum da emin degilim
Dahiliye bu duruma bakıyormu ki allah allah şaşırdımBen bugün dahiliye doktoruna gittim bana rahimin üst tarafında perde gibi bisey var dedi vajinusmus değil bence bu sana sıkıntı yapiyo dedi aklım içe karıştı yarın gitcem kadin doğum doktoruna
Dahiliye bu duruma bakıyormu ki allah allah şaşırdım
Rimelle nasıl yaptınız bilgi verirmisinizCanım benimde egzersizde kanamam olmadı. Battı balık yan gider diyerek hiç takmadım valla ne gerekiyorsa yaptım ama kanamam eşimle birleşmemizde oldu. Valla nasıl oluyor bilmiyorum ama ne yaparsam yapayım yinede eşimle oldu. Kanamayı çokta dert etmeyin. Önceliğiniz hastalığı yenmek olsun. Kafanızda bitirin. Evliliğimizin 2.ay dönümünde ben 1 haftalık egzersiz ile yendim. Gerçekten düzenli yaparsanız ve inanırsanız olur. Telkin edin kendinizi. Olumlama yapın emin olun başaracaksınız. Şimdi sen yendin sana söylemek kolay diyebilirsiniz ama emin olur gerçektende öyle. Tek çözüm egzersiz başka bir yol aramayın. Benim aparatım bitmiş rimelimdi. Bahane üretmeyin başlayın bir an önce. Bu günler gelmiyor bir daha. Isteyen olursa fırsatım oldukça özelden de sorularınızı cevaplarım.
Tam olarak sertlestiginden emin olun.kayganlastiriciyla cok rahat olur o zaman.Ya kızlar ben ve eşim kayganlaştırı kullandığımızda penis cok kayıyor oraya bir türlü başını bile sokamıyprızki resmen panik atak hastasınoldum gece hastalandım uykumda stresten ölüyorum zannettim egsersiz yapamıyprım benim kadar kötüsü yok sanırım
Tesekkur ederim canim peki ne kadar kullanmam lazim icinede sıkıyormuyuz?Ben gordum canım emla fln hikaye kesinlikle vemcaine :)
bende kullanmistim canim cok faydasi oldu hem icine hem dışına sıkınca uyusturuyor hemen aci hissi kayboluyorMerhaba hanimlar vemcaina spreyin faydasini gören var mi?almak istiyorum da emin degilim
Ne kadar sıkmaliyim?bende kullanmistim canim cok faydasi oldu hem icine hem dışına sıkınca uyusturuyor hemen aci hissi kayboluyor
Rimelle nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz
iki kere icine iki kere disina sık yeterli olur zaten uzun cubugu var cubugu icine sok oyle sık 5 dk icinde uyusturuyor yalniz dışına sıktiginda biraz yakiyor ama yanma kisa surede geciyor.Ne kadar sıkmaliyim?
Tesekkur ederim canim peki ne kadar kullanmam lazim icinede sıkıyormuyuz?
Benim doktorum sadece girise sıktırıyodu önemli olan giris zaten.cok fazla icine sıkmayin zararli olabilir
YAaa ben oraya elimi sürsem bile içim değişik oluyor sizdede oluyormuydu zamanla geçtimi yoksaSteril eldiven geçirdim üzerine de kayganlaştırıcı sürdüm. Ilk basamak için onu kullandım. Hem rahmimin ne kadar derin olduğunu görmüş oldum. Parmaktan daha da ileri gidiyordu ve buda bana orada bir duvar olmadığını gösterdi. Demekki isteyince sonsuz bir boşluk oluyor dedim. Ayrıca parmak dışında yabancı bir cisme alışmak içinde önemli bir adım oldu. Evet dilator de alınabilir ama ben böyle tercih ettim. Isteyen dilator sette alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?