- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.401
Nasıl yendim canımmya bilgi versen biraz krem felan kuallandnmı nasıl pozisyonda lütfen ya bende yenmek nebek sahibi olmak istyrmkizlar inanamiyorum ama basardik ilk iliskiyi yasadik.. sadece kendinizi birakmaniz yeterli hemen oluyor kasdigimiz icin aciyor.. dün denedik olmadi bugun yine denedik oldu cok mutlyuum cok sükür Rabbim herkese nasip etsin :)
ben esli denemeyi arka arkaya yaptim ilk gün emla sürdüm ve gleitgel tamamini alabildim. 2. gün yarisini alabildim ve 3. gün tamamen emlasiz sadece gleitgel ile iliski yasayabildik.. ben ne egzersiz yaptim ne baska birsey sadece birkere emla kullandim ve kendime dedim arkadaslarin hepsi yapabildi hamile bi sen kaldin diye.. iliski esnasinda cook rahat olman lazim önce kaslarini rahatlatmayi ögren iliski disinda sonra o esnada derin nefes al ver ve cok rahat ol orasi aciliyor esim dedi sen cok kasiyorsun cok dar giremiyorum ama nezaman rahatladim hemen girdi kendide sasirdi inanin hic aci yol sadece taninmadik bir his. pozisiyonda ben alttaydim bacaklarimi acip kendime dogru cektim.. baska sorun olursa yardimci olurumNasıl yendim canımmya bilgi versen biraz krem felan kuallandnmı nasıl pozisyonda lütfen ya bende yenmek nebek sahibi olmak istyrm
Teşekkür ederim herkese cevaplarınız için evet denemycem tereddütte kalmıştım sağolun varolun hanımlar şimdiden herkese hayırlı ramazanlarOruçluyken deneme canım iftardan sonra dene.
Canım tebrik ederim bak azıcık girdi demen bile olayı bitirmiş . 4.boya kendini şartlama egzersize devam et ardından eşli denemelere devam et milim milim derken olacak bak görürsünL Lacivert711 merhaba iyi haberlerim var cumartesi günü dilator setim gelmişti ya egzersiz yaptım çok iyi geçti ilk boyu rahat aldım ikinci boyu da bepantol sürdüm onu da aldım 3.boya eşim acele etme dedi ama ben hırs yaptım sanırım cesaret geldi birazcık anestol sürdüm ve 3.boyda girdi şaşırdım yapabildigime ağladım sevinçten çok mutlu oldum 3.boyla birkaç gün yapicam genişlesin ya da açılsın alışayım en azından dördüncü boya inşallah geçerim ama eşli deneme yaptık bi kez penis azıcık girdi moralimi bozmadım sona yaklastigimi hissediyorum inşallah tamamen yenmeme az kaldı yardımların için çok sağol Allah ta senin yüzünü güldürsün çok garip bir duygu ve bu illet çok tuhaf bişey gerçekten Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimizin bilhassa.
Ramazan yaklaşıyor bu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah tamamen yeneceğiz hepimiz yeter ki inanç ve sabır şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Çok teşekkür ederim bu platformda yeneceğim aklımın ucundan bile geçmezdi 3.boya alışana kadar devam edicem sonra eşli denemeler olacak elbette moralimi bozmayacagim eşli denemede hüsrana uğrarsam yılmadan tekrar deneyeceğim çünkü oranın kocaman açıldığını gördüm ve beynime artık acı yok kimse ölmedi sen de ölmezsin yapmaktan diyerek hükmedebiliyorum ve 3.boyu o sayede alabildim gerçekten aşırı korkak bir kişiliğim var ve acı eşiğim fazla ama bi anlık cesaret geldi bana yaptım bunu denek bana büyük mutluluk veriyor öte yandanCanım tebrik ederim bak azıcık girdi demen bile olayı bitirmiş . 4.boya kendini şartlama egzersize devam et ardından eşli denemelere devam et milim milim derken olacak bak görürsün
Evet aynen çok haklısın tek olması gereken cesaret nefes ve kegel egzersizleri gerçekten çok ise yarıyor kasildigim ve niye tamamı girmiyor dediğim noktada nefes aldım ve nefesi verirken ıkındım eşim de bi yandan pelvik kaslarıma yani alt bacaklarıma masaj yaptı çok iyi geliyor masaj gerçekten bi de baktık ki 3.boy penise yakın olan boy girmiş şaşırdım ben eşim tuttu ucundan hareket ettirdi ileri geri yaptı tamam bugünlük yeter dedim çünkü bayağı çalıştık ve egzersiz bana çok iyi geldi önceden bacaklarımı dahi açamayan ben kalın dilatoru soktum vajinaya hayatta sadece buna mutlu olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi vallahi billahi herşey bu dünyada imtihan biraz sabırla biraz cesaret ve yanında eşin de hoşgörü ve anlayişi olursa aşamayacağım hiçbişey yok çok şükürKızlar yenen arkadaşları tebrik ederim yenemeyenler umutlarını kaybetmesinler. 2-3 hafta öncesine kadar ömrüm boyunca yenemeyeceğim gibi karamsar şeyler düşünüp ağlıyordum . Artık tamamen bittiiiiiii....Allah’ıma şükürler olsun...Önemli olan kafaya koymak ve cesaret etmek. Cesaret etmeyen hedefine ulaşamaz.
Bugün bunları artık uyusturucu krem ve egzersizsize ihtiyaç duymadan , direkt olarak iliski yasayabilen birisi olarak yazıyorum. Kafaya koyun cesaret edin ve ne olur egzersizleri bırakmayın. Büyük büyük koca koca aparatlara gerek yokkk. Ben iki parmakla esnettim sonrasında iliski oldu. Egzersizle esnetin parmak ya da aparat icinizdeyken sağa sola yukarı asagı baskı yapın esnesin. Ve tek yapmanız gereken nefes egzersizi o esnada eşiniz milim milim ilerleyecek hepsi bu kadar. Kasıldıgınız anda kegellll.. anlamıcaksınız ne olduğunu.
Sadece şunu çok iyi anladım ki ben kaşlarımı aldırırken daha çok acıyormuş... siz anlayın :)
Çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin dualarım sizinle... ve bana destek olan herkese çok teşekkür ederim S Sevdeeee1 @sevdanolmasaaaPapatyalardaguzel M mtluuuuu_
Eş desteği en önemlisi canım deneme anında seninle konuşması nefes al nefes ver denemesi bile sana çok iyi gelir, kendini yavaş yavaş ona bırakabilirsin böylece. Bak yenince o dilatörlerden tiksinceksin ben bunları mı icime sokuyordum diyeEvet aynen çok haklısın tek olması gereken cesaret nefes ve kegel egzersizleri gerçekten çok ise yarıyor kasildigim ve niye tamamı girmiyor dediğim noktada nefes aldım ve nefesi verirken ıkındım eşim de bi yandan pelvik kaslarıma yani alt bacaklarıma masaj yaptı çok iyi geliyor masaj gerçekten bi de baktık ki 3.boy penise yakın olan boy girmiş şaşırdım ben eşim tuttu ucundan hareket ettirdi ileri geri yaptı tamam bugünlük yeter dedim çünkü bayağı çalıştık ve egzersiz bana çok iyi geldi önceden bacaklarımı dahi açamayan ben kalın dilatoru soktum vajinaya hayatta sadece buna mutlu olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi vallahi billahi herşey bu dünyada imtihan biraz sabırla biraz cesaret ve yanında eşin de hoşgörü ve anlayişi olursa aşamayacağım hiçbişey yok çok şükür
Evet eşin desteği inanılmaz işe yarıyor çok şükür dile kolay 10 ay bekliyor adamcağız inşallah sona geldim. Ve evet dilatorlerden bıkacağım tiksinecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum çok sağol canımEş desteği en önemlisi canım deneme anında seninle konuşması nefes al nefes ver denemesi bile sana çok iyi gelir, kendini yavaş yavaş ona bırakabilirsin böylece. Bak yenince o dilatörlerden tiksinceksin ben bunları mı icime sokuyordum diye
L Lacivert711 merhaba iyi haberlerim var cumartesi günü dilator setim gelmişti ya egzersiz yaptım çok iyi geçti ilk boyu rahat aldım ikinci boyu da bepantol sürdüm onu da aldım 3.boya eşim acele etme dedi ama ben hırs yaptım sanırım cesaret geldi birazcık anestol sürdüm ve 3.boyda girdi şaşırdım yapabildigime ağladım sevinçten çok mutlu oldum 3.boyla birkaç gün yapicam genişlesin ya da açılsın alışayım en azından dördüncü boya inşallah geçerim ama eşli deneme yaptık bi kez penis azıcık girdi moralimi bozmadım sona yaklastigimi hissediyorum inşallah tamamen yenmeme az kaldı yardımların için çok sağol Allah ta senin yüzünü güldürsün çok garip bir duygu ve bu illet çok tuhaf bişey gerçekten Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimizin bilhassa.
Ramazan yaklaşıyor bu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah tamamen yeneceğiz hepimiz yeter ki inanç ve sabır şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?