- 5 Temmuz 2017
- 375
- 156
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.401
Eş desteği en önemlisi canım deneme anında seninle konuşması nefes al nefes ver denemesi bile sana çok iyi gelir, kendini yavaş yavaş ona bırakabilirsin böylece. Bak yenince o dilatörlerden tiksinceksin ben bunları mı icime sokuyordum diyeEvet aynen çok haklısın tek olması gereken cesaret nefes ve kegel egzersizleri gerçekten çok ise yarıyor kasildigim ve niye tamamı girmiyor dediğim noktada nefes aldım ve nefesi verirken ıkındım eşim de bi yandan pelvik kaslarıma yani alt bacaklarıma masaj yaptı çok iyi geliyor masaj gerçekten bi de baktık ki 3.boy penise yakın olan boy girmiş şaşırdım ben eşim tuttu ucundan hareket ettirdi ileri geri yaptı tamam bugünlük yeter dedim çünkü bayağı çalıştık ve egzersiz bana çok iyi geldi önceden bacaklarımı dahi açamayan ben kalın dilatoru soktum vajinaya hayatta sadece buna mutlu olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi vallahi billahi herşey bu dünyada imtihan biraz sabırla biraz cesaret ve yanında eşin de hoşgörü ve anlayişi olursa aşamayacağım hiçbişey yok çok şükür
Evet eşin desteği inanılmaz işe yarıyor çok şükür dile kolay 10 ay bekliyor adamcağız inşallah sona geldim. Ve evet dilatorlerden bıkacağım tiksinecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum çok sağol canımEş desteği en önemlisi canım deneme anında seninle konuşması nefes al nefes ver denemesi bile sana çok iyi gelir, kendini yavaş yavaş ona bırakabilirsin böylece. Bak yenince o dilatörlerden tiksinceksin ben bunları mı icime sokuyordum diye
L Lacivert711 merhaba iyi haberlerim var cumartesi günü dilator setim gelmişti ya egzersiz yaptım çok iyi geçti ilk boyu rahat aldım ikinci boyu da bepantol sürdüm onu da aldım 3.boya eşim acele etme dedi ama ben hırs yaptım sanırım cesaret geldi birazcık anestol sürdüm ve 3.boyda girdi şaşırdım yapabildigime ağladım sevinçten çok mutlu oldum 3.boyla birkaç gün yapicam genişlesin ya da açılsın alışayım en azından dördüncü boya inşallah geçerim ama eşli deneme yaptık bi kez penis azıcık girdi moralimi bozmadım sona yaklastigimi hissediyorum inşallah tamamen yenmeme az kaldı yardımların için çok sağol Allah ta senin yüzünü güldürsün çok garip bir duygu ve bu illet çok tuhaf bişey gerçekten Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimizin bilhassa.
Ramazan yaklaşıyor bu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşallah tamamen yeneceğiz hepimiz yeter ki inanç ve sabır şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Çok teşekkürler inşallah 4.boyla denedim birazcık girdi penis girer mi acabaSüpersin bitmiş zaten bişey kalmamış ki artık Sen ilk başta bunu yeneceğine karar verdin ve rahatlıkla oldu.
Tebrik ederim tekrar Bundan sonrası çok rahat gelecektir inşallah.
Dilatör al bi an önce valla ben de senin gibiydim yoksa yerinde sayarsınBenim hala zar bile duruyor benim gibi olan varmı yada kızlık bozulan vamrı o bozulsn bari o kadar bile işerleme yok bnde of ya
Çok teşekkürler inşallah 4.boyla denedim birazcık girdi penis girer mi acaba
Bi yerden başla canım dilator seti al olmaz öyle yarida bırakmak ,görev olarak görme hazır hissettiğinde eşli dene egzersize devam et bırakmaSANIRIM bir tembel benim. Arkadaşlar ben kafama koyup hırs yaptığımda bugün bu iş olacak dediğimde inanın daha çok korkuyorum 1,5 sene oldu hala aynı tık yok. Zaman zaman girip okuyorum yazanları yenenleri bir girişimde bulunanları. bıktım artık yoruldum.
Hep dua ediyorum ama hem sizler hem kendim için.
Evet 3.boya iyice alışsam çok iyi olur 4.ye kendimi odakladım ama çok kalın birazı girdi çıktı daha fazla ilerletemedim3 ü biraz daha çalış 4 e geç istersen bilmiyorum ki ya da 3 de egzersize devam et. Ben biliyorsun 3. yüde çalıştıktan sonra eş denemesine geçebildim. Çalıştıktan sonra üçüncü denemede oldu eşimle. Devam et 3. ye ne zaman kendini hazır hissedersen 4. yapabilirsin ya da eşinle yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?