- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.421
Çok teşekkürler inşallah 4.boyla denedim birazcık girdi penis girer mi acabaSüpersin bitmiş zaten bişey kalmamış ki artık Sen ilk başta bunu yeneceğine karar verdin ve rahatlıkla oldu.
Tebrik ederim tekrar Bundan sonrası çok rahat gelecektir inşallah.
Dilatör al bi an önce valla ben de senin gibiydim yoksa yerinde sayarsınBenim hala zar bile duruyor benim gibi olan varmı yada kızlık bozulan vamrı o bozulsn bari o kadar bile işerleme yok bnde of ya
Çok teşekkürler inşallah 4.boyla denedim birazcık girdi penis girer mi acaba
Bi yerden başla canım dilator seti al olmaz öyle yarida bırakmak ,görev olarak görme hazır hissettiğinde eşli dene egzersize devam et bırakmaSANIRIM bir tembel benim. Arkadaşlar ben kafama koyup hırs yaptığımda bugün bu iş olacak dediğimde inanın daha çok korkuyorum 1,5 sene oldu hala aynı tık yok. Zaman zaman girip okuyorum yazanları yenenleri bir girişimde bulunanları. bıktım artık yoruldum.
Hep dua ediyorum ama hem sizler hem kendim için.
Evet 3.boya iyice alışsam çok iyi olur 4.ye kendimi odakladım ama çok kalın birazı girdi çıktı daha fazla ilerletemedim3 ü biraz daha çalış 4 e geç istersen bilmiyorum ki ya da 3 de egzersize devam et. Ben biliyorsun 3. yüde çalıştıktan sonra eş denemesine geçebildim. Çalıştıktan sonra üçüncü denemede oldu eşimle. Devam et 3. ye ne zaman kendini hazır hissedersen 4. yapabilirsin ya da eşinle yapabilirsin.
Penis esnek olduğu için daha rahat ve acitmadan giriyor canim.dilator sert onu aliyorsan gerçeği cok rahat olurÇok teşekkürler inşallah 4.boyla denedim birazcık girdi penis girer mi acaba
Ben şimdilik vazgeçtim çünkü tüm hayatımı olumsuz etkiledi bu sorun.Ben kulak çöpüyle başladım bebeyagina buladım sonra ıkına ıkına sokabildim 4 çubuğu aynı anda hatta içeride hareket ettirdim ve ileri geri yaptım yavaş yavaş tabi korkuyorum çünkü ve şimdi daha kalın aparat denemek istiyorum orası gerçekten açılıyor aynada gördüm ıkındım nefes alıp verdim kocaman bir delik ve dedim ki burdan bebek çıkıyor niye yapamıyoruz doğanın kanunlarına aykırı hareket ediyoruz evet ben de korkuyorum kolay değil duygulara ket vurulmuyor ama beynimize söz geçirmemiz lazım canım mecbur yeneceğiz bununla yaşayamayız
Ne mutlu size ki kolay bi şekilde yenebilmissiniz. Bazılarında kolayca olurken bazılarında bu süreç çok uzuyor malesef o sebepten dilator ya da herhangi bir aparat ile egzersiz bizim korkularımızi azaltiyor bizi iliskiye hazırlıyor. Ben de bu aşamaya gelene kadar sizin yaptiklarinizi da yaptim ama olmadı. O yüzden dilator benim bu aşamada kurtarıcım oldu diyebilirim.kizlar ben esli deneme yi egzersiz olarak yaptim hemde hic ara vermeden.. hem korku azaliyor hem alisiyorsun hem bisey olmadigini görüyorsun. mesela ilk basta sadece sevisin kendinizi birakin. ertesi günde taki rahat olana kadar.. sonra ki denemede mesela yarisini alin emla sürün sizi rahatlaticaksa ki emla tek disi uyusturuyo girdigini anlamiOrsunuz. sonra ertesi gün daha fazla alirsiniz diger günde git gel yapin hop bitmis bile ne aci var ne bisey inanin sadece sadece kendinizi rahat birakin hissedin karin kaslariniz cok sert kasdiginizda rahat olunca ordan anlioruz sertligi gidiyo.. vallaha rahat olmayi ögreniyorsuniz dilatörle olacak is degil bence cünki oraya hersey giriyo hepsi kafada ve kaslarda bitiyor rahat olmayi ögrenmeniz lazim... ben cok kötüydüm 4 sene cektim hic yenemem dedim simdi bumuymus diyorum
haklisin canim insaallah sende en en en kisa zamanda yeniceksin buna inaniyorummNe mutlu size ki kolay bi şekilde yenebilmissiniz. Bazılarında kolayca olurken bazılarında bu süreç çok uzuyor malesef o sebepten dilator ya da herhangi bir aparat ile egzersiz bizim korkularımızi azaltiyor bizi iliskiye hazırlıyor. Ben de bu aşamaya gelene kadar sizin yaptiklarinizi da yaptim ama olmadı. O yüzden dilator benim bu aşamada kurtarıcım oldu diyebilirim.
Teşekkür ederim canim ben zaten yendim dilatorle :)))haklisin canim insaallah sende en en en kisa zamanda yeniceksin buna inaniyorumm
Ben de yapamam demiştim bir ay bocaladım dilatoru alsam bile yapamam ki oraya bunları nasıl sokayim ölürüm dedim ama bak şimdi 3.boy yapıyorum ağlama krizlerine giren ve oraya hiçbirşey girmez giremez diyen ben şimdi 4.boy niye girmiyor diye stres yapıyorum.Bırak dilatörü egsersiz bile yapamam ben.
Çok sağol 3.boyla çalışıyorum kafayı 4.boya takmışım ama ben demir bujilerle de çalıştım demiri vajinaya alabiliyorsam bunları da alırım dedim ve çok şükür başardım şimdi 3.boyla genişlesin istiyorum ve penise denemek istiyorum bi kez denedik eşli denemede penisin başı girdi sadece gerisi gelmedi biras moralim bozuldu dilatorle çok rahat yapıyorum ama penise biras girdi sadece sonra kendimi toparladım çok yol katettin bunları yaptın onu da yaparsın demek ki bir zamanı var ve o zamana kadar dilatorle çalış alış diye diye kendimi motive ettim inşallah başaracağım teşekkürler kk.uyeleri bu platform çok yararlı bunu kuranlardan da Allah razı olsun çoğu bilgiyi burda öğrendim hepiniz sağolun varolunPenis esnek olduğu için daha rahat ve acitmadan giriyor canim.dilator sert onu aliyorsan gerçeği cok rahat olur
Vazgeçme erteleme hastalığı bu üstüne git.Ben şimdilik vazgeçtim çünkü tüm hayatımı olumsuz etkiledi bu sorun.Parmak ile daha mı zor oluyor ki?
Kuşum sen başını aldın ya gerisi de gelir gerisinde bişey yok öyle boşluk , gerisi daha kolay yemin ederim. Zor olan başının girmesi çünkü ilk giriş yeri zorluyor sadece . O da alışkın olmayıp kastıgımız icin. Ben cumartesi çok rahat aldım sanki yıllardır yapıyormuş gibi. ama dün gece Girişte baya zorlandım uğraştık biraz ama zorlansam da yaptım yine oldu .Çok sağol 3.boyla çalışıyorum kafayı 4.boya takmışım ama ben demir bujilerle de çalıştım demiri vajinaya alabiliyorsam bunları da alırım dedim ve çok şükür başardım şimdi 3.boyla genişlesin istiyorum ve penise denemek istiyorum bi kez denedik eşli denemede penisin başı girdi sadece gerisi gelmedi biras moralim bozuldu dilatorle çok rahat yapıyorum ama penis biras girdi sadece sonra kendimi toparladım çok yol katettin bunları yaptın onu da yaparsın demek ki bir zamanı var ve o zamana kadar dilatorle çalış alış diye diye kendimi motive ettim inşallah başaracağım teşekkürler kk.uyeleri bu platform çok yararlı bunu kuranlardan da Allah razı olsun çoğu bilgiyi burda öğrendim hepiniz sağolun varolun
Haklısın L Lacivert711 ben de oraya hiçbişey sokamam girecekse penis girsin diyodum ama o da o kadar denememize rağmen girmiyordu herkeste durum aynı olmuyor. Bünye meselesi ve ayrıca herkesin acı eşiği farklıdır ben daha girmeden acıdı diyodum çünkü alışkın olmadigim bir durumdu şimdi kendim sonuna kadar sokuyorum dilator bu iş için kesinlikle benim de aparatlara karşı önyargılarım vardı ama şimdi onunla yeniyorum resmen ya son ana yaklaşıyorum ramak kaldı tamamen penisi almaya. Demem o ki sana katılıyorum kimisi aparatla yener kimisi de sadece penisle yeter ki yenelim eni sonu penisle yapar duruma gelicez inşallah önemli olan beynimize bunu kabul ettirmek.Ne mutlu size ki kolay bi şekilde yenebilmissiniz. Bazılarında kolayca olurken bazılarında bu süreç çok uzuyor malesef o sebepten dilator ya da herhangi bir aparat ile egzersiz bizim korkularımızi azaltiyor bizi iliskiye hazırlıyor. Ben de bu aşamaya gelene kadar sizin yaptiklarinizi da yaptim ama olmadı. O yüzden dilator benim bu aşamada kurtarıcım oldu diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?