Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

SANIRIM bir tembel benim. Arkadaşlar ben kafama koyup hırs yaptığımda bugün bu iş olacak dediğimde inanın daha çok korkuyorum 1,5 sene oldu hala aynı tık yok. Zaman zaman girip okuyorum yazanları yenenleri bir girişimde bulunanları. bıktım artık yoruldum.
Hep dua ediyorum ama hem sizler hem kendim için.

Çok teşekkürler inşallah 4.boyla denedim birazcık girdi penis girer mi acaba

3 ü biraz daha çalış 4 e geç istersen bilmiyorum ki ya da 3 de egzersize devam et. Ben biliyorsun 3. yüde çalıştıktan sonra eş denemesine geçebildim. Çalıştıktan sonra üçüncü denemede oldu eşimle. Devam et 3. ye ne zaman kendini hazır hissedersen 4. yapabilirsin ya da eşinle yapabilirsin.

Bi yerden başla canım dilator seti al olmaz öyle yarida bırakmak ,görev olarak görme hazır hissettiğinde eşli dene egzersize devam et bırakma

Evet 3.boya iyice alışsam çok iyi olur 4.ye kendimi odakladım ama çok kalın birazı girdi çıktı daha fazla ilerletemedim

kizlar ben esli deneme yi egzersiz olarak yaptim hemde hic ara vermeden.. hem korku azaliyor hem alisiyorsun hem bisey olmadigini görüyorsun. mesela ilk basta sadece sevisin kendinizi birakin. ertesi günde taki rahat olana kadar.. sonra ki denemede mesela yarisini alin emla sürün sizi rahatlaticaksa ki emla tek disi uyusturuyo girdigini anlamiOrsunuz. sonra ertesi gün daha fazla alirsiniz diger günde git gel yapin hop bitmis bile ne aci var ne bisey inanin sadece sadece kendinizi rahat birakin hissedin karin kaslariniz cok sert kasdiginizda rahat olunca ordan anlioruz sertligi gidiyo.. vallaha rahat olmayi ögreniyorsuniz dilatörle olacak is degil bence cünki oraya hersey giriyo hepsi kafada ve kaslarda bitiyor rahat olmayi ögrenmeniz lazim... ben cok kötüydüm 4 sene cektim hic yenemem dedim simdi bumuymus diyorum

Ben şimdilik vazgeçtim çünkü tüm hayatımı olumsuz etkiledi bu sorun. Parmak ile daha mı zor oluyor ki?

Ne mutlu size ki kolay bi şekilde yenebilmissiniz. Bazılarında kolayca olurken bazılarında bu süreç çok uzuyor malesef o sebepten dilator ya da herhangi bir aparat ile egzersiz bizim korkularımızi azaltiyor bizi iliskiye hazırlıyor. Ben de bu aşamaya gelene kadar sizin yaptiklarinizi da yaptim ama olmadı. O yüzden dilator benim bu aşamada kurtarıcım oldu diyebilirim.

çok geçmiş olsun umarım denemeleriniz başarılı olur herkes bir yöntem bulmuş umarım faydalı olur. Geneli psikolojik olan bu durumu önce kendiniz yenmeniz gerekiyor ama hala sorun varsa bi uzmanla görüşmenizde fayda var kesinlikle bende atlattım ama psikolojik ama çeşitli yöntemlerle.Şuan gayet mutlu huzurlu iliskiye irebiliyorum

haklisin canim insaallah sende en en en kisa zamanda yeniceksin buna inaniyorumm

Bırak dilatörü egsersiz bile yapamam ben.
Ben de yapamam demiştim bir ay bocaladım dilatoru alsam bile yapamam ki oraya bunları nasıl sokayim ölürüm dedim ama bak şimdi 3.boy yapıyorum ağlama krizlerine giren ve oraya hiçbirşey girmez giremez diyen ben şimdi 4.boy niye girmiyor diye stres yapıyorum.
Kulak çöpüyle başla en azından ben de onunla başladım hatta ilk kez onu sokabildigimi görünce aynada ağladım saatlerce ama dedim ki Allahım bu bir imtihan ve senin izninle inşallah bunu yeneceğim bana güç ver dedim ama oturmakla asla olmaz egzersiz yapamam demekle olmaz ben de basta öyleydim ama şimdi pişmanım bir ay önce niye almadım dilatoru yine bekledim bekleye bekleye 10ay oldu demek ki bunda da bir hayr vardı ama gerçekten erteleme hastalığı yapma bunu kendine çabala yenilmeyecek gibi değil beynimizin oyunları bunlar bak ben şimdi 3.boy ilk başta girmediğinde kendi kendimle konuştum resmen ayna karşısında ordan bebek çıkıyor seda bunu mu sokamayacaksın dedim yavaş yavaş nefes ve kegel egzersizi yaparak kocaman bir delik açıldı orda o kadar umutlandım ki bugün girecek bu oraya dedim eşim zorlama istersen 2.boyla çalış sonra yavaş yavaş o da olur dedi hayır dedim cesaret gelmişken yapıcağım dedim ve yaptım eşim de inanamadı çabalarımı görünce o da mutlu oldu çünkü elimi kolumu bağlayıp bu illet beni buldu egzersiz yapamıyorum yenemiyorum demiyorum öyle deyip yapmazsan tabiki yenemezsin egzersize başla ben en başta psikologumun nefes egzersizlerini komik buluyordum ama sonra anladım ki nefes egzersizi gerçekten işe yarıyor nefesi al tut bak orası yavaş yavaş açılacak sonra yavaştan ver nefesini aynı zamanda tuvaletini yapar gibi ıkın bak kocaman bir delik ben orayı kapalı sanıyordum hani nerde hiç delik yok ben bunu nereye sokacağım diyodum gerçekten psikolojik topla kendini beynine hükmet başla bi an önce.
ALLAH tasiyabilecegimizden fazlasını yüklemez kullarına zira kadını da öyle yarattı.
Ya Allah de başla göreceksin gerisi çorap söküğü gibi geliyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım

Penis esnek olduğu için daha rahat ve acitmadan giriyor canim.dilator sert onu aliyorsan gerçeği cok rahat olur
Çok sağol 3.boyla çalışıyorum kafayı 4.boya takmışım ama ben demir bujilerle de çalıştım demiri vajinaya alabiliyorsam bunları da alırım dedim ve çok şükür başardım şimdi 3.boyla genişlesin istiyorum ve penise denemek istiyorum bi kez denedik eşli denemede penisin başı girdi sadece gerisi gelmedi biras moralim bozuldu dilatorle çok rahat yapıyorum ama penise biras girdi sadece sonra kendimi toparladım çok yol katettin bunları yaptın onu da yaparsın demek ki bir zamanı var ve o zamana kadar dilatorle çalış alış diye diye kendimi motive ettim inşallah başaracağım teşekkürler kk.uyeleri bu platform çok yararlı bunu kuranlardan da Allah razı olsun çoğu bilgiyi burda öğrendim hepiniz sağolun varolun

Ben şimdilik vazgeçtim çünkü tüm hayatımı olumsuz etkiledi bu sorun. Parmak ile daha mı zor oluyor ki?
Vazgeçme erteleme hastalığı bu üstüne git.
Parmak ben yapamam aparat edin kendine dilator al ben de yapamam dedim şimdi 3.boyla çalışıyorum aparat daha iyi olur çünkü parmak tırnak ta batıyor oraya pürüzsüz bişey girsin dilator bu hastalık için üretilmiş al bence hemen başla.

Kuşum sen başını aldın ya gerisi de gelir gerisinde bişey yok öyle boşluk , gerisi daha kolay yemin ederim. Zor olan başının girmesi çünkü ilk giriş yeri zorluyor sadece . O da alışkın olmayıp kastıgımız icin. Ben cumartesi çok rahat aldım sanki yıllardır yapıyormuş gibi. ama dün gece Girişte baya zorlandım uğraştık biraz ama zorlansam da yaptım yine oldu .

Eşim bana dün dedi ki ilk kez alkol içtiğini düşün sana alkol versem bunu iç desem eğer daha önce içmediysen genzini yakar ıyyy bu ne der bırakırsın . bi sonraki gün verdiğimde yudum yudum temkinli içersin. bi sonraki gün versem bardağı bi dikişte bitirebilirsin. Bu da onun gibi bişey.

Haklısın L Lacivert711 ben de oraya hiçbişey sokamam girecekse penis girsin diyodum ama o da o kadar denememize rağmen girmiyordu herkeste durum aynı olmuyor. Bünye meselesi ve ayrıca herkesin acı eşiği farklıdır ben daha girmeden acıdı diyodum çünkü alışkın olmadigim bir durumdu şimdi kendim sonuna kadar sokuyorum dilator bu iş için kesinlikle benim de aparatlara karşı önyargılarım vardı ama şimdi onunla yeniyorum resmen ya son ana yaklaşıyorum ramak kaldı tamamen penisi almaya. Demem o ki sana katılıyorum kimisi aparatla yener kimisi de sadece penisle yeter ki yenelim eni sonu penisle yapar duruma gelicez inşallah önemli olan beynimize bunu kabul ettirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…