Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eş desteği en önemlisi canım deneme anında seninle konuşması nefes al nefes ver denemesi bile sana çok iyi gelir, kendini yavaş yavaş ona bırakabilirsin böylece. Bak yenince o dilatörlerden tiksinceksin ben bunları mı icime sokuyordum diye

Evet eşin desteği inanılmaz işe yarıyor çok şükür dile kolay 10 ay bekliyor adamcağız inşallah sona geldim. Ve evet dilatorlerden bıkacağım tiksinecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum çok sağol canım

Kızlar merhaba bişey sorucam bilgisi olan yardım etsin ben vajinismusu yendim suan cocuk düsünmüyorum ve prezervatifle korunuyoruz bu bende alerji yaptı sanırım basına böyle bisey gelen var mı vajinamın ici asırı kırmızı ve beyaz beyaz oluyor krem gibi vajinamdan koyu renk bi sıvı geliyor asırı kasınıyo vede iliski sırasında canım cok yanıyo 2 3 gündür böyleyim (

merhaba bende aynı dertten sıkıntı yaşadım ama ağır ağrılarım yoktu o dönem tanışdıgım bi doktor tarafından psikolojik yöntemle atlattım ağır bi dönem değildi yani. Ama çok duydum duyuyroum rastlıyorum aynı doktora yönlendiriyorum ve sonuç alıyorlar ama ben izmir'de ikamet ediyorum orası ayrı. Gerçekten sıkıntılı bir durum iyi araştıtılması gerek genellikle psikolojik bir sorun nadir olarak cerrahi müdahalenin olduğu boyuta geciyor. Umarım psikolojiktir ve destek aldığınızda halollur..

Biraz dinlen bi kaç gün bak duruma normal değil en son ne zaman girdiniz ilişkiye bir kaç gün uzak dur tahriş olmuş olabilir ve idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir. Bu arada cok sevindim adına vajinismus atlatabildiğin için:)

Anladım deiğim gibi bi kaç gün ara verin düzelir muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsun yanmalar acımalar falan oluyor acil şifalar canım:

Süpersin bitmiş zaten bişey kalmamış ki artık Sen ilk başta bunu yeneceğine karar verdin ve rahatlıkla oldu.
Tebrik ederim tekrar Bundan sonrası çok rahat gelecektir inşallah.

SANIRIM bir tembel benim. Arkadaşlar ben kafama koyup hırs yaptığımda bugün bu iş olacak dediğimde inanın daha çok korkuyorum 1,5 sene oldu hala aynı tık yok. Zaman zaman girip okuyorum yazanları yenenleri bir girişimde bulunanları. bıktım artık yoruldum.
Hep dua ediyorum ama hem sizler hem kendim için.

Çok teşekkürler inşallah 4.boyla denedim birazcık girdi penis girer mi acaba

3 ü biraz daha çalış 4 e geç istersen bilmiyorum ki ya da 3 de egzersize devam et. Ben biliyorsun 3. yüde çalıştıktan sonra eş denemesine geçebildim. Çalıştıktan sonra üçüncü denemede oldu eşimle. Devam et 3. ye ne zaman kendini hazır hissedersen 4. yapabilirsin ya da eşinle yapabilirsin.

Bi yerden başla canım dilator seti al olmaz öyle yarida bırakmak ,görev olarak görme hazır hissettiğinde eşli dene egzersize devam et bırakma

Evet 3.boya iyice alışsam çok iyi olur 4.ye kendimi odakladım ama çok kalın birazı girdi çıktı daha fazla ilerletemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…