- 30 Ocak 2018
- 151
- 72
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.321
Önce doktor yapıyordu aparatı acı hissetmeyince aparatı bana veriyordu elimden tutup nasıl yapacağımı gösteriyordu bi kaç defa sonra ben tek yapıyordum sonra bana diyordu ki aparatın girmediğini hissedersen bilki aparatı itmeye korkuyorsun öyle olduğu zaman diğer elini elinin üstüne koy benim elim gibi hisset derin bi nefes al it demişti ben ne zaman korksam elimi itiyordu hop diye kayardı böyle dene ben çok kalını ile yapmadım gerek kalmadı atlattım şükür 3. GündeDoktorum uygulana yapıyor psikologum da rahatlatıyor gevşemeye yardımcı oluyor telkin ediyor biraz daha rahat oluyorum ama eve gelince kabus gibi biras giriyor afedersin sonra yine aynı kasınca kapanıyor doğru yoksa girebildiğini farkediyorum ama çok kalın bir aparat henüz denemedik
canım umarım faydası olur adana kelebek kadın danısmanlık ücretsiz vajinismus tedavisi yağacak Allah onlardan razı olsun 1 bucuk senelık sorunumu 3 günde çözdüler insallah sanada faydası olurNasıl yendin canım ?
Oldu bile canım onlar sayesinde yeneli 20.günüm teşekkür ederim tavsiyen içincanım umarım faydası olur adana kelebek kadın danısmanlık ücretsiz vajinismus tedavisi yağacak Allah onlardan razı olsun 1 bucuk senelık sorunumu 3 günde çözdüler insallah sanada faydası olur
Insallah Evet haklısın gözlerimi kapatmaya çalışıyorum ama bi yandan da ne olacağını merak edip dayanamayıp açıyorum korkum hiç bitmycekmis gibiNe demek canım inşallah en kısa zamanda yenerız :) gözlerini kapatmayı unutma görünce ınsan daha cok kendini kasıyor gormeyınce anlamıyosun bol nefes al yavas yavas bırak nefesını
Doktorun iyiymiş ne güzel, ben de derin nefes alıp öyle itmeye çalışıyorum dün de öyle yaptım aşağı doğru yapınca boşluk var sanki dik götürünce çok acıyor bişeye çarpıp geri dönüyor sanki ilerlemiyor çok garip bir his doğrusu uygulama yapıyorlar evet ama başkası yapınca kasiliyorum eşim yapınca özellikle kendim yapınca biraz daha rahatım koruma içgüdüsü ile hareket ediyorum zarar gelmesin diye o bölgeyi neyde kimden koruyorsam gerçekten psikolojikÖnce doktor yapıyordu aparatı acı hissetmeyince aparatı bana veriyordu elimden tutup nasıl yapacağımı gösteriyordu bi kaç defa sonra ben tek yapıyordum sonra bana diyordu ki aparatın girmediğini hissedersen bilki aparatı itmeye korkuyorsun öyle olduğu zaman diğer elini elinin üstüne koy benim elim gibi hisset derin bi nefes al it demişti ben ne zaman korksam elimi itiyordu hop diye kayardı böyle dene ben çok kalını ile yapmadım gerek kalmadı atlattım şükür 3. Günde
Ben de eşim yapınca dikkatimi başka yöne çekmeye biseylerle uğraşınca kafamı oraya takmamaya çalışıyorum telefondan bildirimlere falan bakıyorum kk kulübündeki olumlu yorumları okuyorum ilk girince biraz sızlıyor sonra içerde olunca acı değil de baskı hissediyorum eşim egzersiz yapınca bana, yarım saat bile olmuyor ama kendim yapınca bir saat falan yapabiliyorum sorun şu ki kendim yapınca bacaklarımı rahatca tamamen açabiliyorum kasmadan eşim yapınca bacagimin kendisi kapanıyor inşallah yenerim 10 ay oldu evliligimin psikolojim çok kötü moralim bozuk kimseyle görüşmek bile istemiyorum bu platformda olmasa kafayı yicem valla burda yazılanları okuyorum çok iyi geliyor bana bi gün yeneceksin diyorum kendi kendime ve yıllar sonra bu topige baktığımda ne çok anı biriktirmisim mücadele etmişim bununla Rabbim o günleri görmeyi nasip eder inşallahArkadaşlar eşinizle deneyin bir de isterseniz. Benim yenmemi sağlayan eşimdir aslında. Çünkü ben kendim acıYa cağı düşüncesiyle hiç ilerletemiyordum. İlk zamanlarda eşim ittirince canım yandığı zaman yapma diye bağırırdim. Gerçekten canım yanınca o da istese de ilerletemiyordu aparatı. Duvar çıkıyordu karşısina. O duvari yenmek de egzersiz yapmaktan geçiyor duvarı zorlamak gerek.
Ben uzandım altıma yastık koyduk eşimle 3. Aparata kadar çalıştık sonra pozisyonu bozmadan eşimle devam ettik.
Ayrica Çalışırken dikkatimi dağılsın diye telefonda oyun oynadım. Başka konulardan konuştuk eşimle o bu arada egzersize devam ediyor. Ya da sevdiğimiz bi filmi açıp onu izledik egzersiz devam ederken maksat dikkat dağıtmak.
Merhaba peki kızlık apartalarla bozulmuyormu benim hala kızlık duruyor o yüzden korkumdan yapamıyorumDoktorun iyiymiş ne güzel, ben de derin nefes alıp öyle itmeye çalışıyorum dün de öyle yaptım aşağı doğru yapınca boşluk var sanki dik götürünce çok acıyor bişeye çarpıp geri dönüyor sanki ilerlemiyor çok garip bir his doğrusu uygulama yapıyorlar evet ama başkası yapınca kasiliyorum eşim yapınca özellikle kendim yapınca biraz daha rahatım koruma içgüdüsü ile hareket ediyorum zarar gelmesin diye o bölgeyi neyde kimden koruyorsam gerçekten psikolojik
Merhaba benim ilk gece oldu kızlık bozuldu ama tamamen girmedi farkında değildik başladık ama yapma niyetiyle değildi girdi çıktı kan geldi doktorum da kızlığın geride değil yaşadım onu fakat tamamen girmediği için tamamen bozulmamış olabilir çünkü aparatla yaptığım da bile sanki duvar var gibi hissediyorum ilerlemesine izin veremiyorum eşim yapınca penis vajina girişinde duruyor ama aparat olduğu zaman yavaş yavas hareketlerle içinde oynatıyorum bile esnesin diye fazla ilerletemiyorum ileri geri yapamıyorum kusura bakma biraz açık yazdım ama başka türlü ifade edemedim ben de korkuyorum eşli denemede yarı yenmiş sayılırım tamamı girmiyor kasiliyorum ve orası kapanıyor nefes kegel hepsini yapıyorum ama korku panik anı başka bişey gerçekten Allah yardımcımız olsun bu formda o kadar hanım birbirine yardımcı oluyor ki bende onların sayesinde ilerleme kaydediyorumMerhaba peki kızlık apartalarla bozulmuyormu benim hala kızlık duruyor o yüzden korkumdan yapamıyorum
Yaşamayan bilemez çok kötü bi his gerçekten ama doktor o güveni veriyordu o yapıyordu ben de yaptım aslında bi yönü YÖK dedi bana doktor ısrarla çünkü içi geniş boşluk dedi ama ilk zamanlar atlatırken penşsin başından geçerken aşağıya doğru tık diye düştüğünü hissediyordum set gibi bişeyin aşağısından geçiyordu sonra hissetmiyordum :)Doktorun iyiymiş ne güzel, ben de derin nefes alıp öyle itmeye çalışıyorum dün de öyle yaptım aşağı doğru yapınca boşluk var sanki dik götürünce çok acıyor bişeye çarpıp geri dönüyor sanki ilerlemiyor çok garip bir his doğrusu uygulama yapıyorlar evet ama başkası yapınca kasiliyorum eşim yapınca özellikle kendim yapınca biraz daha rahatım koruma içgüdüsü ile hareket ediyorum zarar gelmesin diye o bölgeyi neyde kimden koruyorsam gerçekten psikolojik
Ben 5 boya kadar aldım benim bozulmadı eşimle deneyene kadar kızlık zarın esnek olabilir o yüzden durabilir canım benim hala doktor bozulmamış gibi duruyor dedi :) esnek olunca rahat ol hatta hiç kasma çünkü kızlık zarı yırtılıyor çok acıyor bunlar hurafe 5 ay korktum yapmadım kızlık zarı korkusundan hiç bi acı bile olmadı çok şaşırdım hatta sadece pembemsi bi kaç damla kan geldi o kadarMerhaba peki kızlık apartalarla bozulmuyormu benim hala kızlık duruyor o yüzden korkumdan yapamıyorum
Yaşamayan bilemez çok kötü bi his gerçekten ama doktor o güveni veriyordu o yapıyordu ben de yaptım aslında bi yönü YÖK dedi bana doktor ısrarla çünkü içi geniş boşluk dedi ama ilk zamanlar atlatırken penşsin başından geçerken aşağıya doğru tık diye düştüğünü hissediyordum set gibi bişeyin aşağısından geçiyordu sonra hissetmiyordum :)
Evet gerçekten yaşamayan bilemez ne yazık ki farklı bir duygu ben de kendi kendime yapabiliyorum eşli olunca geriliyorum panik oluyorum inşallah biter bu kabuslarYaşamayan bilemez çok kötü bi his gerçekten ama doktor o güveni veriyordu o yapıyordu ben de yaptım aslında bi yönü YÖK dedi bana doktor ısrarla çünkü içi geniş boşluk dedi ama ilk zamanlar atlatırken penşsin başından geçerken aşağıya doğru tık diye düştüğünü hissediyordum set gibi bişeyin aşağısından geçiyordu sonra hissetmiyordum :)
İnşallah canımEvet gerçekten yaşamayan bilemez ne yazık ki farklı bir duygu ben de kendi kendime yapabiliyorum eşli olunca geriliyorum panik oluyorum inşallah biter bu kabuslar
İnternetten satılan dilatorler den deneyebilirsin . Ben hiç parmak egzersizi yapamadım oraya dokunamadigimdan.O yüzden kolay girmesi için parmak egzersizinde bol kayganlastirici sürmeni önerebilirim sadece. Bir de emla biyolin kremleri vemcaein sprey onlardan birini kullanabilirsin bölgeyi anestetik uyuşturuyor kullanip memnun kalan cok kisi var bende işe yaramasini çok isterdim malesef ama ucunu de kullandım ucu de yaktı. o açıyor dediğin yeri gectigin an gerisi geliyor. Sonraki egzersizler de iyice esnedi gi için bişey hissetmiyorsun.Arkadaşlar merhaba,
Ben de bir başlık açmıştım bu sorun ile ilgili ama bir de burdan yazmak istedim. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyroum. Serçe parmağımı 2 boğuma kadar sokabildim sadece sonra gitmiyor. Onda da zaten vajina girişn üst bölgesinden giriyorum popoya yakın olan tarafından değil, o 2 boğum da belki de vajina girişinde dolanıyorumdur belki hiç sokamıyorumdur. Kafam o kadar karışık ki. Belki yönünü yanlış ayarlıyorum.. Ikınıyorum nefes al ver yapıyorum ama yok gitmiyor, zorlayınca acıyor. Artık o kadar moralim bozuk ki, ağlayarak yapıyorum egzersizlerimi. Detaylı verdiğiniz bilgilerle beni aydınlatırsanız çok sevinirim...
Aminnn insallah en kısa zamanda canım.Ben de eşim yapınca dikkatimi başka yöne çekmeye biseylerle uğraşınca kafamı oraya takmamaya çalışıyorum telefondan bildirimlere falan bakıyorum kk kulübündeki olumlu yorumları okuyorum ilk girince biraz sızlıyor sonra içerde olunca acı değil de baskı hissediyorum eşim egzersiz yapınca bana, yarım saat bile olmuyor ama kendim yapınca bir saat falan yapabiliyorum sorun şu ki kendim yapınca bacaklarımı rahatca tamamen açabiliyorum kasmadan eşim yapınca bacagimin kendisi kapanıyor inşallah yenerim 10 ay oldu evliligimin psikolojim çok kötü moralim bozuk kimseyle görüşmek bile istemiyorum bu platformda olmasa kafayı yicem valla burda yazılanları okuyorum çok iyi geliyor bana bi gün yeneceksin diyorum kendi kendime ve yıllar sonra bu topige baktığımda ne çok anı biriktirmisim mücadele etmişim bununla Rabbim o günleri görmeyi nasip eder inşallah
Ayna karşısında yapabiliyorum sadeceAminnn insallah en kısa zamanda canım.
Kendin daha rahat yapabiliyorsan kendin tv karşısında yapabilirsin canım. Eşimle çalışırken o dikkat dağıtmak için yaptıklarımı kk bi arkadaşın yazısında okuduklarimdan sonra yapmıştım. O da senin gibi kendisi yapmış egzersizleri tv karşısında dikkat dağıtmak için.
Ama o yeri nasıl geçeceğim orada ne var ki neden geçemiyorum biraz ara mı versek diyoruz çünkü psikolojik olarak cok yordu bizi. Hep aynı yerde takılıyorum. Delik be tarafında bu işin hiç anlamadım. Daha küçük serçe parmağını sokamiyorum benim daha ne kadar yolum var kim bilir...İnternetten satılan dilatorler den deneyebilirsin . Ben hiç parmak egzersizi yapamadım oraya dokunamadigimdan.O yüzden kolay girmesi için parmak egzersizinde bol kayganlastirici sürmeni önerebilirim sadece. Bir de emla biyolin kremleri vemcaein sprey onlardan birini kullanabilirsin bölgeyi anestetik uyuşturuyor kullanip memnun kalan cok kisi var bende işe yaramasini çok isterdim malesef ama ucunu de kullandım ucu de yaktı. o açıyor dediğin yeri gectigin an gerisi geliyor. Sonraki egzersizler de iyice esnedi gi için bişey hissetmiyorsun.
Ama o yeri nasıl geçeceğim orada ne var ki neden geçemiyorum biraz ara mı versek diyoruz çünkü psikolojik olarak cok yordu bizi. Hep aynı yerde takılıyorum. Delik be tarafında bu işin hiç anlamadım. Daha küçük serçe parmağını sokamiyorum benim daha ne kadar yolum var kim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?