Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sağol anestol deniyorum yeteri uyusturmayi sağlayamazsam vemcaine alicam dediklerine göre yüzde 10 muş anestolun ki yüzde beş inşallah yeneriz kurtuluruz evliligimin 9.ayi pisikoljim bozuldu iyice

Kızlar meraba belki size biraz olsun yardımcı olur şimdi yazacağım şey. Ben de ne parmağımı nede kulak çöpünü hiç bir şeyi sokamıyordum en sonunda eşim ben yapacam dedi ve emla krem ile vemcaın spreyı deneyerek önce kulak çöpünü sonrada parmaklarını soktu ve her soktukca ben nefes alıp verdim ve emin olun hiç bişey hissetmedim ne acı ne sızı cok rahat once 1 sonra 2 sonrada 3 parmagı aynı anda aldım. Girişte delige parmagın ucunu yada aparatın ucunu soktuktan sonra yukarı dogru karnınıza dogru ıtın sonsuz boşluk orda direk düz etmeyin o duvara çarparsınz canınız acır. Kolay Gelsin Bende yenmek Üzereyim :)

Merhaba yönünü aşağıya doğru diyorlar o şekilde yapmaya çalışıyoruz aparatlarla karına doğru nasıl oluyor anlayamadım yardımcı olur musunuz ben de yenemiyorum

Arkadaşlar öncelikle sunu söylemek istiyorum herşeyden önce Sağlık isteyin emin olun Allah izin verince herkes yenecek bir şekilde ben 7aylık evliydim 2 aynöncr yendim ve duan amaliyat oldum dış gebelik geçirdim inanın o kadar zor ki Allahım yardım etti cokmsükür ama iç kanama bile g virdim o yüzden herşeyden önce Sağlık isteyin Ferdi boşş

Kızlar desteğe ihtiyacım var 1 2 3 4 aparatı sırayla 15 dakikada yapiyorum. Ama eşli deneme de olmayacak diye korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum denemeye. buraya kadar gelmişken doktora gitmek istemiyorum bugün denemek istiyorum bi taraftan hep eski konuşmaları okuyup cesaretlenmeye calisiyorum

Merhaba yönünü aşağıya doğru diyorlar o şekilde yapmaya çalışıyoruz aparatlarla karına doğru nasıl oluyor anlayamadım yardımcı olur musunuz ben de yenemiyorum
Totoya doğru ınıyor ama duz degıl hafif karına dogru cıkar gıbı yapacaksınız o zaman gıdıo hıç bir yere degmeden

Çok iyi 4 üncü yu bile yapabiliyorsaniz bitmiş demekki sizin eşinizle deneme daha kolay olacaktir eminim. Bundan sonrası esinizde sizde bol kayganlastirici kullanın anlamazsın bile. Acı olacağını hiç sanmıyorum ben üç te eşli denemeye geçtim için az da olsa ağrı oldu. Sizin artık dediğim gibi olmaz ama olursa da az daha dayanin.
Sakasa k cevabım sızedir.

Bu arada acı olursa da en fazla dördüncü aparatı ilk denediginizdeki kadar acı duyarsınız daha fazla olacağını sanmıyorum.

Amin inşallah canım inan bazen tüm umudumu yitiriyorum ama sonra eşim elimi tutup gene destek oluyor ve tekrar denıyoruz :)
Ne mutlu sana canım inşallah tamamen yeneriz ben aparatla yapıyorum oluyor eşli denemede yapamıyorum aparatla bile korkarak yapıyorum bebeyagi anestol ve bepantol sürüyorum surmedigimiz şey kalmadı gibi umarım oraya bir zarar vermeyiz enfeksiyon kapmayız mecburiyetten kullanıyoruz direk yapamıyorum ben çünkü pisikolojik ve insanı çok yıpratıyor

Evet canım bende de oldu hatta hepimizde oldu ama İnan çarpa çarpa o duvarları atlatacaksın doktorun varsa onunla nasıl egzersiz yapıyorsun kaç gün oldu canım o duvaları nasıl aşacağını bir saniyede göstermesi gerekir çünkü zaten en büyük problemiz o çünkü duvar hissettiğimiz şey kaslarımız korkularımız olunca kasıyoruz kasınca vajina içi kendini kapatıyor ilerleyemiyorsun o esnada duruyorsun bol nefes alıyorsun ve ıkınıyorsun ıkınırken aparatı hafifçe iteceksin durup nefes alıp ıkınıp tekrar iteceksin her seferinde yavaş yavaş ilkini yaptın mı genişliyor takılmıyorsun artık

Doktorum uygulana yapıyor psikologum da rahatlatıyor gevşemeye yardımcı oluyor telkin ediyor biraz daha rahat oluyorum ama eve gelince kabus gibi biras giriyor afedersin sonra yine aynı kasınca kapanıyor doğru yoksa girebildiğini farkediyorum ama çok kalın bir aparat henüz denemedik

Arkadaşlar bişey sorcam doktorlar bir hastanın ağır vajinusmus olduğunu nasıl anlar
Kimisi oturuşundan kimisi de dokundurtmaz bile ben ağır değildim ama doktorum rahat otur şu koltuğa vajinusmus olduğun çok belli dedi irkildim gerçekten anlaşılıyor mu dedim sonra çatala çıkabildim muayene oldum korktum biraz ama bacaklarım evde olduğu gibi titremedi en azından dokundurabiliyorum en azından anatomik bir sorunun da yok yenebilirsin sen dedi kendini sıkma rahat bırak sadece dedi o yüzden diyeceğim o ki ağır vajinusmus çok kötü yıllarda yapamayanlar var psikologuma gelen bir danışan 12 yıldır bu illetle mücadele ediyor duyunca kulaklarıma inanamadım Allah yardımcısı olsun olsun başta ve tabiki hepimizin inşallah

Zaten tek sorun şu beynimizdeki acı problemi ama sana bi tavsiye veriyim aparatları yaparken giriş girince kapa gözlerını ve derınce nefes al ve muma üfler gıbı yavas yavas nefes ver nefesı verırken aparatı ıt ınan hıc hıssetmıyorsun ne acı nede baskı

Evet aynen acı eşiğim bi tuhaf benim şöyle ki iğne vurduruyorum ağdaya gidiyorum herşeye dayanabiliyorum sorun bu olunca giriş kısmında bekliyor içeri alamıyorum
Çok teşekkürler deniyicem tavsiyeni inşallah yapabilirim desteklere ve dualara çok ihtiyacım var sağolasın

Kızlarrrrr bugun kadın doğum doktoruna gittim benim alanım değil ama vajinismus isen başka bir doktor arkadaşıma. yönlendircem dedi alttan baktı elini yada bişey soktu pelvik kaslarnı çok kasıyorsun dedi biraz rahat bıraktım baktı zar normal dedi organik bi sıktı yok vajinismus dedi birazcık acıdı ama çabuk atlatırsın dedi buraya noramlde oturamıyorlar bile dedi cok tepki vermedin dedi napmalıyım azcık daha sızlıyor diğer arkadaşıylada 2 seanla çözem snra bana doğuma glen cok hastam var dedi diğer domtorun fiyatıda 280 tl(

Ne demek canım inşallah en kısa zamanda yenerız :) gözlerini kapatmayı unutma görünce ınsan daha cok kendini kasıyor gormeyınce anlamıyosun bol nefes al yavas yavas bırak nefesını

Arkadaşlar eşinizle deneyin bir de isterseniz. Benim yenmemi sağlayan eşimdir aslında. Çünkü ben kendim acıYa cağı düşüncesiyle hiç ilerletemiyordum. İlk zamanlarda eşim ittirince canım yandığı zaman yapma diye bağırırdim. Gerçekten canım yanınca o da istese de ilerletemiyordu aparatı. Duvar çıkıyordu karşısina. O duvari yenmek de egzersiz yapmaktan geçiyor duvarı zorlamak gerek.
Ben uzandım altıma yastık koyduk eşimle 3. Aparata kadar çalıştık sonra pozisyonu bozmadan eşimle devam ettik.
Ayrica Çalışırken dikkatimi dağılsın diye telefonda oyun oynadım. Başka konulardan konuştuk eşimle o bu arada egzersize devam ediyor. Ya da sevdiğimiz bi filmi açıp onu izledik egzersiz devam ederken maksat dikkat dağıtmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…